Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dětičky šikovný. By jsme sem všechny mohly dát přehled kdy se děti narodily, kolik vážily, měřily a kolik mají teď. Už se nějak nepamatuji ![]()
Já mám už 8 den menstruaci a pokud tovdo dvou dnů nepřejde, asi zavolám na gyndu. Já už bez antikoncepce nechci být. Takže pokud to jinak nepůjde, budu muset hned přejít na jinou a přestat kojit.
Anička-3.1.2022- 4150g a 50 cm
Teď-7660g a 67cm ![]()
@Ráďa 25 Já taky už beru antinu, ale nekojím. Najela mi ms hned po šestinedělí a pravidelně. Samozřejmě mi to vycházelo snad na každou akci včetně dovolené, co teď máme. Tak si to řídím antinou. V podstatě to byl hlavní důvod ![]()
Jinak Maty 1.12.2021; 3,45kg; 51 cm
Na osmiměsíční 9kg; 75cm
No tak můj usnul včera ve 20:30, vstával po 6:00 a od té doby čekám, kdy to na nej přijde, abych měla chvíli čas na sebe 🙏 🙈 😁 je neunavitelnej, neusne ani v kočárku, ani v nositku, ani na ruce, proste se mu spát nechce 😁 jen se na mě šibalsky tváří, ze spát proste nebude 😁
@kambalaka Maty spal 20:30-7:15 a teď už asi hodinku chrní (teď v postýlce). Ale odpoledne to budeme mít úplně stejně. On teda unavený bude, ale né a né usnout
@wendelina30 Hugi vzdycky vypadá úplně na smrt unavený (mžourá se, červené obočí), ale jakmile ho začnu uspávat, začne silně protestovat, vyplivne po mně dudlík, začne se mi smát (nechápu) a přetáčí se na břicho nebo začne valet sudy. Takže to pak vzdám. Najednou znaky unavenosti úplně vyprchají a jdeme si zase hrát - nechápu to, co mu najednou tak dodá energii ![]()
@kambalaka Tak to si ještě asi užiješ, jak se postaví na 4 a začne lézt
U nás to bylo taky tak a s tímto je to ještě horší
Já ho položím na záda, za vteřinu je na břiše a za další vteřinu klečí/stojí. Když se postaví, tak je řev, protože neví, jak si zase lehnout.. a tak he to pořád dokola, než úplně odpadne. Včera večer to opakoval hodinu ![]()
@wendelina30 Jaj
a to si říkám, ze až poleze, ze to bude lepší, ze si doleze, kam potřebuje a já budu mít klid 😁
Terminátor - konečně spí 💪 si vzdycky říkám, ze až usne, ze si uvarim kafe a dam si nohy nahoru, ale když ho uspávám, tak zároveň uspávám i sebe a nejradši bych si šla lehnout taky 😁
Ahoj holky hlásím se ze safari ![]()
Mala spi porad stejne blbe mozna o maličko lepe dopo nez odpo. Večer sla spat ve 22:30 a ve 4:30 mela vyspano. Aspon ze porom do sesti byla relativně potichu aby nevzbudila cely hotel.
Vaha Emmci 3320g 48cm a ted ma 8kg a 67cm ![]()
@MILINKA35 super ze uz jste ve svem ![]()
@TerezkaSt vy teda bydlite take s tchyni? Ty jo holky mate muj obdiv ja bych tohle dávala strasne tezko.
Ja tedy zake doufala ze az bude Emmca lezt ze se unavi a bude spat lip pokud ne tak mne moc nepotesi ![]()
Dneska premiera „knedliku“ (z polenty). To byl skoro hnus i pro mne a ona si smakovala. Maso staci jen natrhat. Akorat takovy obed uz trva oproti kasickam. Na druhou stranu se tim tak unavi - ze prochazka, pocteni a leharo. ![]()
@sofie_13579 Pekny uzivejte, byla jsme tma pred 2rokama. Jako to bydleni s tchyni urcita pozitiva to ma. Ja sem sla z 35m2 a tady mam 120 se zahradou, toho bychom se nikde nedoplatili, ale chtela bych ke mestu a byt vic flexibilni ikdyby to bylo 50m2.
@wendelina30 nám se dost zhoršilo uspavani od té doby co si začala malá stoupat 😔 😄 doufám, že se to zas vrátí do normálu i když tomu moc nevěřím 😄
Taky nas to brzo ceka, co se postavil na kolena je kazdej den vys a vys.
Obzvlast venceni je ted vyzivne
. Cas na ksirky 😅
Jak snasite vedra? Chodite ven?
K pripomenuti mel Bartolomej pri narozeni 24.12.21 3,1 kg a 46 cm, ted pri 7,5 mesicich 70 cm cca a 8,1 kg.
Příspěvek upraven 09.08.22 v 11:43
Jakub 5.1.2022, 52cm 4010g. Nyní 65cm 7980g. Jinak stále jsme bez zubů, dudlík nechce, skleničky neji- papa jen domácí vařenou zeleninu- sní 200. Jinak stále kojim, a Menzies bohužel po 14dnech cca 9dni, takže mazec.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat