Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee Krasne pulrocniny prejeme
Mame je podobne velky ty nase kluky ![]()
@Bjetuš děkujeme
tyjo to už takhle cvičí
u nás jógu cvicim akorát ja ![]()
@Petrussee Hele cvici, plazi se, jde na kolinka, peruje.. ale nepretaci se ze zad na bricho ![]()
@Bjetuš To je rychlík
tak my děláme jen otocky
což je otrava, když se neumí otočit zpět
a trochu do stran, ale ještě ne kolem osy úplně
@Bjetuš to je přesně ono. 😁 Mě konečně dorazí ohrádka a podložka, jak máš, super přesně na ven 😁180×200 v obýváku místa dost.
@Bjetuš já bych byka rada, jwste kdyyb umek z brixha na záda. Uvidime, jaka bude noc. Kdyz neco objeví, tak to zkouší pořád 🤣 a neuvěřitelně se rozpovídal ![]()
Ouo rok utejk, ani nevim jak. Upone si vzpomínám, jdsz jsme přišli k nam, vajíčko položili a jen.. TAK A CO TEĎ. jak jsem byka vyjukaná. Jsem hrda máma a vute co? Pro tohi nasshi prvka ta nejlepší
všechny jsme ![]()
Jedine, co me jeste stve, je to brichooooo… Tak uvudime, teď to zacuna byt hoňka.
Krasns páteční večer Dámy ![]()
Tak ja mam nejakou ohradku co je jak stan. Mela ji mamka na toho chlupatyho nerada a ma i dno. Dam ji tam pak ty micky. ![]()
Dneska jsem byla ve meste a cekovala kocary. Tak 90% namesti melo Thule nebo TFK, ja byla s nositkem jak chuda pribuzna.
@MILINKA35 Jo ta podlozka je fakt dobra. Lehká, skladna, vozime si ji i sebou ruzne na vikendy. Akorat uz z ni zdrha..
@MILINKA35 píše:
@Bjetuš já bych byka rada, jwste kdyyb umek z brixha na záda. Uvidime, jaka bude noc. Kdyz neco objeví, tak to zkouší pořád 🤣 a neuvěřitelně se rozpovídal![]()
Ouo rok utejk, ani nevim jak. Upone si vzpomínám, jdsz jsme přišli k nam, vajíčko položili a jen.. TAK A CO TEĎ. jak jsem byka vyjukaná. Jsem hrda máma a vute co? Pro tohi nasshi prvka ta nejlepší
všechny jsme
Jedine, co me jeste stve, je to brichooooo… Tak uvudime, teď to zacuna byt hoňka.
Krasns páteční večer Dámy
To jsi psala opila ne? ![]()
@TerezkaSt Me ty Thule porad nezaujaly.. za ty penize taky nejsou zdaleka dokonaly. Ted teda drandim na chate a dikybohu to ten Britax dava skvele. Ale stejne rada nositkuju.. jak ted nejsou vedra tak zas nosim vic. Dnes jsem s nim v nositku i sekala travnik a usnul u toho ![]()
@Bjetuš Ježíš mane
já kojila a prcek kroužil rukou, drnkal do mě
koukla jsem do textu na větu a byla v pořádku 🤣a levou rukou. Jsem pravák. I opilá bych to napsala lépe 🤣
@MILINKA35 Jsem si rikala, zes to rozjela takhle pri patku vecer
A bohuzel.. jen kojeni teda ![]()
@Ráďa 25 Ty mas fakt zlaty dite. Takova pohodarka.. Hezka rodinka jste, i ti pubertaci vypadaj spokojene ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat