TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
2.7.22 20:01

@Bjetuš @Petrussee Holky, co je na smilu s pásy?

• načítám...
3961
2.7.22 21:11

@wendelina30 Jsou tam uplne deb*ilne prisity uprostred, kde ma to dite hlavu. Jsem z toho na prasky. Konecne kocarek, kterej mi prislo, ze ma vsechno co chci a ted zjistim tohle. Asi mu tam budu na spani davat polstar, fakt nevim.

• načítám...
3961
2.7.22 21:11

@Petrussee A neco v ty skupine vyresili??

• načítám...
6707
2.7.22 21:23

@wendelina30 tam je ten cudlik, kde mají hlavu :roll: @Bjetuš no koupila si jiný kočár, ale ja na jiný nemám peníze a přijde mi to Škoda, když byl tak drahy :roll: Ja tam mám tu vlozku a dávám mu tam plinu, myslím, ze ty popruhy mu tak nevadí, ale nevím no :nevim: možná koupit nějaký levný kočár :roll:

• načítám...
3961
2.7.22 21:39

@wendelina30 Ma fakt krasnou velikost na spani, ale uprostred toto :nevim: Jak to mohli vypustit do sveta nechapu..

• načítám...
3961
2.7.22 21:43

@Petrussee Vlozku koupim kazdopadne, nejak jsem to s koncem skolniho roku nestihala. Vcera jsme se stehovali na leto na chatu.. tak jsem tady slavnostne vytahla Smile, jak tam malej bude chrupat na zahrade a neverila jsem svym ocim. Ja hlavne starsiho syna v kocarku casto ani nepoutala. Dala jsem pasy na stranu, aby to mel pohodlny.. tohle fakt nechapu. Dalsi kocar urcite kupovat nebudu :? Tenhle tak hezky projede teren! Jde do protismeru, ma velkej kos, obri strisku.. fakt dokonalej.

• načítám...
1479
2.7.22 21:51

@Bjetuš @Petrussee Já si toho nikdy nevšimla 8o Matyho mám ve smilu od dubna. První byl ještě ve fusaku a pak tam má podložku. Teď si nejsem jistá, ale ta podložka to asi zakrývá :think: Akorát jsem dneska chtěla ty pásy trochu utáhnout a nešlo mi to :zed: Zítra musím vytáhnout tu podložku a pořádně to nastudovat

• načítám...
6707
2.7.22 22:00

@Bjetuš no mě třeba štvou ty kolečka přední a ten kosik jak je tam ta tyč a pro moje veliký dítě fakt malá korba, ale proste se mi líbil, teď už bych vybrala jiný :roll:, ale to je teď jedno :zed: no má přes to ten kryt, tak snad to nevadí :nevim:, ale je pravda, ze pak až to bude výše, tak je to bude tlačit..ja ho teda poutam porad..

• načítám...
3961
2.7.22 22:36

@wendelina30 Aha.. mas Smile 3? Tak asi jak jsem tam Mikyho dala bez ty podlozky.. jdu ji konecne objednat. Jakou tam mas?

• načítám...
3961
2.7.22 22:39

@Petrussee Pravda, ta tyc v kosiku nic moc. Ale mela jsem mnohem horsi kosiky. Kazdej kocarek ma neco.. Na velikost korby jsem cetla stiznosti, ale tu jsem nemela, pouzivala jsem vloznou tasku.

• načítám...
1479
2.7.22 22:52

@Bjetuš jj, smile 3. Podložku jsem objednávala z bymom.cz. Ale je to obyčejná vložka asi z molitanu. Nemá to žádnou funkci proti pocení nebo tak. Je super, že se to dá kdykoliv dát do pračky a nešpiní se přímo kočárek

• načítám...
3961
2.7.22 23:00

@wendelina30 Diky. Malej se mi poti dost, tak koukam po nejaky protipotici..

• načítám...
6707
3.7.22 06:48

@Bjetuš jako jo, nelíbí se mi úplně kočárky ani kamaradek, vždycky si něco najdu :roll: to bych asi musela mít 3, ale další už kupovat nebudu, nechám ho na druhé, za ty peníze :D, jinak mě se taky poti, podle mě bude zpoceny ať tam má cokoliv :roll:

• načítám...
6707
3.7.22 06:51

Jinak u nás 2 noci katastrofa, vstává co hodinu a v 5:00 má vyspano, cítím se jak zmlacena :zed: už nevím co dělat..spi se mnou v posteli, má dudlik, kozy furt a stejně furt huci, breci :roll: tatínek si odjel na víkend na Machač, tak si to úplně vyziram..i přes den více breci, nevím zda muže doznivat středeční očkováni nebo mu něco je :roll:..nebo je proste takový :roll:

• načítám...
7611
3.7.22 09:48

Mně se začal zase budit v noci každé 3 hodiny na mlíko. Stejně jako v sestinedeli. Je hrozne hladovej 8o přes den mu nestačí na porci velká sklenicka, to už jsem psala, ze ho přes den krmim každou hodinu a půl. Přes den má 2× presnidavku, jeden masozeleninovy prikrm, k večeři vzdycky kaši a během dne ještě 3 porce mléka a stejně mu to nestačí a začal se budit hladem i v noci 🙄 furt jen krmim krmim krmim, uspavam, krmim krmim krmim. Tohle už je tak 14 dní 🙈 já si ani neumím představit jet někam na výlet, protože by mi za chvíli začal Hugís vriskat hlady 🙈 🙄

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100