Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bobulka28 já si nakonec koupila ze síťoviny, 180×200, byla tu zde sdílená. Novou, bazarovou neměli
@MILINKA35 já furt přemýšlím jestli pořizovat nebo ne
malá už se dost plazí a nejsem si jistá jestli by tam spíš nebrecela když by nemohla všude za mnou ![]()
@Bobulka28 to malej taky, ale na to odložení chvilkove si myslím že dobrý. A malej si umí vyhrát sám pěkně. Plazí se, rotuje, péruje, staví střechu a může i ven. Ty otvory jsou fajn, jeste ji nemám složenou sem se nikam nevejde a v baráku bude krásný prostor.
@kajka kajka mě taky ten oběd moc nechce, sní půlku te malé skleničky max a ráno tu kapsicku ovocnou, to je 90g, ale taky mu neco tam zbyde, včera jsem mu davala kaši do lahvičky ochucenou a poprvé vypil 40ml a držel si ji sám ![]()
@Bjetuš no on je hrozny, on se přes den rozptyluje, vše ho ruší, odtrhava se, kouká okolo a moc tomu nedám, nabízím mu, ale když nechce, nechce
a nechce moc venku, jen když má fakt hlad, jinak radši 4h neji a čeká domu
, ale ráno má už ovoce, pak zkouším prikrm a včera jsem mu dala kaši, vypil 40ml a noc stejně hrozná, porad se budil..možná nemá hlad tak v noci, ale když nevím co s nim a je vzhůru, tak kojim ![]()
@Petrussee jo tak my dopoledne velkou skleničku presnidavky, hodinu a půl na to mléko 180ml, za další hodinu a půl velkou skleničku obed tunak/zelenina/bramborová kaše a za hodinu a půl na to zase mlíko. Teď se chystáme na presnidavku. Pak nás čeká večeře a pak před spaním už jen mlíko
@kambalaka to ti toho sní opravdu hodně. A stolice? Chodí častěji? Mě malej sní příkrmu kolem 250-300 na den. Nejvíc dá kaše. Já mu tu teda vše vařím
@MILINKA35 já někdy vařím, někdy jedeme skleničky. Stolice tak 3-4× denně, on je fakt hladovej. Já nejdřív myslela, že spurt, ale ono tohle trvá už skoro 3 týdny. Vem si, ze na obed mi snědl skleničku a hned po obědě jsem ho vzala do kočárku se psem, byli jsme venku sotva hodinu a už mi kňoural, ze chce mlíko, tak jsme museli zase domu.
Doma se napil a řádí dál. Myslela jsem, ze bude následovat nějaký spánek, ale dneska přes den spal zatím jen od 10:45-11:20 😁 je to nezničitelnej terminátor. Aspoň v noci tedkon spinká jen s 1 probuzenim na mlíko 🙏
@Petrussee třeba v noci nespí, protože se dojídá, jak přes den jí málo
ja bych ho zkoušela přes den i víc unavit, aby nebyl jen v kočárku. My jsme v kočárku přes den max hodinu. Ja se snažím, aby mi i moc nelenošil v houpatku. Jen když je opravdu zle, jinak je celou dobu na břiše, hrajeme si, lumpačíme a snažím se ho fakt utahat.
Ahoj holky,
všechny Vás moc zdravím
už nějakou dobu Vás sleduju a teď už jsem se rozhodla napsat 😁 mám za pár dní 8m holčičku Ellu, je narozená v listopadu, i když původně jsem myslela že vyleze nejdřív na začátku prosince 🤣 co jsem tak koukala, tak i když mám o měsíc starší dítě, s příkrmy jsme na tom tak stejně, já jedu podle stránky detskeprikrmy.cz, kdyby jste některá hledala inspiraci. Četla jsem tu i o špatném spánku, tak jsem se chtěla zeptat, zda jste zkoušeli na instagramu mimispanek nebo spanekmiminek? Mají tam super rady a informace, tak jen taková nevyžádaná rada
jinak Vám všem přeju krásné léto, my ho máme ve znamení rekonstrukce ![]()
@kambalaka zase asi kdyby nechtěl tak to neji, Mareček, když nechce tak si nevezme
Hugis je hladovec
on se budí i jentak nebo když mu spadne dudlik
v kočárku je teda 2-3h denně, abych si odpočinula ja a on se tam tak hodku prospi
v houpatku je chvíli po jídle vždycky, ale to moc taky není tak hodina max hodina a půl..zbytek se mu věnuji, ale teď má období, kdy chce byt na ruce a všude koukat
takže jsem vyrizena..a má tu rýmu a kašel, takže není úplně v pohodě a asi i zuby do toho
@Nikča2020 ahoj
tyhle stránky sleduju
, ale taky tam píšou, ze je to bohužel “normální” a nějaké děti se proste budí
a rekonstrukce je u nás už od dubna, hezké léto ![]()
@Petrussee pravda, některé děti se prostě budí, já to upřímně moc neznám, ale je mi jasné, že jednou to poznám
dcera spí od malinka u sebe v pokojíčku, jen první noc po příchodu domů z porodnice spala s námi, to byla strašná noc
teď jí dáme mezi 19:30-20:00 spát a budí se kolem půl 6 na mléko a pak spí třeba ještě do 7, půl 8 😁 spíš máme občas problém s denním spánkem 😅
@Bobulka28 píše:
@MILINKA35 já furt přemýšlím jestli pořizovat nebo nemalá už se dost plazí a nejsem si jistá jestli by tam spíš nebrecela když by nemohla všude za mnou
S prvnim synem jsme to zvladli bez ohradky, i ted to chci zkusit
Preorganizuju trochu kuchynsky i jiny skrinky, dam z dosahu nebezpecny veci a postupne mu budu vsechno ukazovat.. ale kdo vi, treba to bude kulovej blesk a bez ohradky to nepujde ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat