Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MILINKA35 Vydrz holka, za chvili jste ve svym! To rekni tchyni o tom hlidani, ze tvoje mama vzkazuje..
Hele diky bohu za tchyni, kdyz mas tedto stehovani. Ja fakt ani neutru prach.. staram se jen abychom jedli a meli cisty obleceni, vic v domacnosti nezvladam ![]()
Gratuluju k tomu spanku, to je nadhera. Miky mel ted taky par dni, kdy pres den daval jen pulhodinky. A dneska spal dopoledne hodinu a ted uz spi hodinu a pul po obede
no jo, to mi zas nevychazi ten treti spanek uz a bude vecer protivnej ![]()
@MILINKA35 ale u nás to nefunguje, byl v te postlylce predtim, ale teď nechce, má svoji hlavu, ta postel taky nefunguje, je to stejný..
akorát si usetrim ruce, když ho nemusím vyndavat..dávám mu taky před spaním, ale stejně je do hodiny vzhůru a chce znovu
, ale kojim teda maximálně 10 min, možná už tam toho není tolik, mám fakt malý prsa a když kojim nonstop pomalu v noci, tak jsem ráno vycucana úplně
..ale přes den ho dávám spat, on nevydrží, je protivny..takže spi tak 2,5-3h přes den..ale to vliv taky nemá, budil se Ikdyz spal třeba jen 1,5
6h spal tak 4×
o tom se mi ani nezda..modlím se za 2h vkuse
mě rodiče hlídají tak 2× týdne
no nás taky čeká to stěhování, baleni…ja to nesnáším
ale teda tak v prosinci @Bjetuš přesně, to muže byt cokoliv..je vedro, něco je bolí, mají hlad, něco se jim zda..jeho hned taky vše vzbudi.. ![]()
@MILINKA35 denní spánky? Jaký denní spánky? 😁 my máme fakt už jen 1× denně kolem oběda a konec
@kambalaka tak malej vás dohání
ale ta noc za to stojí. Je fakt, že s ním udělám dost věcí. V každé místnosti je něco pro něj. Mám ho takhle odmala, že mi vydrží i sám 🙏
@Petrussee když je u nás nejhůř, tak ho opravdu zavinu, chytnu mu ruce, aby se prostě nehnul, a po pár minutách je klid. Tak jsem to dělala, že jsem ho měla na prsach, přes noc vycucana a ten den byl k prdu taky. Bylo to hrozný, ty večery, kdy brečel(nenechala jsem ho dlouho) ale s každým dnem si zvykal. Ty rady od dr jsou k prdu, jediné, co řeknou vydržte
musíš vydržet, i když je to na palici. Já jsem za Lukyna moc ráda, má skvělou povahu, když ho někdo hlídá, tak vydrží. Už jsem dala jídlo i tchyni, mamine, at ho krmí, ať si zvyká. Ale teda má mixovane, vařené. Syrové ještě nedávám. Jen tu salát okurku a meloun. 6× týdne maso. Už mi to přijde pořád dokola ![]()
@Bjetuš jj, držím. Neříkám, na. Hlídání je to fajn, ale chce to s mírou a prostě soukromí
klidně vedle baraku, ale ne v jednom. To mě mrzí, se spánkem. Když už si člověk mysli, tak nic a je to na pytel. Mě i pomohlo že když prostě nebude spát, tak jsem tam pro něj a jsem v klidu je mi to v celku jedno. Asi to cítí. Předtím jsem byla moc nervózní. Ale co tobě budu vykládat že
dneska jsem konečně viděla, že se umí prekulit ze břicha na záda, tak už můžu být v klidu
usíná na boku, pak záda, a vstává na břichu
a hned péruje 🤦♀️ nedá se nic, než vydržet ![]()
@MILINKA35 to je pravda, říkají jen vydržet
ja ovoce zkouším, ale jidlo má taky vařené, stejně tomu moc nedá
Lukyn je víc pohodar
..ale my jsme oba nervaci, co bych chtěla
![]()
@MILINKA35 to máš fajn, ze s nim něco uděláš, já s nim neudělám vůbec nic 😁
Koukala jsem teď na videa z YouTube jak zabavit kojence a když vidím, jak tam mají hodné deticky, tak úplně zírám
zajímavý i je, jak už se začíná rýsovat povaha. Ten můj je pěkný vzteklounek. Vzteká se snad u všeho. V autě (pokud nejedeme přes jeho spánek), tak je to peklo, když mu nezpivam a neustále mu něco neukazuju nebo nezabavuju, tak nevydrží ani minutu. V kočárku venku už si říkám, co si ostatní o nás musí myslet, protože mám hlučné dítě, furt něco vykřikuje a občas i vyhazuje hračku nebo dudlík z kočárku 😁 když ho dávám spinkat, tak se vzteká, plive po mě dudlík, když ho dávám do jidelni zidlicky, tak se vzteká, ze už chce jíst a vzteká se i při jídle, že nabírám moc pomalu 🙈 😁 a vzteká se i když od nej na chvíli odejdu nebo mě nevidí. Máte to tak taky? 😁
Jinak dneska jídlo: v 7:30 mléko, v 9:00 kapsicka a půl presnidavky, v 10:30 mléko, pak následoval spánek. Ve 12:30 obed celá sklenicka, 13:45 mléko, 15:30 zbytek kapsičky presnidavky, 16:45 večeře rýžová kaše s banánem a jabličky a v 18:00 mléko a spánek. Takhle to mám každý den. Furt jen krmim 🙈
@kambalaka Anička se rozčiluje taky u jídla. Ale když jí dám piškot, tak je klid.Nebo kůrku chleba a ona žužlá a já vařím.
Jinak u nás 7,30 půlka, přesnídávky, nebo banán, piškot.9 h.prso,9,30-10,30 spánek.
10,30 prso,12.h oběd. 12.30-15.00 spánek. Pak prso a v 18.h. kaše. Pak kojím až tak o půlnoci. Jo a celý den dávám čaje od Sunaru. Vypije mi tak 300-400 ml.
@Ráďa 25 ty čaje od Sunaru jsou doslazované, že? To jsou ty granulované? Já o nich začínám trochu přemýšlet a zkusit, protože vodu si tak zlehka jen cucne a víc ani nic
@kambalaka to už baští sám?
sluší mu to. Malej se mi taky vzteká. Nesnese být oripoutanej tak sedím u něj. Pomůže mi ho vzít odložit a ignor těžkej a říkám mu už důrazně ne
a je to
rozumi tomu moc dobře
@MILINKA35 nebasti sám, já ho krmim a to na te fotce už je docela čistý, to už jsem mu otrela oko i vlasy 😁 já mu totiž dam lzicku do pusy, on si pak do pusy strčí prstik, otře si tím oko, pan mu dam další lzicku, on to na mně vyprskne a směje se tomu… já po jeho nakrmení vypadám podobně 🙈 😁 taky mu říkám kolikrát “A DOST!” Protože u toho dělá strašný blbiny 😁 a to teda následně zpozorní, co ze se to děje ☝️️
No baštění je sranda, malá už chce baštit sama a holky, to bude jednou moje smrt 🤣 🤣 až bude upatlaná a tak
jinak teda i v těch vedrech papá pěkně až se divim
jinak spí pořád s náma v ložnici, zítra spí u babičky a já se na to taaak těšim ![]()
@kambalaka mě se taky vzteka, včera úplně..byl v pohodě dala jsem do postýlky a začal úplně rvát, úplně rudy, zpoceny, nudle…tak jsem mu je musela vysat otrit obličej a říkala jsem ať přestane
na moje nervy tohle
..usnul v půl 7..od 3 dělal otocky v posteli..ve 4 jsem ho dala do postýlky byl tam par minut a řev..pak spal tak půl hodiny a už si hraje ![]()
@kambalaka U nas je mira vzteklounstvi zavisla na mnozstvi spanku.. Vcera si dal po pbede 2hodiny - ani jsem netusila, ze to umi
a zbytek dne byl uplne pohodovej, vysmatej, nic ho nestvalo. Jinak je to fakt prudič maximič a vsechno spatne, nekdy ho i blbe pohladim. Na druhou stranu si umi teda hrat sam.. ted uz ctvrt hodiny snidam a on se tu placati na podlozce. To jsem mu vysvetlila, ze pres to nejede vlak, ze proste jist musim. Nekdy mi do toho rve, nekdy je v pohode. Venovat se mu kazdou minutu je trochu cesta do peklicka ![]()
@Petrussee Taky jsme dnes vzhuru vicemene od 4
A do ty doby se vzbudil asi petkrat. A to jsem u nej dneska nespala, protoze starsi je u babicky, tak jsem si lehla do jeho postele, ze Mikeška nebudu rusit. No vstavala jsem jak de.bil a jsem rozlamana ![]()
@Nikča2020 Jj, taky se tesim na ty zacatky samostatneho jedeni
Ale na to musi sedet v zidlicce.. ja uz se tak tesim az bude sedet!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat