TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
9.8.22 11:07

@kajka kajka za chvíli z toho kočárku vyskočí :mrgreen: @Logodice taky jsme bez zubu, máme dudlik, jinak by mi ty 🐐 🐐 ucumlal :mrgreen: mě sní zatím 125, ani nevím kolik mají čeho jist :mrgreen: :nevim: ale teda ms nic, dikybohu..tohle mi nechybí, doufám, ze dokud kojim, tak to nedostanu..

• načítám...
7611
9.8.22 12:37

@kajka kajka to je sikulka :srdce:

Jsme fakt jediní, kdo ještě nejde na kolinka a ani se neplazí? 8o My teda nemáme ani jeden zub. Možná ještě nelezeme, protože máme všude plovoučku a zřejmě mu to klouže nebo nevím :nevim:

• načítám...
3555
9.8.22 13:09

Luky 29.12. 51 cm, 3940 g. V 6ti měl 8,6 a 70 cm. Jdem až 28.8 na další kontrolu a očkování. Přijde mi, že se vytáhl Aš váhou asi kolem 9 kg :think: teď co leze, tak se hodně hýbe a přes den spí méně a méně..
V baráku leze :mrgreen: se otočím, vyleze si s ohrádky a už otevírá šuplík, pak jde na kolínka, že se podívá a zavře ho. Začali dávat pozor na pády. Na podlaze ho to bolelo, v posteli, v trávě, sedačka, tosevali.

• načítám...
1347
9.8.22 13:21
@kambalaka píše:
@kajka kajka to je sikulka :srdce:Jsme fakt jediní, kdo ještě nejde na kolinka a ani se neplazí? 8o My teda nemáme ani jeden zub. Možná ještě nelezeme, protože máme všude plovoučku a zřejmě mu to klouže nebo nevím :nevim:

Je to mozny, kdyz mladej doleze na parkety je mnohem vic opatrnej. Slikam ho tak, aby mel nohy uplne hole. Nekde sem cetla ze je maj tucny prave proto aby jim nebyla zima :lol:. Prodavaj kdyztak takovej neklouzave navleky na kolinka, kdyby te to trapilo, ze by to mohlo byt z toho.

• načítám...
472
9.8.22 13:24

@kambalaka nejste jediní. My se taky zatím jen točíme ale Nelezeme, ani náznak na kolena.

• načítám...
6702
9.8.22 13:26

@kambalaka my taky ne, ale Mareček se plazit ani nebude, už má druhé vzprimeni, takže je vysoko od země, občas zvedne zadeček, tak spíše čekám na pérování, sed a pak lezení, ale to až později :mrgreen:

• načítám...
6702
9.8.22 13:29

kolecka od kočárku
Mám problém s kočárkem, nevím jestli je to na reklamaci :roll:..ale ty přední kolečka se hrozne sekaji :zed:..mam je většinou zaaretovany, ale to pak musím ten kočár nadzvedavat.. :roll: tak nevím, zda to nezkusit něčím promazat :nevim:..nebo dat na reklamaci..vím, ze tu má par stejný kočár..tak jestli jsou u vašich v pohodě? Britax Romer smile III…

Asi teda koupím malému ještě nějaký kočár sportovní, lehčí, ale nechci nějak drahy, má někdo typ?

Díky moc :kytka:

• načítám...
5617
9.8.22 13:38

@Logodice No já to vzdám. Zítra zavolám na gyndu a najedu na normální antikoncepci.Budu muset začít malou odstavovat. Trhá mi to srdce😞Ale přece nevykrvácím. Krvácím už 10 den a to dost. A nevypadá to, že to bude končit.

• načítám...
472
9.8.22 13:50

@Ráďa 25 poprvé od porodu? Vydrž. Já krvácela měsíc. Prý to není nic blbě. I tělísko mi zavedla a vůbec to prý nevadí a časem se to upraví.

• načítám...
472
9.8.22 13:52

Ještě pro srovnání, u minulého porodu dcerky jsem to nedostala tři roky po porodu a gyndar mi pak píchal injekci aby to přišlo. Holt tělo si jede po svém

• načítám...
5617
9.8.22 13:58

@Logodice no já to tak měla i u minulých dětí. Dělá mi to ta antikoncepce, co beru teď u kojení.
Anička přes den prso nechce, jen si cucne.Pije jen 2* v noci. Pokud to tak půjde dál, stejně se odstaví sama.
A krvácet měsíc 8o No můj tlak je v háji už teď, motá se mi hlava a bolí mě nohy.

• načítám...
1738
9.8.22 14:08

Emilka 27.12. 49cm a 3,4kg a nyni 6,6kg a vysku netipnu ale oblece i 62ku. Ta proste jede mikrotempem a proc ne.

Vcera ji strasne ztrestal komar. Uz z polska byla uplne ohovadena (ale to mne odmalicka proste taky milujou, kde jsem se vyskytla slo se mnou nejaky hejno nebo naseptavaci muska). Jak na to? Myslela jsem moskitieru pres postylku, ale ona se v polovine noci ted pravidelne probouzi a chce ke mne. Udelaly jsme si z toho uz nejakej ritual, vcera jsem zkousela ji nejak uklidnit, ale neslo a u mne je hned vpoho. Tak nevim tyjo. :?

• načítám...
472
9.8.22 14:09

Tak to držím palce. Mě malej papa v poho. Někdy jen tu 🐐 žužlá, jindy jí

• načítám...
1479
9.8.22 14:14

@kambalaka Maty taky ze začátku nechtěl na kolena na plovoucce a lezl jen u našich na koberci. Teď už zase leze na plovoucce a začal se na koberci plazit :lol: :lol: Nechápu :lol: Do té jejich hlavičky nikdo nevidí :lol: Máte čas, za dva týdny může lézt jak závodník :lol: Ono je to ze dne na den

• načítám...
1479
9.8.22 14:16
@Petrussee píše:
kolecka od kočárku
Mám problém s kočárkem, nevím jestli je to na reklamaci :roll:..ale ty přední kolečka se hrozne sekaji :zed:..mam je většinou zaaretovany, ale to pak musím ten kočár nadzvedavat.. :roll: tak nevím, zda to nezkusit něčím promazat :nevim:..nebo dat na reklamaci..vím, ze tu má par stejný kočár..tak jestli jsou u vašich v pohodě? Britax Romer smile III…

Asi teda koupím malému ještě nějaký kočár sportovní, lehčí, ale nechci nějak drahy, má někdo typ?

Díky moc :kytka:

Máme taky smile a taky se to sekalo. Manžel je na tyto věci ujetý, tak to hned rozebral a namazal. Teď je klid. Nadával tam cosi na ložiska :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100