TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
27.12.22 09:54

Ja byla dnes na kontrole v porodnici 40+0 a pry se nejak mala ven nechysta. Ale kontrolovala mi jen pohmatem cipek, UZ vubec nedelala, coz me teda překvapilo:D na dalsi kontrolu jdu v patek a pokud neporodim do 7 dnu, tak přesně za tyden v utery 3.1. nastup na vyvolani. Myslela jsem, ze se vyvolava po 10 dnech a ne po 7, tak jsem zacla byt uz malicko nervozni, ze se to fakt uz blizi a do tydne bude mala s nami ❤️ 😄

Jinak me posledni dny docela tvrdne a boli podbrisek, ale to spis prisuzuju i tomu, ze mam problém dojit si na záchod 😏 ale stale si myslim, ze si v mem tehotenstvi nemam vůbec na co stezovat, tak snad se mi to nevrati u porodu 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
27.12.22 09:59

:kytka: :kytka: holky 2v1, všem vám držím palce, ať máte ty naše poklady brzy u sebe :hug: :hug: :hug: držte se a přeji co nejpohodovejsi porody :srdce: :srdce:

My dnes odpoledne jedeme s Maxmiliankem na první kontrolu k Dr, včera tu s námi byl už týden na světě a je to sice strašně náročný se třemi dětmi, ale krásný :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Ennela
27.12.22 11:47
@kri.g píše:
Ja byla dnes na kontrole v porodnici 40+0 a pry se nejak mala ven nechysta. Ale kontrolovala mi jen pohmatem cipek, UZ vubec nedelala, coz me teda překvapilo:D na dalsi kontrolu jdu v patek a pokud neporodim do 7 dnu, tak přesně za tyden v utery 3.1. nastup na vyvolani. Myslela jsem, ze se vyvolava po 10 dnech a ne po 7, tak jsem zacla byt uz malicko nervozni, ze se to fakt uz blizi a do tydne bude mala s nami ❤️ 😄Jinak me posledni dny docela tvrdne a boli podbrisek, ale to spis prisuzuju i tomu, ze mam problém dojit si na záchod 😏 ale stale si myslim, ze si v mem tehotenstvi nemam vůbec na co stezovat, tak snad se mi to nevrati u porodu 😄 😄

Budu na tebe myslet a držím prsty 🤞 ♥️

• Citovat
  • Upravit
Ennela
27.12.22 11:48
@Kattynka000 píše: :kytka: :kytka: holky 2v1, všem vám držím palce, ať máte ty naše poklady brzy u sebe :hug: :hug: :hug: držte se a přeji co nejpohodovejsi porody :srdce: :srdce:My dnes odpoledne jedeme s Maxmiliankem na první kontrolu k Dr, včera tu s námi byl už týden na světě a je to sice strašně náročný se třemi dětmi, ale krásný :srdce: :srdce:

My máme taky dnes s Maxikem kontrolu ale už druhu 😊

• Citovat
  • Upravit
209
27.12.22 13:32

@Kattynka000 @Ennela moc dekuju, snad to prijde brzy, at uz to mame taky za sebou ❤️ 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.12.22 13:36

Já jsem dnes 39+6, tedy zítra termín. Po delší debate s dr, pročítání kde čeho atd., jsem se rozhodla kyvnout dnes na hamiltona. Jsem otevřená na 1 prst. Mám těhotenskou cukrovku, sice dobře kompenzovanou na dietě, ale nechtějí mě nechat přenášet déle než týden a dle Dr by Hamilton mohl pomoci k postupnému otevírání. Jinak mívám pravidelné tvrdnutí břicha už snad dva, tři týdny, vždy až k večeru, ale teď po Hamiltonu už je to i sem tam teď, navíc myslím, ze mi odešel i kousek zátky. Tak uvidíme ;) když nic, jsem v pátek objednaná už na poradnu do nemocnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
27.12.22 13:42
@kri.g píše:
@Kattynka000 @Ennela moc dekuju, snad to prijde brzy, at uz to mame taky za sebou ❤️ 😄

Věřím že ano 🤞 ❤️

• Citovat
  • Upravit
209
27.12.22 14:21
@Em84 píše:
Já jsem dnes 39+6, tedy zítra termín. Po delší debate s dr, pročítání kde čeho atd., jsem se rozhodla kyvnout dnes na hamiltona. Jsem otevřená na 1 prst. Mám těhotenskou cukrovku, sice dobře kompenzovanou na dietě, ale nechtějí mě nechat přenášet déle než týden a dle Dr by Hamilton mohl pomoci k postupnému otevírání. Jinak mívám pravidelné tvrdnutí břicha už snad dva, tři týdny, vždy až k večeru, ale teď po Hamiltonu už je to i sem tam teď, navíc myslím, ze mi odešel i kousek zátky. Tak uvidíme ;) když nic, jsem v pátek objednaná už na poradnu do nemocnice :)

Drzim palce, at uz to mas brzy za sebou a hlavne at mas co nejrychlejsi a co mozna nejmin bolestivy porod 😊 😄 mne hamiltona zatim nikdo nenabizel, ale pokud neporodim do patku, tak se na nej v nemocnici asi zeptam. Je to pri prenaseni urcite setrnejsi, nez bezne vyvolani porodu na konci, coz uz by me tak jako tak pak pravdepodobne cekalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.12.22 15:35
@kri.g píše:
Drzim palce, at uz to mas brzy za sebou a hlavne at mas co nejrychlejsi a co mozna nejmin bolestivy porod 😊 😄 mne hamiltona zatim nikdo nenabizel, ale pokud neporodim do patku, tak se na nej v nemocnici asi zeptam. Je to pri prenaseni urcite setrnejsi, nez bezne vyvolani porodu na konci, coz uz by me tak jako tak pak pravdepodobne cekalo.

Děkuji, tobě přeji to samé taky :) :hug: pro mě to bylo docela těžké rozhodování, možná až nepochopitelně, vím, že pokud tělo a miminko nejsou připravené, Hamilton nic nezmění, ale pořád to chci nechat na malé, ať si sama zvolí, kdy je čas a bála jsem se jí do toho zasáhnout. Na druhou stranu, prvního syna jsem 10 dní přenášela a byl tedy nakonec vyvolávaný, prošli jsme vším - oxytocin, léky, píchnutí vody, a už bych se tomu chtěla vyhnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.12.22 15:53
@Em84 píše:
Děkuji, tobě přeji to samé taky :) :hug: pro mě to bylo docela těžké rozhodování, možná až nepochopitelně, vím, že pokud tělo a miminko nejsou připravené, Hamilton nic nezmění, ale pořád to chci nechat na malé, ať si sama zvolí, kdy je čas a bála jsem se jí do toho zasáhnout. Na druhou stranu, prvního syna jsem 10 dní přenášela a byl tedy nakonec vyvolávaný, prošli jsme vším - oxytocin, léky, píchnutí vody, a už bych se tomu chtěla vyhnout. :?

To chapu. Me ceka prvni porod a puvodne jsem si o hamiltona chtela pozadat doktora drive, ale pak jsem si o tom cetla a říkala si, ze je asi lepsi nezasahovat, dokud neprenasim a nechat to na mimcu. Kazdopadne ted kdyz me pripadne ceka za tyden vyvolání, tak uz bych ho podstoupila taky :D ale furt doufam a verim, ze se porod snad sam rozbehne i bez toho. Ta bolest podbrisku se den ode dne snad stupnuje a ikdyz to nejsou kontrakce ani pravidelne ani neprabidelne tak doufam, ze uz to nejakou spojitost s porodem - priprava atd ma a „netrpim“ zbytecne 😄 😄 ale je to divny, spis je to jen tim jak doleha hlavička na cipek a tak… No uvidime, jsem v tomhle absolutne neznala, tak se nechame prekvapit 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.12.22 18:59

Tak my jsme se vrátili z procházky a bez všech pochybností mužů říct, že mi odešla zátka, takže jsem asi zase o něco víc otevřená. Bolesti žádné, jen to tvrdnutí je nepříjemné a taky jak se tam hemží a má tu hlavičku už fakt nízko, tak je to nepříjemné na čípek. Ale to už taky tak mám delší dobu, někdy jsem měla až pocit, že mi vypadne za chůze :lol: zatím si to nějak nepřipouštím, že už třeba do týdne tady fakt bude, bude mi chybět to bříško, pohyby a co si budem, taky ten relax :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
27.12.22 21:25
@Em84 píše:
Tak my jsme se vrátili z procházky a bez všech pochybností mužů říct, že mi odešla zátka, takže jsem asi zase o něco víc otevřená. Bolesti žádné, jen to tvrdnutí je nepříjemné a taky jak se tam hemží a má tu hlavičku už fakt nízko, tak je to nepříjemné na čípek. Ale to už taky tak mám delší dobu, někdy jsem měla až pocit, že mi vypadne za chůze :lol: zatím si to nějak nepřipouštím, že už třeba do týdne tady fakt bude, bude mi chybět to bříško, pohyby a co si budem, taky ten relax :lol:

No nás malý má 15 dní a taky mi to všechno chybi 😔 hormony pracují na plné obrátky tak když si na to všechno vzpomenu chce se mi normalne brečet 🙈

• Citovat
  • Upravit
69
27.12.22 21:40
@Ennela píše:
No nás malý má 15 dní a taky mi to všechno chybi 😔 hormony pracují na plné obrátky tak když si na to všechno vzpomenu chce se mi normalne brečet 🙈

Já vím :hug: taky si to pamatuji, a to mám od druhého porodu už 11 let..to, jak na začátku najednou v ničem nebyl řád a zároveň každý den byl stejný kolotoč, stereotyp, všechno se řídilo podle miminka, navíc, obě mé děti se narodily v říjnu, takže taky věčně tma, ponuro… Ale dny budou brzy delší, miminko se naučí svůj režim a zase bude dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
27.12.22 22:05

Ty jo, u vas se to holky uz pekne chystá. Držím palečky a at se to už rozjede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
28.12.22 00:19
@Em84 píše:
Já vím :hug: taky si to pamatuji, a to mám od druhého porodu už 11 let..to, jak na začátku najednou v ničem nebyl řád a zároveň každý den byl stejný kolotoč, stereotyp, všechno se řídilo podle miminka, navíc, obě mé děti se narodily v říjnu, takže taky věčně tma, ponuro… Ale dny budou brzy delší, miminko se naučí svůj režim a zase bude dobře :)

Taky mám dceru narozenu v říjnu 🙂 no mě je spíš do břeku že si uvědomují že každým dnem konci nějaký období za kterým mi je smutno protože se už nezopakuje je to zvláštní jak si člověk přeje mít miminko co nejrychleji u sebe a pak když tu je najednou mu všechno chybi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky