TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kattynka000
12.12.22 08:15

@Ennela :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: gratuluji

• Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 09:01
@Vladusxx píše:
@Ennela o tom se mi asi 3× nebo 4× zdálo. Že mi přinesou mimino že zkusíme přiložit a to mimino ne že se prisaje ale vyloženě se mi do toho prsa zakousne jak hladovej tyranosaurus a už nepustí :lol: 😂

Ježíš to jaké dive sny :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 09:02
@řehořice píše:
@Ennela moc gratuluji, krásné jméno

Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 09:07
@EmmaRose píše:
@Ennela moc gratulujuuu :srdce: Krasny miminko! :srdce: Prcek cekal na spravne datum :D
A uz na 7 cm, ty jsi teda bojovnice, ze jsi vydrzela tak dlouho :) Kdyby si zenska videla dolu, jak to vypada ze at vi, kdy jet :mrgreen:
Odpocivejte a drzte se. :hug: :srdce: d

Děkuju na 100 krát a to jsem pořád vahala jestli teda už volat rychlou…kdyby jsem ještě počkala půl hodiny tak opravdu porodim doma :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 09:08
@Kattynka000 píše:
@Ennela :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: gratuluji

Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
568
12.12.22 09:38

@Ennela moc gratuluji :hug: Max je krasnej, míry taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
12.12.22 09:58

@Ennela no ale kdyby to tak bylo nebylo by to špatný. Dcera se třeba vůbec přisavat nechtěla takže skončila na um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
12.12.22 10:24

@Ennela Tak hlavne, ze vsechno dobre dopadlo a jste vsichni v poradku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
12.12.22 10:55
@Mystery-lady píše:
@Ennela moc gratuluji :hug: Max je krasnej, míry taky super

Moc děkuju jsem ráda že to uz mám konečně za sebou :dance:

• Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 10:56
@Vladusxx píše:
@Ennela no ale kdyby to tak bylo nebylo by to špatný. Dcera se třeba vůbec přisavat nechtěla takže skončila na um

Já u dcery vsetko slo lehko takže teď uvidíme co Max jestli vůbec se neco spustí

• Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 10:58
@EmmaRose píše:
@Ennela Tak hlavne, ze vsechno dobre dopadlo a jste vsichni v poradku :) :srdce:

To ano a teď si jenom užívat :srdce: a moc vám holky přeji ať taky to uz máte brzy za sebou a můžete své poklady držet v náručí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
289
12.12.22 11:52

@Ennela moc gratuluju :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
12.12.22 12:06

Tak mám dneska po kontrole..ještě sem předtím oblitala půl města abych si vyzvedla predoper. vyšetření a vyjádření k vedení porodu od dia..že si to tam rovnou nechají, okopiruji, založí ke složce…ať na to pak nezapomenu v tom shonu až nás budu balit…amoni mi řeknou přineste to až k příjmu my bysme to tady určitě ztratili :lol: no tak sem řekla že se pokusím to teda doma neztratit a případně nezapomenout ale že to nezaručuju že to pak sebou dovezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.22 12:13

@Vladusxx to je dobre ze je ti lip. Ja jsem furt nemocna, teploty a kaslu ale co cert nechtel…

Zacala mi dnes odtekat plodovka takze jsem v porodnici a poo budu mit snad malou uz u sebe :srdce: :srdce: mam cisare. Doufam ze nebudu kaslat :roll: :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
12.12.22 12:19

@Zvědavé Kukátko jej. No tak snad ti dají něco na utlumení kašle kdyžtak…držím palce ať je vše vporadku. Taky ještě trošku pokašlávám a posmrkávam ale do pátku už to snad úplně přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí