TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ennela
13.12.22 15:04
@Kattynka000 píše:
Tak holky já mám za sebou kontrolu v porodnici. Vše ok, předoperační taky ok, Max má odhad už teď 3500g a to jsem 37+3. Teď mě čeká už jen pohovor s anesteziologii, v pondělí kontrola u mého Dr a ve středu nastupuju na císaře :pankac: poslední týden, to už dám, musím! Sotva dýchám, sotva se valím a nejradši bych jen spala. Ale o víkendu musím koupit dárky, v pondělí má dcerka besídku, v úterý prekontroluju a nachystám věci a trada do porodnice :mrgreen:Doufám, že u vás všech taky vše ok :kytka:

To už uteče ☺️️ my snad az bude všechno ok jdeme čtvrtek už konečně domů 🙏 ale jsem bohužel bez jediný návštěvy 😔 všichni kdo chtěl přijet tak je nemocnej nebo má nemocné děti dokonce tak jak jsem to tipovala i moje malá onemocněla a má teploty takže muž je s ní doma a nemůžu přijet 😔

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
13.12.22 15:07

@Ennela tak si to pak užijete všichni doma, hlavně aby byli zdraví až se vrátíte domů vy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11843
13.12.22 15:21

@Kattynka000 držím palce. Já už mám všechny tyhle kolečka za sebou zítra ještě zkontroluju že mám vše a pohovor s anestezio až při příjmu teda. Sem opravdu zvědavá jak bude prcek velkej jestli vážně bude mít přes 3,5kila nebo se zase o kilo spletou jako u prvni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
13.12.22 15:21
@Ennela píše:
To už uteče ☺️️ my snad az bude všechno ok jdeme čtvrtek už konečně domů 🙏 ale jsem bohužel bez jediný návštěvy 😔 všichni kdo chtěl přijet tak je nemocnej nebo má nemocné děti dokonce tak jak jsem to tipovala i moje malá onemocněla a má teploty takže muž je s ní doma a nemůžu přijet 😔

Je to nejaka vlna, kolem me padaji lidi jak mouchy. :zed: Mne je trochu lepe, ale mam silenou rymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
13.12.22 16:02

Koukám, že už to máte všichni za pár ❤️️ ja byla vcera rano na kontrole a nalez stejny jako minule, nikam jsme se neposunuli, takze na porod to asi zatim nevypada :(:D je fakt, ze doted jsem byla vlastne uplne v pohode, ale posledni treba dva tri dny me zacaly docela bolet zada dole a i podbrisek semtam a tak, tak uz to ted asi fakt zacne byt narocnejsi 😅 ale dva tydny do terminu, tak to uz doklepem 😍 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.22 16:34

Ja uplne zapomnela napsat. Mala se narodila v 15 h v pondeli 12.12 cisarem. A jo byla vetsi :mrgreen: na me dost velka pro prirozeny porod. Mela 3830g :lol: od rana to byla celkem pohoda. Prijem v 9, porod naplanovany na 14 h. Po 12 h mi zacaly kontrakce, silnejsi ale sem tam. Na radu jsem sla do sprchy. Efekt byl opacny :zed: ve 2 h na 4 cm… Oci na vrch hlavy a kontrakce jak prase :roll: no nastesti mi dali neco na zastaveni aby mi mohli dat cevku a spinal… To bylo vysvobozeni :lol: a samotny cisar trval 30 minut :P :mrgreen: :mrgreen: ted uz jen trpim kdyz kaslu a mam teplotu, ale davaji mi leky na bolest tak to jde 8) snad me ten kasel brzo pusti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11843
13.12.22 16:43

@Zvědavé Kukátko takže ty už si dávno vejpůl a takhle nám to tajis…csscsscss :lol: gratuluji ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
13.12.22 16:57
@Kattynka000 píše:
@Ennela tak si to pak užijete všichni doma, hlavně aby byli zdraví až se vrátíte domů vy :kytka:

Já doufám že budu 🙏

• Citovat
  • Upravit
Ennela
13.12.22 16:58
@xantypa80 píše:
Je to nejaka vlna, kolem me padaji lidi jak mouchy. :zed: Mne je trochu lepe, ale mam silenou rymu.

Jo to je fakt každýho koho znám je opravdu nemocný 🙄

• Citovat
  • Upravit
Ennela
13.12.22 17:00
@kri.g píše:
Koukám, že už to máte všichni za pár ❤️️ ja byla vcera rano na kontrole a nalez stejny jako minule, nikam jsme se neposunuli, takze na porod to asi zatim nevypada :(:D je fakt, ze doted jsem byla vlastne uplne v pohode, ale posledni treba dva tri dny me zacaly docela bolet zada dole a i podbrisek semtam a tak, tak uz to ted asi fakt zacne byt narocnejsi 😅 ale dva tydny do terminu, tak to uz doklepem 😍 😄

Teď mi je i hrozně smutno že tohle období už skončilo tak si poslední chvilky opravdu užívej ☺️️

• Citovat
  • Upravit
414
13.12.22 17:00
@Zvědavé Kukátko píše:
Ja uplne zapomnela napsat. Mala se narodila v 15 h v pondeli 12.12 cisarem. A jo byla vetsi :mrgreen: na me dost velka pro prirozeny porod. Mela 3830g :lol: od rana to byla celkem pohoda. Prijem v 9, porod naplanovany na 14 h. Po 12 h mi zacaly kontrakce, silnejsi ale sem tam. Na radu jsem sla do sprchy. Efekt byl opacny :zed: ve 2 h na 4 cm… Oci na vrch hlavy a kontrakce jak prase :roll: no nastesti mi dali neco na zastaveni aby mi mohli dat cevku a spinal… To bylo vysvobozeni :lol: a samotny cisar trval 30 minut :P :mrgreen: :mrgreen: ted uz jen trpim kdyz kaslu a mam teplotu, ale davaji mi leky na bolest tak to jde 8) snad me ten kasel brzo pusti :oops:

Moc gratuluji, at se vam obema dari! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
13.12.22 17:02
@Zvědavé Kukátko píše:
Ja uplne zapomnela napsat. Mala se narodila v 15 h v pondeli 12.12 cisarem. A jo byla vetsi :mrgreen: na me dost velka pro prirozeny porod. Mela 3830g :lol: od rana to byla celkem pohoda. Prijem v 9, porod naplanovany na 14 h. Po 12 h mi zacaly kontrakce, silnejsi ale sem tam. Na radu jsem sla do sprchy. Efekt byl opacny :zed: ve 2 h na 4 cm… Oci na vrch hlavy a kontrakce jak prase :roll: no nastesti mi dali neco na zastaveni aby mi mohli dat cevku a spinal… To bylo vysvobozeni :lol: a samotny cisar trval 30 minut :P :mrgreen: :mrgreen: ted uz jen trpim kdyz kaslu a mam teplotu, ale davaji mi leky na bolest tak to jde 8) snad me ten kasel brzo pusti :oops:

Moc gratuluju :srdce: :kytka: je to hezký mít s někým společný datum porodu ☺️️

• Citovat
  • Upravit
147
13.12.22 17:06

@Ennela To na psychice neprida..Tedka je hrozne moc lidi nemocnych. To je lepsi to neriskovat. I kdyz je to na maslu, tak ty jsi uz se svym miminkem a to je prece to nejkrasnejsi, uzivej si to. Lidi okolo bude az az za chvili. Super je, ze dneska si zavolate i s videem a vidite se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
13.12.22 17:17
@EmmaRose píše:
@Ennela To na psychice neprida..Tedka je hrozne moc lidi nemocnych. To je lepsi to neriskovat. I kdyz je to na maslu, tak ty jsi uz se svym miminkem a to je prece to nejkrasnejsi, uzivej si to. Lidi okolo bude az az za chvili. Super je, ze dneska si zavolate i s videem a vidite se :)

Jo hlavně když slyším při návštěvách běhat po chodbě holčičku a ja si s tou svojí můžu jenom zavolat 🙄 ale tak vydržim snad už jenom zítra

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
13.12.22 17:34

@Vladusxx :lol: :mrgreen: já počítám, že se spletly, protože mám nakoupeno hafo velikosti 50, to na 3500g dítě nenavlecu asi :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky