Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mystery-lady Teda, az ted ctu, ze uz si tak daleko. Tak drzim palce, at mas krasny porod ![]()
Moc holky děkuji za podporu
v 17:33 malá vykoukla na svět, tak to docela i šlo, první porod jsem měla komplikovaný, takmpro mě byla příjemná změna, ze si miminko muzu tentokrat vytlačit sama
ji a teda poslední opozdilec se jmenuje Emma
a jsem z ni úplně hotova, určitě znáte ![]()
@Mystery-lady moc gratuluju, je dokonalá ![]()
A jsme kompletní
přeji všem malým střelkyním, střelcům, kozorožkám a kozorožcům krásný a spokojený život
![]()
@Mystery-lady píše:
Moc holky děkuji za podporuv 17:33 malá vykoukla na svět, tak to docela i šlo, první porod jsem měla komplikovaný, takmpro mě byla příjemná změna, ze si miminko muzu tentokrat vytlačit sama
a jsem z ni úplně hotova, určitě znáte
Je krasna, moc gratuluji! ![]()
@Mystery-lady píše:
Moc holky děkuji za podporuv 17:33 malá vykoukla na svět, tak to docela i šlo, první porod jsem měla komplikovaný, takmpro mě byla příjemná změna, ze si miminko muzu tentokrat vytlačit sama
a jsem z ni úplně hotova, určitě znáte
Ta je nádherná
a jake má velikánské oka gratuluji moc, moc ![]()
@Vladusxx @Kattynka000 @Em84 @xantypa80 @Ennela @EmmaRose moc děkuju
jsem rada ze už vám nemusím tiše závidět a už to mám taky za sebou
akorát máme teď problém, je na světě už skoro 2 dny a ještě nečurala. Nemáte to někdo už třeba zažité? ![]()
@Mystery-lady Viktorka taky čůrala až tak třetí den. Taky to po nás celkem vyžadovali v porodnici, aby měli jistotu, že ledviny dobře fungují, takže jsme s partnerem měli neskutečnou radost, když proužek na pamperskach zmodral ![]()
@Mystery-lady malej se vyčůral hned na porodním sále a pak cural první dva dny jen hrozně malinko a myslím že kdyby nedostal um kvůli nízké glykémii tak by taky necural. Až když ode me začal pít což bylo druhý den v noci tak pak začal čůrat víc…ale i tak to bylo vždy jen pár kapek…pořádně se rozcural až doma
@Em84 @Vladusxx dekuju za odpovědi, už jsem začínala byt nervózní, ale dělali ji ultrazvuk a tam vše v pořádku. A hned na pokoji se pak vycurala
proste jen chtěla způsobit haló ![]()
Holky mám doraz prosím, mužů užívat prebiotika ( biopron 1× denne) a zároveň davat biopronove kapicky 0,25ml i miminku? Nebo mám vybrat pouze jedno užívání, buď ja nebo mimi? Aby toho zase neměl moc
chceme předejít bolení bříška
děkuji moc předem za odpověď
@Veve9 píše:
Holky mám doraz prosím, mužů užívat prebiotika ( biopron 1× denne) a zároveň davat biopronove kapicky 0,25ml i miminku? Nebo mám vybrat pouze jedno užívání, buď ja nebo mimi? Aby toho zase neměl mocchceme předejít bolení bříška
děkuji moc předem za odpověď
Já osobně užívám jenom půlku tabletky Dečka, Kyselinu listovou taky jednu tabletu a od dnes když už bude malymu ve čtvrtek měsíc jsem přidala i jednu tabletu Vitamínů C a maly užívá jednu kapičku Vigantolu a 5 kapek BioGaiu jinak už nic víc
Příspěvek upraven 08.01.23 v 18:38