Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wendelina30 Jsou tam uplne deb*ilne prisity uprostred, kde ma to dite hlavu. Jsem z toho na prasky. Konecne kocarek, kterej mi prislo, ze ma vsechno co chci a ted zjistim tohle. Asi mu tam budu na spani davat polstar, fakt nevim.
@wendelina30 tam je ten cudlik, kde mají hlavu
@Bjetuš no koupila si jiný kočár, ale ja na jiný nemám peníze a přijde mi to Škoda, když byl tak drahy
Ja tam mám tu vlozku a dávám mu tam plinu, myslím, ze ty popruhy mu tak nevadí, ale nevím no
možná koupit nějaký levný kočár ![]()
@wendelina30 Ma fakt krasnou velikost na spani, ale uprostred toto
Jak to mohli vypustit do sveta nechapu..
@Petrussee Vlozku koupim kazdopadne, nejak jsem to s koncem skolniho roku nestihala. Vcera jsme se stehovali na leto na chatu.. tak jsem tady slavnostne vytahla Smile, jak tam malej bude chrupat na zahrade a neverila jsem svym ocim. Ja hlavne starsiho syna v kocarku casto ani nepoutala. Dala jsem pasy na stranu, aby to mel pohodlny.. tohle fakt nechapu. Dalsi kocar urcite kupovat nebudu
Tenhle tak hezky projede teren! Jde do protismeru, ma velkej kos, obri strisku.. fakt dokonalej.
@Bjetuš @Petrussee Já si toho nikdy nevšimla
Matyho mám ve smilu od dubna. První byl ještě ve fusaku a pak tam má podložku. Teď si nejsem jistá, ale ta podložka to asi zakrývá
Akorát jsem dneska chtěla ty pásy trochu utáhnout a nešlo mi to
Zítra musím vytáhnout tu podložku a pořádně to nastudovat
@Bjetuš no mě třeba štvou ty kolečka přední a ten kosik jak je tam ta tyč a pro moje veliký dítě fakt malá korba, ale proste se mi líbil, teď už bych vybrala jiný
, ale to je teď jedno
no má přes to ten kryt, tak snad to nevadí
, ale je pravda, ze pak až to bude výše, tak je to bude tlačit..ja ho teda poutam porad..
@wendelina30 Aha.. mas Smile 3? Tak asi jak jsem tam Mikyho dala bez ty podlozky.. jdu ji konecne objednat. Jakou tam mas?
@Petrussee Pravda, ta tyc v kosiku nic moc. Ale mela jsem mnohem horsi kosiky. Kazdej kocarek ma neco.. Na velikost korby jsem cetla stiznosti, ale tu jsem nemela, pouzivala jsem vloznou tasku.
@Bjetuš jj, smile 3. Podložku jsem objednávala z bymom.cz. Ale je to obyčejná vložka asi z molitanu. Nemá to žádnou funkci proti pocení nebo tak. Je super, že se to dá kdykoliv dát do pračky a nešpiní se přímo kočárek
@wendelina30 Diky. Malej se mi poti dost, tak koukam po nejaky protipotici..
@Bjetuš jako jo, nelíbí se mi úplně kočárky ani kamaradek, vždycky si něco najdu
to bych asi musela mít 3, ale další už kupovat nebudu, nechám ho na druhé, za ty peníze
, jinak mě se taky poti, podle mě bude zpoceny ať tam má cokoliv ![]()
Jinak u nás 2 noci katastrofa, vstává co hodinu a v 5:00 má vyspano, cítím se jak zmlacena
už nevím co dělat..spi se mnou v posteli, má dudlik, kozy furt a stejně furt huci, breci
tatínek si odjel na víkend na Machač, tak si to úplně vyziram..i přes den více breci, nevím zda muže doznivat středeční očkováni nebo mu něco je
..nebo je proste takový ![]()
Mně se začal zase budit v noci každé 3 hodiny na mlíko. Stejně jako v sestinedeli. Je hrozne hladovej
přes den mu nestačí na porci velká sklenicka, to už jsem psala, ze ho přes den krmim každou hodinu a půl. Přes den má 2× presnidavku, jeden masozeleninovy prikrm, k večeři vzdycky kaši a během dne ještě 3 porce mléka a stejně mu to nestačí a začal se budit hladem i v noci 🙄 furt jen krmim krmim krmim, uspavam, krmim krmim krmim. Tohle už je tak 14 dní 🙈 já si ani neumím představit jet někam na výlet, protože by mi za chvíli začal Hugís vriskat hlady 🙈 🙄
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat