Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sofie_13579 Diky za nabidku a rada ji vyuziju
- posilam svuj mail do zpravy. Ja mu znakuju zatim mliko (kojeni), jidlo, piti, koupani, hotovo a jeste. Uvidim jestli taky zacne, je to kluk, tak mu to chvili potrva
Ale kazdopadne to bavi toho starsiho ![]()
@Bjetus - zitra rano poslu😊
@kambalaka - tedy maly je prekrasne mimco @TerkaSt - jj uz i cokodortik probehl, byli jsme na dovce ve wellness hotelu tak to tam zbastila jedna dve😊 😊 😊
Jinak Emma moc vylety a dovolené nemusi vzdy je ze změny vedle a navic je fakt hooodne hlasita takze myslim ze ostatni hosté nas jistě miluji…ted budeme na tom safari ve Dvore Kralove tak jsem na nasi sirenku zvedava
![]()
Teda holky s tim znakováním jste mi vyrazily dech, vůbec nic takového neznám
ani mě to nikdy nenapadlo, ale úžasnej způsob komunikace! Hlavně logickej žejo ![]()
@MILINKA35 tak co stěhování? Začali jste dneska nebo jsem klasicky mimo? ![]()
My jsme se ode dneska začali otáčet z bříška na záda
takže od rána válí sudy a má z toho strašnou radost ![]()
@kambalaka no vidíš, zase se chvilku zabaví. U nás dnes jedou kostky a stavění věže. To počasí nám dnes moc nevychází, máme zítra pouť😁
Dnes vařím cuketu, brambor, mrkev, rajče a trošku bylinek a másla. Maso moc nemusí, hlavně mi nejí rybu a špenát ![]()
@Ráďa 25 mate nějakou zimu, ne
u nás zase vedro, ale lepší než včera
tu věž jsem taky chtěla objednat
užijte si pout
Mareček má radši, když to má maso teda
..ale chlap, rybu měl jednou a dobrý..ale má radši, kdyz je to oranžový
má to batat, dyni nebo mrkev ![]()
Tak přestěhovany a první noc. Holky, tchyni mám ráda a jsem ráda, ze je máme kousek. Už jsme doma.
Ten skok dnes dost velký. Až se divím, jak to malej zvládnul dobře.
@MILINKA35 Gratuluji! Ted tu budu s tchyni prudit akorat ja dokud se nevystehujem.
![]()
@MILINKA35 supeeer, ať se Vám dobře bydlí a teď už bude jen dobře ![]()
Já už mám doma všechny zlatíčka
dítě, muže i psa
usínání dnes trochu na prd, asi jak se vrátila po pár dnech domů, tak to musí vstřebat
ale naštěstí už spí ![]()
@MILINKA35 At se vam dobre bydli! Urcite se ty vztahy ted zlepsi. Kazdy ve svym a budete se radi vidat.
@Nikča2020 a jak to slo jakoby v hlave? ja jedu pristi vikend na svatbu a tchanovci se taky nabidly at ji tu necham - takze 3-4dny? No to bych asi nedala. ![]()
@TerezkaSt No já věděla, že je Ell dobrých rukou a je o ní dobře postaráno, byla s tatínkem, babí a dědou, takže s lidma které zná, to pro mě byl základ
jinak mi teda každý den posílali fotky a volali jsme si přes facetime. V práci to šlo, neměla jsem čas na ní myslet, doma to bylo horší
ale pak jsem si řekla, že ona je v klidu, tak já budu taky a užiju si to ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat