TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11840
16.12.22 15:08

@xantypa80 a určitě si udělej prieznic na ten krk..vždycky na tři hodinky a pak třeba 2 hodinky pauza..hodně mi to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.12.22 15:08

@Vladusxx gratuluji ❤️️ a tiše závidím 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.12.22 15:13

@Vladusxx :mrgreen: já do toho taky chci jít. Zase mám asi poslední možnost zkusit jet na vlně morfinu, to nemůžu odmítnout :lol: jen jsem fakt strašný posera tak jsem zvědavá :mrgreen: a muž mohl být u tebe, nebo jsi byla sama? :hug:

• Citovat
  • Upravit
11840
16.12.22 15:22

@Kattynka000 byl u mě přes půl hodinky pricucnuty na prsu když mě přivezli ze sálu. Pak mi dali ten morfin že se mám prospat. (No asi 2 hodinky sem tak po 5 až 10minutachnpodrimovala ale stačí aby na chodbě kniklo mimino a sem vzhůru :lol: 🤦) Chodí mi říkat jak je na tom (měří mu glykémii kvůli té mé cukrovce) je vporadku a spinká…kolem 5 by měly přijít sestřičky a zkusíme vstát a pak mi ho zase přinesou a zkusí se zase kojit. A to mi ho tady už asi i nechají když mi bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.12.22 15:50

@Vladusxx :srdce: :srdce: :srdce: tak to je skvělé. Já už jsem nedockava na čtvrtek, snad to bude taky pohoda. Jen si nějak pořád neuvědomuju, že za 6 dní je tu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11840
16.12.22 17:48

@Kattynka000 taky mi to úplně nedocvakavalo. Ono je to takové abstraktní jak je to mimco schované…ale teď už si ho můžu pochovat, pohladit tak už je to jiné, skutecné ;) teď ještě sem zvědavá jak bude reagovat starší…toho se taky trošku bojím, začala být teď taková trošku uvztekana když něco nejde po jejím…ale to se nějak poddá ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
16.12.22 19:25

@Vladusxx no každopádně závidím, že jsi další, která překročila břeh a má to za sebou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11840
16.12.22 19:35

@Kattynka000 však ty budeš za chvíli na tom břehu taky. Jen ještě pár dní…užívej si klidu ;) malej vypadá na prsofila takže já se asi pěkně dlouho moc nevyspim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
16.12.22 19:58

Tak já se ještě pochválim že nasa malá je zatím úžasná 🙏 💕 brášku přijala úplně skvěle taky i já se snažím čas trávit co nejvíc s ní pokud to jde ale je hodně chápavá že když nemůžu protože kojim tak si sedne vedle mě a hladi brášku po hlavě a zajímá se a pokládá mi různé otazky a čeká pokud budu moct a přijde mi jako bych za tich pár dní co jsem nebyla doma a za ten den co doma jsem hodně,,dospěla,, a řekne mi například,,no přeci maminko já to vím že teď nemůžeš,, ???? nebo pak vtipná hláška,,maminko a Maxík co tak papa z prsíčka jako já ze masko, ryzi a brambori?,, 😀 Přikládám i foto 🤗

• Citovat
  • Upravit
414
16.12.22 20:06

Ti jsou k sezrani!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
16.12.22 20:08

@Ennela uzasňaci malý ☺️️😍 to je krásný že se tak zajímá. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
16.12.22 20:08

@Kattynka000 Pokud to na nekoho neprijde nejak nahle, tak jsi dalsi na rade :lol: uz to mas za par :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
16.12.22 20:10

@Ennela No ti jsou uzasnii :srdce: Mas stesti, ze holcicka je takova rozumna slecna a nezarli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
16.12.22 20:13
@Vladusxx píše:
@Ennela uzasňaci malý ☺️️😍 to je krásný že se tak zajímá. :hug: :kytka:

Doufám že ji to vydrží 🙏 uplne mě to dojímá 🥺???? každý pořád straší a nakonec jako pořád v mojom případě se koná úplný opak 🙂

• Citovat
  • Upravit
Ennela
16.12.22 20:14
@EmmaRose píše:
@Ennela No ti jsou uzasnii :srdce: Mas stesti, ze holcicka je takova rozumna slecna a nezarli :)

Jsem sama překvapená si pamatuju jak odmítala že ona bráchu nechce a teď pořád za ním chodí a hladi ho a pta se jestli se může už konečně s ním hrát a i spinkat ať jej ho dám do postýlky 🤗

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky