TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
2.8.22 20:34

Jak jste resily BLW. Radsi ho krmim.. ale dneska jsme vecereli na terase, tak jsem ho dala poprve do zidlicky, napred ho bracha nakrmil kasi a pak mimin dostal kus nektarinky a hezky ji zbouchal. Pak jsem ho rovnou vykoupala a bordel je venku a tam mi nevadi :)

• načítám...
1479
2.8.22 20:42

Holky, tak mi to s tou kapsičkou nedalo a odpoledne jsem ho vytáhla ven a nechala ho v židličce jen s kapsičkou. No a za chvíli ji měl v sobě :lol: Takže nakonec nejlepší nic neučit a nechat ho, ať si na to přijde sám :lol:

Jinak Maty už začal pomalu lézt i u nás na podlaze. Dneska poprvé si vylezl ke stolku :roll: Takže už za ním jen běhám a hlídám, kde leze :zed:

Co se týče aktivit, tak my jsme v 6ti měsících přešli z vaničkování na minibazén a baví ho to, tak stále dojíždíme a zatím budeme :nevim:

• načítám...
1115
2.8.22 20:50

Ahoj holky,

tak já dneska odvezla manžela i s Ellou a psem na chatu, takže jsem doma sama až do soboty. Už teď se mi stýská, ale jsem ráda že tahle možnost je, mají tam bazén, což se v následujících dnech bude sakra hodit 😅

Jinak spánek u nás pořád dobrý. A co se jídla týče, tak zatím Ella jí všechno mixované, kousky ještě moc ne. Kapsičku měla jednou a musela jsem jí to mačkat :lol: ale kolik toho sní :lol: mlíko už má jen 2× denně :lol:

• načítám...
3555
2.8.22 21:00

@Bjetuš tak to mě pobavilo 🤣 to je hodně dobrej vtip. Náš ral se po minutě :mrgreen:
Máme se v pátek stehovat. Tak já balím co se dá odszavuji lednici.. No prý to buď stihnem nebo ne. Wtf… By mě už jeb lo.. Bude pomáhat tátovi, v sobotu odpo máme akci, ale stehovani se přece nep osere. Vždyť tam máme vše, aby jsme mohli funguvat. Jenže on nevari, stačí mu talíř a lžíce, hadry si sbali triko a jde.. Peřiny, cejchy, věci prcek, ja hadry, Potřebuju udělat Mega nákup, ale jsem zbytečně hysterická. Takže na to z vysoka se ru.
@sofie_13579 jj, tady se dá v klidu postěžovat. Každý má doma něco. Muž k prckovi vstává, to zase jo. Ale mohl víc zabrat v krmení. Sice kojím, ale už mám 2 kojení pryč. A taky nepřijde, jestli něco Potřebuju. To si musím říct.
A taky jsem trochu vylitla v neděli. Udělám oběd, naliju polévku a jdu krmit prcka. Druhé je na lince a že to mám nachystat. Copak jsem služka? Model, co je nastavený u nich, opravdu zavádět nebudu a nechci. Občas, když Mě se chce tak to udělám. Ale mě taky neuvari a když jsme pak v sobě tak mám postavit barák 🤣 když dám malého, starej se, jdu do práce a stavět tak to ne, že se mstim 🤣 🤣 🤣
Jinak já zatím vše dělám doma. Ten parní mi strašně pomáhá. Mám ty plnící kapsičky, tak teď jede jablko s boruvkama. A nezacpou ho, pos se až na záda před spaním. Myslím že toho s ní na domácí stravu dost.

A holky malej dnes přišel na to jak používat ruce, začal opravdu lézt. A škleby dělá slušný. Hezký večer :mavam:

• načítám...
3555
2.8.22 21:01

@Bjetuš super a super pomocník :dance: malej se natahuje dopředu, ale ještě sám od sebe nesedí

• načítám...
1738
2.8.22 21:29

@sofie_13579 @Bjetuš no dobre, budu to brat rovnou jako kompliment. :lol: To ja poznam @kajka kajka to je takovy prijemny lidovy projev :mrgreen: tak na tom asi neco bude.

Spis se jako obavam jestli z tech vyplodu neni citit ten „vykojeny mozek“. Casto mam pocit, ze na zadnou jinou debatu nedokazu navazat, takze jsem fakt rada za tuto skupinu. Clovek pak musi hodne sortovat s kym a jak se bavit (napr. S tchyni radsi mlcet). Predevcirem jsem ji posilala videl maly jak ji u more vlaje klobouk a rikam priteli, ze napise zpet „to je na zanet stredniho ucha“ a napsala „teda to tam mate vitr, ale male se to zjevne libi“. Jako skoro. :mrgreen: uz tedy back to the reality - za chvili jsme doma. Bylo to celkem spontanni. Jeste mam nejake plany na leto s malou po JC jen vlakem, tak jsem zvedava.

Jsem si vsimla jak s nami ted spala v posteli, ze se i celkem procestuje, trosku jsem z toho byla rozpacita. Doma spi v postylce jak se tam da. Pritom spousta maminek rika jak mimi cestuji po postylce. Chtela bych trochu zapilovat na tom „bezpecnostnim“ instinktu. Nejak mi spousta veci nedochazi tak se celkem bojim co pak prijde az se zacne vic pohybovat. :think: :oops:

• načítám...
3961
2.8.22 21:44

@MILINKA35 Jeeeje, chlapi a baleni, to je prece taky specialni tema! Kazdej vejlet, dovolena.. manzel si zabali par svejch svestek a ja ten zbytek. Ale pak teda nanosi do auta a z auta, to zas jo.
Miky taky jeste sam nesedi, ale v zidlicce to zvladnul a byl nadsenej. Jako nechtela jsem ho posazovat nez se posadi sam, ale aspon na to jidlo asi budu.

• načítám...
3961
2.8.22 21:46

@MILINKA35 A uz leze! No hezky pekne! :potlesk:

• načítám...
1738
2.8.22 21:50

@Bjetuš ja si taky rikala, ze bych uz to do zidlicky zkusila, je to chvilka a ona se z pololehu pritahne do sedu a udrzi se. :nevim: Ta terasa je pro stravovani velmi vdecna. Toho tvyho chote moc nechapu, myslela jsem, ze dela nejak ve skolce si tu psala navic uz jedno dite mate? :nevim: Ten muj si jinak poradi uplne ve vsem i v uspavani, ale dela to proste pouze kdyz chce.

• načítám...
5617
2.8.22 22:18

Tak já jsem dnes měla uřvanej den.Po očkování byla umrčená. Večer jsem jí nechala manželovi a jela do kina :lol: Teď si tady stěžuje, že řvala a nešla utišit. Ale u televize byla hodná :P
Jinak posílám její ksichtík, který se včera naučila

• načítám...
1738
2.8.22 22:24

@Ráďa 25 kino, ty si zijes :lol: Xichtik pusobi trochu nevrazive :mrgreen:

• načítám...
6707
3.8.22 06:51

@kambalaka kupiju je taky jen na akci, děkujeme :palec:

Příspěvek upraven 03.08.22 v 06:57

• načítám...
6707
3.8.22 06:56

@Bjetuš ja balim i jemu :mrgreen:

• načítám...
6707
3.8.22 07:02

U nás ty noci děs, už nemám nervy :zed: dostal večer um, vypil 70ml a nepomohlo to ničemu :mrgreen: :roll: budil se každé 2h a brečí, uklidní ho jen 🐐..ale už mám pocit, ze tam skoro nic nemám proste.. :zed: přítel, ze musíme vymyslet něco jiného, aby usnul a ze nechápe, proč se furt budí :mrgreen: :roll: ale ja už taky nevím co s nim, jsme zoufalý :nevim:

• načítám...
1115
3.8.22 07:22

@Ráďa 25 haha, něco podobného taky dcera dělá, je to jako že se směje, ale nakrčí u toho nos, když to někdy přežene, tak se jí skoro bojim :lol:

@Petrussee teda to Ti nezávidim, ale radu nemám :( moje teta měla taky nespavce a prostě to přetrpěla dokud se jim spánek nesrovnal :? ale věřím, že už je to o nervy :roll: moc přeju, aby se Vám ten spánek srovnal :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100