Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@xantypa80 tedka 35tt, takze nejpozdeji za 2 tydny do nemocnice
Se nechame prekvapit co to bude ![]()
Holky, vas je tady dost s cisarem. To me uklidnuje, jsem z nej nervozni ![]()
No a jinak, ja byla s malym v nadstandartu a to byly jeste omezeny i ty navstevy a citila jsem se hrozne izolovane, hrozne jsem se tesila domu. Mozna mit tam nakou dalsi maminku by bylo lepsi, ale to zase nemam srovnani
Zase je fajn, ze tam ma zenska s prckem svuj klidecek
![]()
Ahojky holky. Tak hlásím že vše vporadku Alešek je na světě má 3450g a 50cm a přesně jak se mi zdálo hned se vrhnul po prsu doslova se zakousl a půl hodiny nepustil 😂
@Vladusxx píše:
Ahojky holky. Tak hlásím že vše vporadku Alešek je na světě má 3450g a 50cm a přesně jak se mi zdálo hned se vrhnul po prsu doslova se zakousl a půl hodiny nepustil 😂
Srdečná gratulace
jo no nás Maxík je taky takovej hladoš
tak přeji rychle zotavení a ať stě brzy doma 🙏
@EmmaRose jj snad mu to vydrží ráda bych tentokrát kojila pokud to půjde
PS:císaře se netřeba bát..navíc dávají supr fet na bolest…právě si jedu na morfinové vlně a je mi fajn
![]()
@Vladusxx píše:
Ten je krasny, moc gratuluju!! I tatinek je fesak
. Uplne me to dojima. ![]()
Mne se dnes pritizilo, pali me nosohltan a kaslu, tak jsem z toho hotova
.
@EmmaRose píše:
@xantypa80 tedka 35tt, takze nejpozdeji za 2 tydny do nemocniceSe nechame prekvapit co to bude
Jee, tak to pak musis napsat, jsme zvedave ![]()
@Vladusxx haha, tak pokud me aspon sjedou, tak ok
![]()
Drzim palce s kojenim
to urcite pujde, je to hodne v hlave (nerikam, ze ve 100% pripadu). Me u malyho hodne stresovalo okoli a doktori, nakonec mi nejvic pomohl manzel a dali jsme to
![]()
@xantypa80 Zkus horky napoj (caj) od Herbalmed (je pro tehotne i kojici) a mne pomohl celkem rychle na podzim pri nachlazeni. Cena trosku vyssi, ale vydrzi dlouho a zima se jeste potahne
Je v kazde lekarne si myslim.
@Vladusxx zlato gratuluji
Takže nakonec ve spinalce? Vše ok?:) Já měla toho prvního v kompletní anestezii, teď bych ráda jen do spinalky, ale bojím se, údajně ten opich strašně bolí, navíc prý i přes něj dost cítíš, takže jsem hrozny posera
a gratuluji, že se malý hned přisál, to je přesně důvod proč bych do té spinalky chtěla taky, kvůli té možnosti aby se přisál hned ![]()
@EmmaRose píše:
@xantypa80 Zkus horky napoj (caj) od Herbalmed (je pro tehotne i kojici) a mne pomohl celkem rychle na podzim pri nachlazeni. Cena trosku vyssi, ale vydrzi dlouho a zima se jeste potahneJe v kazde lekarne si myslim.
Moc dekuji, vyzkousim ![]()
@Kattynka000 jj ve spinalce. Já sem se toho taky bála ale právě kvůli tomu že hned můžou přiložit mimčo jsem do toho šla. To píchnutí samotné nijak zvlášť neboli, oni to opichnou napřed kolem takže to pak jen tlačí a pak hřeje. upřímně zavádění cévky je rozhodně horsi… A pak vlastně jsem celou dobu cítila brnění a teplo od hrudníku dolů. A tahání a zatlačení jak pak vyndávání miminko. Ale když máš dobrého anesteziologa a sestřičku tak o i s tebou celou dobu budou povídat takže to ani nebudeš vnímat. Důležité je potom až budeš na pokoji hned jak ucitis že to břicho přichází k sobě říct o něco na bolest. Aby to stihli zabrat dřív než ta spinalka odezní. Já sem si dneska řekla trochu později (nechtěla sem zvonit dvakrát tak sem skála až dokáže infuse 🙈) tak sem asi 20minut trochu trpěla… Nejvíc mi teď přišlo zajímavé že poprvé se mi citlivost vracela od spicek prstů směrem nahoru kdežto teď naopak od hrudníku dolů…pak sem začala cítit stehna ale zadek pořád úplně mrtvej ![]()