Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vladusxx
odskrtavam si adventní kalendář a nemůžu se dočkat 22teho ![]()
@Ennela jsou boží
![]()
@EmmaRose
Chuuu, já si myslím, že než půjdu já, tak se tu vyloupne dalších X příspěvků o tom, jak to na vás konečně přišlo a na Vánoce už budete všechny doma, zatímco já si bramborový salát budu jíst na pokoji na šestinedělí a dál tiše závidět
i když co tiše, pěkně nahlas! ![]()
Holky jakou vlastně máme statistiku, kolik nás je celkem, kolik už po a kolik čekatelek na porod? ![]()
@Kattynka000 píše:
@Vladusxxodskrtavam si adventní kalendář a nemůžu se dočkat 22teho
@Ennela jsou boží![]()
@EmmaRoseChuuu, já si myslím, že než půjdu já, tak se tu vyloupne dalších X příspěvků o tom, jak to na vás konečně přišlo a na Vánoce už budete všechny doma, zatímco já si bramborový salát budu jíst na pokoji na šestinedělí a dál tiše závidět
i když co tiše, pěkně nahlas!
Holky jakou vlastně máme statistiku, kolik nás je celkem, kolik už po a kolik čekatelek na porod?
Tezko rict, moc holek sem nepise ![]()
Tak já se taky hlásím
jenom tady občas chodím kouknout, kdo už to má za sebou a jaké to bylo
termín mám 28.12. a měla by to být holčička
mám už doma dva velké chlapy, 14 a 11 let, takže si někdy případně jako prvorodička.
první syn byl vyvolávaný, 10 dní po termínu, od píchnutí vody byl venku za 6 hodin, ale bolesti byli celou dobu intenzivní, kontrakce co 2 minuty
.druhý šel sám 10 dní před termínem, byl na světě za hodinu a půl od chvíle, co jsem si řekla, že se asi už něco děje, 10 minut po příjezdu do porodnice
takže mám teď trochu strach, že to bude zase rychle, ale zároveň chci, aby to bylo rychlé, chápete
máme tady teď sněhovou kalamitu, porodnice běžně do 10 minut autem, ale cesty jsou teď fakt blbě sjízdné a přítel chodí dvakrát denně odhazovat zmrzlý nový sníh od auta, abychom vůbec vyjeli, kdyby bylo třeba.
Holky, tak Lukasek je na svete
. 3460g. Po pulnoci mi praskla voda, ale byla zakalena. Ja naprosto zavrena, zkusili mi porod vyvolat, ale bez uspechu. Takze sekce v celkove anestezii. Jsme oba v poradku, uz mi ho prinesli ukazat a hned se prisal. Ja porad brecim…
@xantypa80 píše:
Holky, tak Lukasek je na svete. 3460g. Po pulnoci mi praskla voda, ale byla zakalena. Ja naprosto zavrena, zkusili mi porod vyvolat, ale bez uspechu. Takze sekce v celkove anestezii. Jsme oba v poradku, uz mi ho prinesli ukazat a hned se prisal. Ja porad brecim…
Jeee gratuluju 💙 a doufám že stě oba v pořádku 🙏
Nás malinký se dnes vzbudil so zlutou rýmou od dcerky takže noc byla příšerná 😔 doufám že víkend zvládneme a v pondělí jdeme na první prohlídku k pediatricke
@Ennela píše:
Jeee gratuluju 💙 a doufám že stě oba v pořádku 🙏
Nás malinký se dnes vzbudil so zlutou rýmou od dcerky takže noc byla příšerná 😔 doufám že víkend zvládneme a v pondělí jdeme na první prohlídku k pediatricke
Dekuji. Taky mam porad rymu, tak mam strach, at ho nenakazim. ![]()
@xantypa80 píše:
Dekuji. Taky mam porad rymu, tak mam strach, at ho nenakazim.
Budu držet prsty je to šílené teď konečně spinká pořádně 🙏
Já jsem asi poslední čekatelka, TP 31.12.
držím vám moc palečky a ty co to mají už za sebou, tak přeji hlavně zdravíčko ![]()
Já taky stále čekám, TP 25
a jestli kluk nebo holka nevím, chceme si to nechat až na porodní sál ![]()
@xantypa80
gratulace mimochodem jak si to jako představuješ, ještě v 11 večer psát a o půlnoci si jet rodit? Takhle předbíhat frontu!
každopádně ať jste oba brzy v pořádku doma
![]()
Příspěvek upraven 17.12.22 v 13:14
@xantypa80 velká gratulace
a menší závist že to máš už za sebou… Já mám 10dnu do termínu