TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
13.7.22 08:09

@TerezkaSt to teda jo 😁

• načítám...
1115
13.7.22 09:16

@motivi většinou máme dva spánky, záleží také v kolik ráno vstává, ale teď jak začíná lézt, do toho zuby, tak je víc unavenější, dva večery po sobě teď neusla před půl 9-9 🤷🏽‍♀️

• načítám...
1004
13.7.22 13:01

@kambalaka Počkej par týdnu a uvidíš ono je čas. ☺️️

• načítám...
motivi
13.7.22 13:02
@Bjetuš píše:
@motivi Taky mame 3 spanky a chtela bych prejit na 2, ale zatim to nejde. Chodi spat 9, 12:30 a na chvilku kolem 16h. Potrebovala bych ho udrzet do tech 10 na prvni spanek, ale to po tech silenejch nocich a vstavani v 6 nejde :nevim:

No prave nám to vždycky taky časove nevychází. Malá teda teď vstává kolem 7 ale v 9:30 už si dava slofik třeba na půl hodky a pak je v 1 už zas unavená tak si dá třeba hodinu a pak začne být unavená kolem půl 5 8o :) tak ji dam max na 30 minut ale už se tím zas posouvá večer 8o

• Upravit
1004
13.7.22 16:16

@Bjetuš Tu chatu v dobrém závidím 😩 😂 😂
Prave pro ty děti je to super mají vyžiťtí i jen po zahradě apod. Nemusíš vymýšlet výlety, ale je rad jen tam to je fajn. My jedem dnes hlídat rodičům dům a starat se o zahradu a kocoura, těším se syn muže na trampolinu, hřiště a další. Navíc má být vedro tak v bytě by to moc nebylo fajn. K tomu Viky zacli spodní zuby se prořezavat na svět, tak je fakt “výživná”🙄 😀 od včera v noci.
Jakto? Má nějakou krizi? Přitom je to učitel jak jsi rikala. Na obě děti sama to není moc fér.
Snad se to zlepší a nebyl třeba někde jen pryč kamarádi atd?

• načítám...
5617
13.7.22 16:31

My užíváme zahrady každý den.Jen je to zase práce to všechno udržovat

• načítám...
530
13.7.22 18:12

@Bjetuš no uvidím jak to jeste vymyslíme :D

• načítám...
3961
13.7.22 22:17

@Terinamamina Jeeje, taky si uzivate se zubama. Tak at to mate rychly. A ted si uzijte hlidani domu. Dost si toho vazim, ze mame chatu a nemusime byt v lete v byte nebo porad vymyslet program. Tady casto proste jen “jsme”, hodne venku, jdeme do lesa, na prochazku.. ale taky nemusime. Casto staci zahrada. Akorat jak pise @Ráďa 25 je tu porad co delat.. a letos to fakt nestiham a mam tu dzungli, ale i to je pekny🙂
Manzel mel ted volno, se starsim jeli kazdej den na kolo a byli spolu skoro cely dny, takze zas ok. Snad je to jeho obdobi prozatim zas pryc :)

• načítám...
3961
13.7.22 22:23

@motivi Jestli vstava kolem 7, tak ji zkus dat na ten prvni spanek trochu pozdejc. Mela by byt unavenejsi, spat dyl a pak dalsi spanek od 14:30 a mas to :)

• načítám...
7611
13.7.22 22:33

@Bjetuš He, to mě pobavilo 😁 ten můj snad nikdy neměl 3 spánky denně 😁 máme jen 2 a opravdu velmi krátké 20-30 minut. A to se ho opravdu snažím přes den uspat, jinak by snad nespal vůbec 🙈 😁 uspí ho jen lahvinka teplého mlíčka a moje šeptání pohádek. Čtu mu i před večerním spánkem. Mám ho v nositku, v ruce knížku a on kouká na obrázky a já mu šeptem čtu. Líbí se mu to. Většinou stihnu přečíst sotva 2 stránky a začne knourat. Dam mu napít a usne mi v nositku. Ale tohle funguje jen na noc. Dneska měl dopolední spánek v 10:30-11:00 a to jsem ho doslova utahala a odpolední spánek - usnul mi az po 2 hodinách v kočárku v 15:30-15:50 a to fakt silně protestoval. Ale jsem ráda aspoň za krátké spánky přes den. Zase na druhou stranu mi poslední dny dobře spinká v noci od 19-7:30 s 1 vzbuzenim na mléko kolem 5:00.

• načítám...
1738
13.7.22 22:35

To moje ma asi jeste 4denni spanky. Je v tom 20min v nositku. Obcas probdi cely dopo az do obeda, nekdy ho cely prospi. Zkusim zitra vypozorovat jestli jev tom nejaky rytmus, jak spi celou noc tak to moc necekuji.

• načítám...
1738
13.7.22 22:38

@kambalaka tak myslim, ze s tou noci di ale muzes gratulovat. Treba budes mit ditko, ktere bude cely den rejdit a pres noc ti da velky pohov. Jako taky not bad. :potlesk:

• načítám...
1738
13.7.22 22:44

V Kauflandu maji ted super akci na nadobi. Ta zuzova mne depta, jinak ma svetle modre a sede, ale tmava mi prisla moc. Proc jako treba nedelaji mint zelen/hnede? Z kauflandu mam i super lezouci puncochy (ale az 74/80). Ja jen ze jsem velkej fanda techle socka brandu a at furt nefandim jen Lidlu (ten je beztak bezkonkurencni). :lol:

• načítám...
3555
14.7.22 00:29

@Bjetuš jeee tak to je fajn, že manžel naskočil. Mě včera muž řekl, že zvažuje o změně práce, chce mít klid a čas na rodinu. Uvidíme, až se přestěhujem, bude kratší dojíždění, ale vedení si člověk nevybere. Trápí malého zuby, teď hodina uspavani, zabalené v zavinovavcce, dudlík, moje košile a snad na chvíli usne 🙏 už aby je měl venku, ma to natekle.

@TerezkaSt je fajn, že to někdo sdílí, já nemám tolik času na brouzdání (ale spíš mě to nebaví) takže já děkuji za tipy 😁 a fandím 👏

• načítám...
motivi
14.7.22 05:36
@Bjetuš píše:
@motivi Jestli vstava kolem 7, tak ji zkus dat na ten prvni spanek trochu pozdejc. Mela by byt unavenejsi, spat dyl a pak dalsi spanek od 14:30 a mas to :)

Ano teoreticky je to moc pěkný ale ona vydrží spát dopo max 30 minut takZe se to o moc neposune :D no včera sme zkusili dat je 2 spaní, držela sem ji teda poslední půl hodku dost vzhůru ovšem vydrzela. Bylo by to lepší kdyby teda nevstala dnes 4:40 a nechtěla si hrát :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100