TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
31.12.22 06:34

@Mystery-lady dekujuuu :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.12.22 06:44

Viktorinka je na světě :srdce: :) o půlnoci jsme přijeli do nemocnice, narodila se v 5.17, 50cm, 3300g :srdce: porod proběhl přesně jak jsem si pro ni vysnila. :) Teď bondingujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
31.12.22 06:52

@Em84 gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
31.12.22 07:05
@Em84 píše:
Viktorinka je na světě :srdce: :) o půlnoci jsme přijeli do nemocnice, narodila se v 5.17, 50cm, 3300g :srdce: porod proběhl přesně jak jsem si pro ni vysnila. :) Teď bondingujeme :hug:

Gratuluji :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
568
31.12.22 08:14

@Em84 moc gratuluji, to je krásný že vám to dopadlo takhle hezky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
31.12.22 08:20

@kri.g tak ty už naši skupinku “stále 2v1” taky už opouštíš.. nebo jsi už opustila? :lol: :lol:
My tady už jsme s @Veve9 asi úplně poslední, že? :mrgreen: Já si teda za sebe alespoň myslím, že letos rodit už nebudu…je mi stale děsně dobře :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
31.12.22 17:11

@Em84 gratulujuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.12.22 18:03
@Mystery-lady píše:
@kri.g tak ty už naši skupinku “stále 2v1” taky už opouštíš.. nebo jsi už opustila? :lol: :lol:
My tady už jsme s @Veve9 asi úplně poslední, že? :mrgreen: Já si teda za sebe alespoň myslím, že letos rodit už nebudu…je mi stale děsně dobře :lol: :roll:

Já jsem taky celý pátek neměla vůbec podezření, že by se mohlo něco stát. Až fakt kolem té šesté, půl sedmé něco jako ms „bolesti“, u mě je to tedy spíš takový nepříjemný tlak. Jedná kontrakce/poslíček byla ale síla, až se mi podlomila kolena. Dělala jsem ještě svíčkovou na dnešek a fakt se mi povedla, tak jsem si ani nepřipouštěla, že si ji nedám :D ale kolem té 11 večer už jsem si byla jistá, že to není falešný poplach. V nemocnici po monitoru apod Dr nahlásil spotřebovaný čípek a otevřená na 3-4 cm :dance: poprosila jsem o klystýr, pak jsem byla asi hodinu v horké vaně, to mě posunulo na 5. Pak mi PA nabídla napářku a ta mi, si myslím, hodně pomohla. Tam jsem trochu začala cítit nutkání tlačit, ale ještě jsem byla schopná to udychat. Pak zase asi hodina ve vaně, tam to nutkání sílilo, tak jsem cinkla na PA a nález 8 cm ;) tak jsem šla na balón a chodit, aby mi gravitace pomohla a už jsem si mohla i lehce přitlačovat. Pak mě zkusmo pa vyšetřila při kontrakci, která už byla fakt tlačící, cítila hlavičku tak cinkla na lékaře, novorozeneckou sestru a do 10 minut jsem měla malou na břiše :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
31.12.22 21:29

@Em84 tak to je fakt krásný, když to jde takhle “hladce”.. je mi jasný, že i tak je za tím spousta bolesti… ale žádný dlouhý trápení :) to bych si přála taky. Já s prvním byla doma skoro 24 hodin v nepravidelných kontrakcich á 8-10 minut, jela jsem do porodnice, tam jsem čekala dalších asi 8 hodin( bxl to den kdy mě měli vyvolávat) než zhodnotili ze se to samo moc neposouva a dali mi vyvolavacku, malý byl pak na světě asi 6 hodin na to. To už bylo dobrý a rychlý. Tak jsem strašně zvědavá, co mě čeká tentokrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
1.1.23 15:34

Ahojky, omlouvam se za neaktivitu. Valerie se narodila v patek 30.12. V pul 11 vecer, nakonec bohuzel po akutni sekci. Byly tam nejake komplikace - zkazena plodovka, pri silnych kontrakcich klesly ozvy mimca, nalehala na branku celem a ne zadkem hlavicky, mela omotanou nsnuru a ja se po 23 hodinach v porodnici i pri kontrakcich neotevirala. No tohle bylo jedine, co jsem snad nechtela, ale obe jsme v poradku uz spolu v pokoji a mame to za sebou. ❤️ gratuluju vsem co take porodily a drzim palecky tem, ktere to jeste ceka 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
1.1.23 16:12

Tak mi uz to mame zasebou :srdce: vcera v 0:30hod prdla voda a v 10:30 byl prcek na svete ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
1.1.23 16:12
@Veve9 píše:
Tak mi uz to mame zasebou :srdce: vcera v 0:30hod prdla voda a v 10:30 byl prcek na svete ♥️

3640 g :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
1.1.23 16:26
@kri.g píše:
Ahojky, omlouvam se za neaktivitu. Valerie se narodila v patek 30.12. V pul 11 vecer, nakonec bohuzel po akutni sekci. Byly tam nejake komplikace - zkazena plodovka, pri silnych kontrakcich klesly ozvy mimca, nalehala na branku celem a ne zadkem hlavicky, mela omotanou nsnuru a ja se po 23 hodinach v porodnici i pri kontrakcich neotevirala. No tohle bylo jedine, co jsem snad nechtela, ale obe jsme v poradku uz spolu v pokoji a mame to za sebou. ❤️ gratuluju vsem co take porodily a drzim palecky tem, ktere to jeste ceka 🍀

Moc gratuluju :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ennela
1.1.23 16:27
@Veve9 píše:

Gratuluju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
147
1.1.23 17:01

@kri.g gratuluji, hlavne, ze jste iba v poradku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie