TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ennela
12.12.22 04:35
@xantypa80 píše:
To je uzasne, moc gratuluji! Nakonec to slo az moc rychle, vid. :hug: Uzivek si prcka, zavidim. Ja mam virozu a je mi desne, tak snad jeste par dni uvnitr vydrzi. :(

Moc dekuju ani jsem si nestačila nic užít s porodem :lol: a budu na tebe myslet ať si brzy fit a prcek ať ještě zůstane tam kde má

• Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 04:36
@Vladusxx píše:
@Ennela ty jo tak to byla docela rychlovka nakonec. Moc gratuluji :srdce:

Děkuju :srdce: no vždyť aj byla jsem málem porodila v sanitce :lol:

• Citovat
  • Upravit
11845
12.12.22 04:59

@xantypa80 jo tak jako ještě trošičku to cítím že ještě budu asi malinko posmrkávat, ale ty 3 dny to bylo opravdu fuj..krchlani, zimnice, boleni kloubů/svalů, nemohla sem spát kvůli ucpanemu nosu, nemohla sem mluvit jak mě bolelo v krku skoro ani polykat. Ale prolévala sem se čajem se zázvorem a medem (med bych neměla ale čert to vem týden před porodem), dělala sem si na krk prieznitz (vždy 3hidky sem ho mělaa pak 3hodky pauza)…a včera večer se mi najednou nos uvolnil, spala sem jak zabita až do chlapova budiku a je mi fakt fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
12.12.22 05:01

@Ennela ale zas sis toho většinu aspoň prožila doma tím jak to bylo nejednoznačné :lol: tak ať se brzo zotavis a Max ať hezky papa a přibírá ať můžete jít brzy domu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.12.22 05:08
@Ennela píše:
Moc dekuju ani jsem si nestačila nic užít s porodem :lol: a budu na tebe myslet ať si brzy fit a prcek ať ještě zůstane tam kde má

Kolik vubec vazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.12.22 05:11
@Vladusxx píše:
@xantypa80 jo tak jako ještě trošičku to cítím že ještě budu asi malinko posmrkávat, ale ty 3 dny to bylo opravdu fuj..krchlani, zimnice, boleni kloubů/svalů, nemohla sem spát kvůli ucpanemu nosu, nemohla sem mluvit jak mě bolelo v krku skoro ani polykat. Ale prolévala sem se čajem se zázvorem a medem (med bych neměla ale čert to vem týden před porodem), dělala sem si na krk prieznitz (vždy 3hidky sem ho mělaa pak 3hodky pauza)…a včera večer se mi najednou nos uvolnil, spala sem jak zabita až do chlapova budiku a je mi fakt fajn.

Ty jo, tak to ses z toho dostala fakt dobre. Crgla jsem, ze pred porodem ma telo tendenci se rychle uzdravit (asi aby utahlo tu zatez). Tak to treba prijde driv? :palec: Ty mas tu sekci jen kvuli cukrovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
12.12.22 05:28

@xantypa80 ani ne. Jako tím že jsem na inzulínu jsem riziková s tím že bych neměla přenášet, ale vpodstate hlavní důvod je že už po sekci jsem a to pouhých 16mesicu. Tím pádem je případně vyvolávání dost rizikové a o když je jizva dle utz vporadku tak mě v ní při určitých pohybech (hlavně když zvedám nohy třeba do auta nebo když celý den tahám starší) bolí…(taky mě v ní jednou šílené řezalo když sem asi 5 dní nebyla na velký a vzala sem si projímadlo :lol: ) no a samozřejmě váhový limit pro mimčo 3,5kg…a protože měl odhad 3 kila ve 36tt tak se to naplánovalo s tím že pokud bych se do té doby rozrodila sama tak to zkusím přirozene a když ne tak se udělá ten císař na jistotu.

S tím uzdravování já to tak mám snad celý život. Většinou jsem během 2-3 dnů úplně ok, stačí mít možnost se prostě vylezet. což jsem první 2 dny neměla ale tím že si malou vzali naší tak sem to přes ten víkend dala :-) Ale tím že dělám v nemocnici na odd kde se scházejí různý pacienti s různými breberkami mám asi hodně trénovanou imunitu. :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.12.22 v 05:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.12.22 05:35
@Vladusxx píše:
@xantypa80 ani ne. Jako tím že jsem na inzulínu jsem riziková s tím že bych neměla přenášet, ale vpodstate hlavní důvod je že už po sekci jsem a to pouhých 16mesicu. Tím pádem je případně vyvolávání dost rizikové a o když je jizva dle utz vporadku tak mě v ní při určitých pohybech (hlavně když zvedám nohy třeba do auta nebo když celý den tahák starší) bolí…(taky mě v ní jednou šílené řezalo když sem asi 5ndjinnebyla na velký a vzala sem si projímadlo :lol: ) no a samozřejmě váhový limit pro mimčo 3,5kg…a protože měl odhad 3 kila ve 36tt tak se to naplánovalo s tím že pokud bych se do té doby rozrodila sama tak to zkusím přirozene a když ne tak se udělá ten císař na jistotu.

Jj, to si pamatuju, ze Te poboliva jizva. Aspon vis, co Te asi ceka, akorat tu bolest si uzijes az pak, vid. Ja bych chtela prirozene, pokud nebude moc velky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
12.12.22 05:43

@xantypa80 mě ta bolest nepřišla nijak hrozná…druhý den sem už po odd běhala jak gazela :lol: a komplet sem se o malou zvládla postarat. Nejhorší to bylo vždycky ráno, když sem vstala a než sem se rozhýbala… Což sem měla i ted..byla sem vpodstate ve stavu cca 3-4dny po cisari…nez malá začala sama chodit. Ale mám i poměrně vysoko práh bolesti.
Po tom týdnů už mě hlavně štvaly stehy které tahaly a nemohla jsem kvůli nim pořádně na boky…když sem mohla pob14 dnech ustřihnout uzlíky na koncích jizvy bylo to vysvojozeni. Víc mě bolel močak ve kterém se mi rozjel po cevce takový zánět že sem musela chtě nechtě pro antibiotika..toho se trochu bojím že se to bude opakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
12.12.22 05:53
@Vladusxx píše:
@Ennela ale zas sis toho většinu aspoň prožila doma tím jak to bylo nejednoznačné :lol: tak ať se brzo zotavis a Max ať hezky papa a přibírá ať můžete jít brzy domu :srdce:
Řeknu ti kdybych nezačala googlit tak porodim opravdu doma :lol: Dekuju maly se hned prisal a nechcel pustit :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Ennela
12.12.22 05:54
@xantypa80 píše:
Kolik vubec vazi?

Já jsem se pořádně ani nekukla do papirov když se narodil ale tuším 3440 g a 51 cm měl

• Citovat
  • Upravit
11845
12.12.22 05:57

@Ennela o tom se mi asi 3× nebo 4× zdálo. Že mi přinesou mimino že zkusíme přiložit a to mimino ne že se prisaje ale vyloženě se mi do toho prsa zakousne jak hladovej tyranosaurus a už nepustí :lol: 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
12.12.22 06:34

@Ennela moc gratuluji, krásné jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2211
12.12.22 06:39

@Ennela Moc gratuluju :kytka:
@Vladusxx Ježíš, to chci taky :). Od středy jsem cítila mírně příznaky, od čtvrtka rýma a škrábání v krku, no a drží se mě to doteď… Zkouším vše možné a jediné, co pomáhá, tak jsou kapky do nosu…
Edit. Myslela jsem tím, abych byla za tři dny víceméně fit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
12.12.22 07:33

@Ennela moc gratulujuuu :srdce: Krasny miminko! :srdce: Prcek cekal na spravne datum :D
A uz na 7 cm, ty jsi teda bojovnice, ze jsi vydrzela tak dlouho :) Kdyby si zenska videla dolu, jak to vypada ze at vi, kdy jet :mrgreen:
Odpocivejte a drzte se. :hug: :srdce: d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky