TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
1.8.22 21:30

Chci se zeptat… to jsme jediní, kdo ještě neleze? 😁 my jen pivotujeme a pretacime se ze zad na bříško, jinak nic 😁

• načítám...
1347
1.8.22 21:48

@kambalaka Bart uz je na kolynkach i si predslapuje, jde i na nohy, ze bude lezt „na medveda“ ale furt neumi posunout ruce vpred. Pritom uz dokaze chytit i veci ve vysce, sundat si neco ze zad…A ja vůbec nevím jak mu to ukazat :dance:

• načítám...
1738
1.8.22 22:06

@kambalaka my taky nelezem jakoze dopredu, jen se pohybuje v prostoru.

No je fakt videt, ze to ma kazde mimco jinak co se tyce basteni, ale koukam ze tu asi ani nikdo moc neBLWuje. Vcera ji takhle pritel dal na talir rozkouskovanou broskev a ono se to baby s tim fakt v pohode popere. Vypada to ale celkem rozpacite. Tak to ja na to asi bodam a klidne si ji pokrmim. :nevim:

• načítám...
6707
2.8.22 07:10

@kambalaka Hugis má svoji hlavu :mrgreen: alespoň v noci spi, každé dítě má něco :D mě brzké vstavani nevadí, taky nejsem spac..ale to buzení porad..tak to je des :zed: na kurzu už jsem byla a vždycky pak spinkal :mrgreen: teď jdeme taky od září, tak jsem zvědavá :D Mareček neleze, jen děla otocky a točí se dokola, ale zase ne nějak hodně, zvedá zadeček, ale neumí to spojit, lezt mají 9-12m mají spoustu času, upřímně ani na to nespěchám, nechci ho tady nahanet :mrgreen: ohradka se mi sem nevejde, stejně tam děti byt nechteji..a musela bych ten byt nějak přizpůsobit :roll: doufám, ze počká než se odstehujeme s tím lezením..takže jsem za lenocha rada, muzu byt trochu dal a vím, ze je v pohodě :mrgreen:

• načítám...
1738
2.8.22 08:10

@Petrussee vidim to taky tak. :mrgreen: Jednou se to proste nauci a zatim mam pohodu uz tak jsme hotova kdyz vidim jak se vali a ted to spani na posteli je taky vyzva. Radsi budu kdyz bude normalne jist a fungovat aby s ni ostatni nemeli praci. Mama mi vtklouka do hlavy, ze s nama hodne cvicila - jakoze podporovala ty pohyby atp. No nedelam to.

• načítám...
530
2.8.22 08:25

@Terinamamina taky jsem přemýšlela, že už bych ji dělala něco co víc připomíná dospělých jídlo, ale zas mi přijde, ze ji vadí kousky a jak to není do hladka rozmixovany, tak je problém :D ale něco bych asi zkusit mohla :lol:

• načítám...
530
2.8.22 08:31

@kambalaka nám taky malá ještě neleze, ale pláži se :D a tím, že se všude doplazi, tak si myslím, že ani nema potřebu lézt, i když se jí to snažíme aktivně ukazovat :D nám ještě teď zacla stoupat v postýlce a to je mazec teda 8o

• načítám...
1347
2.8.22 08:50

@TerezkaSt jj oni tahali za rucicky do sedu, a do stoje. Stary metody. Uz se to striktne nedoporucuje. Furt musim krotit tchanovce, ze vyvoj neni zavod a fakt nevim kam ho hnat.

• načítám...
6707
2.8.22 08:52

@TerezkaSt mají ještě čas, taky bych to teď nehrotila :mrgreen: jo, to jidlo je důležitější, souhlasím :palec: Mareček se teda ani neplazi, maximálně se nějak někam dosoupe :mrgreen: podle mě couvanim :D

• načítám...
6707
2.8.22 08:54

@kajka kajka no tohle taky nechápu a musím to všem říkat :roll: musí proste k tomu dojít, k sezení, stoupání a tak..ale u nás je to to samy..taky mají všichni oddělena zada :roll: :zed:

• načítám...
7611
2.8.22 09:11

@Bobulka28 tak Hugi se teda ještě ani neplazí a to s ním občas cvičím, ale ne teda nějaké extra metody. Spíš se třeba houpeme na míči nebo válíme na válci 😁 ale on má prostě asi dost času. Příští týden nás čeká 8mi měsíční prohlídka u doktorky, tak jsem zvědavá. Já zatím třeba ani nedávám jogurt, protože mi po něm už 2× problinkal celé odpoledne a to už mu teda neudělám, takže počkám. To samé žloutek - taky mi po něm blinkal 🙄

• načítám...
1479
2.8.22 09:24

Holky, jak jste naučily prcky jíst z kapsičky? Maty vůbec neví, jak na to. Už jsme to zkoušeli milionkrát, ale on pořád čeká, že mu to tam vymačkám. Z brčka pít umí, to mu šlo hned. Myslela jsem, že kapsička bude na stejném principu, ale to ani ťuk

• načítám...
6707
2.8.22 09:51

@kambalaka plazit se ani nemusí, to není žádné vývojové stadium, užívej si, ze je klidny, pak je budeme nahanet :mrgreen:

• načítám...
6707
2.8.22 09:52

@wendelina30 ja ho to teda ani nemám v plánu učit, píšou, ze do roka na lžičku, tak ho krmim :mrgreen: :nevim: mě to nějak nevadí ho nakrmit, alespoň to není všude :D kamarádce se to naučil teď a má kluka 10m

• načítám...
motivi
2.8.22 10:21

Všechny zdravím, poslední dny masakr, takže číst jak to mate všechny dost podobne mi dost pomáhá :lol:
Od pondělí sem na malou vpodstatě sama, manžel tento týden bude chodit až kolem 7-8,což malá chodí spát. Po týdnu jsme se vratili od kamaradu, takže prani, rychle uvařit, vše uklidit. :roll: Malou už nemůžu nechat ani sekundu samotnou protože hned stojí a všude se snaží dostat, takže jestli sem si myslela ze nic nestíhám udělat tak ted už vůbec 8o nedejboze, když poustim místnost- to je řev jak když ji nekdo řeže nohu :D 8o takže to vypadá tak ze mám milion věci rozdělených castecne protože potom už ji nebaví sedět a hrát si na jednom místě.
Ráno ji posadim do Židlicky, musím Ji dat do ruky co ještě nezná aby se zabavila (dneska třeba taková ta naberacka na ryzi -na kopecky), já mezitím rychle dělám snídani pro ni i pro sebe, a hlavně kafe :mrgreen: ostatní vaření je v mezicase, tskZe doma máme jak kdyby nám tam něco bouchlo :lol: klobouk dolu před vsema co pracuji :palec: ja sem stále v kontaktu se šéfem takže občas pro nej neco udělám na PC ale ted už déle nic.ted teda nevím kdy bych to delala, jak dojede manžel tak odkladame telefony, dáme si pohárek vina a sme radi ze máme čas na sebe :kytka:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100