TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6707
3.8.22 07:46

@Nikča2020 když to řeknu mámě, tak mi řekne, tys taky nespala a vydrželi jsme to :roll: :D už jsem to říkala i doktorce..a ona Haha počkejte dva roky..tak holt vydrzim, ale Kezby ty noci byly lepší..a to mu nerostou ještě zuby, to pak bude ještě horší, pokud to jde :mrgreen: dekuju za podporu :srdce:

• načítám...
875
3.8.22 07:46

@Bjetuš haha, mas dobry ze si to tvuj muz rano nepamatuje. Mymu stacivalo jit jednou za noc asistovat na zachod starsi a pak byl chudacek celej den straaaaaaasne unavenej :lol: Nebo prosedim noc vzhuru na gauci, posloucham silenej rev nemocnyho mimina primo do ucha, chodim a houpam celou noc, a on se o pul sedme vzbudi, do osmi kouka na videa a pak prijde do obyvaku a jeste se me zepta co se deje ze vypadam tak strhane :pocitac: Bych ho nejradsi prastila v tu chvili.

• načítám...
6707
3.8.22 07:59

@Latty to je s nima fakt bída v tomhle :mrgreen: :roll: přítel spal dneska s malým a úplně nadával, stejně jsem tam furt chodila, vyspala jsem se úplně stejně, ale ať si to taky zkusi :D..ze proč furt řve, proč se budí, porad se otáčí, pak taky řve.. :zed: prý ho to na zádech nebaví, tak se otočí, ale to taky není ono, tak začne :mrgreen:

• načítám...
875
3.8.22 08:27

@Petrussee jojo, rev kvuli otaceni ted ma malej taky. On teda spava na boku, rad se pretaci na druhej, ale obcas to prezene, dostane se na bricho a to je pam jekot. Taky poslednich par noci vyzaduje „urvat“ se sam ke spanku, chvilku jeci, pak brouka a usne. Jenze nedokazu poznat kdy chce tohle, kdy chce kojit (bud se chytne nebo jeci co mu to cpu), kdy chce chovat (bud se po chvilce zklidni nebo propne a jeci o to vic)…proste nevi co chce, divny ze neni zenska. A noci jsou nas ted fakt hodne hlasite :zed:

• načítám...
6707
3.8.22 08:59

@Latty prave on sebou furt mrska porad se otáčí jeden a druhy bok a někdy udela otocky, nechtěně..probudí ho to a jeci :zed: ja taky ne, většinou mu dam 🐐 a usne, jindy ji nechce a taky se chvíli vzteka..a hrozne jeci, jak ho dáme do postýlky..chce byt v posteli :roll: :nevim:

• načítám...
459
3.8.22 09:06

@Petrussee Soucítím, u nás je noční spánek taky šílenej.. u nás strašně dlouho trvá, než malá vůbec usne. Před hlavním nočním spánkem válí sudy po posteli, žvatlá a vždycky si jenom cucne u prsu a zase řádí. Budí se kvůli zoubkům a u prsu je faakt dlouho, nemít jí v posteli tak nespím vůbec. Taky se často probudí tím, že se přetočí na bříško.

Ha ha, je poznat generační rozdíl mezi mnou a tchyní/mamkou - tchyně se diví, proč malá nespí sama v postýlce, že jí mám jen nakojit a zase uložit do postýlky :zed: (to bych dělala za noc asi tak 1000 x) a mamka mi říká, že když jsme byli malí my, tak cca 10 minut uspávala tím, že nás houpala v náručí a zpívala ukolébavku, položila do postýlky a prostě jsme museli spát, jakýpak copak :mrgreen:.

• načítám...
3555
3.8.22 09:11

@Petrussee to byl takhle i malej, spal s námi. Trvalo to několik nocí a zvykl si. Teď jak má hodně podnětu, začal lézt, tak taky má horší spaní. V noci mu dávám pít čaj nebo vodu a po chvíli usne. Ale jak s sebou šíje, tak jsem vzhůru a on spí. Pak brečí, když spí na bříšku, dostane se nakonec postýlky a to je konec. Jinak by i spal si myslím až do rána. Teď má žízeň kolem půl noci, a pak se budí kolem plus mínus 4.ale vstává teda kolem 6 někdy i před. Takže kolem půl 9 ho dávám spát a pak ho držím vzhůru a pak kolem půl 1 dávám na druhý spánek a max do 15 h. Kočko drž se. Z nás to zafungovalo, chtělo to prostě vydržet. Ja se teda kousla a šlo to, každý noc, vydrzel déle a déle. Ale ten pláč, no musela jsem. Byly to bezesne noci. Myslím že se mu tam teď spí lépe, prostě ve svém. Má tulivou, tak se prituli, nebo mazlí přes den. Ale na ten spánek už chce být spíš asi ve svém v klidu. A Nekd mi pomáhá ho prostě zavinout ruce když chytne amok. A změnili jsme strategii, po koupání není klid, ale prostě ještě hodinku řádí a to doslova a začalo to pomáhat. Ale za 2 týdny může být zase jinak. Tuto metodu jsem vycetla na prosím spinkej.

• načítám...
3555
3.8.22 09:36

@Sissela oni měli celkově jiné metody. Na mě se tady taky koukalo, že mu nechci dávat sladké věci kupovane, prvně zelenina, nechci mu hned plácat žaludek kurpocnou kaši z mléka. Za nich to bylo jiné, všechno. Můj chlap byl mamanek a spal s nimi v posteli snad do 3 a pak šel do pokoje. A to vidím do dneška. On má rád to, on staví, on splodil syna… Takže se těším, až budem sami. Budu ráda za hlídání, ale dnes se tento trend neudrzuje. Hospodářství, a že jedno dítě musí zůstat v baráku :think: já mám svou mámu jako nej kamarádku, ale taky bych s ní nebydlela :lol:

• načítám...
7611
3.8.22 10:25

My noc hrozná. Usnul ve ctvrt na 8, ale budil se na mlíko v 23:00, ve 2:00 a v 5:00 🙈 🙄 jsem Hugíse prechvalila 😁 asi měl v tom horku žízeň :nevim:

• načítám...
6707
3.8.22 11:51

@Sissela my byli dneska u zubaře a zuby tam žádný nemá a ani to nevypadá.. :roll: takže až začnou, tak to bude větší peklo.. :zed: ale přesně má tu kozu jak uklidnovak, několikrát si cucne než vůbec usne..máma mě taky měla v posteli, tohle chápe ;) ještě u toho kojeni, mě kojila do 2 let..bracha v postýlce spal, na něho kaslala…dala um, do postlylky, plinu na hlavu a spal :mrgreen: on v te postýlce jeci, nechce tam byt..a přesně každou hodinu ho vyndavat, když má proste přes 8kg tak bych umřela na ruce :roll: držte se, snad bude lépe :andel: @MILINKA35 prave predtim byl v postýlce, měl první spanek delší, normálně jsem dala v 8 do postýlky a spal tam, nevím kdy se to zvrtlo a změnilo..teď vyžaduje aktivní usinani a postel..nevím zda by vůbec v te postýlce usnul :zed: a když ho tam dáme, když usne je do 30 minut vzhůru..proste se porad budí..v te postlylce by to bylo lepší, protože by se tak lehce neotocil, ta postel je spíše ulehčení pro mě, abych ho nemusela vyndavat..ale Ikdyz s nim spal teď přítel, aby mě necítil a ani mléko v dosahu..a stejně každé 2h vzhůru a když jsem mu dala šanci ho uspat..tak jen řve víc a víc, dokud nedostane 🐐 🐐 nevím, zkusím to nějak změnit, promyslet, ale s nim je každý den jiný..včera mi usnul v 18:40..myslela jsem si, ze teda už spat bude..no po 8 vzhůru do 10 dělal blbosti, kolem 11 řval..budil se co dvě hodiny a před půl 7 vypsáno :nevim: mě přijde, ze mám i málo mleka, vypil 60ml um večer..a ničemu to nepomohlo..přes den mu už zkusím dávat více jídla asi, mě přijde, ze to mléko fakt nic moc..to bydlení chápu, my se budeme stěhovat pod moje rodiče..taky se toho bojím :mrgreen:, ale byty nebyly..jsou drahy, tak moc nebylo na vyber..má to výhody i nevýhody, nastavime hranice, ale ji malej tak nebere, takže ho furt brát nebude..spíše jim ho cpu.. :roll: @kambalaka to vedro taky děla hodně, u nás v tom vedru je to větší katastrofa než normálně :D

• načítám...
7611
3.8.22 13:46

@Petrussee a zkoušeli jste přespat taky někde jinde než doma?

• načítám...
6707
3.8.22 13:50

@kambalaka jo, byli jsme na dovolené a pak prodlouženým víkendu to byla ještě větší katastrofa :mrgreen: :roll: teď nechtěl usnout ani v posteli u mých rodicu a to jsem si k němu lehla, tak jsme museli v tom vedru ven :zed:

• načítám...
7611
3.8.22 15:25

@Petrussee jestli ty na nej nejsi moc přísná 😁 víš že spokojená maminka = spokojené miminko? 🙂

• načítám...
1347
3.8.22 16:23

@sofie_13579 lecbu jsme zahajili uz v 10.tydnu veku a ukoncili ji po trech mesicich. Byli jsme u Dr. Malise v Motole. Rikal, ze Bart uv hemangiom extremne dobre zareagoval a ze tedy nema cenu lecbu prodluzovat. Predtim nam take rikali minimalne pul roku, spis rok. Uplne nezmizel, ma tam vyrazny obrys, ale uz neroste, po vysazeni trosku zcervenal, ptala sem se a pry je opravdu minimalni, spis nulova, sance ze se vrati, tak snad…Posilam srovnani. Nedes se toho prvního obrazku, Hemangiom ma za uchem a praksnul mu. Proto jsme taky presli k urychlene lecbe. Hnisal mu a nikdo s tim nechtel nic delat…

Příspěvek upraven 03.08.22 v 16:38

• načítám...
6707
3.8.22 16:32

@kambalaka už jsem unavená :mrgreen: snazim se na něho stres neprenaset, před nim se držím..přes den nějak nerve, spíše se vzteka, když se mu něco nelíbí..ale ty noci jsou děsný :roll: :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100