Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ennela rodný list sem právě vyzvedávala než sme jeli k doktorce protože sme nemeli rodne cislo…já snad většinu zvládnu online protože běhat po úřadech osobně se mi opravdu moc nechce…musím do jiného města a nemám teď auto…takže by mě musel vézt můj táta a s ním někam jet je o nervy…
@Kattynka000 zkus prsni kloboucky. Me to zachranilo bradavky. Jak se uzdravily, tak uz muzu kojit bez nich.
@Vladusxx píše:
@Ennela rodný list sem právě vyzvedávala než sme jeli k doktorce protože sme nemeli rodne cislo…já snad většinu zvládnu online protože běhat po úřadech osobně se mi opravdu moc nechce…musím do jiného města a nemám teď auto…takže by mě musel vézt můj táta a s ním někam jet je o nervy…
My jsme si dali poslat domu a to by nám měl přijít do 3 týdnů takže zatím nás doktorka vyšetřuje i bez pojištění akurat nám nemůže nic předepsat na recept…já radši všechno řeším osobně a hlavně jak to máme komplikované jako Slovaci online nerada neco řeším kdyby byl někde problém nebo něco doložit nahodou no a jediné co vybavi muž a nemusím já nikam s malým je slovenský rodný list to může i beze mě jet sám do Prahy na ambasadu ale to všechno až po Novem roce musíme počkat za českým rodným listem a to tipují že ho po Vánocích ještě neposlu
@Ennela jasný. Rozumim. My to máme v tomhle trochu jednodušší.. No nám právě doktorka chtěla rovnou předepsat vitamin D a ona byla naposledy včera a pak bude až po novém roce. Já bych to taky oběhala osobně zvlášť teď když jsem u rodičů a ti můžou pohlídat starší a já bych to objela s mladším ( radši bych ho vzala sebou kdyby měl hlad) ale auto nemám teď, tátovo řídit nechci (má nové, suv já ho neznám a v tomhle počasí si netroufnu 🙈) a aby řídil tata… stačilo mi jet s ním pro ten RL a k té doktorce… On je hrozný zmatkar…takže mi chtěl třeba pomocí vzít sedačku s malým a zapomněl že starší nepřipoutal v sedačce…takže já se v půlce cesty ohlédla a úplně sem se vydesila protože ta už lezla na zadní okno 🤦
@Vladusxx píše:
@Ennela jasný. Rozumim. My to máme v tomhle trochu jednodušší.. No nám právě doktorka chtěla rovnou předepsat vitamin D a ona byla naposledy včera a pak bude až po novém roce. Já bych to taky oběhala osobně zvlášť teď když jsem u rodičů a ti můžou pohlídat starší a já bych to objela s mladším ( radši bych ho vzala sebou kdyby měl hlad) ale auto nemám teď, tátovo řídit nechci (má nové, suv já ho neznám a v tomhle počasí si netroufnu 🙈) a aby řídil tata… stačilo mi jet s ním pro ten RL a k té doktorce… On je hrozný zmatkar…takže mi chtěl třeba pomocí vzít sedačku s malým a zapomněl že starší nepřipoutal v sedačce…takže já se v půlce cesty ohlédla a úplně sem se vydesila protože ta už lezla na zadní okno 🤦
Já mám vitamin D od Jamieson doma ale doktorka říkala že lepší je dávat Vigantol kvůli zložení tak nechám na rady doktorky a počkám až teda budeme mít vybaveny pojištění aby nám ho mohla napsat…ježkovy voči tak hlavně ze sis to všimla 🙈 já řidičák nemám ale zvládnu to obehat i tak ve městě to přijde máma tak mi pomůže a starší už bude ve školce doufám 🙏
My taky na rodný list čekáme. Ale ve zdravotním průkazu ho mám už vylepený, takže si ho sestra jen zanesla do pc. ![]()
Po vigantolu všechny děti bolelo bříško. Teď dávám Terezii. ![]()
@kam2 píše:
My taky na rodný list čekáme. Ale ve zdravotním průkazu ho mám už vylepený, takže si ho sestra jen zanesla do pc.Po vigantolu všechny děti bolelo bříško. Teď dávám Terezii.
To už jsem slyšela že po Vigantolu bolí bříško my jsme s ním problém neměli u dcery a pokud bude náhodou problém tak mám doma od Jamiesona a pro jistotu stejnak dávám ještě BioGaiu protože vím že kluci asi víc trápí prdíky jak holky ale my zatím musím poklopat (klop, klop, klop) všechno dobrý 🙏
@kam2 dcera s ním problém neměla, uvidíme co mrnous ale máme doma i jiný Dcko ale to je až od ukončeného 1. Měsíce tak kdyžtak přejdu na nej
No jako doktorka říkala, že schválený je jen vigantol, ale že kdyby ji bolelo bříško, tak to nemám hrotit. Ale jen taková technická…mamka říkala, že nám žádný vigatol ani jine Décko nedávala. Tak si říkám, od kdy se asi tak předepisuje. ![]()
@kam2 dřív se dával rybí tuk. Vigantol je od narození a je to registrovaný léčivý prostředek (lék) kdežto ty ostatní jsou jen doplňky stravy nejsou zaregistrované jako léky…
Ahoj holkyy, tak já včera po kontrole a Hamiltonově hmatu v 9 rano, jsem v 9 večer jela do nemocnice a o půl 1 se nam narodil Nicolasek. 3060g ale teda natrhl me dost uvnitř(šel obličejem nahoru), takže jsem dost šitá a je to dost nepříjemné, ale jinak je vše super. Sice na Vánoce budem v nemocnici, ale to vůbec neva❤️
@Nika56 píše:
Ahoj holkyy, tak já včera po kontrole a Hamiltonově hmatu v 9 rano, jsem v 9 večer jela do nemocnice a o půl 1 se nam narodil Nicolasek. 3060g ale teda natrhl me dost uvnitř(šel obličejem nahoru), takže jsem dost šitá a je to dost nepříjemné, ale jinak je vše super. Sice na Vánoce budem v nemocnici, ale to vůbec neva❤️
Gratuluju 💙 a přeji ať se rychle zotavis a jste brzy doma 😊
@Nika56 píše:
Moc moc gratuluju🍀 ❤️ tys mela termim az po mne nee?😄 preju at jste brzy v poradku a rychle hojeni 🍀 jsem zvedava, kdy na svet prijde ten nas vanocni darecek 😄
@Nika56 Taky gratuluju
Vnitrni natrzeni je hrozny..to siti mi prislo horsi jak porod. Ale uz to mas za sebou a maly je venku zdravy, o to jde
Mas darecek o den driv ![]()