Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka Tyjo to je uplne blbej cas. To prece vetsina deti v tomhle veku po obede spi.
Na cviceni s nim neplanuju chodit, zkusila jsem to s prvnim, ale nejsem na to typ😬 Ale plavani bylo super, tak kdyz bude v rozumnou dobu tak bych chodila.
A vas pracujici obdivuju.. mam pocit, ze dokud nebudu trochu spat, tak jsem nepouzitelna. Stejne nemam kam se vratit. A bavi me to doma s detma, varim, peru latkovy pleny.. az deti povyrostou tak se budu nejak realizovat ![]()
@kambalaka neboj, my to máme taky tak, ptala jsem se, ale pak později chodí děti prý spat
, ze by se jim to mělo měnit, takže pak by to mělo byt jinak
takže spíše oběd před 12, pak cvičit a pak vytuhnou
ja to teda dělala na cvičení tak, ze jsem mu po cvičení dala vždycky cucnout 🐐a pak jsme byli venku, spal v kočárku..ale to si tak nevymyslel s kojením
, ale kojili tam všichni, u nás se tam muže krmit ![]()
@Bjetuš taky nepracuju
a nemám se kam vrátit
ja se teda do práce těším
snad najdu něco, co mě bude bavit
Moje kocka kapsicku umi, ted jsme na dovce brali i 2denne. „Naucila“ jsem ji to tak, ze jsem ji to davala zavrene, tak to davala do pusy a mackala. Mne to ale prijde tak hrozne sladke. Ted jsem z netu objednala zeleninovo/ovocne Pumpkin. Jednou jsem koupila Hello co neni 100% ovoce a nikdy vic, sama to nechtela jak to bylo sladke. Zase neumi brcko a nektere typy tech plastovych nasosek ala Rajec. To taky nevim jestli je ok to brat opakovane.
Ja to BLW vidim v urcitych bodech prospesne, spis mne zarazi jim davat jist na brisku. Mne uz takhle tchyne vymadala ze ji krmim v pololehu.
Tim cvicenim jsem zaroven myslela davanim podnetu, aby dite melo tendenci se hybat. Ja mam to stesti, ze se mala zabavi i hodinu sama jen hrou s rucickama a nozickama, takze si ji nemusim tak vsimat a muzu drepet na emiminu. (tchyne zab mne)
Zatimco moje mama ji furt necim chrasti u hlavy div ji mala nerika at ji necha na pokoji. Vypada to, ze ma kocka velmi dobrou fantazii podle toho jak si hraje sama se sebou. V restauraci a tak to byl ted obcas boj, to chce koukat a hracku. Evtl. Zabira selfie/zrcadlo ona na sebe rada kouka a dela u toho „oooo, jeee, vrrr“ a dotyka se sebe - dilca
Pritel mne za to buzeruje, ale mne to prijde vtipny. Knizky jak tu nekdo zminil zkousime, mame ty latkove a senzoricke to je super, ale jakoze predcitani podle mne moc cenu nema, to nepobira. Akorat jednu se zviratky, kde delam jejich zvuky tomu se tlemi a pak ma rada odpovitavani na prstech 5 a BAF.
A taky hru na smradlavy nohy a sundat ponozky.
Tak to jsou takove zarucene triky. Mate jeste nejake tipy? ![]()
@kambalaka to pak poladis uvidíš
no on už kojit takhle někde nechce, takže taky budu dávat oběd před ![]()
@TerezkaSt jo ta Hello je sladká, koupila jsem relax a taky hnus
kupuju nestle ta mi přijde dobra anebo pak z Albertu tu jejich znacku..někdy mu něco mixnu sama
ještě teda kupuju z dmka tu jejich
@TerezkaSt píše:
To jsem ja, omylem jsem zatrhla anonym
Tebe jde podle stylu poznat ![]()
@Bjetuš ja to po sobe nectu a taky mi uz nekdo v jine diskuzi rikal, ze to nepusobi moc cesky - slovosled atp. Je to pochopitelne, protoze mluvim vic nemecky (taky blbe
). Asi to mas na mysli? ![]()
@TerezkaSt Nee
pises v pohode, jen mas proste specifickej styl, takovy moderni slova pouzivas.. ja nevim, proste jsi poznat ![]()
Holky ahoj, tedy cvičení ve 12;40 bych taky nedala i kdyz v tu dobu Emma kupodivu obvykle nespi
![]()
Jsem rada ze se tady da pokecat fakt i o tech chlapech a ze je to temer vsude fakt dost stejny…jj partner rano k male nevstal dosud nikdy a to ji fakr vidi jen o víkendech kdy by vstat mohl. Dokonce kdyz jsem v sestinedeli mela zanet vnitřního ucha a hrozila hospitalizace tak pres noc musela fungovat ma mama on nebyl schopen…
![]()
@Petrussee jj u nas take vitezi nestle driv jsme meli Hami ale ty kapsicky byly fakt megasladke i po naredeni
@ Bjetus - moc zdravim starsi matku do Prahy
![]()
@TerezkaSt jj Bjetus ma pravdu píšeš fakt výborně a take te jsem schopna rozpoznat🙂 🙂 🙂 Jinak teda trosku zavidim to ze si mala hraje sama to je u nas utopie. Emma chce pozornost porad a nejlépe od vsech pritomnych. Ted začala dokonce křičet kdyz se chceme bavit treba chvilku s partnerem asi pozna ze nemluvime na ni a spustí desny rev.
@kajka kajka - ta lecba hemangiolem u vas trvala jak dlouho? Nam rekli ze aspon rok…tak me moc nepotesili. Zmizel pak malemu teb hemangiom uplne?
Holky, tady jsou výsledky testů ovocných kapsicek https://www.stream.cz/…ere-64102757
Komu se na to nechce koukat, tak to shrnu. Nejhůře dopadly Ovocňák, Kubík, Relax a Hello. Mezi nejlepší pak ty ostatní 😁 jinak já jako nutriční terapeutka můžu doporučit DM babylove a Rossmann Babydream. Hipp a nestlé taky nejsou špatné, ale za tu cenu zbytečně drahé, co se složení týče. V presnidavkach by neměl být cukr nebo glukozovo-fruktozovy sirup. Toť ve zkratce 😁
@sofie_13579 Takze je partner taky uplnej nocni mimon?? Muj totiz opravdu neni schopnej fungovat🤷♀️ Jednou ho rev miminka v noci vzbudil, on uplne vylitnul co je co je a ze ho jde pochovat. Minutu choval, polozil ho zpatky do postylky a nas.ral se, ze to nezabralo
Rano si to snad ani nepamatoval ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat