Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt nositko jsme zkusili a nevidi tak jak by chtěl, takže se mu tam nelibilo
takže ruka nebo kočárek
my jsme si dali polopenzi, jidlo měli dobre..Mareckovi jsme brali sebou..stejně moc nesni..určitě podej hlášení
o Apartmánu jsem taky premyslela, ale bylo to o dost dražší..tak těch 5 dni jsme zvládli takhle..ještě nás čeká příští týden prodlouženy víkend, jedeme kamarádce na svatbu, tak si dáme menší repete
Mareček je obr, sotva ho unesu ![]()
@Ráďa 25 já na ruce taky neuspávám, ale kolotoč za mě byla vyhozená investice. Akorát ho to rozrušuje. Nejčastěji mi usne u mlíka, pak občas v kočárku, ale fakt jen tak na 20 minut. Dneska dal kolem oběda spánek 20 minut - jsem si ani nestihla umýt hlavu a naobedvat se a už byl vzhůru. Odpoledne si vezme Hugiho manžel ven, tak doufám, ze mu aspoň na 15 minut v kočárku usne. S večerním uspavanim není problém, to je úplně vyrizenej už v šest, zdrzim ho do půl 7 max do 7. Usne dřív, než ho vůbec stihnu odnést do postele 😁
@kambalaka ono je každý mimco jiný
ja ho uspavam občas, když nemůže usnout, tak si k němu lehnu, nebo usne u 🐐..ale většinou večer dam do postýlky, zapnu kolotoč a usne
jen čekám kdy na něho dosáhne a strhne ho
, ale stal asi 400 z Lidlu, tak mě to tak neboli
…skoda, ze v te postýlce vydrží spat sám tak 2h a pak zabreci, dostane 🐐a už je tam se mnou
on se budí porad, tak ho nechci porad vracet a vyndavat, to mě úplně unavuje..ale chodí spat mezi 8-9..na dovolené chodil až v 10 a my s nim ![]()
My dneska spánek 1 přes den 35 minut kolem poledne. Jinak nic. Myslela jsem, ze si ještě odpoledne zdrimne v kočárku (byli jsme přes hodinu venku, ale nohy nahoře, prskal na mě a strašně se tomu smál 😁 já mám fakt nespavý dítě 😁 ale aspoň přes ten den je veselý a hravý. Když by byl mrzutej, tak to asi nedám. Ale vyžaduje přes den pozornost. Rozhodne to není tak, ze ho někam odlozim a muzu se věnovat svým věcem. Takže vařím a uklizim až po 19:00, kdy usne.
Ahojte
mě se sešla super kombinace. Ustálil se my ms cyklus na úplněk takže úžasný. Malej je přes den víc mrzutý a přestal spát přes den. Poslední 3 dny dá přes hodinku a to ještě na 2×. Ale usne po půl 8 a spí cca do 3:30-4, mm a spí skoro do půl 7.trápí ho zuby, zatím nevylezly. Jde to na něj ve vlnách a to je dost mrzutý, bobek. A bdela okna teď nefrci. Asi má nějaký mentální vývoj a myslím, že trochu začíná sep úzkost. Takže snad to období zase skončí. Jinak je skvělej. Plazí se strašně rychle, péruje jak divej, brblá 8 sundava mi mantinel v postýlce, kouká. Když spí, tak teď se zase otáčí a nohy venku 🤦♀️ na baráku se zase něco udělalo. Jsem ko, ale spokojená
všem přeji krásné dovolené, užívejte
krásný večer
@Latty Ahojky! Tyjo.. to je nadhera. Ta priroda, to je fakt uplne neco jinyho. A vy jste borci. Obdivuju tenhle styl zivota, moc se mi to libi, ale neumim to
My jsme na leto na chate, mame velkou zahradu, napul lesni a taky mam nejradsi ty dny, kdy nic nemusime, kdy to jen tak plyne, to jsem ja i deti nejvic v klidu a starsi mi pak vecer v posteli rika “to byl krasnej den”.
Sven je borec. Velkej pohodar.. to zavidim, priznavam. Ten muj je proste nerváček a cíťa
Nema rad zmeny prostredi, ma rad klid a rezim.
A dcerka je uz zdrava a vsechno v poradku?
Jeste me teda zaujalo jak si Sven hraje u toho lega. To u nas vubec nejde a zrovna to resime, jak si hrat s legem aby nam to Miky nezbastil.
Holky tak držte palce, dneska Ella opět usla před 8
jen co jsem jí dala do postýlky, tak spala. Asi jí trápil zoubek, dnes jsme koukali a prořízl se jí ten druhý spodní. I horní dásně má nateklé, tak uvidíme ![]()
Tak bych řekla, že u třetího už jsko poznám zuby od nemoci
Dva dny teploty a já koukám do pusy pořád dolů a nic se nechystá. A oni rostou dva zároveň nahoře. Nevím proč mám za to, že prvně rostou dole ![]()
Každopádně v noci jsme skoro nespali, měla 39 a dnešek bude šílenej ![]()
@Ráďa 25 většinou první rostou dole, taky jsem to slyšela a máma mi to říkala a kamarádky děti taky mají první dole
my porad nic…nikde..úplně mě to děsí, tak se držte
@Petrussee no právě
Proto jsem hlídala spodek. A taky jsem koukala nahoře jakoby zespodu a ony rostou víc nahoře. Už jdou vidět oba ![]()
@Bjetuš ahoj!
Chata je super vec, obzvlast se zahradou kam se ty mladata daji bezpecne vypustit ![]()
Starsi je, tuk tuk, zdrava. Co mesic musime na kontrolu na ORL, takze jsme byli u babicek v CR, doletet na par dni domu kvuli doktorovi, pak zas letet na sever, za mesic domu…
Ale nevadi, mame uplne skvelyho doktora a za nej to stoji, ona se normalne lekaru strasne boji a tenhle to s ni skvele umi.
V Legu - snazila jsem se tomu zabranit, ale nejde to
Starsi si s nim hraje furt, denno denne nekolik hodin, a Svena samozrejme zajima jen to co dela segra. Takze normalne ma krabici s vetsima kostkama ve kterych se prehrabuje, a kdyz u nej fakt vylozene sedim tak muze ke vsem. Do pusy strka, ale nepolyka
A nejvic ho bavi se v tom proste hrabat a chytat ty nejmensi pidi kosticky, krasne trenuje pinzetovy uchop. Jinak mimini hracky ho absolutne nezajimaji, radeji ozuzlava nohy barbinam a tak ![]()
U nas zuby taky nic. Dcera mela v 8 mesicich 12 zubu, Sven ani prd. Uz tak tri mesice mi prijdou ty dasnicky natekle, kazdou blbou noc (coz je ted skoro furt) prisuzuju zubum, a ono ne. Ted mam pocit ze nahore se to uz fakt meni, tak uvidime.
@Ráďa 25 u nás teploty byly jen jednou a zuby vylezly o měsíc později
tedy zub, teď se jí prořezává další a je taky protivka
jinak taky jsem slyšela, že se u některých dětí nejprve prořežou horní zuby a pak až ty dolní
známá to tak také měla u syna ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat