Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 Jee co je to za hračku?
Vy už krásně sedíte
Maty je jak Eifelovka ve větru, když se snaží se posadit
![]()
@kambalaka @wendelina30 Sedne si jen když se má o co přidržet. Úplně na rovné zemi ne.
Je to stoleček, ale já jsem zatím oddělala nohy, aby to neměla vysoko.Ale je super, přepínají se tam 3 úrovně. Jsou tam písničky, ale i počítání, tvary, barvy, zvířata.
@Ráďa 25 Ahaa, já se právě na ty stolečky dívala, že by to mohl být dárek na první narozeniny
No sedí krásně
Maty se posadí třeba v kočárku nebo jídelní židličce, ale ze země je to ještě hodně nestabilní a mám strach, že sebou švihne do strany
@Ráďa 25 pejskuv stolecek mam taky. Vsichni to moc chvali, ze se na tom deti nauci stata dlouho se zabavi. Myslela jsem ale az na vanoce/narozky.
Tak dneska zubni premiera vypada to dokonce na 2 naraz. Pro matku nervouciho ditete - MASAKR. Ale sla jsem normalne v noci s kocarem a pomohlo to asi nejvic. Jak dlouho to tak trva jestli jsem si to fakt privolala na tu dovolenou nebo to stihne odeznit?
@TerezkaSt asi záleži, dcera je teď asi týden občas přes den protivná, pořád si něco strká do pusy. Asi 5 dní jí dělalo problém večer usnout, ale pak v noci dobrý. Občas zaplakala, dala jsem dudlík a bylo to dobré ![]()
Holky, mám dotaz. Vy co už dáváte i odpolední svačinky, co dětem dáváte? Abych měla nějakou inspiraci ![]()
@Nikča2020 jj, asi to bude individuelni, ale pro mne teda sok, jak bolestivy dokaze byt ten rev, bezmoc hruza.
no treba to do dovci bude dobre, koupim gel a budu tam chodit.
Myslis svacinku jako 4te jidlo? Davam ovoce - mixle s kasi nebo ten nove s jogurtem.
@Nikča2020 Já moc inspirativní nebudu
Dopoledne dávám ovoce nebo jogurt s ovocem a odpoledne různé kaše
Holky, já ikdyz dam třeba presnidavku nebo hlavní jídlo, stejně se i po tom dožaduje mléka, mate to taky tak? I přesto, ze sní celou kapsicku nebo celou skleničku, tak za půl hodiny až hodinu chce stejně mléko
takže já furt jen krmim ![]()
@kambalaka Já už dávám mléko jen ráno a před spaním. Po jídle už ho nevyžaduje. Ale je pravda, že kapsička už nestačí. Je to spíš taková chuťovka. Když má na oběd skleničku, tak už musí být ta větší 8+. Kaši dělám ze 180ml mléka a jr toho celkem dost, tak to mu stačí
@kambalaka ty kapsicky jsou menší, nám teda stačí a kojim pak třeba za hodinu, i dvě vydrží..skleničku mi nesni ještě, to mu nechutna..sní tak půlku, někdy ani ne a jdu kojit za chvíli..a tu kaši zkouším, ale nejvíce vypil 80ml..pak jsem zkoušela tu ve sklenice a snědl taky cca půlku, pak chce zase kojit
a celou noc taky nonstop kojim, ale asi jak je nastydly..dneska jsem s nim byla u doktorky, tak to muže byt tím, navíc se furt budí..děsný..takže krmim celou noc ![]()
@TerezkaSt no já zatím dávám jen dopoledne přesnídávku a oběd. Jinak má mléko a teď právě chci vyřadit odpolední mléko, takže bude mít 2× mléko a 3× normální jídlo ![]()
Gel na zoubky nám pomáhá, zkoušeli jsme i kousátko chladivý, ale to moc úspěch nemělo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat