Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak Lukyn je zlatej. Pije jak vodu, tak čaj. Kojím ráno, pak 100 prednidavky čaj, oběd cca za 3 h 150, kaši dávám před 18 h cca 150 - 200, nabízím čaj, vodu během dne. To vypije kolem 100-150.MM ráno, kolem 14 a ted na usnuti. Přes den moc nespí, ale má dobré noci. 1× na kojení, když se vzbudí před 22, dám cucnout čaje a spí dál.
Jinak se plazi, je rychlej, vcera udělal prvni dvě tempa na lezení. Nechce se přetačet na pravou, naučil se to na levou, tak ho tlačím dopravné jinak na co dosáhne, rve fo pusy, mantinel strhává a výborný je zrcadlo, jak se na sebe směje a slabikuje. Venku kouká, je ve sporťáku, tak je spokojenej. Takže u nás teď lepší období a horní zuby nic..
@Bobulka28 jo tak Mareček je obr
taky mě tlačila doktorka do prikrmu dříve, abych si oddechla od kojeni, zatím to moc nejde no
mají svůj čas
, ale taky už nepolevim, zkouším..protože toho mleka už moc nemám a čím je větší, chce častěji a častěji ![]()
@MILINKA35 mě asi nespi, protože se moc neunavi
on je linej..otocky děla zase naopak doprava, nechce nalevo..
trochu se točí kolem své osy, zvedá zadeček, ale neumí to nějak spojit
zuby žádný nikde, hůře ale spat nemůže, tak mi je to asi jedno
to je Lukyn zlatej
závidím ![]()
@Bobulka28 asi bych se tim nestresovala a dojizdela mlikem. Tady v diskuzi vidis, ze kazdy mrnousek to ma jinak a pritom „prospivaji“ vlastnim tempem. Moje je zase hroznej zrout a pritom strizlik (62 velikost). Dneska mela toho masozel prikrmu 200-300 (ja to jim s ni tak nevim).
@TerezkaSt píše:
Tchyne vis jaka on nechtel ani za ni? ja jsem v tomhle rada vlastne, ze se prave tchyne/tchan tak angazuji, ze tam zatim znamky separacky zatim nepozoruji… oni mne sice stvou, ale maji takovy vlidny ton a mala se dycky uplne tesi kdyz je vidi - trochu zarlim.
Tchyne no, vim jak
Tak to mas fajn, ze se o malou zajimaj a ona je ma rada. Miky je prave videl zatim tak ctyrikrat, oni bydli daleko. A podle me je na nej tchyne moc hrr, zezacatku i plakal kdyz ji videl.
@kajka kajka To se mi stalo dneska! Nechala jsem ho v obyvaku, jdu ohrat obed a najednou strasnej vriskot. Tak tam letim, co se mu stalo a on hned usmev od ucha k uchu. Nic se mu nestalo, jen me volal..
A jinak to u vas zni jako skvely zlepseni. Treba to vydrzi ten spanek, drzim palce.
Teda vás dočíst ![]()
U nás se teď jen řve a slintá. Celou noc se budí po deseti minutách. Nepomáhá nic, nurofen, gel na ďásna, čípky. Jsem totálně ko. Přes den teda v pohodě, to se dá vydržet. Už aby byl ten zub venku.
Jinak jsme jí koupili k svátku tančící 🌵.Dnes se tím baví celá rodina
Anička dělá zvuky a kaktus po ní opakuje ![]()
@Petrussee v klidu, víš, co teď dělám? Jezdím parkem a uspávám 😁 dneska opět 1 spánek kolem poledne 2,5 hodiny, to jsem čučela
se nedivím, ze se mu teď nechce spát 😁
@kambalaka preji prijemne uspavani
a nevzbudi se ti pak kdyz vyndavas z korbicky? Moje ma dost problem ikdyz se uspi v nositku. ![]()
@Ráďa 25 u nás se vstává, ale zuby nic, nemá nic natekly, nic tam nevidim..už mi nespi měsíc
nebo je hodně citlivý
myslela jsem si, ze se budí rymou, tu už nemá a dneska taky katastrofa..ten kaktus má pritelovo synovec ![]()
@TerezkaSt mě se taky vzbudi hned jak přejedu prah baráku, nebo jen vyndame autosedacku z auta..
![]()
@Petrussee tak to je pochopitelný no, ještě když jsi tu psala, že ty jsi vlastně drobná, tak to musí být zahul. Me stačí i ta naše prďola, včera jsme byly na očkování a má 7,63 kg
a jak píšeš no, teď už nepolevit a furt zkoušet ![]()
@TerezkaSt my už oblikame něco 68 a něco 74, ty značky to mají hrozně rozdilne šité
a jak píšeš, hrotit to nebudu, zatím přibírá, sice málo, ale přibírá a to je hlavní ![]()
@Bobulka28 mám problém ho nosit
pak nevím co budu dělat, teď má něco přes 8 kg
, ale prý se to pribirani ma zpomalit, teda všichni mi to říkají
Mareček je teda i dlouhý ma 70 cm, takže ma 74 a něco 80.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat