TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1117
14.7.22 13:48

No nám se teď Ella rozlezla :D pořád leze naší psici do misky s vodou, nic není v bezpečí :lol: jinak když se učila sedat, tak šla na všechny 4 a nějak se posadila :D ale než našla ten balanc, tak nějaké pády byly :roll: stejně je to mazec, nedávno to byly miminka, kam jsme je daly, tam jsme je našly. A za tak krátkou dobu už dělají takové pokroky :)

• načítám...
motivi
14.7.22 13:51

@kambalaka asi vycitila mou frustraci když byla mimino co jen leželo tak chtěla aby mě to mateřství konečně začalo bavit :lol:

• Upravit
3961
14.7.22 21:47
@motivi píše:
Ano teoreticky je to moc pěkný ale ona vydrží spát dopo max 30 minut takZe se to o moc neposune :D no včera sme zkusili dat je 2 spaní, držela sem ji teda poslední půl hodku dost vzhůru ovšem vydrzela. Bylo by to lepší kdyby teda nevstala dnes 4:40 a nechtěla si hrát :lol:

Na to by ti z Mimispanku rekly, ze “nema dostatecny spankovy tlak” a mas ji dat spat rano pozdejc, kdyz spi jen 30 minut. Ale musim rict, ze uz tem zarucenejm radam neverim a uz me nebavi.. na moje dite proste neplati nic. A jak to ctu tady ve skupince, tak kazdy dite si dela co chce :D Ja jsem dnes zkusila jen dva spanky, spatny byly.. tak uvidim jaka bude noc..

• načítám...
3961
14.7.22 21:58

@kambalaka Ja vubec nechapu jak tvoje dite muze fungovat s tak malo spankem 8o Ale zas kdyz ma dlouhej a kvalitni ten nocni.. Mne spi vetsinou dobre pres den, ale v noci je to katastrofa. Kdybych si mohla vybrat, tak beru klidnou noc.. A treba ti jeste zacne vic spat pres den - az poleze, az bude chodit. Tim se fskt vic unavi.

• načítám...
1347
14.7.22 21:58

@Ráďa 25 To sou dobry akrobaticky kreace teda :lol: :palec: :potlesk: U nas je taky snaha, ale zatim ani nevim jak to popsat. Frustrace z toho ze to nejde je ale dost znat :lol:

Načítám video...
  • načítám...
3961
14.7.22 22:02

@Nikča2020 To mate zavidenihodnyho tatinka :srdce: Co tak vidim a slysim, tak takovych opravdu moc neni.. Je mi lito, ze jsi mela takovy blby porod. Ja taky.. porod prirozene, ale strasne dlouhej a bolestivej a skoncila jsem na sale kvuli placente, prisla jsem o litr krve a dlouho jsem se davala dokupy. Ale pomoci od manzela se mi moc nedostalo :? A to mame deti dve..

• načítám...
1347
14.7.22 22:15

@Nikča2020 Tatku závidím. Je videt ze vse zle je pro neco dobre. :srdce:

• načítám...
1117
14.7.22 22:24

@Bjetuš jojo, ale i když to bylo na houby, tak na to nevzpomínám ve špatným, protože vlastně dobrej porod neznám :? ale jak píše @kajka kajka všechno zlé pro něco dobré. Já musim říct, že nás to s mužem posunulo zas někam jinam a i on na mě pohlíží jinak. Oni mě totiž nemohli probrat z narkózy a on jen seděl na tý chodbě a slyšel jak na mě řvou.. chudák si asi 10 minut myslel, že jsem umřela. Jakože fakt. Takže z toho porodu má na jednu stranu trochu trauma. Ale on chtěl od začátku holčičku a jakmile se mu narodila, tak se fakt staral, vstával pořád choval, byl a je z ní úplně vyřízenej 😅 stará se pořád, jen už moc nevstává :lol:

• načítám...
motivi
14.7.22 22:44

@Bjetuš :lol: :lol: skvělý tak my sme teda zmakly dneska 2 spánky. V 19 odpadla s v 21:05 oči jak baterky a rozhodla se si udělat party a usnula 22:30 :D asi taky nedostatečný spankovy tlak :mrgreen:

• Upravit
7611
15.7.22 06:56

@Bjetuš heled, proste funguje, má asi nejakej pohon v sobě, je to takovej malej terminátor 😁 na dnešek taky dobrá noc. Šel spinkat v 18:55, probudil se ve 4 ráno na mlíko, pak hned usnul a teď ještě spinká. Den predtim prospal dopoledne 35 minut a odpoledne už jen sotva 20 minut a to jsme byli venku v kočárku. On si dá odpo proste už jen lehkej šlofík a konec. Stačí mu to, už jsem se s tím smířila. A může zase řádit 😁 Hugi ale už od narození nebyl zadnej velkej spáč. Jak tady tenkrát někdo psal ty bdící okna a dát ho spát po dvou hodinách, tak u nás tohle vůbec neplatilo. Vztekal se už jako malej a ze spát proste nepůjde :nevim: to by mě zajímalo, co by mi za chytrou radu z mimispanku dali :lol:

• načítám...
7611
15.7.22 11:18

Mimojiné my už asi budeme postupně přecházet na 1 spánek denně, protože Hugi má ty dva spánky fakt kraťoučký a třeba dneska dopoledne vůbec spát nechce. Tak třeba mi pak dá po obědě v kuse třeba hodinku… a to už pak vydrží až do večera.

• načítám...
5619
15.7.22 13:28

Já si na manžela taky nemůžu stěžovat. V podstatě udělá vše co chci :lol: Jen chodí do práce i v sobotu a když přijde, tak je zas práce venku.Nebo jedem třeba k doktorovi, nákup. Se třemi dětmi je to fofr.
Třeba včera chtěl jít na pivo.Mohl,ale až po koupání malé. Ráno jsem vstala a udělaná myčka. To on dělá v 5 ráno úplně běžně.
 https://youtu.be/B9FoWzIAZuE

• načítám...
1738
15.7.22 14:41

@Ráďa 25 to sedatko je zajimave, ja doufam, ze nam vydrzi to nase pololezici nez si poradne sedne. :think: Tak uz mate s manzelem dva prubehy za sebou. My zatim musime ty polojelitka zvykat. :nevim:

Ja se dneska dopo proste sebrala a odjela s kamoskou na pedikuru. Kdyz jsem se vratila, dite spoko a vyndana mycka. Pn to taky umi, ale dela jen kdyz neni zbyti.

Vcera jsem tedy cekovala spanek. Tchanovci vytahli malou na zahradu a tam si spala s nejakou prestavkou 3h?! Celkem jsem z toho byla nervozni, protoze logicky byla pak odpo pretazena a nemohla usnout. :zed: Dala to az na vecer k 19:30 a pak hned 20:30. asi bych ji radsi i budila nez to promzourany odpoledne.

• načítám...
3961
15.7.22 21:14

@Nikča2020 To jste si zazili pekny chvile.. proc jsi byla v narkoze vlastne? U nas dost podobny - odvezli me na sal s tim, ze vyndaj placentu a zasijou me a za 15 munit jsem zpatky. Za pul hodiny zacal manzel trochu panikarit, za 45 minut mu rekli, ze mi praskla cevka a krvacim a sijou a sijou a za hodinu me teda vratili.

• načítám...
3961
15.7.22 21:18

@motivi Kokam ze vam ty dva denni spanky taky skvele fungujou :mrgreen: U nas vcera strasny a dneska spal 10-11 a pak od 14:30 jen 45minut, takze mi pak usnul kolem 16:30 NA POUTI?! :lol: a dal si pul hodinku. Ted teda zalomil ve 20h a zatim se nevzbudil, to je nezvyk posledni dny.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100