Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka to Bexero nic moc, kamarádky malej taky horečky a chudák po obou dávkách úplně bouli na nozickach..
Marecek má na vše stejně reakci, dva dny je protivny, brečí..ale naštěstí ještě horečku neměl..jinak noc zase hrůza, lepší už to asi nebude
@MILINKA35 je to nezvyk mít ho doma vid, ja taky nejsem zvykla, ze jsme spolu, takže očekávám to samé
, ale než bude byt, tak to nějaký měsíc ještě bude..
@MILINKA35 me hrozne irituji nejake drobnosti. Nekdo by rekl banality ale me uplne nas*raji. Treba vcera sem jela s malym od doktora, mela jsem jeste batoh a tasku s nakupem. Nemame kocarkarnu, takze kocar skladame do naseho velkyho fordu. Kdyz jsem se blizila k domovu psala jsem ze jedu a ze je mi nejak mdlo, ze asi zmena pocasi a ocekavala, ze mi manžel pujde naproti a pomuze mi. Pred metrem nestal rikam si tak asi pred barakem…nic. Rikam si ze asi nejakej problem, treba neco se psama. Tak teda Barta z kocaru, posadit do sedacky, slozit kocar, dat ho do auta, Barta do nositka, vzit batoh a fasku a vyslapnout s deseti kilama navic do tretiho patra. Prijdu domu, ovesena vsim moznym, splavena jak Berounka v cervnu a vidim jak si manzel sedi na kresle, popiji kaficko a hraje hry. Tvl no myslela sem ze manzel poleti z okna. Prej mu to nedoslo, ze by mi mel pomoc…
![]()
@kajka kajka jj, to znám. Rikam pořád že budeme jezdit spolu na nákupy. Mám to stejne. Malej 9 kg, taška pro něj a pak nákup, beru ikea6uz, takže než vylezu nahoru patra tak jsem hotová. Ještě když beru kočár, tak musim obejít dvůr, suterén, pak malej a nahoru
když jsem někde pryč a mám přijet tak snažím ať je doma, aby mi pomohl, což udělá když to řeknu. A chlapi a ty jejich hry
už si taky beru telefon na večery a už jsem to i řekla, jak je to fajn ležet spolu v posteli a mít telefon, říct mu dobrou
a jít spát. Pak se stejně seberu a jdu k malému spát
takže neboj, i jak psala Bejtus jsou věci, které máme stejné je nás v tom víc ![]()
@kajka kajka tak snad se to behem dneska srovna, tu bezmoc si dokazi predstavit. Ja mam doma antivaxera, takze ten uplne vsechno co se mu nezda svadi na nasledky ockovani. Pak mi taky zakazal calgel a o pristim terminu ockovani chce byt informovan.
Jinak ten podobny scenar, co si neudelas nemas, pomaha kdyz chce. Ted tedy na dovoleny dobry, ale jen kdyz chce. Jo potrebovaly jsme tu pro malou rezervni mikinu. Nesnasi shopping, premluvila jsem ho jit do Kiku, vzali jsme tam mikcu za 3€. On to calnul a pak rekl „tak a ted nemuzes rict, ze jsem ji nic nekoupil“ (parkrat jsem mu vycetla, ze se o vybavicku staram jen ja). Chlapi no.
![]()
A ty hry no klasika - furt na mobilu sachy. Ja co ji do zivota naucis - pry sachy aby to nemusel hrat sam.
![]()
Poridila jsem na dovcu ten shopper kocar. Je naprosto strasny, ale takhle na manipulaci super (a stal 2stovky bazar). Nakoupis, v cukuletu slozis, povesis na rameno i sme ho tu prenasely po plazi i smimem - vsude mas stin. A jde do lehu. Takhle jako pro vas meste (teren neda ani omylem) urcite dobra volba. Reklama ![]()
@TerezkaSt tvl taky dobre typecek! Tri eura. Se vydal z penez, co?
.
My nastesti mame s manzelem na vychovu, ockovani a tyhle veci hodne podobny nazory, tak tam rozkol neni. U tech dobrovolnych ockovani zvazuju co ma cenu a co ne. Ale tvl meningokok je zrovna mega srajda. Tim nechces, aby si dite prochazelo. Zazila sem v okoli naprosto silene prubehy deti i dospivajicich. A kdyz rikam silene, tak myslim jakoze fakt na hranici, kdy je zachranili za pet minut dvanact.
On mi manzel jako vzdycky pomuze, ale me irituje ta nutnost mu to rict, podle me by nejaky veci mely byt automaticke. A to mi rikala kamaradka, ze kdyz svemu chlapovi rekne, tak on ma jeste kecy, ze by ty veci mela zvladat sama, ze je neschopna. WTF, ten by zemrel… ![]()
@kajka kajka taky jsme měli horečku po Bexseru. Dávali jste hned po očkování čípek? My měli po odečtu přes 38 i přes čípek. Kdybychom ho nedali, tak nechci ani domýšlet, kam by se ta horečka vyšplhala.
My dneska po dlouhé době spaní úplně pecka. Asi změna prostředí a počasí. Usnul v 20:00, probudil se až v 6:30 na mlíko a pak spal ještě až do 9:00 😁
@kajka kajka tohle není na moje nervy, ja dávám proste rozkazy
minule jsem mu taky psala, ze mi není dobře, bolí mě hlava a taky úplně nespěchal..tak když něco chci, tak řeknu pojď, udělej
@MILINKA35 přítel hraje hru na mobilu, u každého jídla, takže večeře je na hodinu
ale teda nakup veliký děláme spolu, protože to nechci tahat
a nikdo nechápe, ze třeba s malým nikam autem nejezdim..ale my bydlíme skoro v centru města..a představa, ze musím odnést vajíčko, složit kočár, sbalit malého a vzít vše, proste mě nehne
už jsem zpocena jen, když si to představím…takže s malým sama nikam nejedu, rodiče jezdí sem nebo nás veze přítel a ja si všude dojdu pěšky
a když se mi nechce, tak se svezu autobus nebo trolejbusem, je to po městě zadarmo
.. @TerezkaSt přítel nekoupil ani jednu věc, ale ja ani nechci, kupuju si co chci
a on teda neví ani velikost, takže super, ze ten nakup tvůj chlap zvládl
@kambalaka tak to je skvělý
Mareček hruza, usnul po 8 večer, budil se co hodinu, brečí, dudlik v puse, se mnou v posteli no děs
jediný co zabere na usnuti jsou 🐐
nevím co budu dělat pak..
v půl 7 vyspano, ale to už lepší nebude, bojím se až začnou zuby, to už asi nebude spat vůbec ![]()
Tak dnes máme celý den plány. Ráno velký nákup, malá byla poprvé v košíku😁Pak jsme dali oběd a teď jedem domů a odpoledne pojedem do bazénu. Dnes počasí na nic, tak musíme vymýšlet co dělat.
Malá neměla po bexseru žádnou reakci, dala jsem tedy po příchodu domů preventivně čípek. Domů jsem teda nespěchala, usla mi v kočáru
ale ani neměla zvýšenou teplotu, pořád jsem jí kontrolovala. Jinak na nákupy musim jezdit jen já, manžel byl jednou a přijel totálně nasejřenej kolil co stojí
tak jezdim já
jinak holky, já mám oproti Vám strašnou výhodu, že můj muž má takovou práci, že je s námi hodně doma, takže moc dobře ví, co mateřství obnáší
ono když chlap odejde v 8 ráno a přijde v 5 večer, tak ví prd, co ta ženská má s díťátkem za starosti a tak. Jinak s manželem se naštěstí taky shodneme jak v očkování tak ve výchově, i když občas manžel ztrácí trpělivost
tuhle na malou trochu zvýšil hlas, ani mu to chudákovi nedošlo, Ella se trochu lekla a začala plakat. No manžel z toho málem brečel taky ![]()
@kambalaka Davala jsem na doporuceni lekarky po 4 hodinach od pichnuti panadol, ale rozjelo se to stejne. Furt ji ma zvysenou, ale pod 38, tak snad se to zas nerozjede na noc.
@Ráďa 25 ta je úplně napřed
to je něco jiného, jak sedí to i sama pije tu presnidavku?
my byli sami nakoupit včera, hlídala kamarádka
a přítel hned jak je to rychly bez Marecka a jednodušší
uz teda ho občas zvedneme, tak snad to moc nevadí, ale ležet ho nebaví a sedět neumí ![]()
@Petrussee přesnídávku cucá sama asi tak tři dny. Trvalo to, než na to přišla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat