TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ennela
11.12.22 20:13
@Vladusxx píše:
@EmmaRose jo ten robotický vysavač by se mi taky hodil…malá hrozně ráda drobi.. já každou chvíli něco rozsypu :lol: no bylo by to fajn…u tebe se třemi miminky to bude asi nezbytnost. Kolik je vlastně staršímu? Já když sem ještě nevěděla tak sem koukala třeba na trojkocary a úplně mě děsily ty rozměry a ceny…a to že nám ani jednomu do auta nejdou dát 3 autosedačky…
@Ennela a budeš mít doma aspoň chlapa? Já myslela že ten můj bude doma aspoň týden ale nebude…přiveze nás domu a pak má 3denni a noční…a až pak teda má 6 dní volno. No asi z něj udělám slaměného vdovce a půjdu k mamince :lol:

Přes týden je v práci od rána do večera a víkendy a svatky má volne ale otcovskou si brát nebude protože pak by chyběli finance když to tak blbě vychází takže si vezme jenom volno když bude muset na ambasádu pro slovenský rodný list do Prahy a max. když mě bude muset vzít domů z porodnice a když teda do středy neporodim tak mě vezme ráno autem do porodnice a počká i s věcmi až mě vyšetří a pak za do práce…ještě je domluvený v práci že bude dělat jenom 6 hodin aby mohl ráno odvézt a přivézt málu do a z školky pokud bude chodit

• Citovat
  • Upravit
11844
11.12.22 20:25

@Ennela taky dobrý. S penězmi tomchapu. To je trochu výhoda toho že ten můj jede na směny takže si to natriskal na začátek měsíce aby se nás to finančně nedotklo…ale otcovskou sme byli domluvení že si vezme…ale zas vaše malá je už větší a bude ti třeba i pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
11.12.22 20:41
@Vladusxx píše:
@Ennela taky dobrý. S penězmi tomchapu. To je trochu výhoda toho že ten můj jede na směny takže si to natriskal na začátek měsíce aby se nás to finančně nedotklo…ale otcovskou sme byli domluvení že si vezme…ale zas vaše malá je už větší a bude ti třeba i pomáhat.

Tak bereme to i tak že v podstatě cele svátky bude doma což je cca 2 týdny takže taková otcovská a možná prej skončí v práci před svatkama o týden dřív tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
147
11.12.22 21:39

@Ennela Jo to tak mame vsechny. Nekdy je toho moc. Jsou lepsi a horsi dny, neni to jen zalite sluncem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
11.12.22 21:42

@Ennela tak to jo, to bude taky dobrý když má volno přes celé svatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
11.12.22 21:45

@Vladusxx Deti budou mit rozdil 16m :) Sama nemuzu uverit, ze behem 2 let budeme mit 3 deti, to je proste huste sileny :lol: Pak se asi nechame sterilizovat :D Noo mame koupeny dvojkocar a malej ma svuj sportovni kocar, ale pocitam, ze na jare uz poridime jen nakej lehouckej na slozeni. A do auta se SNAD vlezeme se 3 autosedackama. Mam motivaci zhubnout po porodu co nejdriv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
11.12.22 21:52

@EmmaRose aha tak mám pocit že ty čekáš ty dvojčata která mi vyvěstila moje kamarádka z ruky :lol: taky mám mezi prckama 16m. Starší nejdřív vypadala že bude chodit brzo ale pak se nějak sekla a nakonec začala samostatne až teď takže dvojkocar je pro nás minimálně teď přes zimu nutnosti…jsem totiž většinu času sama…chlap dělá dvanáctky…takže když má den je celý denmpryc a když noc tak pak zase celý následující den spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
12.12.22 01:07

Holky tak muž mi jde volat záchranku od 9 večer kontrakce na které mi nezabera ani vana doufám že mě nepošlu domů to pak nevím jak se domů dostanu

• Citovat
  • Upravit
414
12.12.22 02:42
@Ennela píše:
Holky tak muž mi jde volat záchranku od 9 večer kontrakce na které mi nezabera ani vana doufám že mě nepošlu domů to pak nevím jak se domů dostanu

Ze by konecne? :dance: Dej vedet, jak se to vyviji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
12.12.22 02:48
@Ennela píše:
:srdce: :srdce: :srdce: :kytka: drž se, držím palce. A vidíš, asi vážně čekal do 12.12 :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 04:03

Maximilián

Holky zatím aspoň takhle v skratke ;) nás Max je už na světě :dance: do porodnice jsem přišla otevřená na 7 cm už jsem myslela že to nevydržím a porodim v sanitce :D

• Citovat
  • Upravit
414
12.12.22 04:18
@Ennela píše:
Holky zatím aspoň takhle v skratke ;) nás Max je už na světě :dance: do porodnice jsem přišla otevřená na 7 cm už jsem myslela že to nevydržím a porodim v sanitce :D

To je uzasne, moc gratuluji! Nakonec to slo az moc rychle, vid. :hug: Uzivek si prcka, zavidim. Ja mam virozu a je mi desne, tak snad jeste par dni uvnitr vydrzi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
12.12.22 04:19

@Ennela ty jo tak to byla docela rychlovka nakonec. Moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
12.12.22 04:20

@xantypa80 držím palce ať tě to brzy přejde. Já se teď probudila a je mi fajn takže to celé trvalo 3 dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.12.22 04:25
@Vladusxx píše:
@xantypa80 držím palce ať tě to brzy přejde. Já se teď probudila a je mi fajn takže to celé trvalo 3 dny ;)

Diky, tri dny by byly super, ale znas to, lecena ryma trva tyden a nelecena 7 dni :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí