TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
28.7.22 17:15

@MILINKA35 me kojeni neboli, ale nenasla sem si k tomu cestu, proste mi to neni prijemny

• načítám...
459
28.7.22 17:24

Nevíte prosím někdo, co zabírá na bolavé zoubky? Kromě jantarových korálků (ke kterým nemám důvěru) a Calgelu? Jsem poslední dny fakt hotová, musím malou fakt skoro pořád něčím zaměstnávat, abych odvedla pozornost, jinak si pořád strká prsty do pusy, loví si na dásních a pobrekává (občas spustí šílenej křik, až jí zčervenají tváře).. chtěla bych jí nějak ulevit, ale nevím jak :oops:. Chladicí kousátka nejrůznějších druhů používáme.

Jinak taky máme období totální závislosti, skoro nemůžu odejít ani na WC, když mizím z dohledu, malá spustí…

• načítám...
6707
28.7.22 17:47

@Sissela v lékárně mi dala cipky na základě homeopatik a kamarádce kapky, ale nám nerostou, tak nemám vyzkoušené, ale zeptej se v lékárně :andel: jinak mám taky kousatka a ještě ten gel

• načítám...
3555
28.7.22 18:39

@Sissela viburcol, calgel, bylinky.. Přijde mi, že je to jedno. Jak to pulzuje, posunuje, vcera měl 1,5 h hysterak. Takže masiruju rukou, kousátka, sem tam namazu. Dnes spal se mnou no.. Nemá to stabilně, ale ve vlnách, přes den, v noci :nevim: musíme vydržet

• načítám...
5617
28.7.22 19:56

@Sissela já mám BEDEGEL.
Holky s tím spánkem musíme vydržet. Já mám Ani tak od 1 v posteli. Jinak bych se nevyspala vůbec. Ale spí mi hodně po obědě, tak chodím taky.
Jinak k jídlu-ráno míváme přesnídávku, pyškoty, sušenku. Oběd, pak odpoledne různě- přesnídávku,ovoce.Ale do večeře pořád něco jí. Třeba žužlá rohlík, různé ovoce, třeba jsme šli lesem, tak měla borůvky, maliny,jahody.Dnes jsem trhala angrešt, tak seděla v trávě a snědla tak 20 kousků😁 😂

• načítám...
3961
28.7.22 20:03
@MILINKA35 píše:
To je zase týden. Jsem to zakrikla. Spánek na nic. Je vzteklej, brečí, u jídla pár lžiček a hysteraky. Včera 1,5 h večer, až spal se mnou v posteli do rána, já jsem jak zombie. Asi možná zuby. Kodrcam se venku 3 hodiny, spal a u jídla hysterak, i včera. Ovoce jsem dala ráno, kojila, oběd už ne.. Už je na mě fakt těžkej, 9kg. Do toho stěhování, pořizování zbytku věci.. Už at aspoň toto je z krku. A zítra mu je 7 m.

U nas jak pres kopirak!
A jak to tady ctu, tak vsude stejny.. Je mi vas sice lito, ale jsem rada, ze v tom nejsem sama, pardon :mrgreen: U nas jsem teda presvedcena, ze to jsou zuby.. Na druhou stranu to je od narozeni: asi poporodni trauma, asi bolavy brisko, asi zoubky, asi moc podnetu, asi malo podnetu, asi hlad, asi zima, asi horko… uz jsem taky alergicka na tyhle chytraky i kdyz to mysli dobre :D
Dnes mel 7 mesicu. Mela jsem tu kamaradku na navsteve a malej byl uplne ukazkovy zlaticko. Ale to je presne ono - potrebuje maximalni pozornost, porad bavit, jinak ho asi premuze ta bolest :nevim:

• načítám...
3961
28.7.22 20:07
@Sissela píše:
Nevíte prosím někdo, co zabírá na bolavé zoubky? Kromě jantarových korálků (ke kterým nemám důvěru) a Calgelu? Jsem poslední dny fakt hotová, musím malou fakt skoro pořád něčím zaměstnávat, abych odvedla pozornost, jinak si pořád strká prsty do pusy, loví si na dásních a pobrekává (občas spustí šílenej křik, až jí zčervenají tváře).. chtěla bych jí nějak ulevit, ale nevím jak :oops:. Chladicí kousátka nejrůznějších druhů používáme.Jinak taky máme období totální závislosti, skoro nemůžu odejít ani na WC, když mizím z dohledu, malá spustí…

Mame taky kousatka a gel, ale nic zazracne nezabira.. nejradsi ma tenhle “kartacek”, ten uplne drti tema dasnema a dvema zubama, ale celkove je to peklicko a taky nevim jak uz mu pomoct.

• načítám...
6707
28.7.22 20:19

@Bjetuš je to všude stejný, Mareček je všude hodný, čím více lidi tím lépe :mrgreen: včera tu byla mamka s kamarádkou, byl taky zlatý, zabouchly se dveře a řev :zed: rodiče mi nevěří, ze brečí.. :roll: tak jim to natacim :D

• načítám...
3555
28.7.22 20:37

@Petrussee @Bjetuš jj dnes i včera u tchyně zlatej. Jenže má 100 pozornost. Já taky musím uvařit, atd.. Tak jsem se vyprdla na nákup a zbytky, aspoň bude pořádně vyzrano po dlouhé době :mrgreen: takže se mu plně nevenuju a řev taky. Teď malé oči, do postýlky, usnul, po 10 min pláč, přijdem, oči jak baterky a smích 8o a když chytne ten svůj řev, tak si ho nevšímám, položím ho na zem třeba, at mi nespadne a odejdu, on se za chvíli uklidní. Ale když ho chytne kdo ví co, jak jsi psala v radach 😁 @Bjetuš, tak už jen čekám, kdy to vezme konec.
@Ráďa 25 no ty joooo, to je úžasný. ANIČKA se s tím nepáře. A když ji dáš borůvky, to spolkne nebo jede v puse? Fakt šikulka. Taky musím koupit nějaké sušenky, krupky. :palec:

• načítám...
1115
28.7.22 20:59

Na zoubky nám pomáhá dologel a když je taková nervózní, tak jí dám viburcol čípky 😁 holky, asi jsou nějaké erupce, Ellu to občas taky přes dej chytne, je nevrlá, fňuká a pak zas dobrý. Ale teda žere jako mlejn 😅

• načítám...
5617
28.7.22 21:23

@MILINKA35 trošku jí to zmáčknu a ona to žmoulá v puse a pak spolkne.Ale třeba nektarinku držím a ona si to ožužlává až úplně na kostku. Velké kusy jí nedělají problém.

• načítám...
3961
28.7.22 21:24

@Ráďa 25 To je zrout :D Angrest i se slupkou?
Taky mu davam ochutnat tyhle ruzny ovoce co potkame na zahrade a v lese, kdyz je ted sezona a uplne je videt jak ho to bavi.
Dostala jsem uz od kamaradek a sousedu spoustu jablek, cukety, dyne.. tak zavaruju a mrazim a jsem fakt vdecna, kolik to i usetri penez. Ted jedeme na vikend na svatbu, tak beru sklenicky a doufam, ze to vubec bude jist :)

• načítám...
3961
28.7.22 21:27

@Petrussee U nas tech lidi a novyho prostredi zas nesmi byt moc, to uz je pak taky spatne :roll: :mrgreen:

• načítám...
3961
28.7.22 21:32

@MILINKA35 boruvky rozpulim, zmacknu, on si to pomele a dobry. Meloun mu dela problem jak je tvrdej - hrozne mu chutna, vrha se na nej, ale pak ukousne a nevi co s tim :)

• načítám...
5617
28.7.22 22:18

@Bjetuš máš pravdu, meloun mi moc nechce. Vycucá šťávu, ale kousky nechá.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100