Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak s lezenim a stoupanim si, prisla zase vyborna jobovka. Bart ma ještě horsi spani nez driv a jeho uz srovnany denni spanek je fuc. To sem uz totalne v haji. A samozrejme je prijemnej jak osina v zadku jak je unavenej
. Achjo… ![]()
@kajka kajka lepší a lepší koukám..to se mám na co tesit
Marecka v noci budí otocky..
![]()
Holky Ahoj
@kajka kajka - soucitim s tebou ![]()
u nás hlásím poprvé po delší době lepší noc ale myslím že to je primárně tím že spí s námi v posteli už jsem víceméně smířená s tím že až budeme zase zpátky u nás doma že jí budu mít v ložnici v posteli u sebe jen teda nevím mám trochu výčitky že záleží na monitoru. Máte ještě všechny dětičky na monitorech dechu? Jo a pak mě napadá, když s vámi spí v posteli mate nejak poresene aby nespadly? Emmča tam vlastně teď spí i dopolední a odpolední spánek, bojím se že se probudí a z té postele slitne, doma by to tak nevadilo máme hodně nízké postele tak 30 cm od země ale partner má vysokou -tam je to skoro metr jak to máte vyřešené?
@kajka kajka U nás se taky spánek s tímto zhoršil, ale bylo to přechodné. Asi musí vstřebat nové dovednosti ![]()
@sofie_13579 My jsme na víkend u rodiny a poprvé spal bez monitoru. No Maty se vyspal, já moc ne
Pořád jsem ho kontrolovala
Jinak doma pořád monitor má a zatím se nestalo, že by byl mimo desku a spustil se poplach, tak ho ještě necháme. V posteli s námi nespává
Se mnou v posteli nespává, občas jen, když v noci zaknoura, tak si ho dam na chvíli k sobě, ale hned jak usne, ho prendavam zpátky do postýlky. Já bych se s nim v posteli nevyspala, mám ráda svůj prostor.
@sofie_13579 ja ho mám v posteli a podle mě to vliv nemá, spí stejně hrozne, ale nemusím ho každý 2h vyndavat z postýlky..jenže si zvykl a do te postýlky už nechce
, ale říkala jsem si dokud kojim, jinak jde do postýlky..tak jsem zvědavá až ho tam budeme vracet, prý to chce par dni, řevu, ale zvyknou si..u nás monitor už ne, tím, ze je u mě, kontroluju ho ja
..četla jsem, ze do půl roku, pak stejně cestují, tahají za to a tak
jinak z jedné strany mám postýlku u postele, před mám tehotensky polštář, takového hada a z druhé strany jsem ja..ale máme velkou postel, Ikdyz tam spi odpoledne dam ho na stranu, co je postýlka a polštář..vepredu jsou periny, takže spadnou nemůže..pak až bude lezt a tak, tak nevím, taky se bojím, aby nespadl..
@kambalaka mě to teda taky nevyhovuje, ale zatím je to lepší varianta..
někdy ho tam snad vrátím..teď mi říkala sousedka, ze dcera u ni spala do 11 let..tak to fakt nechci
dokonce kojeni, pak jde zpátky ![]()
S tím spánkem se to u nás teď začalo lepšit, po tom, co se naučil lézt. Dnes se postavil poprvé na nohy takže to počítám, že se to zase zhorší. ![]()
@sofie_13579 monitor dechu už nepoužívám, jak se Ella začala víc hýbat, tak byla mimo desku a kolikrát se v noci spustil a ta chudák tak brečela jak se lekla 😅 tak jsme se na to pak vyprdli.
Bart s nama nespi nikdy, mam rada svuj prostor a on o to taky nestoji mi prijde. Nemyslim si ze to ma vliv na spani. Jen je narocny to opětovný rovnani v postylce, ale ha tu obet to stoji. Nechci go mit pak v posteli do aleluja. Veskere deti v mem okoli totiz spi s rodicema a rodice je to uz nedokazou odnaucit.
@kajka kajka je to o trpělivosti, taky jsem spala s rodičema 1,5..pak ne
teď ho tam mám, ale vrátím ho zpátky časem
pak mu uděláme i pokojíček, teď v tom našem mini bytě to nejde
, aby měl každý svůj prostor a klid ![]()
@Petrussee Vsadim se ze mate větší byt nez my,.my mame fakt mega malickej. Pro me i do 1,5 by bylo dlouho, ale ja sem asi dost extrem
.
jeste sem se zapomnela poxhlubit fotkamq ze svatby. Parkrat nas vyblejsknul fotograf tak mame.neco.do ramecku aspon ![]()
@sofie_13579 Ja jsem asi jedina, kdo monitor dechu nema od zacatku
A ten pad z postele se nam zrovna dneska povedl
Ma dopoledni spanek na velky posteli (kde spolu spime v noci), u zdi, zabarikadovanej perinama.. mam u nej chuvicku a VZDYCKY zacne povidat nebo spis plakat kdyz se probudi. Ale dneska jsem slysela az ranu a pak plac. Krve by se ve mne nedorezal. Spadnul na tlamu, kousnul se asi do jazyka tema svejma dvema zubama, takze trochu krev, na brade ma modrinku.. Ale je v poradku, obed uz bastil s chuti..
Muzu se zeptat proc spolu nebydlite s partnerem? Jen me to zaujalo, zvlastni situace.. je to tatinek? Ale samozrejme nemusis odpovidat.
@Bjetus - otazka je uplne v pohode, takže bez problémů odpovím
u nás společné bydlení vlastně nikdy na začátku vztahu nepřicházelo do úvahy potom jsem se rozhodla že chci miminko ať už s partnerem nebo bez něj…otěhotnět se podařilo s nim. Takže je to Emminky tatínek, ale s bydlením jsme zatím nic dalšího nevymýšleli a já si to neumím moc představit. Oba už jsme hodně zajetí ve svých kolejích a mě to tak maximálně vyhovuje. Vypadá to že možná se budeme společně stěhovat do Prahy a tam už asi buď rodinný dům nebo nějaký velký byt společný mít budeme - ale to je situace až tak zhruba za rok a půl do té doby si myslím že na tom nic měnit nebudeme a v Praze to budeme měnit primárně z pohledu partnera. Já bych klidně model jaký máme teď udržovala donekonečna. Jsem takový dost samorost takže nějaké partnerské každodenní sdílení mi fakt nechybí, samozřejmě racionálně beru že pro Emmu je správné aby měla kdykoliv po ruce oba dva rodiče a to bude také hlavní důvod proč v Praze ke společnému bydlení budu svolná. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat