TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
15.7.22 21:20

@kambalaka Tak asi ma fakt kvalitni ten nocni spanek, da 12 hodin vlastne zejo a pak mu pred den staci jen lehce dobit baterky. Je skvely, ze v 19h usne, ty mas vlastne vecer pro sebe a spoustu casu se vyspat. Pak na nej mas i energii na ten den.

• načítám...
7611
15.7.22 22:30

@Bjetuš to jo. Jo a možná už je to tady! Dopolední spánek dneska žádný nebyl a byl už jen jeden po obědě a konec. A to jsem se fakt snažila ho dopoledne dát spát i ho udyndat v kočárku - a akorát se mi vysmál 😁 Dneska mi usnul v 18:30, tak jsem zvědavá, jak dlouho bude spát.

• načítám...
6707
16.7.22 06:52

Koukám jak to mate zmapovane, ja vůbec v tomhle nemám režim :D..proste ho dávám spat po 2-3h a někdy usne a někdy ne..spi tam 2-3h přes den, za to v noci je to porad mizerné..chodí spat kolem 9 a je vzhůru porad :roll: vstávám tak 6× určitě..3× tak kojim..kolem 6:00h má vyspano..takže už jsme zase hodinku vzhůru..večer mám pro sebe hodinu..hodinu a půl..vana, večeře, spat :roll: je to bída, těším se až bude větší :mrgreen:

• načítám...
1115
16.7.22 07:21

Já dávám dceru spát podle toho jak je unavená :D ale je fakt, že dopolední spánek má delší než ten odpolední, to jí občas stačí 20-30 minut :lol: za to teď asi 5 posledních večerů je náročnějších. Nevím co se děje, ale nemůže usnout, asi jsme to zakřikli 😅 převaluje se, pak řve, tak houpáme nebo si jí vezmem do postele. Včera mi usla až na ruce, jinak vůbec. Tak doufám, že je to jen nějaké období :D na večery pro sebe si budu těžko odvykat :D

• načítám...
motivi
16.7.22 07:35

@Bjetuš no vyborne :lol: já ji držela co se dalo aby si to teda zas natahla, ve 20 nakonec usnula ale spala 40 minut a pak sem ji měla na rukách protože jinak oči jak baterky. Takže sem si pustila 2 hodinový film a měla sem ji na sobě aby byl klid :lol: potom v noci už celkem dobrý, budicek 6:15 takže mohlo být hůř :D ale 3 spánky mi asi vyhovovaly víc :lol:

• Upravit
5617
16.7.22 08:24

Tak u nás je spánek dopolede asi necelou hodinku.Pak po obědě 2-3 hodinky.Pak večer mezi 7-8 jde už spát. Budí se kolem 1 na mlíko, pak asi v 5 a tak 6,30 vstávání.

• načítám...
motivi
16.7.22 08:52

@Ráďa 25 tak to mate perfektni! :palec: U nás většinou když už se povede tak dá 2 hodky dopo a odpo je to takové nic moc pokud s ni nelezim :roll:

• Upravit
875
16.7.22 08:53

Holky, po dlouhe dobe se ozyvam :) Koukam ze resite spani, u nas je to ted taky 2-3× denne, jak kdy. Sven stale vstava v 5:45, to se bohuzel nezmenilo, a spat chodi pak v 7 vecer. A bud ma dva 1,5 hod spanky, nebo 2× po pul hodine a jeden delsi - ten mam nejradeji, spava u me v naruci, vyvaleni na gauci, se starsi se koukame na film a proste pohoda :srdce:

Jinak zdravi z „dovolene“, jsme ted na mesic v severnim Norsku. Trosku jsem se bala co tu budeme tak dlouho delat, kolem fakt nikde nikdo, muz doted normalne pracoval…ale deti si to tak uzivaji! Chodime po horach, hledame musle ve fjordu a hezky kaminky v potocich, je tu ticho a zima a furt svetlo a cas tak nejak krasne klidne plyne. U nas po dlouhe dobe kdy se furt neco delo a za mesic to zas zacne protoze muze nalakala nova pracovni nabidka a zivot se nam zas otoci vzhuru nohama :lol: Jinak Sven bude mit brzy 8 mesicu, plazi se, seda, miluje segru a tatu a furt se smeje. On je tak neskutecne spokojeny dite az mu to zavidim :lol: A zere, furt, vsechno, desnej otesanek :lol:

• načítám...
6707
16.7.22 09:26

@Latty Sven je teda už chlapák a vypadá fakt spokojene :kytka: vy jste cestovatele, my byli pryc 5 dni a jsem rada, ze jsem doma :mrgreen:

• načítám...
7611
16.7.22 10:48

@Ráďa 25 @motivi Tyjo, 2 hodinky jakoze spí přes den v kuse??? To neznám od jeho narození, ten můj spí přes den tak 20-30 minut a to se musím hodně snažit ho uspat. V autě nespí vůbec a v kočárku zabere taky jen občas 🙈 😁

• načítám...
1738
16.7.22 12:33

@Petrussee byli jste uz v tom Polsku? jak tam bylo? Hodne vetrno tipuji. Jedeme pristi tyden a cekovala jsem pocasi horsi nez tady tedy.

• načítám...
5617
16.7.22 12:36

@kambalaka Já ráno uspávám v houpačce na zahradě. A v poledne dám do postýlky, zapnu kolotoč a zavřu dveře. Stejně tak i večer. Někdy nechce hned usnout, tak jí dám napít čaje. Ale taky to tak nebývalo. Uspávali jsme v náručí, v posteli.Pak jsem řekla dost. Musela jsem přežít pár dní než si zvykla a dobrý.
V autě mám klid. Koupila jsem jinou sedačku kde kouká už dopředu a je spokojená.

• načítám...
6707
16.7.22 12:55

@TerezkaSt nakonec nám Polsko nevyšlo, kamarádka to zrušila, tak jsme rychle hledali něco jiného, byli jsme v penzionu kousek od Prahy..ale malej teda půlku brecel, v cestovní postýlce byt nechtěl, spal s nami..do toho má porad rýmu a kašel :zed: byla jsem s nim na pohotovosti než jsme jeli, prý mu nic není..ale chrci porad :zed:..odpočinula jsem si akorát od vaření a uklizeni, jinak to dovolená moc nebyla :roll: :mrgreen: porad chtěl byt na ruce a všude koukat :D příští rok bereme babičku s dedou, ať se alespoň v klidu najime :D přeji hezkou dovolenou a dej vědět jaké to tam je, mě to Polsko mrzí, přítel ještě nebyl u moře :?

• načítám...
1738
16.7.22 13:12

@Petrussee to je mi líto, ale aspoň i tak jste někam vypadli. A da se ti uz alespon uz do nositka? Mne uz se taky moc nechce nosit na ruce, ikdyz je Emilka strizlik a MArecek tedy poradny. Jedeme dlouho, poridila jsem uz alepson poradnou bezpecnou sedacku 0-18kg (Cybex Sirona). Jidlo nemame, mame apartman a budem to sulit nejak na miste. Tak jsem zvedava a podam hlaseni. Snad vam to priste vyjde na pohodu. :palec:

• načítám...
1738
16.7.22 13:19

@Ráďa 25 to to mame podobne. Ja se ji proste snazila nenavyknout na nejake uspavani lec to zni hnusne. Staci i na tu houpacku soupnout nejaky hracky, ona se zabavi a unavou usne, pritom to muze trvat az pulhodinu. To same rano - hraje si v postylce a povida si. Mne to sice vzbudi, ale mam jeste nejakej cas na to se dat dokopy, nejsem vstavac na povel, ale vstavac na 4budiky… :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100