Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sofie_13579 no snažim se si to užít, jen je to bez ní zvláštní a stýská se mi
no ale dneska mě čeká úklid, zítra jedu za kamarádkou a v sobotu ráno vyrážim směr chata ![]()
@sofie_13579 Znakujete podle neceho? Mala je sikovna, ze uz umi
My taky par znaku jedeme, ale zatim jen my na malyho.
@Bjetus jedeme podle Baby signs ted mame tu zakladni sadu a mam uz nachystanou i tu rozsirenou verzi. Co u vas podle ceho znakujete vy? ![]()
@Nikča2020 píše:
@sofie_13579 no snažim se si to užít, jen je to bez ní zvláštní a stýská se mino ale dneska mě čeká úklid, zítra jedu za kamarádkou a v sobotu ráno vyrážim směr chata
Niki jen uzivej ono ti to uteče rychle. Ja Jdu se starší dcerou v sobotu odpoledne do kina tak se těším že budu mít odpoledne jenom s tou starší aby také byl cas ciste jen na ni, přijde mi že by bylo hloupé aby ti starší sourozenci byli kvůli miminku ochuzování o čas s maminkou nebo s tátou ![]()
@sofie_13579 to je super, že to máš takhle nastavené!
to jednou kdyby bylo náhodou druhý
tak doufám, že se mi podaří najít jaký takýs balanc ![]()
@sofie_13579 píše: @Bjetus jedeme podle Baby signs ted mame tu zakladni sadu a mam uz nachystanou i tu rozsirenou verzi. Co u vas podle ceho znakujete vy?
Zatim znakuju jen par co si pamatuju po starsim, obcas si znak pro neco vymyslime
Budu pridavat az to zacne taky pouzivat, ale prave bych chtela podle neceho, at to delam dobre. Baby signs je placeny zejo?
Co to je to znakovani? Jdu to googlit.
Mala si dneska hezky sedala v bazenku. Tak asi zitra zkusime tu stolicku. Mimo to ale zacina byt sama pro sebe nebezpecna a muj „bezpecnostni instinkt“ porad nikde. ![]()
@TerezkaSt s tím ins to mám stejně. Ale někdy si říkám, že začíná naskakovat. Malej si ještě neseda, ale přitahuje se. Dnes spí se mnou. Postýlka na baráku tak jsme si vzali ze zdola a velké mezery. Usnul a za 10 minut řev a byl spraclej ![]()
@Latty Obe deti maj covid? At zije civilizace ![]()
No pekny u vas s tim spanim. 4 roky nespala?! A rict o kojeni 6-8za noc “dobra noc”.. obdivuju te s jakym to beres nadhledem. Mne ten spanek chybi hodne
S prvnim jsem si toho taky zazila dost a nespavy obdobi bylo dlouhy. Ale jednak jsem mela jen jedno dite, jednak jsem prece jen byla mladsi.. jj, fakt se ted citim stare ![]()
Presne! Vubec nevim, co jsem s tim jednim miminkem delala
Ted jedem program starsiho a mimin se musi nejak pridat ![]()
@MILINKA35 tak mantinel, ale pry se to zas nedoporucuje, ze se na tom muzou pridusit
a bude hur vid ![]()
Matematicka uloha pro cvik vymimisovanych mozku: Namotivovana vasimi prispevky jsem chtela zkontrolovat vahu male. Tchan tipoval 6,5kg - stoupl si s na vahu - dohromady meli tolik kg co mam ja a dvojnasobek vahy moji tchyne. Jeho tip byl spravny (6,6kg) - Kolik vazim ja (fuj, nerikejte mi to)? Jen ze jeji spalovani pri tom co vsechno za den zladuje bych si opravdu prala.
![]()
@TerezkaSt Zkus stolicku, malymu se tam ji mnohem lip, o kdyz se obcas kinkla jak Hurvinek. A neboj, mala prezije
Ja nechavam deti zkusit vsechno. Nemame zadny ohradky a bezpecnostni opatreni, jen zabranu na schody. Ale jinak starsi lezl kralikovi do klece, hral si se zeminou v kytkach.. no proste vsechno ![]()
Uz jsi vyguglila? Nez se deti nauci mluvit, jsou schopny pouzivat znaky. Odpada frustrace, ze jim nerozumis. Aspon zakladni slova jsou fajn.. hlad, zizen, horko, zima, boli, jeste, hotovo.. Ja treba Mikymu ukazu ze dame mliko a on ma hned usmev od ucha k uchu.
@Bjetuš no vidis, ja si tady lamu hlavu nad bilingvni vychovou pritom staci toto, pohoda, zkusim to. A jak se to osvedcuje? Ja na ni nic nepoznam, vetsinou kdyz breci tak se chce nosit. Dobre jsou ale nektere pisnicky kde se ukazuje - to s ni provadim a reaguje na to mnohem veseleji nez bez. Akorat mam tedy po dovolene a nekolikahodinove ceste autem zakaz zpivani. Tak z ni asi bude pysna princezna chudak.
![]()
@TerezkaSt tak já zas poznám když nechce jídlo, to dělá nenene hlavou.
A miluje písničky u kterých se jí dotýkám. Vařila 🐁 kašičku, vandrovala bleška…
Huginuv apetit. Ráno mlíko 180ml, dopoledne mlíko 150ml, obed v 12:00 sklenicka, 14:30 ovocná presnidavka, 16:00 kaše, 18:30 210ml mléka a spánek. 21:45 180ml mléka a do 22:30 ukňouranej a ne a ne zabrat a usnul až po další dávce 120ml mléka 🙈 jestli nás ten kluk jednou nesní 😳
@kambalaka tak to je naloz. Mne uz upozornill, ze ji precpavam, ale kdyz to stravi ze?
Ale dobre, ze se to darikouskovat to mleko, mne zhltne 250ml naraz a jeste nadava. S tim cvicenim to bude teda jeste peknej management, to musel vymyslet nejakej bezdet.
@Ráďa 25 To je dobry, jeste nejake tipy? Mne se smeje jak starej chlap kdyz delam nenene. Takovej antirespekt. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat