TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6707
10.7.22 11:39

@MILINKA35 to je super, budete už bydlet :srdce: tak Lukyn je hodný..ja mám teď fakt hucouna..nestačí, ze nespi, ale on fakt řve, ale když ho vezmu na ruku je ticho, ale ja ho němužu porad tahat :roll: je těžký, tak už ho proste nechám rvat :mrgreen:..no ja na přítele zkus ho nakrmit, řekl radši ne :mrgreen:..ale už teda docela ji, ráno sní kapsicku presnidavku skoro celou a pak skoro celou skleničku zeleniny a zkoušela jsem už i maso a dobrý..kaši na večer nic moc..a nějak nestíhám režim, takže jak to vyjde :roll: tak bych to potřebovala nějak poladit :D, aby jedl nějak pravidelně..

• načítám...
5617
10.7.22 12:13

@Petrussee Mě večer kaši nechce z flašky. Ale lžičkou jo.Co má ale mega úspěch tak jsou kaše ve skle z DM. Vypadá to jako velká přesnídávka.
Jinak Anička u moře ochutnala i chleba, rohlík, sní bez problémů celou nektarinku, držím jí a ona jí cucá, dokud není jen pecka. :lol: Kousky jí nedělají žádný problém.

• načítám...
7611
10.7.22 12:36

@Ráďa 25 to mas fajn, já nakoupila spoustu skleniček Hami a přesto, ze je to 6m+, jsou tam kousky a Hugi mi to nesní, takže mu to stejně musím ještě přemixovat 🙈 😁

• načítám...
7611
10.7.22 15:41

Tak jsme si konečně pořídili jídelní zidlicku. Už nebudu krmit v Babybjorn 🙂

• načítám...
6707
10.7.22 17:07

@Ráďa 25 je, tak dekuju za tip, koupím :kytka: ja zkoušela obojí, nic moc, ale budu zkoušet..ty holcicky jsou proste sikovnejsi :mrgreen: :kytka:

• načítám...
6707
10.7.22 17:07

@kambalaka mě nechce to moje, protože to není tak hladké jako skleničky, ale zatím jsem zkoušela jen ty bez kousku :D zidlicka super :palec:

• načítám...
7611
10.7.22 17:21

@Petrussee já mám na to ten hrnec parní, co to i umixuje, takže to mám hladké. I presnidavky jsou z toho super

• načítám...
6707
10.7.22 17:49

@kambalaka tak to ja nemám, ale už to v tom mini bytě nemám kam dat :mrgreen: :roll: ani tu zidlicku, tak snad se brzy prestehujeme :D tady zakopavame o vše :mrgreen:

• načítám...
3555
10.7.22 19:10

@Petrussee ten parní je fajn. Šetří to čas. Já teda zatím vše dělám. I ovoce. Dnes mi malej zvracel po banánu, tak ho zkusím později.

• načítám...
6707
10.7.22 19:37

@MILINKA35 ja to nějak nestíhám :roll: ovoce jsem teda zkoušela a jednou mixla, ale ty jídla teď dávám ty kupovany..teď fakt zlobí :mrgreen: má období poloz mě, ignoruj a budu rvát :D a ja potrebuju klid na vaření a uklizeni :roll:..a navíc moc nespi, takže ja taky ne :zed: ale ovoce má rad zatím všechno ;)

• načítám...
3961
10.7.22 20:51

@Petrussee Ja prave diky tomu parnimu hrnci varim, protoze to netrva o moc dyl nez ohrat sklenicku :) Sklenicku mel zatim snad dvakrat.. i mi to domaci prijde chutnejsi (o cene ani nemluvim). Starsi syn to obcas ochutnava a divi se jak je to dobry :)

• načítám...
7611
10.7.22 22:00

Já jsem odbourala poslední dny ty rýžové kase do flašky. Nejsem si jistá, ze je to tím, ale už mi v první části večera nepláče. Říkám si, jestli ho tou kaší nebolelo bříško. Takže dávám na večeři kaši třeba bramborovo-mrkvovou nebo dneska bramborovo-špenátovou a úplně v pohodě. Třeba je to tím, ale nejsem si tím jistá. Zeleninovou kasi ted dávám tak v 17:30 a pak už jen v 19:00 mlíčko a šupky dupky spinkat. Usne mi u fláši a je to.

• načítám...
7611
10.7.22 22:04

Vy, co už dáváte prikrmy a sní vám celou porci, dokrmujete pak ještě mlíkem? Hugi třeba dopoledne snědl v 9:00 zase velkou sklenici jablečné presnidavky, ale o hodinu později už se dožadoval mlíka. On má mlíko jako uspávací prostředek, takže ikdyz mi sní celou porci i k obědu, tak hodinu na to dávám zase mlíko, aby si odpoledne mohl dáchnout. Takže nedělám nic jiného, než krmim :nevim: Kdybych si vyjela s kočárem třeba po prikrmu, tak za chvíli bude vřeštět, že chce mlíko, takže já můžu vyjet vždy až po mliku 😁

• načítám...
1479
10.7.22 22:45

@kambalaka Já dávám UM 3× denně. Po probuzení v 8h a pak další v 17h a 20h. Mezitím prikrmy - masozel, ovoce nebo kaše nebo jogurt

• načítám...
6707
11.7.22 06:41

@Bjetuš to jo, ale možná až se prestehujeme, ja už fakt nemám kam, ale než se prestehujeme tak už asi bude mít zuby a jist normální jidlo :mrgreen: :roll: …ja mám i mikrovlnku na drzaku na zdi, na tom kavovar :roll: čekám až to spadne :D..ale dobrý to je, ja mu dělala svůj špenát, kukuřici, cuketu, mrkev a batat, ale není to tak hladké z toho mého mixeru malého :nevim: @kambalaka známa taky říkala, ze k večeři by kaši nedala, ale většina mých kamaradek to tak děla..tak ja ji zkouším, ale mě moc nesni, tak nevím :nevim: @kambalaka mě sní ráno celou presnidavku a už nekojim, jemu to stačí, takže pak vydrží 3h třeba :nevim: ale on moc hlady nerve, dávám mu proste, když chci ja :mrgreen:..teda v noci chce furt kojit..odpoledne mi toho prikrmu moc nesni, to dávám tak za hodku ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100