TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
17.12.22 17:56

@Vladusxx Taky si rikam, ze to budu delat na stridacku :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
17.12.22 17:57

@EmmaRose taky koupeme tak 1× za 3dny. A kdyz ma hodne spinavy zadek tak jen pod kohout :) jo kruh jsem taky slysela ale rikam si ze to uz snad bude jen lepsi. Jsem 9den po porodi. Obcas citim jako by me tahala jen jedna strana kdyz si blbe sednu a jeste kdyz mam na sibe prcka tak to je zlo a nevim jak se pohnout 😂

• Citovat
  • Upravit
147
17.12.22 18:52

@Dada 123 jo, taky tak..kdyz byl pres den poradny bobek, tak aspon sprska :)
To jsi na tom mnohem lip, ja v tom kruhu sedela aspon 2 tydny, to bylo hrozny si sednout i do mekkyho gauce 😅 No uvidime co prijde letos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.12.22 21:29

@kri.g to máme stejný termín akorát my čekáme chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
18.12.22 10:35
@Kattynka000 píše:
@xantypa80 :srdce: :srdce: :srdce: gratulace mimochodem jak si to jako představuješ, ještě v 11 večer psát a o půlnoci si jet rodit? Takhle předbíhat frontu! :cert: :mrgreen: každopádně ať jste oba brzy v pořádku doma :srdce: :srdce:Příspěvek upraven 17.12.22 v 13:14

Taky to bylo naprosto necekane🙈 A nez jsem se vzpamatovala, byla jsem na sale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.12.22 11:30

@xantypa80 :srdce: :srdce: ten je boží. Já už se nemůžu dočkat čtvrtka :srdce: :srdce: dneska jsem vzhůru od 6, už mám přerovnanou 3× tašku, napsala jsem mužovi instrukce krok za krokem ohledně starší a inzulínu a který den je co naplánované :lol: Uvarim, zabalím dárky, zítra olitam vyšetření a úterý a středa bude nekonečné :lol:

• Citovat
  • Upravit
11844
18.12.22 13:01

@xantypa80 to je božan :srdce:

Holky co už máte doma starší dítko: taky vám ty čerstvý mrnousove připadají až neskutečně mrňavý? Jako to je hrozný…a když si uvědomíme že první byla ještě menší… 8o to snad ani není možný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.12.22 14:58

@Vladusxx Klarce teď bylo v říjnu 6, 19 kg, 117 cm a stačilo mi žehlit Maxovi bodycka, když jsem to viděla, tak si vůbec neumím představit, že se do toho vejde :lol: Jsem natesena až si ji v pátek vyfotím, jak si chová brášku :srdce: :mrgreen: Doteď mi sama přišla jak větší miminko, ale v porovnání s těmi oblečky na malého mi dochází, jak už je veliká :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11844
18.12.22 15:27

@Kattynka000 že jo. A to já mám doma vlastně ještě miminko. 16m 11kg 85cm 😁 a teď když na to koukám tak mi přijde úplně obří oproti tomu uzlicku co tu teď mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
18.12.22 15:32
@Vladusxx píše:
@xantypa80 to je božan :srdce:Holky co už máte doma starší dítko: taky vám ty čerstvý mrnousove připadají až neskutečně mrňavý? Jako to je hrozný…a když si uvědomíme že první byla ještě menší… 8o to snad ani není možný…

Já si zas říkám jak se mi tak velké miminko zmestilo do tak malinkateho bříška 😀 a nasa 4 roční mi zas teď přijde jak je už hrozně veliká a rozumná a že už mě tolik ani nepotrebuje 🙄

• Citovat
  • Upravit
414
18.12.22 18:27
@Kattynka000 píše:
@xantypa80 :srdce: :srdce: ten je boží. Já už se nemůžu dočkat čtvrtka :srdce: :srdce: dneska jsem vzhůru od 6, už mám přerovnanou 3× tašku, napsala jsem mužovi instrukce krok za krokem ohledně starší a inzulínu a který den je co naplánované :lol: Uvarim, zabalím dárky, zítra olitam vyšetření a úterý a středa bude nekonečné :lol:

Naprosto chapu, ze to cekani je nekonecne :mrgreen:.
Mne prijde malinkaty i bez starsiho sourozence. Ty nehticky a pusinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.12.22 19:20
@xantypa80 píše:
Naprosto chapu, ze to cekani je nekonecne :mrgreen:.
Mne prijde malinkaty i bez starsiho sourozence. Ty nehticky a pusinka :srdce:
:mrgreen: ja musela přeorganizovat plány, jinak bych se snad čtvrtka nedockala, takže zítřek jsem si rozplanovala na minutu a mam to pěkně narvané a v úterý budu balit poslední dárky, utírat prach a varit :mrgreen: jinak bych se vážně zbláznila, ty poslední dny když přesně vím, kdy to přijde jsou nekonečné :lol: na čtvrtek snad nebudu v tom špitále ani spát :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
147
18.12.22 20:08

@Kattynka000 To se tak tesis nebo jsi nervozni? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.12.22 20:12

@EmmaRose :mrgreen: :mrgreen: obojí, mám dojem, že si okousu i umělé nehty :mrgreen: těším se, ale jsem strašně nervózní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11844
18.12.22 20:25

@Kattynka000 měla sem to úplně stejně. Strašně sem se těšila a zároveň sem se bála a těsně než sme došli na sál sem normálně měla zaječí úmysly… :lol: kdyby mě nevedla sestřička a zezadu nepopostrkoval chlap tak bych asi fakt zdrhla 🙈 taky sem v den příjmu skoro nespala. A den po operaci taky skoro ne. To se mi teda i chtělo ale jipka je hned vedle sesterny a sestřičky tam měly nějaká uplakaná miminka (rozeznala sem minimálně 4 hlásky včetně toho našeho broučka) a snad každý hn10-15 minut některé plakalo… Docela dobře sem se vyspala vlastně až dneska. Když sem měla malého u sebe na pokoji ☺️️ a to sem si poctivě dala budíka na každé 3 hodiny kvůli kojení…ani sem nemusela, malej se budil sám…a jsem ráda protože to hezky zafungovalo a dneska je celý den bez prikrmu UM a je naprosto spokojený, mezi jídly spinká, nepláče a „zhubl“jen 30g tak doufám že když v tomhle pojedeme ještě zítra že fakt budu koukat na to aby minimálně každé 3h bastil že by už mohl začít nabírat a tím pádem opravdu půjdeme domu v úter :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí