TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
5.8.22 21:09

@sofie_13579 Diky za nabidku a rada ji vyuziju :palec: - posilam svuj mail do zpravy. Ja mu znakuju zatim mliko (kojeni), jidlo, piti, koupani, hotovo a jeste. Uvidim jestli taky zacne, je to kluk, tak mu to chvili potrva :) Ale kazdopadne to bavi toho starsiho :)

• načítám...
1960
5.8.22 21:27

@Bjetus - zitra rano poslu😊
@kambalaka - tedy maly je prekrasne mimco @TerkaSt - jj uz i cokodortik probehl, byli jsme na dovce ve wellness hotelu tak to tam zbastila jedna dve😊 😊 😊
Jinak Emma moc vylety a dovolené nemusi vzdy je ze změny vedle a navic je fakt hooodne hlasita takze myslim ze ostatni hosté nas jistě miluji…ted budeme na tom safari ve Dvore Kralove tak jsem na nasi sirenku zvedava :) :) :)

• načítám...
530
5.8.22 21:33

@kambalaka to je fakt fešák krásnej :palec: :) to bude lamač dívčích srdcí :D

• načítám...
1115
5.8.22 23:20

Teda holky s tim znakováním jste mi vyrazily dech, vůbec nic takového neznám :D ani mě to nikdy nenapadlo, ale úžasnej způsob komunikace! Hlavně logickej žejo 8)

@MILINKA35 tak co stěhování? Začali jste dneska nebo jsem klasicky mimo? :mrgreen:

• načítám...
7611
6.8.22 08:25

My jsme se ode dneska začali otáčet z bříška na záda :pankac: :lol: takže od rána válí sudy a má z toho strašnou radost :lol:

• načítám...
5617
6.8.22 10:33

@kambalaka no vidíš, zase se chvilku zabaví. U nás dnes jedou kostky a stavění věže. To počasí nám dnes moc nevychází, máme zítra pouť😁
Dnes vařím cuketu, brambor, mrkev, rajče a trošku bylinek a másla. Maso moc nemusí, hlavně mi nejí rybu a špenát :hug:

• načítám...
6707
6.8.22 10:53

@Ráďa 25 mate nějakou zimu, ne 8o u nás zase vedro, ale lepší než včera ;) tu věž jsem taky chtěla objednat :D užijte si pout :kytka: Mareček má radši, když to má maso teda :mrgreen:..ale chlap, rybu měl jednou a dobrý..ale má radši, kdyz je to oranžový :D má to batat, dyni nebo mrkev :mrgreen:

• načítám...
5617
6.8.22 18:42

@Petrussee Včera tu bylo 36 stupňů a dnes je tu 16.Takže masakr.

• načítám...
6707
6.8.22 18:46

@Ráďa 25 takový skok 8o

• načítám...
3555
6.8.22 20:31

Tak přestěhovany a první noc. Holky, tchyni mám ráda a jsem ráda, ze je máme kousek. Už jsme doma.
Ten skok dnes dost velký. Až se divím, jak to malej zvládnul dobře.

• načítám...
1738
6.8.22 21:06

@MILINKA35 Gratuluji! Ted tu budu s tchyni prudit akorat ja dokud se nevystehujem. :zed: :mrgreen:

• načítám...
1115
6.8.22 21:11

@MILINKA35 supeeer, ať se Vám dobře bydlí a teď už bude jen dobře :D

Já už mám doma všechny zlatíčka :srdce: dítě, muže i psa :mrgreen: usínání dnes trochu na prd, asi jak se vrátila po pár dnech domů, tak to musí vstřebat :lol: ale naštěstí už spí :)

• načítám...
3961
6.8.22 21:29

@MILINKA35 At se vam dobre bydli! Urcite se ty vztahy ted zlepsi. Kazdy ve svym a budete se radi vidat.

• načítám...
1738
6.8.22 21:35

@Nikča2020 a jak to slo jakoby v hlave? ja jedu pristi vikend na svatbu a tchanovci se taky nabidly at ji tu necham - takze 3-4dny? No to bych asi nedala. :think:

• načítám...
1115
7.8.22 11:37

@TerezkaSt No já věděla, že je Ell dobrých rukou a je o ní dobře postaráno, byla s tatínkem, babí a dědou, takže s lidma které zná, to pro mě byl základ :lol: jinak mi teda každý den posílali fotky a volali jsme si přes facetime. V práci to šlo, neměla jsem čas na ní myslet, doma to bylo horší :D ale pak jsem si řekla, že ona je v klidu, tak já budu taky a užiju si to :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100