TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11831
30.12.22 08:40

Děvčata nemám úplně čas to tu vše dočíst co tu přibilo (snad později) mám doma přecejen trosku ficak 🙈

A tak vsem co už to máte za sebou a držíte své poklady v náručí moc vám všem gratuluji. 🍀
Těm co ještě čekají držím moc palce ať to zvládnete (zvládnete nebojte ;) ) a brzy se zotavite a můžete jít s ortousky brzy domu. :srdce:

Všem ve skupince taktéž přeji mnoho stestí a zdraví do nového roku 😘 ☺️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.12.22 11:09
@Mystery-lady píše:
@Em84 já taky :lol: ve středu uz mám datum na případný vyvolávání :nevim:

Tak já jsem zpět z nemocnice, akorát mi natočili monitor, žádný Utz ani vyšetření a další kontrola v pondělí v 10. A když se malá nerozhoupe sama, tak taky ve středu 4.1. nástup na vyvolávání. Tak my budeme asi celý víkend vyvolávat sami :oops: :D kdy jsi měla termín? Já podle 1.screeningu 28.12., ale podle ms 31.12., malá v úterý měla odhad 3300g, takže zas tak velká není, že by musela nutně ven, si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.12.22 13:20

@Em84 tak to máme úplně stejný, v pondělí kontrola, ve středu vyvolávání. Já měla termíny už 24 a 25. Já se snazim už delší dobu taknejak připravovat tělo na to, aby porodilo, ale furt to miminko ne a ne pustit :lol: tak ti budu drzet pěsti, aby ti to vyšlo. A už se to díle alespoň nějak připravuje? Nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.12.22 13:30

@Mystery-lady no naposledy v úterý jsem měla čípek prostupný pro prst, odešla zátka, mám takové to tvrdnutí, což jsou asi poslíčci :nevim: ale dá se to rozdychat a není to pravidelné. Taky držím palce, aby se ti miminko rozhodlo samo a nenechalo se přemlouvat dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.12.22 14:12

@Em84 ať se obě ty naše dítka už rozhodnou jít na svět. Ono jim stejně nic jiného nezbyde.. tak to máme i nalez úplně stejný :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
30.12.22 15:11
@Mystery-lady píše:
@Em84 ať se obě ty naše dítka už rozhodnou jít na svět. Ono jim stejně nic jiného nezbyde.. tak to máme i nalez úplně stejný :lol: :nevim:

Taky mam stejny nalez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
30.12.22 15:53
@kri.g píše:
Tak mne ve 23:30 prdla voda a jsem v porodnici🙄 😄 ale mimo zatim nepravidelne slabe kontrakce se asi zatim k porodu neschyluje 😒 😄 tak jsem zvedava, jak dlouho tu budu.
Čtu to až teď tak nevím jestli to už máš za sebou nebo ne každopádně myslím na tebe :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
209
30.12.22 17:59
@Ennela píše: Čtu to až teď tak nevím jestli to už máš za sebou nebo ne každopádně myslím na tebe :srdce:

Jeste nemam, stale v porodnici. Ted mi dali prvni kapacku atb kvuli tomu, ze uz je to 18 hodin, co odtekla plodovka. Kontrakce mam a některé i silne dle monitoru, ale dost nepravidelne a nekds treba i po 15 minutach. Zatim to je v pohode, ale nevim, jak dlouho tu jeste jako budu muset byt 😒 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
30.12.22 18:35

:srdce: :kytka: holky všem gratuluji, cekatelkam držím palce :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
30.12.22 18:35

@kri.g :kytka: :kytka: drž se holka!

• Citovat
  • Upravit
Ennela
30.12.22 19:09
@kri.g píše:
Jeste nemam, stale v porodnici. Ted mi dali prvni kapacku atb kvuli tomu, ze uz je to 18 hodin, co odtekla plodovka. Kontrakce mam a některé i silne dle monitoru, ale dost nepravidelne a nekds treba i po 15 minutach. Zatim to je v pohode, ale nevim, jak dlouho tu jeste jako budu muset byt 😒 😄

Tak snad už te dlouho trápit nebude 🙏 a jeste dnes se pochvalis že to uz maš za sebou 🙂

• Citovat
  • Upravit
69
30.12.22 21:35

Tak já mám cca od půl 7 kontrakce v průměru po 8 minutách, někdy po 5, někdy po 13 a špiním. Ale už to teda není jen tvrdnutí, některé jsou fakt jízda 8o. Dám sprchu a uvidíme, jestli pojedeme. Bojím se, že řeknou, že se dole nic neděje, muže pošlou domu ale mě si tam nechají, protože jsem po termínu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
30.12.22 21:44
@Em84 píše:
Tak já mám cca od půl 7 kontrakce v průměru po 8 minutách, někdy po 5, někdy po 13 a špiním. Ale už to teda není jen tvrdnutí, některé jsou fakt jízda 8o. Dám sprchu a uvidíme, jestli pojedeme. Bojím se, že řeknou, že se dole nic neděje, muže pošlou domu ale mě si tam nechají, protože jsem po termínu :?

Ty jo, uvidis, drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11831
30.12.22 21:58

@kri.g @Em84 držím palce děvčata 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
31.12.22 02:29
@Em84 píše:
Tak já mám cca od půl 7 kontrakce v průměru po 8 minutách, někdy po 5, někdy po 13 a špiním. Ale už to teda není jen tvrdnutí, některé jsou fakt jízda 8o. Dám sprchu a uvidíme, jestli pojedeme. Bojím se, že řeknou, že se dole nic neděje, muže pošlou domu ale mě si tam nechají, protože jsem po termínu :?

Držím prsty :* já jsem takhle měla nepravidelně kontrakce 3 dny s odcházející zátkou a vždy to šlo rozdychat nebo zahnat vanou a ten třetí den to už byl extrém některé boli celkem bolestivé ale pořád to bylo nepravidelně a pak jsem se teda už rozhoupala po celém dny a řekla mužovi aby mi teda zavolal sanitku že teda pojedu a uvidíme a když jsme dorazili do porodnice byla jsem na 7 cm :D a to si teď říkám že kdyby jsem ještě počkala doma cca hodinu jak jsem to měla v plánu musel by me odrodit muž :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky