TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
7.8.22 13:45

Holky, děkujeme :srdce: už pomalu zajíždím. Pračka a sušička zaběhlá, myčka taky. Je to fakt úspora času. Krásný den všem.
Co chodíme takto ven, tak nejsou žádní kluci, samé holky. Včera taky, 4 holky a další na cestě. Jedné známé se narodila taky holčička. Mela teda chudera porod taky hrozný. 2 dny a museli ji nějak rozšiřovat a brát zvonem. Už jsou naštěstí doma.

• načítám...
6707
7.8.22 14:02

@MILINKA35 ty spotřebiče jsou paráda, ja nevím, co bych bez nich dělala, setri spoustu času :palec: u nás jsou v okolí samy chlapaci :mrgreen: ale mám dvě kamarádky těhotné, jedna bude mít nejspíše holčičku :D zvon měla tety segra, vůbec si to neumím představit 8o

• načítám...
1347
7.8.22 14:05

@TerezkaSt my zatim byli jen na pohrbu 6 hodin, koncerte 6 hodin a v kine a nakupovat 6 hodin, hlidali taky tchanovci. Nevadi mi to, vadi mi to predtim, jsem z toho nervozni jen dokud se za mnou nezavrou dvere. :lol: Pres noc ale nevim jak bych zvládla.

• načítám...
1115
7.8.22 15:12

@kajka kajka první noc kdy malou někdo hlídal byla krušná 😅 i když ne z toho pohledu, že bych se bála o malou, věděla jsem, že je v dobrých rukou a že kdyby něco bylo, hned by volali. Spíš to bylo aby se i ostatní vyspali, jestli jsem všeho nabalila dostatek atd :D hlavně jsem se modlila aby byla hodná, aby chtěli hlídat znova :mrgreen: ale bylo to všechno v pohodě a hned ráno jsme si pro ní jeli :srdce:

• načítám...
3555
7.8.22 20:34

Tak druhá noc v novém domově. Vedle bydlí kamarád a už je tam i můj chlap. Taky to mohlo počkat. Celej den lítám jak kra… Aby jsme měli hotovo a večer pro sebe.

• načítám...
6707
8.8.22 07:30

@MILINKA35 chlapi :roll:

• načítám...
6707
8.8.22 07:32

Mareček má dneska další malé narozeniny :mrgreen: jelikož vstaval v 6, tak už máme nafoceno :D

• načítám...
3555
8.8.22 07:43

@Petrussee to je chlapak už :mrgreen: :srdce: :kytka: utíká to
Druhou noc tady mi malej spí ještě. Vzbudil se ve 4, mm a šli jsme na sedačku do obýváku a ještě spí. Na jednoluzku to jde blbě. prikladam to i tmě.
Jinak mi spadl po letech foun na zem, pekni pavouci, ale ještě něco vidím 😁 drží displej silou vůle,

• načítám...
6707
8.8.22 08:20

@MILINKA35 to jo, letí to :srdce: včera se prekulil z břicha na zada několikrát, ale na gauci a byl u něho přítel, tak jsem hned vylitla, ze ho moc nehlida :roll: už jsem ho videla na zemi :roll: Mareček klasika, šel spat po 8, budil se co 2h a v 6h vyspano, ale teď znovu spi :mrgreen: ja mám na telefonu sklo, telefon mám pomalu dražší než moje auto, tak si dávám pozor :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7611
8.8.22 09:00

@MILINKA35 tak my máme zase kolem sebe samý kluky. Teď v rodině (4 sestřenice a Bráška) během dvou let a všichni kluka 😁 5.moje sestřenice holčičku - jako jediná. No a my taky kluka 😁 z manželově strany taky samí kluci 😁 až jsme si říkali, ze se snad holky nerodí 😁

@Petrussee Kocourek krásnej, ono to bude lepší a lepší, uvidíš, nejhorší je ten první půlrok a vlastně ještě do toho říká no… pak už začne méně obtížnější období, aspoň se s tím dítětem už trosku domluvíš, teda aspoň já si to tak maluju 🙂

• načítám...
6707
8.8.22 09:17

@kambalaka doufám, přes den to jde, ty noci nic moc, ale vydrzim :kytka: začíná byt aktivnější, třeba se více unavi :D :mrgreen:

• načítám...
7611
8.8.22 10:06

@Petrussee ten můj je taky altivnejsi, ale spí méně než predtim. Včera jsem se zaslala, když jsem četla, ze miminka v 9 měsících spí už jen 2× denně 😁 my už od půlroka spíme jen 1-2× denně. To už pak nebudeme spát vůbec? 😁 jinak v kočárku už jezdíme jen takto 😁

• načítám...
6707
8.8.22 10:39

@kambalaka pak už jen jednou po obědě :mrgreen: a pak vůbec 8o my jezdíme v polosedu ve sportaku, jinak to nejde :D

• načítám...
1479
8.8.22 11:15

@kambalaka S tím spánkem to tak fakt je.. čím aktivnější, tím míň spí :roll: Já si taky říkala, že se unaví a bude víc spát :lol: Dopoledne se celkem prospí, ale odpoledne bývá slabé a teď už dělá kraviny i při večerním usínání :roll: Včera jsem ho už našla, jak stojí v postýlce 8o Jsem se lekla, protože tam měl ještě mantinel a kdyby se na něj postavil, tak asi i přepadne 8o

• načítám...
6707
8.8.22 11:36

@wendelina30 nestraste, ja na to spoleham :zed: on se mi furt budí v noci 8o :roll: přes den si dá půl až hodku dopoledne, pak tak 1-2h odpo a někdy par minut ještě jednou :D, ale vliv to nemá, když spi méně nebo více přes den, ty noci jsou stejný a vstává kolem 6h taky porad :D :nevim: už stojí 8o ja mám postýlku ještě nahoře a mám mantinel, ale on tam stejně není :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100