Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ennela taky dobrý. S penězmi tomchapu. To je trochu výhoda toho že ten můj jede na směny takže si to natriskal na začátek měsíce aby se nás to finančně nedotklo…ale otcovskou sme byli domluvení že si vezme…ale zas vaše malá je už větší a bude ti třeba i pomáhat.
@Vladusxx píše:
@Ennela taky dobrý. S penězmi tomchapu. To je trochu výhoda toho že ten můj jede na směny takže si to natriskal na začátek měsíce aby se nás to finančně nedotklo…ale otcovskou sme byli domluvení že si vezme…ale zas vaše malá je už větší a bude ti třeba i pomáhat.
Tak bereme to i tak že v podstatě cele svátky bude doma což je cca 2 týdny takže taková otcovská a možná prej skončí v práci před svatkama o týden dřív tak uvidíme
@Ennela Jo to tak mame vsechny. Nekdy je toho moc. Jsou lepsi a horsi dny, neni to jen zalite sluncem. ![]()
@Ennela tak to jo, to bude taky dobrý když má volno přes celé svatky
@Vladusxx Deti budou mit rozdil 16m
Sama nemuzu uverit, ze behem 2 let budeme mit 3 deti, to je proste huste sileny
Pak se asi nechame sterilizovat
Noo mame koupeny dvojkocar a malej ma svuj sportovni kocar, ale pocitam, ze na jare uz poridime jen nakej lehouckej na slozeni. A do auta se SNAD vlezeme se 3 autosedackama. Mam motivaci zhubnout po porodu co nejdriv ![]()
@EmmaRose aha tak mám pocit že ty čekáš ty dvojčata která mi vyvěstila moje kamarádka z ruky
taky mám mezi prckama 16m. Starší nejdřív vypadala že bude chodit brzo ale pak se nějak sekla a nakonec začala samostatne až teď takže dvojkocar je pro nás minimálně teď přes zimu nutnosti…jsem totiž většinu času sama…chlap dělá dvanáctky…takže když má den je celý denmpryc a když noc tak pak zase celý následující den spí…
Holky tak muž mi jde volat záchranku od 9 večer kontrakce na které mi nezabera ani vana doufám že mě nepošlu domů to pak nevím jak se domů dostanu
@Ennela píše:
Holky tak muž mi jde volat záchranku od 9 večer kontrakce na které mi nezabera ani vana doufám že mě nepošlu domů to pak nevím jak se domů dostanu
Ze by konecne?
Dej vedet, jak se to vyviji!
@Ennela píše:
Holky zatím aspoň takhle v skratke
nás Max je už na světě
do porodnice jsem přišla otevřená na 7 cm už jsem myslela že to nevydržím a porodim v sanitce ![]()
@Ennela píše:
Holky zatím aspoň takhle v skratkenás Max je už na světě
do porodnice jsem přišla otevřená na 7 cm už jsem myslela že to nevydržím a porodim v sanitce
To je uzasne, moc gratuluji! Nakonec to slo az moc rychle, vid.
Uzivek si prcka, zavidim. Ja mam virozu a je mi desne, tak snad jeste par dni uvnitr vydrzi. ![]()
@Ennela ty jo tak to byla docela rychlovka nakonec. Moc gratuluji ![]()
@xantypa80 držím palce ať tě to brzy přejde. Já se teď probudila a je mi fajn takže to celé trvalo 3 dny ![]()
@Vladusxx píše:
@xantypa80 držím palce ať tě to brzy přejde. Já se teď probudila a je mi fajn takže to celé trvalo 3 dny
Diky, tri dny by byly super, ale znas to, lecena ryma trva tyden a nelecena 7 dni
.
Přes týden je v práci od rána do večera a víkendy a svatky má volne ale otcovskou si brát nebude protože pak by chyběli finance když to tak blbě vychází takže si vezme jenom volno když bude muset na ambasádu pro slovenský rodný list do Prahy a max. když mě bude muset vzít domů z porodnice a když teda do středy neporodim tak mě vezme ráno autem do porodnice a počká i s věcmi až mě vyšetří a pak za do práce…ještě je domluvený v práci že bude dělat jenom 6 hodin aby mohl ráno odvézt a přivézt málu do a z školky pokud bude chodit