TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
12.8.22 07:06

@MILINKA35 tak to jsem zvědavá jak se to bude vyvíjet, ale ještě nechci, aby lezl..pro mě pohodlí :mrgreen: :mrgreen: @Nikča2020 Mareček byl s nami taky, ale nemá zuby, tak mu tam jen sáhla a říkala, ze je asi ještě mít nebude :mrgreen: @kambalaka venku je to vždycky lepší :mrgreen:

• načítám...
7611
12.8.22 07:31

Holky, jak jste řešili cestování autem? U nás vzdycky řídí manžel a jezdím s Hugim vzadu. Včera jsem poprvé jela já sama a Huga měla vzadu a jak jsme vyjeli, tak úplný hysterický pláč. Ještě ze jsme to měli k doktorce jen 5 minut, ale přijeli jsme tam celí uřvaní a ještě se zalykal 🙄 a o zpáteční cestě ani nemluvím 🙈 teď nevím, jestli s nim mám jezdit vzadu nebo ho začít zvykat na to, ze maminka nebude pořád sedět vzadu. Taky bych ráda řídila a třeba nás někam odvezla, ale to je fakt za trest s ním cestovat, obzvlášť, když za jízdy nespí 🙄

• načítám...
6702
12.8.22 07:39

@kambalaka my to děláme taky tak, ale jela jsem už s kamarádkou a děti jsme měly vzadu a dobrý, ja spíše nechci jezdit, protože ta logistika je pro mě složitá, ale kamarádky jezdí, děti mají vzadu a mají tam zrcatko, takže je vidí, dělala bych to jinak takhle ;) my s Mareckem chodíme pěšky nebo MHD, když potřebujeme někam dal a nechce se mi do kopce :mrgreen: takže se svezeme 5min a zadarmo :mrgreen: jednou mi taky brecel, ale proste je to kousek, tak to musí všichni vydržet :D bracha od přítele malou vozí vepredu, prý to nevadí, když mají to vajíčko, ale mě to přijde bezpečnější vzadu :nevim:

• načítám...
5617
12.8.22 07:40

@kambalaka No já jsem pro jistotu jezdila hned vepředu, aby si zvykla a v pohodě. Někdy mrčí, ale to je až tak po hodině cesty. Já moc neporadím. Snad zkusit novou hračku :think:
Holky držte palce, sedím na gyndě :( Snad bude vše dobrý a jde jen o hormony. Že budu muset přestat kojit, je mi ale už teď jasné. Mám špatnou srážlivost a krvácím už 14 dní a to fakt dost. Včera už to vypadalo, že dobrý a dnes znovu 8o

• načítám...
6702
12.8.22 07:41

@Ráďa 25 tak dej vědět, to krvácení chápu, znám to, je to vopruz :zed: to kojeni nevadí, mas splněno :kytka: mě už by nevadilo nekojit, ale ještě držím no :mrgreen:

• načítám...
7611
12.8.22 08:07

@Petrussee @Ráďa 25 budeme to muset nějak zvládnout. Jako kdybychom nejezdili nebo jezdili minimálně, tak neřeknu, ale jezdíme s nim každý týden na víkend k rodičům a to je fakt za trest pokaždý :roll: si na to asi nikdy nezvykne :zed:

• načítám...
6702
12.8.22 08:53

@kambalaka s Mareckem jsme jeli, tak, aby alespoň chvíli spal, když jsme jeli dal..zbytek se musel zabavit, ale chvíli taky hucel :roll: ukazovala jsem mu různe věci..je to vopruz :zed: :D kamaradky malá řve už 2 roky, nechci strašit, dali ji proste tablet do auta jakoby za to operatko a pustili pohadku :D :roll:

• načítám...
1738
12.8.22 08:55

My tak v aute stravily na dovolene x hodin. Proste zkouset davat dostatek podnetu, aby se mlade zabavilo. Taky s ni jezdim sama.

@Ráďa 25 jak si dopadla? Ja vcera prosedela 2hodiny na klinice, aby si se mnou pokecali 5minut. Nevyhnutelna operace celisti. 8o Ono se to asi zacne sypat.

Ty 2hodky s moji mamou a vubec s ni nechce byt, pritom tchyne ji ma vklidu hodiny. Jeste by to chtelo proverit nekoho nebo ze by to fakt byla nevrazivost na ni? :think:

• načítám...
459
12.8.22 09:57

@MILINKA35 Drž se :kytka:, bude zase líp, musí! Nešlo by, že by někdo z Tvého okolí alespoň na chviličku hlídal? Třeba šel na procházku s kočárkem nebo tak? Ono dost dobře nejde být 100 % maminka 24/7.. musíš si taky někdy odpočinout, přijít na jiný myšlenky. Mě pomáhá, kdy jde občas na procházku s malou manžel, vyřídím si emaily, něco si přečtu, občas si dám i šlofíčka. uvařím.. a pak se těším, až se mi zase vrátí :srdce:. Je to šílená životní změna, když je člověk zvyklej na určitý svoje pohodlí, svobodu a najednou je tady 24 hodinovej zápřah. Neklesej na mysli, bude to zase dobrý. :hug:.

@kambalaka My jezdíme v autě zatím vždycky společně s manželem - on řídí, já sedím vzadu s malou a když začne brečet, začnu jí zabavovat… což bohužel způsobilo to, že se teď bojím jezdit sama, že se malá bude bát, kde jsem, že budu v panice, když mi začne vzadu brečet.. :oops:. Takže bych měla asi co nejdřív jezdit sama, aby si malá dodatečně zvykla (nebo spíš já, možná jsou to úplně zbytečný obavy z mé strany :zed: ). Kamarádka řídila sama s miminkem od samého narození a úplně flegmaticky mi říkala, že prostě když mimčo pláče, snaží se třeba zpívat nebo tak, ale když to nezabere, prostě ho nechá plakat a zastaví až v místě, kde to bezpečně jde. Já jsem v tomhle trošku jiná povaha, mě ten pláč malé úplně trhá srdce a mám obavu, že za tím volantem začnu panikařit.. :nevim:. Naštěstí se na většinu míst, kam jezdíme pravidelně, dostanu MHD nebo jiným spojem. Myslím ale, že je to hlavně o zvyku, že si musí zvyknout mimčo i my..

Příspěvek upraven 12.08.22 v 10:03

• načítám...
459
12.8.22 10:02

@Nikča2020 Prosím tě, doporučovala Vám zubařka nějakou konkrétní zubní pastu? Já hledala nějakou v DM, ale měli tam tolik různých druhů, že jsem neveděla, kterou vzít :oops:. Asi hlavně bez fluoru, že?

@sofie_13579 Naše malá taky nemá ráda, když telefonuju.. mně volající by mohli vyprávět :lol:

• načítám...
459
12.8.22 10:05

Jinak mi strašně padají vlasy a ty, co nevypadaly, mi trhá malá :zed:.

Chtěla bych začít cvičit něco na břicho, ale vůbec se mi nechce.. :roll:. Víc než půl roku po porodu ale asi není dobrý, když z profilu vypadám jako cca v 6. měsíci :cert:.

• načítám...
6702
12.8.22 10:07

@Sissela mě taky hrozne padají :zed: už mi rostou i nové :D doufám, ze se to srovná…ja chodím akorát na jógu a dlouhý procházky, ale jsem hubena, břicho mám trochu, ale jako před :mrgreen: už se ztrácím, jsem vycucana..ale dokud budu kojim s cvičením to přehánět nebudu :D

• načítám...
1479
12.8.22 10:37

@kambalaka Já ještě neměla odvahu jet s Matym sama. Ale už jsem si říkala, že je na čase začít zas jezdit. Asi zkusím taky to zrcátko a uvidíme. Jestli bude řev, tak to nedokážu odhadnout. Normálně je v sedačce v klidu, ale nesedí tam sám. Možná jak půjde z vajíčka do pokračovací sedačky, tak to spojím s tím, že zacne jezdit vzadu sám

• načítám...
5617
12.8.22 11:51

Tak já dnes končím s kojením. Dostala jsem injekce na srážlivost a antikoncepci.
Jen se bojím aby se mi moc nenalily prsa a postupně se to mlíko stratilo. :roll:
Ale zase se už těším, že začnu cvičit a trošku půjde dolů váha.

• načítám...
6702
12.8.22 13:20

@Ráďa 25 s tím mlékem mě to taky zajima, jak končit :nevim:, ale kdyžtak jsou prý prášky na zastavení laktace..babička mi říkala, ze si dávaly na prsa studeny, aby se jim mléko ztratilo :mrgreen: kamarádka to vždycky odstrikala a pak se tvořit přestalo, snad to bude v pohodě :andel:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100