Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ennela tak si to pak užijete všichni doma, hlavně aby byli zdraví až se vrátíte domů vy ![]()
@Kattynka000 držím palce. Já už mám všechny tyhle kolečka za sebou zítra ještě zkontroluju že mám vše a pohovor s anestezio až při příjmu teda. Sem opravdu zvědavá jak bude prcek velkej jestli vážně bude mít přes 3,5kila nebo se zase o kilo spletou jako u prvni ![]()
@Ennela píše:
To už uteče ☺️️ my snad az bude všechno ok jdeme čtvrtek už konečně domů 🙏 ale jsem bohužel bez jediný návštěvy 😔 všichni kdo chtěl přijet tak je nemocnej nebo má nemocné děti dokonce tak jak jsem to tipovala i moje malá onemocněla a má teploty takže muž je s ní doma a nemůžu přijet 😔
Je to nejaka vlna, kolem me padaji lidi jak mouchy.
Mne je trochu lepe, ale mam silenou rymu.
Koukám, že už to máte všichni za pár ❤️️ ja byla vcera rano na kontrole a nalez stejny jako minule, nikam jsme se neposunuli, takze na porod to asi zatim nevypada ![]()
je fakt, ze doted jsem byla vlastne uplne v pohode, ale posledni treba dva tri dny me zacaly docela bolet zada dole a i podbrisek semtam a tak, tak uz to ted asi fakt zacne byt narocnejsi 😅 ale dva tydny do terminu, tak to uz doklepem 😍 😄
Ja uplne zapomnela napsat. Mala se narodila v 15 h v pondeli 12.12 cisarem. A jo byla vetsi
na me dost velka pro prirozeny porod. Mela 3830g
od rana to byla celkem pohoda. Prijem v 9, porod naplanovany na 14 h. Po 12 h mi zacaly kontrakce, silnejsi ale sem tam. Na radu jsem sla do sprchy. Efekt byl opacny
ve 2 h na 4 cm… Oci na vrch hlavy a kontrakce jak prase
no nastesti mi dali neco na zastaveni aby mi mohli dat cevku a spinal… To bylo vysvobozeni
a samotny cisar trval 30 minut
ted uz jen trpim kdyz kaslu a mam teplotu, ale davaji mi leky na bolest tak to jde
snad me ten kasel brzo pusti ![]()
@Zvědavé Kukátko takže ty už si dávno vejpůl a takhle nám to tajis…csscsscss
gratuluji
![]()
@Kattynka000 píše:
@Ennela tak si to pak užijete všichni doma, hlavně aby byli zdraví až se vrátíte domů vy
Já doufám že budu 🙏
@xantypa80 píše:
Je to nejaka vlna, kolem me padaji lidi jak mouchy.Mne je trochu lepe, ale mam silenou rymu.
Jo to je fakt každýho koho znám je opravdu nemocný 🙄
@kri.g píše:
Koukám, že už to máte všichni za pár ❤️️ ja byla vcera rano na kontrole a nalez stejny jako minule, nikam jsme se neposunuli, takze na porod to asi zatim nevypadaje fakt, ze doted jsem byla vlastne uplne v pohode, ale posledni treba dva tri dny me zacaly docela bolet zada dole a i podbrisek semtam a tak, tak uz to ted asi fakt zacne byt narocnejsi 😅 ale dva tydny do terminu, tak to uz doklepem 😍 😄
Teď mi je i hrozně smutno že tohle období už skončilo tak si poslední chvilky opravdu užívej ☺️️
@Zvědavé Kukátko píše:
Ja uplne zapomnela napsat. Mala se narodila v 15 h v pondeli 12.12 cisarem. A jo byla vetsina me dost velka pro prirozeny porod. Mela 3830g
od rana to byla celkem pohoda. Prijem v 9, porod naplanovany na 14 h. Po 12 h mi zacaly kontrakce, silnejsi ale sem tam. Na radu jsem sla do sprchy. Efekt byl opacny
no nastesti mi dali neco na zastaveni aby mi mohli dat cevku a spinal… To bylo vysvobozeni
![]()
![]()
ted uz jen trpim kdyz kaslu a mam teplotu, ale davaji mi leky na bolest tak to jde
snad me ten kasel brzo pusti
Moc gratuluji, at se vam obema dari! ![]()
@Zvědavé Kukátko píše:
Ja uplne zapomnela napsat. Mala se narodila v 15 h v pondeli 12.12 cisarem. A jo byla vetsina me dost velka pro prirozeny porod. Mela 3830g
![]()
![]()
snad me ten kasel brzo pusti
Moc gratuluju
je to hezký mít s někým společný datum porodu ☺️️
@Ennela To na psychice neprida..Tedka je hrozne moc lidi nemocnych. To je lepsi to neriskovat. I kdyz je to na maslu, tak ty jsi uz se svym miminkem a to je prece to nejkrasnejsi, uzivej si to. Lidi okolo bude az az za chvili. Super je, ze dneska si zavolate i s videem a vidite se ![]()
@EmmaRose píše:
@Ennela To na psychice neprida..Tedka je hrozne moc lidi nemocnych. To je lepsi to neriskovat. I kdyz je to na maslu, tak ty jsi uz se svym miminkem a to je prece to nejkrasnejsi, uzivej si to. Lidi okolo bude az az za chvili. Super je, ze dneska si zavolate i s videem a vidite se
Jo hlavně když slyším při návštěvách běhat po chodbě holčičku a ja si s tou svojí můžu jenom zavolat 🙄 ale tak vydržim snad už jenom zítra
@Vladusxx
já počítám, že se spletly, protože mám nakoupeno hafo velikosti 50, to na 3500g dítě nenavlecu asi ![]()
To už uteče ☺️️ my snad az bude všechno ok jdeme čtvrtek už konečně domů 🙏 ale jsem bohužel bez jediný návštěvy 😔 všichni kdo chtěl přijet tak je nemocnej nebo má nemocné děti dokonce tak jak jsem to tipovala i moje malá onemocněla a má teploty takže muž je s ní doma a nemůžu přijet 😔