Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@xantypa80 a určitě si udělej prieznic na ten krk..vždycky na tři hodinky a pak třeba 2 hodinky pauza..hodně mi to pomohlo…
@Vladusxx
já do toho taky chci jít. Zase mám asi poslední možnost zkusit jet na vlně morfinu, to nemůžu odmítnout
jen jsem fakt strašný posera tak jsem zvědavá
a muž mohl být u tebe, nebo jsi byla sama? ![]()
@Kattynka000 byl u mě přes půl hodinky pricucnuty na prsu když mě přivezli ze sálu. Pak mi dali ten morfin že se mám prospat. (No asi 2 hodinky sem tak po 5 až 10minutachnpodrimovala ale stačí aby na chodbě kniklo mimino a sem vzhůru
🤦) Chodí mi říkat jak je na tom (měří mu glykémii kvůli té mé cukrovce) je vporadku a spinká…kolem 5 by měly přijít sestřičky a zkusíme vstát a pak mi ho zase přinesou a zkusí se zase kojit. A to mi ho tady už asi i nechají když mi bude dobře.
@Vladusxx
tak to je skvělé. Já už jsem nedockava na čtvrtek, snad to bude taky pohoda. Jen si nějak pořád neuvědomuju, že za 6 dní je tu ![]()
@Kattynka000 taky mi to úplně nedocvakavalo. Ono je to takové abstraktní jak je to mimco schované…ale teď už si ho můžu pochovat, pohladit tak už je to jiné, skutecné
teď ještě sem zvědavá jak bude reagovat starší…toho se taky trošku bojím, začala být teď taková trošku uvztekana když něco nejde po jejím…ale to se nějak poddá ☺️️
@Vladusxx no každopádně závidím, že jsi další, která překročila břeh a má to za sebou ![]()
@Kattynka000 však ty budeš za chvíli na tom břehu taky. Jen ještě pár dní…užívej si klidu
malej vypadá na prsofila takže já se asi pěkně dlouho moc nevyspim ![]()
Tak já se ještě pochválim že nasa malá je zatím úžasná 🙏 💕 brášku přijala úplně skvěle taky i já se snažím čas trávit co nejvíc s ní pokud to jde ale je hodně chápavá že když nemůžu protože kojim tak si sedne vedle mě a hladi brášku po hlavě a zajímá se a pokládá mi různé otazky a čeká pokud budu moct a přijde mi jako bych za tich pár dní co jsem nebyla doma a za ten den co doma jsem hodně,,dospěla,, a řekne mi například,,no přeci maminko já to vím že teď nemůžeš,, ???? nebo pak vtipná hláška,,maminko a Maxík co tak papa z prsíčka jako já ze masko, ryzi a brambori?,, 😀 Přikládám i foto 🤗
@Kattynka000 Pokud to na nekoho neprijde nejak nahle, tak jsi dalsi na rade
uz to mas za par ![]()
@Ennela No ti jsou uzasnii
Mas stesti, ze holcicka je takova rozumna slecna a nezarli ![]()
@EmmaRose píše:
@Ennela No ti jsou uzasniiMas stesti, ze holcicka je takova rozumna slecna a nezarli
Jsem sama překvapená si pamatuju jak odmítala že ona bráchu nechce a teď pořád za ním chodí a hladi ho a pta se jestli se může už konečně s ním hrát a i spinkat ať jej ho dám do postýlky 🤗