Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka ja taky kojim více a více, v noci snad každé 2h, doktorka mi řekla, ze je to vedrem
tak možná zkusit pití místo mleka
mě to kojeni tak nevadí, ale představa, ze musím jít ještě vařit um, tak mě ani nehne ![]()
Ahoj holky, nic si z toho nedelejte, maly se ted budi skoro co hodinu, bud ma vypadlej dudlík, nebo se nedokaze otocit, nebo heka jen proste tak a nebo chce pit. Svate sestinedeli. Jak vsichni rikali, ze to bude lepsi a lepsi se spankem. Hahaha. Prvnich par dni sem doufala, ze je to na par dni, ted uz ani nedoufam ze noc bude lepsi..Snazim se to proste brat jak to je a je mi psychicky trochu lepe. Telo uz si na prerusovany spanek taky zvyka… ![]()
Jinak dneska sem ho rano nasla otoceneho na bricho. Krve byste se ve me nedorezaly, ale spal, hlavu na strane. Tak uz na to konecne prisel.
Zacina se stavet na kolena a peruje a popolejza, takze to samozrejme trenuje i pri usinani a tak se mu blbe spi. Uplne se netesima z bude vstavat. Uplne to vidim jak bude stat rozespalej v postylce a rvar ze chce spat
![]()
@kajka kajka to máme stejně no
horší a horší
dneska nevím jak se mu to povedlo spal normálně a pak byl úplně otočený, tam kde měl hlavu, tak měl nohy
no ty otocky mě taky nebaví, ve 3 ráno se otočí na břicho a huci ![]()
@Petrussee @kajka kajka tak jako já už mám vody predchystane, už v lahvickach, jen tam dosyou vzdycky mléko, které už mám na noc odměřené. Dam do ohrivacky a mezitím prebalim. Musím před každým krmenim, protože máme vzdycky úplně plnou plinu 🙈 😁
@kambalaka tyjo, ja už se nezvedam
už jsem fakt unavená, prebaluju až ráno, má taky vždycky úplně plnou, ale vydrží
to jsem dělala na začátku
pak ho to moc probudí a nechce spat ![]()
Zdravíme
Začínám si zvykat na nový režim u moře
Dopoledne ve vodě, pak se spí i 4 hodiny a k vodě až zavečer. V noci mi od 2-5 nespí. Koukáme venku na disco naproti na ostrově. Kaká mi tu i 5* za den- asi jak pije tu vodu
Taky jsem se osypala ze sluníčka a to se natírám 50.
@Ráďa 25 Tyjo, vy si žijete 🙂 my taky kakáme tak 4×-5× denně, takže slanou vodou to nebude 😁 v noci máte aspoň o zábavu postaráno 😁 jestli vydrží se jen koukat a baví ji to, je to fajn ![]()
Zkusila jsem po mesici bílý jogurt, ale furt mi ho zvraci, tak zase budu muset odložit ![]()
@kambalaka a ty davas k večeři kaši do lahvičky vid? Jakou mas lahvicku? Ja mám od Avent, ale to nejde
zkoušela jsem poprvé podle návodu, teda s um mlékem..a bylo to na lžičku tekuté a na lahvicku hustě
první pokus teda nic moc, akorát jsem vše uspinila a je tu bordel
..mám um od hippu co mám doma jako rezervu a kaši od Hami nemlecnou a koupila jsem nemlecnou ještě od Sunaru, nechci ty ochucene ![]()
@Petrussee Já mam kasi od Hippu nemlecnou a používám lahvičky Avent natural a v pohodě. Jen dam o trochu méně kaše a je to Ok v lahvicce.
@Ráďa 25 to ponco - bozi, taky to chci, to uz je ale nejaka detska velikost? Ze bych hned poridila vetsi aby vydrzelo ![]()
@Petrussee A spol. To je fakt trapas ty pasy v kocaru, ale spis to vypada, ze asi s tou podlozkou pocitaji (a nedavaji ji k tomu). Ja tedy s kocarama taky nevim. Ted premyslim o sportaku Hauck - ma jedno kolo v predu jako Thule a ten vozejk za kolo.
Spis ted nosim, prijde mi to v lete dost prakticke. Predchozi nositko jsem udala za stejnou cenu jako nakoupila. 😁 ted mam be Lenka se zkrizenymi popruhy a skvele, strasne pohodlne i v tilku a taky ma ledvidku kam das tri veci co venku potrebujes a svistis.
Btw. Nosite uz nekdo na zadech?
@Terinamamina mě to neslo, zkusím více naredit, ale mám od Avent nějakou novorozeneckou sadu, tak možná má jiný konce
@TerezkaSt my nenosime, koupila jsem nositko, ale sama to moc nedávám to vázáni a moc se mu tam nelíbí, ale zkusíme na dovolené nějaký výlet a dam ho na břicho tatínkovi
na zádech jsem koukala, ze až od roka, je to psané na tom nositku co mám ja ![]()
@Petrussee Jeste prosimte mas chranic na tom pasu mezi nozickama? Kupovala jsem kocarek z druhy ruky a bud mi ho pani nedala nebo jsem ho ztratila..
Jak jsem ted na chate, tak tu mam veci po prvnim synovi a nasla jsem tu protipotici podlozku Aeromoov, mel ji v autosedacce a ta teda docela funguje. Ale zas neni nijak mekka, tak do kocarku kupuju mekkou.
Spanek je u nas taky peklo peklo peklicko
Manzel porad pryc.. dneska jsem zrovna uplne hotova a mam peknou krizi ![]()
@Petrussee já mám od Canpol babies. Mám i savičku na kaši, ale je na prd, kaše jou neprojde. Takže jsem vzala nůžtičky na nehty, klasickou savičku, zvětšila tu dírku a je to 😁
@Bjetuš píše:
@Petrussee Jeste prosimte mas chranic na tom pasu mezi nozickama? Kupovala jsem kocarek z druhy ruky a bud mi ho pani nedala nebo jsem ho ztratila..
Jak jsem ted na chate, tak tu mam veci po prvnim synovi a nasla jsem tu protipotici podlozku Aeromoov, mel ji v autosedacce a ta teda docela funguje. Ale zas neni nijak mekka, tak do kocarku kupuju mekkou.
Spanek je u nas taky peklo peklo peklickoManzel porad pryc.. dneska jsem zrovna uplne hotova a mam peknou krizi
Na tom pásu chránič není. Mám to stejně, jak ty na fotce
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat