TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
9.8.22 14:21

@TerezkaSt chudinka, my máme v noci zavřené okno, vetrame než jdeme spat a ráno..v kočárku na zahradě má moskitieru..Mareček spi se mnou celou noc :D teda spi..no je v posteli proste :mrgreen: @wendelina30 vyridim příteli, ale už mu to rikam dlouho a neresi.. :roll: tak ho možná odnesu, mám ho z prodejny daji mi náhradní :nevim: dekuju :andel:

• načítám...
875
9.8.22 16:41

@TerezkaSt tyjo chudinka, toho ma fakt hodne! U nas doma nastesti nejsou jak jsme u more, ale na venkove komaru fakt mraky, a vetsich (a hlasitejsich) nez v CR. V oknach site je totalni zaklad, no a na ven deti mazu takovym NT olejem s bylinkama co by jim mel smrdet. Na nase komary to funguje pred 2 tydnama na severu Finska jsme 4 dny nevylezli z chaty a i psice byla zoufala a nechtela se chodit vencit do toho hejna :(

Pro pripomenuti Sven se narodil 22.11. s 2720g a 47cm. Tolik meri ted netusim, nosi 74-80 velikost, a vazi 10,5 kg :lol: Leze jako blesk, sedi, stoupa si. Ale jeste pred 3 tydnama akorat lezel na brise, prislo to desne rychle. Ted uz mi regulerne zdrha na hristi, to neznam, starsi kam jsem polozila tam jsem ji nasla, mame se na co tesit :lol:

• načítám...
1115
9.8.22 18:26

Ella narozená 16.11. 3350g 48cm, v 8 měsících měla 8,5 kg a 67 cm :D a dnes se poprvé postavila šikulka :srdce: takže už končí veškerá sranda a začíná pěkná p**el :mrgreen: :lol: jinak už krásně sedí a leze 😁

• načítám...
3961
9.8.22 20:00
@Petrussee píše:
kolecka od kočárku
Mám problém s kočárkem, nevím jestli je to na reklamaci :roll:..ale ty přední kolečka se hrozne sekaji :zed:..mam je většinou zaaretovany, ale to pak musím ten kočár nadzvedavat.. :roll: tak nevím, zda to nezkusit něčím promazat :nevim:..nebo dat na reklamaci..vím, ze tu má par stejný kočár..tak jestli jsou u vašich v pohodě? Britax Romer smile III…

Asi teda koupím malému ještě nějaký kočár sportovní, lehčí, ale nechci nějak drahy, má někdo typ?

Díky moc :kytka:

Mam Smile 3 a kolecka v pohode, ale cetla jsem na ne tyhle stiznosti. Urcite reklamuj, vymeni ti je. Oblibeny sportaky ma Joie (Mytrax je hodne chvalenej) a Valco je asi nejlepsi pomer cena-vykon. Ale mne teda ten Britax vyhovuje, tady na chate zvlada kamenity cesty a lesni teren a prijde mi akorat velkej.

• načítám...
6702
10.8.22 06:56

@Bjetuš jo, tak ja tam v pátek zajdu, dekuju :kytka: mě by taky vyhovoval, ale ty kolečka jsou děs s tím se nedá jezdit :mrgreen: :zed:..ja chtěla nějaký navíc, třeba na zahradu nebo třeba do auta, k rodičům :nevim: dekuju :andel:

• načítám...
1960
10.8.22 08:43

@TerezkaSt tedy chudinka mala, svedi ji hodne to postipani? My mame site v oknech u partnera, u me doma komari moc nejsou bydlime v centru mesta.
@Latty - tedy maly šikovný uteky po hristi musi byt vesele :)
U nas spani zase des, dnes zkusíme ptes noc spani s Emmcou v obýváku dam si ji k sobe a treba to bude lepsi. Na dnešek byla v noci vzhuru 6× 8o 8o a to jedu na otocku na služebku a pote vezu starsi dceru na tabor tak jsem se těšila ze se vyspim a ono nic. :?

Jinak my mame nějaký obyc sportak Kindrekraft a celkem ok jako kameny a spol nedava ale na bezne cesty docela dobre :)

Jo jinak mala tedy lezeni zadne jen je protivna kdyz se nekam nemůže dostat :mrgreen:

• načítám...
3555
10.8.22 08:59

@sofie_13579 u nás dnes noc po delší době děs. Malej je vzhůru kolem 4 či 5 a ještě spí cca do 7. Dnes vstal v 1:15 a usnul až o půl 4. Mlel s sebou. Samozřejmě peroval, hráli jsme, všechno do pusy, kouše, slinta zubum už moc nevěřím, protože to má skoro 2 m. Ale teď se mu zhoršil i atop, tak uvidíme.

Já mám snad už retro sporťák maxi cosi, trojkolka a jezdíme s ním všude a když řeknu všude tak opravdu i v místech, kde ho musí vzít chlap. Dostali jsme se i do těžby dřeva, ale zpátky se nám nechtělo :mrgreen: malej má rád drncajk, tak super.

Omluva za chyby, mam přes půl displeje pavouky. :mrgreen:

• načítám...
6702
10.8.22 09:28

@sofie_13579 ja ho mám u sebe v posteli a lepší to není :mrgreen: :zed: v postýlce už neusne vůbec, má úplně hysterak :roll: vstává porad hodinu, co dvě..drz se, taky držím :D dekuju za typ na kočárek :kytka:

• načítám...
1347
10.8.22 09:47

@MILINKA35 Je to obdobim. Bart to same. Proste maji obdobi dobreho a horsiho spanku, prijde mi, ze se ro ted treba Bartovi trosku zlepsilo. Pres den spi a v noci uz take lepe. Ale za tejden zas muze bejt hrozne. Uz dlouhodobemu progresu po tech mesicich radsi neverim :mrgreen:

• načítám...
7611
10.8.22 10:02

No my poslední tři dny hrůza. Hugo je strašně protivnej, už nevím, co s ním dělat. Usíná mezi 19-19:30, kolem 23 se budí na mlíko, pak k němu vstávám ještě v noci na dudlík nebo na utišení a v 6:00 vyspáno. Přes den mi dá 1-2 spánky, ale fakt ho složitě uspávám. V kočárku neusne, už i v nosítku je to obtížné. A když už konečně usne, tak spí 20 min a konec. Hrůza, děs. Protivnej, vzteklej, hrozný. Zuby zatím nikde.

• načítám...
6702
10.8.22 10:09

@kambalaka podle mě už je to povahou, ne zubama :roll: Mareček nespi od začátku, akorát se to spíše zhoršuje :roll: jak je větší, tak si vymysli, drz se :kytka:

• načítám...
1347
10.8.22 10:22

Holky co davate prckum k snidani a je svacinam? My furt stridame ovoce, presnidavky a chleba s maslem nebo s domacim zerve, tak by se mi hodila nejaka inspirace…

• načítám...
3555
10.8.22 10:31

@kajka kajka já dávám zatím různé orensidavky, pak kojím a kousek banánů třeba, oběd, kojení, svačina, vecere, kojení.
Chleba a jiné věci ještě nedávám. Dnes začnu dávat polévkylu dělala jsem z kralika.
Je fakt, že teď se začíná vídat s detma, začal lézt, kleka a přidrzuje se věci. Objevuje no, do toho změna bydlení, bude toho na něj moc.
@Petrussee ve 3 ráno jsem četla, že děti, které v noci nespí, mají vyšší IQ :lol:

• načítám...
6702
10.8.22 10:34

@kajka kajka ja ještě teda snídani nedávám, má 🐐, do ruky dam jednu susenku ráno pro děti, pak dam presnidavku, oběd, zase presnidavku a večer kaši, buď na lžičku z te skleničky nebo do lahvičky nějakou krupicovou a zaliju vodou..nemá zuby, tak zatím jedeme takhle :mrgreen: :nevim: za měsíc chci dávat ten bílý jogurt asi s nějakým ovocem ke svacine ;)..ono je to těžký, když vše nemůžou a nemají to čím kousat :D..ale jestli mas instagram, tak muzu poslat nějakou stránku, jedna maminka tak dává porad recepty na něco..různe muffiny, livance, omelety a tak, pro děti 6m+ ;)

• načítám...
6702
10.8.22 10:34

@MILINKA35 tak Mareček bude génius :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky