Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MILINKA35 me kojeni neboli, ale nenasla sem si k tomu cestu, proste mi to neni prijemny
Nevíte prosím někdo, co zabírá na bolavé zoubky? Kromě jantarových korálků (ke kterým nemám důvěru) a Calgelu? Jsem poslední dny fakt hotová, musím malou fakt skoro pořád něčím zaměstnávat, abych odvedla pozornost, jinak si pořád strká prsty do pusy, loví si na dásních a pobrekává (občas spustí šílenej křik, až jí zčervenají tváře).. chtěla bych jí nějak ulevit, ale nevím jak
. Chladicí kousátka nejrůznějších druhů používáme.
Jinak taky máme období totální závislosti, skoro nemůžu odejít ani na WC, když mizím z dohledu, malá spustí…
@Sissela v lékárně mi dala cipky na základě homeopatik a kamarádce kapky, ale nám nerostou, tak nemám vyzkoušené, ale zeptej se v lékárně
jinak mám taky kousatka a ještě ten gel
@Sissela viburcol, calgel, bylinky.. Přijde mi, že je to jedno. Jak to pulzuje, posunuje, vcera měl 1,5 h hysterak. Takže masiruju rukou, kousátka, sem tam namazu. Dnes spal se mnou no.. Nemá to stabilně, ale ve vlnách, přes den, v noci
musíme vydržet
@Sissela já mám BEDEGEL.
Holky s tím spánkem musíme vydržet. Já mám Ani tak od 1 v posteli. Jinak bych se nevyspala vůbec. Ale spí mi hodně po obědě, tak chodím taky.
Jinak k jídlu-ráno míváme přesnídávku, pyškoty, sušenku. Oběd, pak odpoledne různě- přesnídávku,ovoce.Ale do večeře pořád něco jí. Třeba žužlá rohlík, různé ovoce, třeba jsme šli lesem, tak měla borůvky, maliny,jahody.Dnes jsem trhala angrešt, tak seděla v trávě a snědla tak 20 kousků😁 😂
@MILINKA35 píše:
To je zase týden. Jsem to zakrikla. Spánek na nic. Je vzteklej, brečí, u jídla pár lžiček a hysteraky. Včera 1,5 h večer, až spal se mnou v posteli do rána, já jsem jak zombie. Asi možná zuby. Kodrcam se venku 3 hodiny, spal a u jídla hysterak, i včera. Ovoce jsem dala ráno, kojila, oběd už ne.. Už je na mě fakt těžkej, 9kg. Do toho stěhování, pořizování zbytku věci.. Už at aspoň toto je z krku. A zítra mu je 7 m.
U nas jak pres kopirak!
A jak to tady ctu, tak vsude stejny.. Je mi vas sice lito, ale jsem rada, ze v tom nejsem sama, pardon
U nas jsem teda presvedcena, ze to jsou zuby.. Na druhou stranu to je od narozeni: asi poporodni trauma, asi bolavy brisko, asi zoubky, asi moc podnetu, asi malo podnetu, asi hlad, asi zima, asi horko… uz jsem taky alergicka na tyhle chytraky i kdyz to mysli dobre ![]()
Dnes mel 7 mesicu. Mela jsem tu kamaradku na navsteve a malej byl uplne ukazkovy zlaticko. Ale to je presne ono - potrebuje maximalni pozornost, porad bavit, jinak ho asi premuze ta bolest ![]()
@Sissela píše:
Nevíte prosím někdo, co zabírá na bolavé zoubky? Kromě jantarových korálků (ke kterým nemám důvěru) a Calgelu? Jsem poslední dny fakt hotová, musím malou fakt skoro pořád něčím zaměstnávat, abych odvedla pozornost, jinak si pořád strká prsty do pusy, loví si na dásních a pobrekává (občas spustí šílenej křik, až jí zčervenají tváře).. chtěla bych jí nějak ulevit, ale nevím jak. Chladicí kousátka nejrůznějších druhů používáme.Jinak taky máme období totální závislosti, skoro nemůžu odejít ani na WC, když mizím z dohledu, malá spustí…
Mame taky kousatka a gel, ale nic zazracne nezabira.. nejradsi ma tenhle “kartacek”, ten uplne drti tema dasnema a dvema zubama, ale celkove je to peklicko a taky nevim jak uz mu pomoct.
@Bjetuš je to všude stejný, Mareček je všude hodný, čím více lidi tím lépe
včera tu byla mamka s kamarádkou, byl taky zlatý, zabouchly se dveře a řev
rodiče mi nevěří, ze brečí..
tak jim to natacim ![]()
@Petrussee @Bjetuš jj dnes i včera u tchyně zlatej. Jenže má 100 pozornost. Já taky musím uvařit, atd.. Tak jsem se vyprdla na nákup a zbytky, aspoň bude pořádně vyzrano po dlouhé době
takže se mu plně nevenuju a řev taky. Teď malé oči, do postýlky, usnul, po 10 min pláč, přijdem, oči jak baterky a smích
a když chytne ten svůj řev, tak si ho nevšímám, položím ho na zem třeba, at mi nespadne a odejdu, on se za chvíli uklidní. Ale když ho chytne kdo ví co, jak jsi psala v radach 😁 @Bjetuš, tak už jen čekám, kdy to vezme konec.
@Ráďa 25 no ty joooo, to je úžasný. ANIČKA se s tím nepáře. A když ji dáš borůvky, to spolkne nebo jede v puse? Fakt šikulka. Taky musím koupit nějaké sušenky, krupky. ![]()
Na zoubky nám pomáhá dologel a když je taková nervózní, tak jí dám viburcol čípky 😁 holky, asi jsou nějaké erupce, Ellu to občas taky přes dej chytne, je nevrlá, fňuká a pak zas dobrý. Ale teda žere jako mlejn 😅
@MILINKA35 trošku jí to zmáčknu a ona to žmoulá v puse a pak spolkne.Ale třeba nektarinku držím a ona si to ožužlává až úplně na kostku. Velké kusy jí nedělají problém.
@Ráďa 25 To je zrout
Angrest i se slupkou?
Taky mu davam ochutnat tyhle ruzny ovoce co potkame na zahrade a v lese, kdyz je ted sezona a uplne je videt jak ho to bavi.
Dostala jsem uz od kamaradek a sousedu spoustu jablek, cukety, dyne.. tak zavaruju a mrazim a jsem fakt vdecna, kolik to i usetri penez. Ted jedeme na vikend na svatbu, tak beru sklenicky a doufam, ze to vubec bude jist ![]()
@Petrussee U nas tech lidi a novyho prostredi zas nesmi byt moc, to uz je pak taky spatne
![]()
@MILINKA35 boruvky rozpulim, zmacknu, on si to pomele a dobry. Meloun mu dela problem jak je tvrdej - hrozne mu chutna, vrha se na nej, ale pak ukousne a nevi co s tim ![]()
@Bjetuš máš pravdu, meloun mi moc nechce. Vycucá šťávu, ale kousky nechá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat