TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
22.7.22 09:09

Tak u nás noc taky hrůza, ale o půl sedmé vysmátá a povídá si se zrcadlem. Teď už je v houpačce a jde se spinkat.

• načítám...
6707
22.7.22 09:20

@Bjetuš to je fakt děsný :zed: ja se taky probudila jak zmlacena :roll: a čeká nás minimálně 3h cesta autem..ja se tak bojím :? doufám, ze to dáme :roll:

• načítám...
6707
22.7.22 09:22

@Ráďa 25 jak sedí, to je fakt bozi :D už chci, aby taky sedel..ja ho dala spat před 9, tak doufám, ze chvíli ještě vydrží ;) první teda do postýlky, to nevyšlo, tak dostal kozu a spi v posteli :roll:

• načítám...
7611
22.7.22 11:01

@Ráďa 25 @Petrussee my noc docela dobrý, ale my máme doma díky klimatizací příjemně. Usnul v 18hod, pak se probudil pláčem v 22:00 (protože se prekulil na bříško a neslo mu to zpátky), pan kolem 2:00 na mléko, hned usnul a vstával pak v 7:00. Ale od rána je jak ostýnek v zadničce. Jak jsem včera koukala na videa, jak zabavit kojence a radili tam “dělat všechno s ním” tak se jdu takhle malovat a vezmu si ho s sebou do koupelny. Jakmile ho ale polozim, tak řve. Jdu balit kufr a vezmu si ho s sebou na chodbu. Jakmile ho polozim, tak řve. Na zádech řve, v houpátku řve, jedině v nositku je ok. :roll: Pak usnul až po mléku, tak jsem ho rovnou dala do autosedačky a spal v autě tak 10 minut. Teď se mi probudil a zatím teda kouká. Ale dneska to teda bude mazec :roll:

• načítám...
6707
22.7.22 11:49

@kambalaka tak mě se neumí otočit zpět, takže jsem ho musela otáčet :zed: jo, ja to taky někdy dělám, aby viděl co dělám :palec:

• načítám...
1115
22.7.22 12:38

No já šla spát někdy kolem 23:30, manžel o půlnoci. Kolem 1 mě vzbudil, že má asi malá teplotu. Tak jsem na ní šáhla, měla teplý ruce i nohy. Minule když měla horečku, tak byla naopak ledová. No tak jsem šla pro teploměr a po odečtu 38,4 :zed: kdyby nebyla tak horká, tak bych to ani neřekla, smála se, byla aktivní. Dala jsem čípek, jen co jí zabral tak usla. Asi chudák už byla přehřátá, zoubky nebo nevím. Manžel ji dneska odvezl ke tchýni, ráno byla bez teploty a je pořád. Tak snad jen nějaká anomálie :roll:

• načítám...
3555
22.7.22 13:58

@Nikča2020 jj, zuby trápí malého taky. Teď čekám kdy se v klubou nahoře a pak už má 2 boule zase dole.. Ráno na pohodu, smích a po 13 h pláč. Takže z oběda nic a kojím, tak snad schrupne na chvíli. Je to vždycky ve vlnách. Slinta kýble a pak nic.
Ráno pěkně jedl, čistá práce :palec: vajíčka jsou přece jen na něco dobrá :mrgreen:

• načítám...
3555
22.7.22 13:59

@Petrussee cestu zvládnete ✊ ✊ ✊

• načítám...
7611
22.7.22 14:00

@Nikča2020 já si neumím představit, ze by mě vzbudil manžel, ze je něco s Hugem 😁 ten vzdycky zařezává jak dřevo a jentak ho něco neprobudí, ani naše dítě 😁 vzdycky se mě ráno zeptá: “Jak spal?” 😁

• načítám...
1347
22.7.22 14:01

@Bjetuš Na ten klid u jidla doporucuju youtube a Bear sensory…😅

• načítám...
1347
22.7.22 14:09

@kambalaka jo, manzel se vzdycky pta: „jaka byla noc?“. A jelikož byla poslední dva mesice v 99 procentech hrozna, rekla sem mu, at se me radsi uz nepta, ze mu dam vedet az bude nekdy dobra :lol: :lol: :lol:

• načítám...
7611
22.7.22 14:39

Konečně mi Hugís usnul, manžel si musel jít po obědě lehnout ven na zahradu, ten už se sem do postele nevešel 😁

• načítám...
3961
22.7.22 19:07

@Petrussee Tak co cesta? Prezili jste? My jsme letos vpodstate zrusili dovolenou, jen pristi vikend jedeme na svatbu. Ja jsem tak vycerpana, ze jsem rekla, ze baleni, presun, jiny prostredi.. pro me fakt nejsou dovolena a chci zustat na chate a jezdit na vylety. Starsi ted je u babicky, pak ho manzel jeste nekam vezme, budou ruzny oslavy, budou tu kamaradi vedle na chate.. je spokojenej a prazdniny si uziva, tsk se nebudu stresovat “dovolenou” :mrgreen:

• načítám...
3961
22.7.22 19:10
@kajka kajka píše:
@kambalaka jo, manzel se vzdycky pta: „jaka byla noc?“. A jelikož byla poslední dva mesice v 99 procentech hrozna, rekla sem mu, at se me radsi uz nepta, ze mu dam vedet az bude nekdy dobra :lol: :lol: :lol:

To jsem mu taky presne rekla, kdyz se kazdy rano ptal! Jeste se nastval, ze se ani zeptat nemuze.. Rekla jsem mu, ze kdyby z toho neco plynulo, rada mu odpovim. Kdyby treba rekl “tak ja kluky odpoledne vezmu na dve hodiny a ty si odpocines” nebo “tak ja s nim zitra vstanu”.. Ale proc se me vlastne pta?!
S tou zabavou u jidla jsem kruta matka :mrgreen: U nas zadny telefony a televize a tak :)

• načítám...
5617
22.7.22 19:36

Holky ti chlapi jsou všude stejný :mrgreen:
Nejhorší je, že Anička má teď období kdy chce jen maminku. Pořád na mě natahuje ruce. Nechce ani manžela. Třeba dnes jsem zalívala zahradu a ona seděla v trávě a byla spokojená, občas jsem na ni stříkla a řechtala se :mrgreen: Dokud mě vidí, tak si hraje.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100