TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
2.8.22 16:31

@kambalaka Tyjo to je uplne blbej cas. To prece vetsina deti v tomhle veku po obede spi.
Na cviceni s nim neplanuju chodit, zkusila jsem to s prvnim, ale nejsem na to typ😬 Ale plavani bylo super, tak kdyz bude v rozumnou dobu tak bych chodila.

• načítám...
3961
2.8.22 16:36

A vas pracujici obdivuju.. mam pocit, ze dokud nebudu trochu spat, tak jsem nepouzitelna. Stejne nemam kam se vratit. A bavi me to doma s detma, varim, peru latkovy pleny.. az deti povyrostou tak se budu nejak realizovat :D

• načítám...
6707
2.8.22 16:39

@kambalaka neboj, my to máme taky tak, ptala jsem se, ale pak později chodí děti prý spat :D, ze by se jim to mělo měnit, takže pak by to mělo byt jinak ;) takže spíše oběd před 12, pak cvičit a pak vytuhnou :mrgreen: ja to teda dělala na cvičení tak, ze jsem mu po cvičení dala vždycky cucnout 🐐a pak jsme byli venku, spal v kočárku..ale to si tak nevymyslel s kojením :mrgreen:, ale kojili tam všichni, u nás se tam muže krmit :D

• načítám...
6707
2.8.22 16:41

@Bjetuš taky nepracuju :mrgreen: a nemám se kam vrátit :roll: :D ja se teda do práce těším :D snad najdu něco, co mě bude bavit

• načítám...
Anonymní
2.8.22 16:44

Moje kocka kapsicku umi, ted jsme na dovce brali i 2denne. „Naucila“ jsem ji to tak, ze jsem ji to davala zavrene, tak to davala do pusy a mackala. Mne to ale prijde tak hrozne sladke. Ted jsem z netu objednala zeleninovo/ovocne Pumpkin. Jednou jsem koupila Hello co neni 100% ovoce a nikdy vic, sama to nechtela jak to bylo sladke. Zase neumi brcko a nektere typy tech plastovych nasosek ala Rajec. To taky nevim jestli je ok to brat opakovane.

Ja to BLW vidim v urcitych bodech prospesne, spis mne zarazi jim davat jist na brisku. Mne uz takhle tchyne vymadala ze ji krmim v pololehu.

Tim cvicenim jsem zaroven myslela davanim podnetu, aby dite melo tendenci se hybat. Ja mam to stesti, ze se mala zabavi i hodinu sama jen hrou s rucickama a nozickama, takze si ji nemusim tak vsimat a muzu drepet na emiminu. (tchyne zab mne) :oops: :mrgreen: Zatimco moje mama ji furt necim chrasti u hlavy div ji mala nerika at ji necha na pokoji. Vypada to, ze ma kocka velmi dobrou fantazii podle toho jak si hraje sama se sebou. V restauraci a tak to byl ted obcas boj, to chce koukat a hracku. Evtl. Zabira selfie/zrcadlo ona na sebe rada kouka a dela u toho „oooo, jeee, vrrr“ a dotyka se sebe - dilca :P :P Pritel mne za to buzeruje, ale mne to prijde vtipny. Knizky jak tu nekdo zminil zkousime, mame ty latkove a senzoricke to je super, ale jakoze predcitani podle mne moc cenu nema, to nepobira. Akorat jednu se zviratky, kde delam jejich zvuky tomu se tlemi a pak ma rada odpovitavani na prstech 5 a BAF. :lol: A taky hru na smradlavy nohy a sundat ponozky. :P Tak to jsou takove zarucene triky. Mate jeste nejake tipy? :srdce:

• Upravit
1738
2.8.22 16:45

To jsem ja, omylem jsem zatrhla anonym :nevim:

• načítám...
7611
2.8.22 17:00

@Petrussee aha, tak já nekojim, tak to bude zajímavý 😁

• načítám...
6707
2.8.22 17:22

@kambalaka to pak poladis uvidíš :kytka: no on už kojit takhle někde nechce, takže taky budu dávat oběd před :D

• načítám...
6707
2.8.22 17:24

@TerezkaSt jo ta Hello je sladká, koupila jsem relax a taky hnus :mrgreen: :roll: kupuju nestle ta mi přijde dobra anebo pak z Albertu tu jejich znacku..někdy mu něco mixnu sama :D ještě teda kupuju z dmka tu jejich

• načítám...
3961
2.8.22 17:25
@TerezkaSt píše:
To jsem ja, omylem jsem zatrhla anonym :nevim:

Tebe jde podle stylu poznat :D

• načítám...
1738
2.8.22 17:47

@Bjetuš ja to po sobe nectu a taky mi uz nekdo v jine diskuzi rikal, ze to nepusobi moc cesky - slovosled atp. Je to pochopitelne, protoze mluvim vic nemecky (taky blbe :D ). Asi to mas na mysli? :mrgreen:

• načítám...
3961
2.8.22 18:13

@TerezkaSt Nee :D pises v pohode, jen mas proste specifickej styl, takovy moderni slova pouzivas.. ja nevim, proste jsi poznat :)

• načítám...
1960
2.8.22 18:50

Holky ahoj, tedy cvičení ve 12;40 bych taky nedala i kdyz v tu dobu Emma kupodivu obvykle nespi :) :) :)
Jsem rada ze se tady da pokecat fakt i o tech chlapech a ze je to temer vsude fakt dost stejny…jj partner rano k male nevstal dosud nikdy a to ji fakr vidi jen o víkendech kdy by vstat mohl. Dokonce kdyz jsem v sestinedeli mela zanet vnitřního ucha a hrozila hospitalizace tak pres noc musela fungovat ma mama on nebyl schopen… :? :? :?

@Petrussee jj u nas take vitezi nestle driv jsme meli Hami ale ty kapsicky byly fakt megasladke i po naredeni :roll: :roll: @ Bjetus - moc zdravim starsi matku do Prahy :hug: :hug: :hug:
@TerezkaSt jj Bjetus ma pravdu píšeš fakt výborně a take te jsem schopna rozpoznat🙂 🙂 🙂 Jinak teda trosku zavidim to ze si mala hraje sama to je u nas utopie. Emma chce pozornost porad a nejlépe od vsech pritomnych. Ted začala dokonce křičet kdyz se chceme bavit treba chvilku s partnerem asi pozna ze nemluvime na ni a spustí desny rev.
@kajka kajka - ta lecba hemangiolem u vas trvala jak dlouho? Nam rekli ze aspon rok…tak me moc nepotesili. Zmizel pak malemu teb hemangiom uplne?

• načítám...
7611
2.8.22 19:49

Holky, tady jsou výsledky testů ovocných kapsicek https://www.stream.cz/…ere-64102757
Komu se na to nechce koukat, tak to shrnu. Nejhůře dopadly Ovocňák, Kubík, Relax a Hello. Mezi nejlepší pak ty ostatní 😁 jinak já jako nutriční terapeutka můžu doporučit DM babylove a Rossmann Babydream. Hipp a nestlé taky nejsou špatné, ale za tu cenu zbytečně drahé, co se složení týče. V presnidavkach by neměl být cukr nebo glukozovo-fruktozovy sirup. Toť ve zkratce 😁

• načítám...
3961
2.8.22 20:30

@sofie_13579 Takze je partner taky uplnej nocni mimon?? Muj totiz opravdu neni schopnej fungovat🤷‍♀️ Jednou ho rev miminka v noci vzbudil, on uplne vylitnul co je co je a ze ho jde pochovat. Minutu choval, polozil ho zpatky do postylky a nas.ral se, ze to nezabralo :lol: Rano si to snad ani nepamatoval :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100