Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@EmmaRose píše:
@Ennela moc gratulujuuuKrasny miminko!
Prcek cekal na spravne datum
A uz na 7 cm, ty jsi teda bojovnice, ze jsi vydrzela tak dlouhoKdyby si zenska videla dolu, jak to vypada ze at vi, kdy jet
Odpocivejte a drzte se.![]()
d
Děkuju na 100 krát a to jsem pořád vahala jestli teda už volat rychlou…kdyby jsem ještě počkala půl hodiny tak opravdu porodim doma ![]()
@Ennela no ale kdyby to tak bylo nebylo by to špatný. Dcera se třeba vůbec přisavat nechtěla takže skončila na um
@Ennela Tak hlavne, ze vsechno dobre dopadlo a jste vsichni v poradku
![]()
@Mystery-lady píše:
@Ennela moc gratulujiMax je krasnej, míry taky super
Moc děkuju jsem ráda že to uz mám konečně za sebou ![]()
Tak mám dneska po kontrole..ještě sem předtím oblitala půl města abych si vyzvedla predoper. vyšetření a vyjádření k vedení porodu od dia..že si to tam rovnou nechají, okopiruji, založí ke složce…ať na to pak nezapomenu v tom shonu až nás budu balit…amoni mi řeknou přineste to až k příjmu my bysme to tady určitě ztratili
no tak sem řekla že se pokusím to teda doma neztratit a případně nezapomenout ale že to nezaručuju že to pak sebou dovezu…
@Vladusxx to je dobre ze je ti lip. Ja jsem furt nemocna, teploty a kaslu ale co cert nechtel…
Zacala mi dnes odtekat plodovka takze jsem v porodnici a poo budu mit snad malou uz u sebe
mam cisare. Doufam ze nebudu kaslat
![]()
@Zvědavé Kukátko jej. No tak snad ti dají něco na utlumení kašle kdyžtak…držím palce ať je vše vporadku. Taky ještě trošku pokašlávám a posmrkávam ale do pátku už to snad úplně přejde…
@Ennela
gratuluji