Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MILINKA35 to je super, budete už bydlet
tak Lukyn je hodný..ja mám teď fakt hucouna..nestačí, ze nespi, ale on fakt řve, ale když ho vezmu na ruku je ticho, ale ja ho němužu porad tahat
je těžký, tak už ho proste nechám rvat
..no ja na přítele zkus ho nakrmit, řekl radši ne
..ale už teda docela ji, ráno sní kapsicku presnidavku skoro celou a pak skoro celou skleničku zeleniny a zkoušela jsem už i maso a dobrý..kaši na večer nic moc..a nějak nestíhám režim, takže jak to vyjde
tak bych to potřebovala nějak poladit
, aby jedl nějak pravidelně..
@Petrussee Mě večer kaši nechce z flašky. Ale lžičkou jo.Co má ale mega úspěch tak jsou kaše ve skle z DM. Vypadá to jako velká přesnídávka.
Jinak Anička u moře ochutnala i chleba, rohlík, sní bez problémů celou nektarinku, držím jí a ona jí cucá, dokud není jen pecka.
Kousky jí nedělají žádný problém.
@Ráďa 25 to mas fajn, já nakoupila spoustu skleniček Hami a přesto, ze je to 6m+, jsou tam kousky a Hugi mi to nesní, takže mu to stejně musím ještě přemixovat 🙈 😁
Tak jsme si konečně pořídili jídelní zidlicku. Už nebudu krmit v Babybjorn 🙂
@Ráďa 25 je, tak dekuju za tip, koupím
ja zkoušela obojí, nic moc, ale budu zkoušet..ty holcicky jsou proste sikovnejsi
![]()
@kambalaka mě nechce to moje, protože to není tak hladké jako skleničky, ale zatím jsem zkoušela jen ty bez kousku
zidlicka super ![]()
@Petrussee já mám na to ten hrnec parní, co to i umixuje, takže to mám hladké. I presnidavky jsou z toho super
@kambalaka tak to ja nemám, ale už to v tom mini bytě nemám kam dat
ani tu zidlicku, tak snad se brzy prestehujeme
tady zakopavame o vše ![]()
@Petrussee ten parní je fajn. Šetří to čas. Já teda zatím vše dělám. I ovoce. Dnes mi malej zvracel po banánu, tak ho zkusím později.
@MILINKA35 ja to nějak nestíhám
ovoce jsem teda zkoušela a jednou mixla, ale ty jídla teď dávám ty kupovany..teď fakt zlobí
má období poloz mě, ignoruj a budu rvát
a ja potrebuju klid na vaření a uklizeni
..a navíc moc nespi, takže ja taky ne
ale ovoce má rad zatím všechno ![]()
@Petrussee Ja prave diky tomu parnimu hrnci varim, protoze to netrva o moc dyl nez ohrat sklenicku
Sklenicku mel zatim snad dvakrat.. i mi to domaci prijde chutnejsi (o cene ani nemluvim). Starsi syn to obcas ochutnava a divi se jak je to dobry ![]()
Já jsem odbourala poslední dny ty rýžové kase do flašky. Nejsem si jistá, ze je to tím, ale už mi v první části večera nepláče. Říkám si, jestli ho tou kaší nebolelo bříško. Takže dávám na večeři kaši třeba bramborovo-mrkvovou nebo dneska bramborovo-špenátovou a úplně v pohodě. Třeba je to tím, ale nejsem si tím jistá. Zeleninovou kasi ted dávám tak v 17:30 a pak už jen v 19:00 mlíčko a šupky dupky spinkat. Usne mi u fláši a je to.
Vy, co už dáváte prikrmy a sní vám celou porci, dokrmujete pak ještě mlíkem? Hugi třeba dopoledne snědl v 9:00 zase velkou sklenici jablečné presnidavky, ale o hodinu později už se dožadoval mlíka. On má mlíko jako uspávací prostředek, takže ikdyz mi sní celou porci i k obědu, tak hodinu na to dávám zase mlíko, aby si odpoledne mohl dáchnout. Takže nedělám nic jiného, než krmim
Kdybych si vyjela s kočárem třeba po prikrmu, tak za chvíli bude vřeštět, že chce mlíko, takže já můžu vyjet vždy až po mliku 😁
@kambalaka Já dávám UM 3× denně. Po probuzení v 8h a pak další v 17h a 20h. Mezitím prikrmy - masozel, ovoce nebo kaše nebo jogurt
@Bjetuš to jo, ale možná až se prestehujeme, ja už fakt nemám kam, ale než se prestehujeme tak už asi bude mít zuby a jist normální jidlo
…ja mám i mikrovlnku na drzaku na zdi, na tom kavovar
čekám až to spadne
..ale dobrý to je, ja mu dělala svůj špenát, kukuřici, cuketu, mrkev a batat, ale není to tak hladké z toho mého mixeru malého
@kambalaka známa taky říkala, ze k večeři by kaši nedala, ale většina mých kamaradek to tak děla..tak ja ji zkouším, ale mě moc nesni, tak nevím
@kambalaka mě sní ráno celou presnidavku a už nekojim, jemu to stačí, takže pak vydrží 3h třeba
ale on moc hlady nerve, dávám mu proste, když chci ja
..teda v noci chce furt kojit..odpoledne mi toho prikrmu moc nesni, to dávám tak za hodku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat