TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
16.12.22 20:19

@Ennela Ho bude mit jako panenku, jak ja svyho brachu :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
16.12.22 20:33
@EmmaRose píše:
@Ennela Ho bude mit jako panenku, jak ja svyho brachu :lol: :)

Už se i ptala jestli jí ho dám do kočárku pro panenky 😀 a dnes jsem ji našla schovanou v loznici jak se snažila nakojit plyšáka 😂

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
16.12.22 21:11

@Vladusxx :mrgreen: odskrtavam si adventní kalendář a nemůžu se dočkat 22teho :mrgreen:
@Ennela jsou boží :srdce: :srdce:
@EmmaRose :mrgreen: Chuuu, já si myslím, že než půjdu já, tak se tu vyloupne dalších X příspěvků o tom, jak to na vás konečně přišlo a na Vánoce už budete všechny doma, zatímco já si bramborový salát budu jíst na pokoji na šestinedělí a dál tiše závidět :mrgreen: i když co tiše, pěkně nahlas! :mrgreen:

Holky jakou vlastně máme statistiku, kolik nás je celkem, kolik už po a kolik čekatelek na porod? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
414
16.12.22 22:43
@Kattynka000 píše:
@Vladusxx :mrgreen: odskrtavam si adventní kalendář a nemůžu se dočkat 22teho :mrgreen:
@Ennela jsou boží :srdce: :srdce:
@EmmaRose :mrgreen: Chuuu, já si myslím, že než půjdu já, tak se tu vyloupne dalších X příspěvků o tom, jak to na vás konečně přišlo a na Vánoce už budete všechny doma, zatímco já si bramborový salát budu jíst na pokoji na šestinedělí a dál tiše závidět :mrgreen: i když co tiše, pěkně nahlas! :mrgreen:Holky jakou vlastně máme statistiku, kolik nás je celkem, kolik už po a kolik čekatelek na porod? :mrgreen:

Tezko rict, moc holek sem nepise :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
17.12.22 08:02

Tak minimalne 2 cekatelky tu jeste jsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.12.22 09:53

Tak já se taky hlásím ;) jenom tady občas chodím kouknout, kdo už to má za sebou a jaké to bylo :) termín mám 28.12. a měla by to být holčička :srdce: mám už doma dva velké chlapy, 14 a 11 let, takže si někdy případně jako prvorodička. 8o :D první syn byl vyvolávaný, 10 dní po termínu, od píchnutí vody byl venku za 6 hodin, ale bolesti byli celou dobu intenzivní, kontrakce co 2 minuty :?.druhý šel sám 10 dní před termínem, byl na světě za hodinu a půl od chvíle, co jsem si řekla, že se asi už něco děje, 10 minut po příjezdu do porodnice :lol: takže mám teď trochu strach, že to bude zase rychle, ale zároveň chci, aby to bylo rychlé, chápete :lol: máme tady teď sněhovou kalamitu, porodnice běžně do 10 minut autem, ale cesty jsou teď fakt blbě sjízdné a přítel chodí dvakrát denně odhazovat zmrzlý nový sníh od auta, abychom vůbec vyjeli, kdyby bylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
17.12.22 10:08

Holky, tak Lukasek je na svete :srdce:. 3460g. Po pulnoci mi praskla voda, ale byla zakalena. Ja naprosto zavrena, zkusili mi porod vyvolat, ale bez uspechu. Takze sekce v celkove anestezii. Jsme oba v poradku, uz mi ho prinesli ukazat a hned se prisal. Ja porad brecim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
17.12.22 10:21
@xantypa80 píše:
Holky, tak Lukasek je na svete :srdce:. 3460g. Po pulnoci mi praskla voda, ale byla zakalena. Ja naprosto zavrena, zkusili mi porod vyvolat, ale bez uspechu. Takze sekce v celkove anestezii. Jsme oba v poradku, uz mi ho prinesli ukazat a hned se prisal. Ja porad brecim…

Jeee gratuluju 💙 a doufám že stě oba v pořádku 🙏
Nás malinký se dnes vzbudil so zlutou rýmou od dcerky takže noc byla příšerná 😔 doufám že víkend zvládneme a v pondělí jdeme na první prohlídku k pediatricke

• Citovat
  • Upravit
414
17.12.22 10:26
@Ennela píše:
Jeee gratuluju 💙 a doufám že stě oba v pořádku 🙏
Nás malinký se dnes vzbudil so zlutou rýmou od dcerky takže noc byla příšerná 😔 doufám že víkend zvládneme a v pondělí jdeme na první prohlídku k pediatricke

Dekuji. Taky mam porad rymu, tak mam strach, at ho nenakazim. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
17.12.22 11:26
@xantypa80 píše:
Dekuji. Taky mam porad rymu, tak mam strach, at ho nenakazim. :,(

Budu držet prsty je to šílené teď konečně spinká pořádně 🙏

• Citovat
  • Upravit
870
17.12.22 12:11

Já jsem asi poslední čekatelka, TP 31.12. :mrgreen: držím vám moc palečky a ty co to mají už za sebou, tak přeji hlavně zdravíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
17.12.22 13:11

Já taky stále čekám, TP 25 :nevim: a jestli kluk nebo holka nevím, chceme si to nechat až na porodní sál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
17.12.22 13:11

@xantypa80 :srdce: :srdce: :srdce: gratulace mimochodem jak si to jako představuješ, ještě v 11 večer psát a o půlnoci si jet rodit? Takhle předbíhat frontu! :cert: :mrgreen: každopádně ať jste oba brzy v pořádku doma :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 17.12.22 v 13:14

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
17.12.22 13:12

@Veve9 :mrgreen: 31 jsem měla původní termín kdybych nešla plánovaně :dance:

• Citovat
  • Upravit
70
17.12.22 13:24

@xantypa80 velká gratulace :srdce: a menší závist že to máš už za sebou… Já mám 10dnu do termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí