TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
21.7.22 14:28

@MILINKA35 Vydrz holka, za chvili jste ve svym! To rekni tchyni o tom hlidani, ze tvoje mama vzkazuje.. :lol: Hele diky bohu za tchyni, kdyz mas tedto stehovani. Ja fakt ani neutru prach.. staram se jen abychom jedli a meli cisty obleceni, vic v domacnosti nezvladam :?
Gratuluju k tomu spanku, to je nadhera. Miky mel ted taky par dni, kdy pres den daval jen pulhodinky. A dneska spal dopoledne hodinu a ted uz spi hodinu a pul po obede 8o no jo, to mi zas nevychazi ten treti spanek uz a bude vecer protivnej :zed:

• načítám...
6707
21.7.22 15:23

@MILINKA35 ale u nás to nefunguje, byl v te postlylce predtim, ale teď nechce, má svoji hlavu, ta postel taky nefunguje, je to stejný.. :zed: :mrgreen: akorát si usetrim ruce, když ho nemusím vyndavat..dávám mu taky před spaním, ale stejně je do hodiny vzhůru a chce znovu :roll: :nevim:, ale kojim teda maximálně 10 min, možná už tam toho není tolik, mám fakt malý prsa a když kojim nonstop pomalu v noci, tak jsem ráno vycucana úplně :roll:..ale přes den ho dávám spat, on nevydrží, je protivny..takže spi tak 2,5-3h přes den..ale to vliv taky nemá, budil se Ikdyz spal třeba jen 1,5 :nevim: 6h spal tak 4× :mrgreen: o tom se mi ani nezda..modlím se za 2h vkuse :zed: mě rodiče hlídají tak 2× týdne :D no nás taky čeká to stěhování, baleni…ja to nesnáším :zed: ale teda tak v prosinci @Bjetuš přesně, to muže byt cokoliv..je vedro, něco je bolí, mají hlad, něco se jim zda..jeho hned taky vše vzbudi.. :roll:

• načítám...
7611
21.7.22 15:37

@MILINKA35 denní spánky? Jaký denní spánky? 😁 my máme fakt už jen 1× denně kolem oběda a konec

• načítám...
3555
21.7.22 16:58

@kambalaka tak malej vás dohání :mrgreen: ale ta noc za to stojí. Je fakt, že s ním udělám dost věcí. V každé místnosti je něco pro něj. Mám ho takhle odmala, že mi vydrží i sám 🙏
@Petrussee když je u nás nejhůř, tak ho opravdu zavinu, chytnu mu ruce, aby se prostě nehnul, a po pár minutách je klid. Tak jsem to dělala, že jsem ho měla na prsach, přes noc vycucana a ten den byl k prdu taky. Bylo to hrozný, ty večery, kdy brečel(nenechala jsem ho dlouho) ale s každým dnem si zvykal. Ty rady od dr jsou k prdu, jediné, co řeknou vydržte :zed: musíš vydržet, i když je to na palici. Já jsem za Lukyna moc ráda, má skvělou povahu, když ho někdo hlídá, tak vydrží. Už jsem dala jídlo i tchyni, mamine, at ho krmí, ať si zvyká. Ale teda má mixovane, vařené. Syrové ještě nedávám. Jen tu salát okurku a meloun. 6× týdne maso. Už mi to přijde pořád dokola 8o
@Bjetuš jj, držím. Neříkám, na. Hlídání je to fajn, ale chce to s mírou a prostě soukromí :nevim: klidně vedle baraku, ale ne v jednom. To mě mrzí, se spánkem. Když už si člověk mysli, tak nic a je to na pytel. Mě i pomohlo že když prostě nebude spát, tak jsem tam pro něj a jsem v klidu je mi to v celku jedno. Asi to cítí. Předtím jsem byla moc nervózní. Ale co tobě budu vykládat že :think: dneska jsem konečně viděla, že se umí prekulit ze břicha na záda, tak už můžu být v klidu :mrgreen: usíná na boku, pak záda, a vstává na břichu :mrgreen: a hned péruje 🤦‍♀️ nedá se nic, než vydržet :hug:

• načítám...
6707
21.7.22 17:24

@MILINKA35 to je pravda, říkají jen vydržet :zed: ja ovoce zkouším, ale jidlo má taky vařené, stejně tomu moc nedá :roll: :D Lukyn je víc pohodar ;)..ale my jsme oba nervaci, co bych chtěla :mrgreen: :zed:

• načítám...
7611
21.7.22 20:56

@MILINKA35 to máš fajn, ze s nim něco uděláš, já s nim neudělám vůbec nic 😁

Koukala jsem teď na videa z YouTube jak zabavit kojence a když vidím, jak tam mají hodné deticky, tak úplně zírám 8o zajímavý i je, jak už se začíná rýsovat povaha. Ten můj je pěkný vzteklounek. Vzteká se snad u všeho. V autě (pokud nejedeme přes jeho spánek), tak je to peklo, když mu nezpivam a neustále mu něco neukazuju nebo nezabavuju, tak nevydrží ani minutu. V kočárku venku už si říkám, co si ostatní o nás musí myslet, protože mám hlučné dítě, furt něco vykřikuje a občas i vyhazuje hračku nebo dudlík z kočárku 😁 když ho dávám spinkat, tak se vzteká, plive po mě dudlík, když ho dávám do jidelni zidlicky, tak se vzteká, ze už chce jíst a vzteká se i při jídle, že nabírám moc pomalu 🙈 😁 a vzteká se i když od nej na chvíli odejdu nebo mě nevidí. Máte to tak taky? 😁

Jinak dneska jídlo: v 7:30 mléko, v 9:00 kapsicka a půl presnidavky, v 10:30 mléko, pak následoval spánek. Ve 12:30 obed celá sklenicka, 13:45 mléko, 15:30 zbytek kapsičky presnidavky, 16:45 večeře rýžová kaše s banánem a jabličky a v 18:00 mléko a spánek. Takhle to mám každý den. Furt jen krmim 🙈

• načítám...
5617
21.7.22 21:25

@kambalaka Anička se rozčiluje taky u jídla. Ale když jí dám piškot, tak je klid.Nebo kůrku chleba a ona žužlá a já vařím.
Jinak u nás 7,30 půlka, přesnídávky, nebo banán, piškot.9 h.prso,9,30-10,30 spánek.
10,30 prso,12.h oběd. 12.30-15.00 spánek. Pak prso a v 18.h. kaše. Pak kojím až tak o půlnoci. Jo a celý den dávám čaje od Sunaru. Vypije mi tak 300-400 ml.

• načítám...
7611
21.7.22 21:42

@Ráďa 25 ty čaje od Sunaru jsou doslazované, že? To jsou ty granulované? Já o nich začínám trochu přemýšlet a zkusit, protože vodu si tak zlehka jen cucne a víc ani nic

• načítám...
3555
21.7.22 22:06

@kambalaka to už baští sám? :mrgreen: sluší mu to. Malej se mi taky vzteká. Nesnese být oripoutanej tak sedím u něj. Pomůže mi ho vzít odložit a ignor těžkej a říkám mu už důrazně ne :mrgreen: a je to :mrgreen: rozumi tomu moc dobře

• načítám...
7611
21.7.22 22:32

@MILINKA35 nebasti sám, já ho krmim a to na te fotce už je docela čistý, to už jsem mu otrela oko i vlasy 😁 já mu totiž dam lzicku do pusy, on si pak do pusy strčí prstik, otře si tím oko, pan mu dam další lzicku, on to na mně vyprskne a směje se tomu… já po jeho nakrmení vypadám podobně 🙈 😁 taky mu říkám kolikrát “A DOST!” Protože u toho dělá strašný blbiny 😁 a to teda následně zpozorní, co ze se to děje ☝️️

• načítám...
1115
21.7.22 23:29

No baštění je sranda, malá už chce baštit sama a holky, to bude jednou moje smrt 🤣 🤣 až bude upatlaná a tak :D jinak teda i v těch vedrech papá pěkně až se divim :lol: jinak spí pořád s náma v ložnici, zítra spí u babičky a já se na to taaak těšim :lol:

• načítám...
6707
22.7.22 06:52

@kambalaka mě se taky vzteka, včera úplně..byl v pohodě dala jsem do postýlky a začal úplně rvát, úplně rudy, zpoceny, nudle…tak jsem mu je musela vysat otrit obličej a říkala jsem ať přestane :roll: :zed: na moje nervy tohle :mrgreen:..usnul v půl 7..od 3 dělal otocky v posteli..ve 4 jsem ho dala do postýlky byl tam par minut a řev..pak spal tak půl hodiny a už si hraje :roll:

• načítám...
3961
22.7.22 08:13

@kambalaka U nas je mira vzteklounstvi zavisla na mnozstvi spanku.. Vcera si dal po pbede 2hodiny - ani jsem netusila, ze to umi :D a zbytek dne byl uplne pohodovej, vysmatej, nic ho nestvalo. Jinak je to fakt prudič maximič a vsechno spatne, nekdy ho i blbe pohladim. Na druhou stranu si umi teda hrat sam.. ted uz ctvrt hodiny snidam a on se tu placati na podlozce. To jsem mu vysvetlila, ze pres to nejede vlak, ze proste jist musim. Nekdy mi do toho rve, nekdy je v pohode. Venovat se mu kazdou minutu je trochu cesta do peklicka :?

• načítám...
3961
22.7.22 08:16

@Petrussee Taky jsme dnes vzhuru vicemene od 4 :roll: A do ty doby se vzbudil asi petkrat. A to jsem u nej dneska nespala, protoze starsi je u babicky, tak jsem si lehla do jeho postele, ze Mikeška nebudu rusit. No vstavala jsem jak de.bil a jsem rozlamana :D

• načítám...
3961
22.7.22 08:18

@Nikča2020 Jj, taky se tesim na ty zacatky samostatneho jedeni :mrgreen: Ale na to musi sedet v zidlicce.. ja uz se tak tesim az bude sedet!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100