TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
19.12.22 05:58
@Kattynka000 píše:
@Ennela me se dokonce povedlo ve vaně usnout na 20 minut, je mi o něco líp, ráno mám být v půl 9 na kontrole, tak uvidíme jestli vydržím do ní, co mi řekne, třeba je to zas falešný poplach, i když takhle dlouhý poplach jsem ještě nezažila, ale ve vaně jeden slabý stah, teď už půl hodiny nic :dance: A nebo to přichází vážně samo a ráno se dozvím, že se otvírám a pošle mě do porodnice :dance: :dance: Muž je naštěstí dneska doma, tašky mám zabalené, tak je pro jistotu dáme do auta, kdybychom náhodou od doktora jeli místo k anesteziologii rovnou do porodnice :pankac: Tohle by bylo asi luxusní překvapení, celou dobu říkám že SC a na Vánoce nejsem doma a najednou by to přišlo samo o tři dny dřív :mrgreen: Ale je pravda, že mi teda padlo bříško dolů a malý se mele, to u něj v noci zvykem není :D

Nas s sebou vecer a v noci taky hrozne sil, nez mi praskla ta voda. Tak drzim palce a napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
19.12.22 07:11

@xantypa80 aha tak to jo. A to ti ho jen nosí? Já ho už odpoledne měla u sebe a odvezli si ho až večer. A druhý den mi ho ráno zase hned se snídaní dovezli a už se mnou zůstal. Ale já jsem teda hned to odpoledne po CS vstala a chodila a druhý den už sem ho komplet obstarávala sama (i když teda sestřičky porad chodily jestli něco nepotřebuju a at si řeknu o pomoc…) Ale záleží jak se cítíš. Já mám poměrně vysoký práh bolesti takže mě op rána bolela nejvíce hned po zákroku a druhý den už mi léky na bolest vpodstate museli nutit že ať si odpočinu. Mě to bolí vlastně už jen když si chci lehnout na bok a pak třeba ráno než vstanu a rozhybu se…a při kojení…to se mi teda v pátek a celou sobotu úplně protáčely oči a kroutily palce u nohou jak to vždycky spustilo stahování dělohy. A ty léky to teda ani náhodou neutlumily 🙈 😂 Ale to už teď je taky celkem dobrý…

Prý něco takového tu často nemají že druhý den po císaři 100% funguju. Že mě asi přesadí k ženským co jsou tu po císaři už týden a říkají si o něco na bolest snad každý 3 hodiny :lol: ale já to chápu..každý to má jinak a já sem prostě v tomhle na sebe tvrdá…kdyz bylo utlumeno léky tak šup hned na chodbu se procházet ať se rozhybu a tak…v myšlenkách jsem u dcery která u mě bude určitě po příjezdu domů chvíli jak klistatko a ona má přes 11 kilo. Takze se prostě musím rozhýbat abych se jí taky mohla věnovat a ona si nepřipadala si odstrčena ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
19.12.22 07:15

@Kattynka000 tak jak děvče? Myslím na tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
19.12.22 07:44

@xantypa80 @Vladusxx holky asi na dvě hodinky jsem usnula, takže se jdu teď obléct, pojedu ke svému Dr a uvidíme, každopádně to pnutí úplně nepreslo, jen mi to vážně nepřijde jako normální kontrakce, není to pravidelné úplně, spíš prostě tak 5× za hodinu celou noc, někdy po 7, někdy po 12, někdy po 5 min. A hlavně jen v podbřišku a jde to do nohou. Ale přijde mi zvláštní, že by poslíčci trvali tolik hodin a dokonce mě vyhnali ze spánku, takže vážně nevím.

• Citovat
  • Upravit
11840
19.12.22 07:56

@Kattynka000 bych se nedivila kdyby se ti to rozjíždělo. Držím palce ať je vše vporadku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
19.12.22 08:02

@Vladusxx Ty jo, Ty jsi husta 8o. Ja muzu teprve dnes normalne chodit, takze mi ho nosi nekolikrat denne na pul hodiny az dve. Ted me maji prelozit na sestinedeli, tak se desim predem, jestli to s nim zvladnu, jeste se teda moc necitim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
19.12.22 08:16

@xantypa80 oni ti pomůžou neboj. :hug: Však není ostuda říct si o něco na bolest nebo že ti není dobře. Každý má Praha bolesti jinde. Máš to poprvé. Já už mám přecejen dost praxe v péči o miminka ;) navíc druhá sekce, bez nějakých zásadních komplikaci… Očekávala jsem tu bolest a byla jsem na ni připravena, nebála sem se jí. Bála sem se že třeba nepůjde píchnout epidural nebo že mi nepůjde čůrat po vyndání cévky…že budu mít zase tak nízký tlak že budu mimo a že z mimca uvidím sotva flek a budu pak jakou dobu buket že a i nevím jak vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
19.12.22 08:29

@Vladusxx no uvidíme, doktor mě normálně vyšetří tak uvidíme jestli zaniká čípek a otevírám se, tašky mám s sebou kdyžtak :oops:

• Citovat
  • Upravit
147
19.12.22 09:25

@Kattynka000 No to vypada, ze se ti uz rozjizdi porod. Muj prvni byl taky takovy..24 hodin nepravidelnych kontrakci a udelalo to 4cm, dalsich 12 hodin a malej byl venku :) :D No a Ennela tady chudak v takovych bolestech byla 3 dny a taky z toho byl porod :)
Drz se! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
19.12.22 09:47
@Kattynka000 píše:
@xantypa80 @Vladusxx holky asi na dvě hodinky jsem usnula, takže se jdu teď obléct, pojedu ke svému Dr a uvidíme, každopádně to pnutí úplně nepreslo, jen mi to vážně nepřijde jako normální kontrakce, není to pravidelné úplně, spíš prostě tak 5× za hodinu celou noc, někdy po 7, někdy po 12, někdy po 5 min. A hlavně jen v podbřišku a jde to do nohou. Ale přijde mi zvláštní, že by poslíčci trvali tolik hodin a dokonce mě vyhnali ze spánku, takže vážně nevím.

Jo, jo přesne takhle jsem to měla já 3 dny a byl z toho pak fofr porod

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
19.12.22 09:50

@EmmaRose @Ennela no já jsem na cestě do porodnice, doktor mě okamžitě poslal, hrdlo zatím drží ale ty kontrakce tam prej šou, navíc se Max vážně sesunul dolů a naléhá, tak sem zvědavá jestli mě jen do středy ubytují a udělají to až v ten čtvrtek podle plánu a budou hlídat, nebo jestli půjdu dřív, doktor říkal nic nejíst a jet.

• Citovat
  • Upravit
11840
19.12.22 09:55

@Kattynka000 já myslím že tě vezmou ještě dneska..že nebudou riskovat aby se ti rozběhly pořádně kontrakce kvůli té jizvě. Tak tfuj tfuj tfuj a ať jste brzo spolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
19.12.22 10:13

@Kattynka000 Tak veskery plany jsou v cudu a uz sup do porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
19.12.22 10:38
@Kattynka000 píše:
@EmmaRose @Ennela no já jsem na cestě do porodnice, doktor mě okamžitě poslal, hrdlo zatím drží ale ty kontrakce tam prej šou, navíc se Max vážně sesunul dolů a naléhá, tak sem zvědavá jestli mě jen do středy ubytují a udělají to až v ten čtvrtek podle plánu a budou hlídat, nebo jestli půjdu dřív, doktor říkal nic nejíst a jet.

No já jsem si to myslela že tě posle rovnou tak budu držet prsty ať tě Max moc dlouho nezlobí 🤞

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
19.12.22 10:58

@Vladusxx @Ennela @EmmaRose tak jsem na pokoji, nepravidelné kontrakce i na monitoru a vypadá to, že ho vyndají dneska, ještě čekám na doktorku na vyšetření :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky