TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
8.7.22 15:28

@MILINKA35 Jj lekce jogy u nas taky probihaj :)

• načítám...
3961
8.7.22 15:30

@Petrussee Krasne pulrocniny prejeme :kytka: Mame je podobne velky ty nase kluky ;)

• načítám...
6707
8.7.22 15:40

@Bjetuš děkujeme :srdce: tyjo to už takhle cvičí 8o u nás jógu cvicim akorát ja :mrgreen:

• načítám...
3961
8.7.22 15:42

@Petrussee Hele cvici, plazi se, jde na kolinka, peruje.. ale nepretaci se ze zad na bricho :D

• načítám...
6707
8.7.22 17:16

@Bjetuš To je rychlík 8o :mrgreen: tak my děláme jen otocky :D což je otrava, když se neumí otočit zpět :D :roll: a trochu do stran, ale ještě ne kolem osy úplně

• načítám...
3555
8.7.22 20:17

@Bjetuš to je přesně ono. 😁 Mě konečně dorazí ohrádka a podložka, jak máš, super přesně na ven 😁180×200 v obýváku místa dost.

• načítám...
3555
8.7.22 20:30

@Bjetuš já bych byka rada, jwste kdyyb umek z brixha na záda. Uvidime, jaka bude noc. Kdyz neco objeví, tak to zkouší pořád 🤣 a neuvěřitelně se rozpovídal :lol:

Ouo rok utejk, ani nevim jak. Upone si vzpomínám, jdsz jsme přišli k nam, vajíčko položili a jen.. TAK A CO TEĎ. jak jsem byka vyjukaná. Jsem hrda máma a vute co? Pro tohi nasshi prvka ta nejlepší :srdce: všechny jsme :andel:

Jedine, co me jeste stve, je to brichooooo… Tak uvudime, teď to zacuna byt hoňka.

Krasns páteční večer Dámy :kytka:

• načítám...
1738
8.7.22 20:31

Tak ja mam nejakou ohradku co je jak stan. Mela ji mamka na toho chlupatyho nerada a ma i dno. Dam ji tam pak ty micky. :mrgreen:

Dneska jsem byla ve meste a cekovala kocary. Tak 90% namesti melo Thule nebo TFK, ja byla s nositkem jak chuda pribuzna.

• načítám...
3961
8.7.22 21:44

@MILINKA35 Jo ta podlozka je fakt dobra. Lehká, skladna, vozime si ji i sebou ruzne na vikendy. Akorat uz z ni zdrha..

• načítám...
3961
8.7.22 21:46
@MILINKA35 píše:
@Bjetuš já bych byka rada, jwste kdyyb umek z brixha na záda. Uvidime, jaka bude noc. Kdyz neco objeví, tak to zkouší pořád 🤣 a neuvěřitelně se rozpovídal :lol:

Ouo rok utejk, ani nevim jak. Upone si vzpomínám, jdsz jsme přišli k nam, vajíčko položili a jen.. TAK A CO TEĎ. jak jsem byka vyjukaná. Jsem hrda máma a vute co? Pro tohi nasshi prvka ta nejlepší :srdce: všechny jsme :andel:

Jedine, co me jeste stve, je to brichooooo… Tak uvudime, teď to zacuna byt hoňka.

Krasns páteční večer Dámy :kytka:

To jsi psala opila ne? :lol:

• načítám...
3961
8.7.22 21:51

@TerezkaSt Me ty Thule porad nezaujaly.. za ty penize taky nejsou zdaleka dokonaly. Ted teda drandim na chate a dikybohu to ten Britax dava skvele. Ale stejne rada nositkuju.. jak ted nejsou vedra tak zas nosim vic. Dnes jsem s nim v nositku i sekala travnik a usnul u toho :D

• načítám...
3555
8.7.22 22:04

@Bjetuš Ježíš mane :mrgreen: já kojila a prcek kroužil rukou, drnkal do mě :mrgreen: koukla jsem do textu na větu a byla v pořádku 🤣a levou rukou. Jsem pravák. I opilá bych to napsala lépe 🤣

• načítám...
5617
8.7.22 22:12

Tak ráno už jedeme domů :( Těžkoi je. Anička tady byla zlatá

• načítám...
3961
8.7.22 22:16

@MILINKA35 Jsem si rikala, zes to rozjela takhle pri patku vecer :mrgreen: A bohuzel.. jen kojeni teda :D

• načítám...
3961
8.7.22 22:17

@Ráďa 25 Ty mas fakt zlaty dite. Takova pohodarka.. Hezka rodinka jste, i ti pubertaci vypadaj spokojene :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100