Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee mimina to poznají a člověk se může držet jak chce. Já musela hodit opravdu hodně věcí za hlavu
teď jsem teda trochu ve stresu krz stěhování. No mám zabaleno 3/4,vic už dnes nedám. Musím si pořídit knihovnu na knihy, musíme dát dohromady předsíň, skříňky atd. Ale to už se dá v klidu tam zařídit. A zase to vybalovani a hledání míst pro věci, krámy 🤣 nesnáším to, stejně jako nakupování a to nás čeká opravdu Mega nákup ve větším městě, více lidí, větší fronty
já už jen doufám, že to je naposlwdy, jinak beru už jenprcka, doklady a číslo účtu ![]()
Dnes je to vedro hnus, zitra hlásí ještě hůře. To nám to vyšlo krásně
![]()
@MILINKA35 jako únavu proste neskryju, asi bych měla častěji chodit na jógu
to už jsou detaily, oproti tomu co jste museli udělat, to už dáte
a pak to bude lepší, taky se těším..nebo spíše doufám, ze bude fungovat přítel a ja budu mít klid na nějaké věci alespoň
a rodiče, když je budeme mít po ruce..
@Petrussee heled a kolik stupňů mate v ložnici? A prikryvas ho něčím?
@ Kajka Kajka Děkuji moc za fotku malá mě přijde že to má teď už delší dobu pořád takové stejné taky fotku přikládám Tak nevím jestli na nás ten sirup učinkuje nějak míň nebo jenom jestli zastaví růst No Zeptám se začátkem září. @Rada - Mala je krásná jak dělá ty ksichtíky
@Terezka - hry s malou jsi popsala perfektne hlavne hra na smradlave ponozky nemá chybu
![]()
@Petrussee Tak my jsme noc měli téměř stejnou jako u vás teď už mám malou zase v postýlce respektive u sebe v posteli ale zatím to na spaní moc nevypadá. my s malou Už pár měsíců znakujeme Takže umí některé znaky a zrovna teď mi tady předvádí velmi intenzivně znak " ještě ještě" protože jsem s ním blbla dělali jsme všechny možné lumpárny takže bych to viděla že asi spánek v nedohlednu No uvidíme @milinka jeeee držím moc palce na stěhování ať to pěkně zvládneš ale přesně knihovna a spol to už jsou drobnosti a budete pěkně ve svém
@Bjetus Přesně jak píšeš U nás je taky partner v rámci noci totálně mimo i brzké ráno je pro něj smrt tam má jednak rano vzdy amnezii a nepamatuje si vůbec nic a zároveň je fakt nepoužitelný také kolikrát třeba vyskočí z postele a já mám zase infarkt z toho co se děje a přitom třeba malá jenom zakňourá a spi dál
![]()
@sofie_13579 zacali jste pozdeji. Doktor mi rikal, ze cim driv se zacne, ti rychlejsi a vetsi u ucinek. Tak to nevzdavejte, jeste brzy hodnotit
. Je pekne k prdu, ze cesti pediatri to neresi s tim, ze to ASI zmizi. Nj v 90% to zmizi, ale kdyz to tech 10% zacne resit u odbornika v pozdejsim veku, uz to nema takove ucinky. Taky bych cekala, kdyby neulceroval.
@sofie_13579 no ten můj chlap to stejný. ![]()
Dnes je nám 7 měsíců. Ráno jí říkám, že už by mohla třeba lézt. No a večer najednou lezla
Najednou šla na 4 a lezla
Nějak to nechápu
No a teď nechce spát a dělá nám tu na gauči indiána ![]()
Holky, já jsem teď doma sama a snažim se si to tak nějak užít
ale je to trochu těžký
dnes mi muž volal přes facetime, ukázal mě malý a ona se na mě tak smála a chňapala po tom telefonu
roztomilouš můj malej
ale na chatě jim je teď v těch vedrech samozřejmě líp než v Praze
no v sobotu ráno si pro ně jedu, tak se moc těšim.
Jinak holky, co už máte dětičky, kdy Vám začaly jíst normálně kousky? Chtěla bych to už pak u Elly zkusit, ale mám strach ![]()
@Ráďa 25 Dělala jsem: 2 banány, 2 žloutky, ovesné vločky a místo mléka jogurt a malicko vody dle potřeby. Na kokosovem oleji a byli výborné.
Bananovy livance jsme taky zrovna meli
Pro Mikeska jen banan, ovesny vlocky, kus zloutku a spetka skorice. Nakrajela jsem mu je na maly kousky a zbouchal dva.
@kambalaka stupňů nevím, ale nemáme tu vedro..ja mám pyzamo a jsem přikrytá a je mi akorát
Mareček deku nemá rad, to jsem vzdala..on se hned odkryje, tak má jen pyzamo
@sofie_13579 takže taky parádní spanek
tak snad dnešní noc bude lepší
přítele knourani teda nevzbudi
to už musí byt, aby to slyšel..ja hned vyletnu
slysim vše
@Ráďa 25 gratuluju k lezení
nám bude 7m v pondělí, ale privolavat to nebudu
ať ještě leží
Ikdyz už se trochu nudí..ty otocky ho nebaví..ale brala bych kdyby už sedel
tak třeba si sedne
@Nikča2020 tyjo, tak užívej
, ale chápu nejdéle jsem byla pryc 3h..rikam si, ze se těším až si od něho odpocinu, přestanu kojit a půjde k babice, ale bůhví jak to pak dam ![]()
@Latty Ja jsem nejak myslela, ze ty mas jednoho z tech zazracnejch chlapu
A ze mas spici miminko.. Tyjo chudak Sven tech 39,5, to muselo to malinky telicko uplne horet. A to se stalo jak jste tam na ty samote??
A diky za tip s legem, uz to taky praktikujeme. Ma svoji krabicku, ve ktery si hrabe a pod dohledem si muze prohlizet vsechno. Uz nastesti prestava vsechno strkat do pusy. Dneska s nama skladal puzzle..
@TerezkaSt píše:
@Bjetuš ja si taky rikala, ze bych uz to do zidlicky zkusila, je to chvilka a ona se z pololehu pritahne do sedu a udrzi se.Ta terasa je pro stravovani velmi vdecna. Toho tvyho chote moc nechapu, myslela jsem, ze dela nejak ve skolce si tu psala navic uz jedno dite mate?
Ten muj si jinak poradi uplne ve vsem i v uspavani, ale dela to proste pouze kdyz chce.
Jj, ve skolce delal, s detma to umi, ale prece jen spis se starsima. Na jeho obranu - mame opravdu narocne miminko. Miky proste hodne knoura a rve a je velmi malo spokojenej. Ja jako mama to jednak musim vydrzet a jednak mu chci pomoct, aby to bylo stastny miminko, aby se melo dobre. V tom revu slysim, ze ho neco trapi.. chlap slysi jen ten rev, nechape ho a stve ho to. Muj muz navic nema trpelivost na rozdavani.
@kambalaka píše:
@Petrussee jestli ty na nej nejsi moc přísná 😁 víš že spokojená maminka = spokojené miminko? 🙂
Jeee tohle kdyz mi nekdo rekne, tak vidim rudě
Je zvlastni, ze tohle je jedna z tech neprenosnejch zkusenosti - kdo nezazil ten silenej nekolikamesicni spankovej deficit, tak to nepochopi🤷♀️
@Bjetuš presne no. Nejde to popsat a taky nefunguje zadna rada. Zkusila sem uz vsechno. U nas je to tema aktivitama, jak nejakou novou umi, je noc udesna. Dneska treba udelal tri posuny vpred lezenim a ja vim ze dnesek bude stat za to
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat