TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
18.7.22 21:26

@kambalaka Jasně, s tím souhlasím. Maty má každý den taky 600-700ml mléka. A nemám v plánu na tom nic měnit. Dokud mu to chutná…

• načítám...
3961
19.7.22 10:54
@kambalaka píše:
Teď jsem šla večer jen vyvencit psa a říkám manželovi - hlidej chůvičku. No a vracím se domu a už v sídlišti slyším dětský pláč. Jedu výtahem a už je mi jasné, ze je to Hugo. Úplný amok. Vbehnu do bytu, okamžitě si ho prevezmu z manželova náruče a ihned přestal plakat a usnul. Tyjo, se teď úplně bojím se jen vzdálit a to jsem chtěla ve středu, až usne, si vyrazit na nákup… představa, ze se tohle bude opakovat a já nebudu doma… :,(

Jojo, separacka uz u nas taky najizdi.. Ted tu byla na den a pul tchyne a hned jsem si vyslechla “no to sis pekne zavarila”. Jak jako zavarila?! Jednak je separacka normalni faze u naprosty vetsiny deti. Jednak jsem s nim pul roku sama, tak je na me proste zvyklej.

• načítám...
7611
19.7.22 13:06

Jinak holky, my už přes den tak týden spíme jen 1× denně přes oběd 😁 malýmu to hold stačí :nevim: neusne jinak ani v kočárku. Jo a dneska slavíme 7 měsíců 🙂

• načítám...
6707
19.7.22 14:21

@kambalaka alespoň jednou spi :D hezké narozeniny :kytka:

• načítám...
1738
19.7.22 15:59

@kambalaka jak mu uz vlasky narostly, zdravime :mavam:

My se valime na zahrade s Emilkou a Emilkou2

• načítám...
1738
19.7.22 16:03
@Bjetuš píše:
Jojo, separacka uz u nas taky najizdi.. Ted tu byla na den a pul tchyne a hned jsem si vyslechla “no to sis pekne zavarila”. Jak jako zavarila?! Jednak je separacka normalni faze u naprosty vetsiny deti. Jednak jsem s nim pul roku sama, tak je na me proste zvyklej.

Tchyne vis jak :nevim: a on nechtel ani za ni? ja jsem v tomhle rada vlastne, ze se prave tchyne/tchan tak angazuji, ze tam zatim znamky separacky zatim nepozoruji… oni mne sice stvou, ale maji takovy vlidny ton a mala se dycky uplne tesi kdyz je vidi - trochu zarlim. :oops:

• načítám...
1347
19.7.22 16:11

Ahoj holky,

u nas posledni dva dny spanek celou noc s jednim kojenim. Neverim a radsi to prisuzuju jen uneve a tomu, ze nejsme doma.

V kocare je to u nas uz taky tezke, Bart tam radi. Zkousela jsem sportak do lehu ale vubec se mu tam nelibilo, tak sme se zas vratili ke korbe.

Konecne se trosku rozjedl, zbasti rano cca 100g ovoce nebo kase s ovocem, kolem 120g k obedu nejakyho zeleninovo, masovo prilohovyho jidla, odpoledne trosku ovoce a vecer kase na lzicku zase cca 120g. Tak sem rada, ze uz to nevisi jen na tom kojeni.

Vcera sme byli na svatbe a Bartas byl snovej tak sem byla stastna, ze sme to zvladli.

Ted se mi nejak osypal na nekterych castech tela. Mozna z nejalyho jidla nebo nevim. Pristi tejden jdem na kontrolu, tak se zeptam.

@kambalaka Jinak Bartas je podobne hubenej typ, ale u nej je to tim, ze moc neji. Zatim to neresim, spis sem rada, my jsme s manzelem oba pekni špekouni, tak kez by zdedil geny po jine sirsi casti rodiny…

• načítám...
1347
19.7.22 16:15

@TerezkaSt Tchanovci se taky hodne angazuji a Bart je s nima opravdu hodne rad. Zacina mit ale obrovsky problem s tim, kdyz zustane v mistnosti sam. Kdyz ma horsi naladu tak spusti opravdu neskutecnej hysterak.

• načítám...
1738
19.7.22 17:43

@kajka kajka tak parada, ze se rozjedl a sympaticka rodinka. :palec:

Mistnost netestuji, nechavam ji na zahrade a v houpacce a jde to, horsi to bude az poleze. :think:

• načítám...
530
19.7.22 19:38

Příkrmy

Holky, jak tady čtu ty vaše příspěvky ohledně prikrmu tak z toho mám docela depreeese :D naše malá sní sotva 30ml prikrmu k obědu, když se zadaří tak da občas i 120ml, ale to fakt málo kdy. Na odpoledni svačinku jsme teprve začaly dávat ovoce, ale tomu taky moc nedá teda :nevim: dneska jsme byly u doktorky tak jsem ji o tom říkala a řekla mi, že to nemusím zatím nějak řešit, že to některým dětem dyl trvá, ale stejně už bych byla rada kdyby se trošku vic rozjedla :D

• načítám...
1347
19.7.22 19:40

@Bobulka28 Určitě to neres, ja jen uz bych rada omezila kojeni. Nejak sem ai k tomu nenasla cestu a myslela sem ze touhle dobou uz bude malej bez kojeni. Ale vzit mu to kdyz mam. mliko, on zajem a nema naopak zajem o prikrmy sem nechtela

• načítám...
6707
19.7.22 19:48

@Bobulka28 mě sní 90g presnidavky ráno, oběd tak 40g (ani ne půl skleničky) a večer dávám kaši, teda zkouším..to dá tak 40ml spíše více vyleje :mrgreen: :roll: dal jsme se taky nedostali, nabízím vodu..ale stejně porad kojim ve dne v noci :zed: :D

• načítám...
6707
19.7.22 19:48

@kajka kajka takhle bych to chtěla mít taky, zatím se nedaří :roll: ani jidlo a ani spanek :zed:

• načítám...
530
19.7.22 20:10

@kajka kajka já mám malou na UM no, ale ve výsledku je to asi jedno a jak píšeš tak to zatím řešit nebudu… doktorka jen říkala ať v tom nepolevime a furt dáváme, aby si na to zvykla :)

• načítám...
530
19.7.22 20:13

@Petrussee tak to jsem ráda, že v tom nejsme sami :lol: i když malá je Teda na UM což mám zamilovaný, že by měla začít dřív ty prikrmy, že u MM není tak potřeba hned zavádět, ale taky tě chápu :D ta naše cacorka celkové není moc velkej jedlík teda, skoro od narození nám spí celou noc :D a u mlika ještě není ani na ty plný dávce 210ml co by měla mít :nevim: ale přebírá, sice pomalu, ale doktorka tvrdila, že to není potřeba řešit zatím :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100