TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
4.1.23 17:40

@Mystery-lady Teda, az ted ctu, ze uz si tak daleko. Tak drzim palce, at mas krasny porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.1.23 00:05

Moc holky děkuji za podporu :hug: v 17:33 malá vykoukla na svět, tak to docela i šlo, první porod jsem měla komplikovaný, takmpro mě byla příjemná změna, ze si miminko muzu tentokrat vytlačit sama :lol: ji a teda poslední opozdilec se jmenuje Emma :D a jsem z ni úplně hotova, určitě znáte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
5.1.23 02:42

@Mystery-lady moc gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
5.1.23 09:35

@Mystery-lady :srdce: :srdce: :srdce: gratulace opozdilky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
69
5.1.23 11:48

@Mystery-lady moc gratuluju, je dokonalá :srdce:
A jsme kompletní :) přeji všem malým střelkyním, střelcům, kozorožkám a kozorožcům krásný a spokojený život :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
5.1.23 12:41
@Mystery-lady píše:
Moc holky děkuji za podporu :hug: v 17:33 malá vykoukla na svět, tak to docela i šlo, první porod jsem měla komplikovaný, takmpro mě byla příjemná změna, ze si miminko muzu tentokrat vytlačit sama :lol: ji a teda poslední opozdilec se jmenuje Emma :D a jsem z ni úplně hotova, určitě znáte :mrgreen:

Je krasna, moc gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
5.1.23 12:48
@Mystery-lady píše:
Moc holky děkuji za podporu :hug: v 17:33 malá vykoukla na svět, tak to docela i šlo, první porod jsem měla komplikovaný, takmpro mě byla příjemná změna, ze si miminko muzu tentokrat vytlačit sama :lol: ji a teda poslední opozdilec se jmenuje Emma :D a jsem z ni úplně hotova, určitě znáte :mrgreen:

Ta je nádherná :srdce: a jake má velikánské oka gratuluji moc, moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
147
5.1.23 19:46

@Mystery-lady gratulujuuu :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
6.1.23 11:42

@Vladusxx @Kattynka000 @Em84 @xantypa80 @Ennela @EmmaRose moc děkuju :srdce: jsem rada ze už vám nemusím tiše závidět a už to mám taky za sebou :lol: akorát máme teď problém, je na světě už skoro 2 dny a ještě nečurala. Nemáte to někdo už třeba zažité? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.1.23 17:38

@Mystery-lady Viktorka taky čůrala až tak třetí den. Taky to po nás celkem vyžadovali v porodnici, aby měli jistotu, že ledviny dobře fungují, takže jsme s partnerem měli neskutečnou radost, když proužek na pamperskach zmodral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
6.1.23 18:12

@Mystery-lady malej se vyčůral hned na porodním sále a pak cural první dva dny jen hrozně malinko a myslím že kdyby nedostal um kvůli nízké glykémii tak by taky necural. Až když ode me začal pít což bylo druhý den v noci tak pak začal čůrat víc…ale i tak to bylo vždy jen pár kapek…pořádně se rozcural až doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.1.23 16:20

@Em84 @Vladusxx dekuju za odpovědi, už jsem začínala byt nervózní, ale dělali ji ultrazvuk a tam vše v pořádku. A hned na pokoji se pak vycurala :nevim: proste jen chtěla způsobit haló :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
7.1.23 17:58

@Mystery-lady si to šetřila až toho bude víc ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
8.1.23 16:06

Holky mám doraz prosím, mužů užívat prebiotika ( biopron 1× denne) a zároveň davat biopronove kapicky 0,25ml i miminku? Nebo mám vybrat pouze jedno užívání, buď ja nebo mimi? Aby toho zase neměl moc :nevim: chceme předejít bolení bříška :kytka: děkuji moc předem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
8.1.23 18:19
@Veve9 píše:
Holky mám doraz prosím, mužů užívat prebiotika ( biopron 1× denne) a zároveň davat biopronove kapicky 0,25ml i miminku? Nebo mám vybrat pouze jedno užívání, buď ja nebo mimi? Aby toho zase neměl moc :nevim: chceme předejít bolení bříška :kytka: děkuji moc předem za odpověď

Já osobně užívám jenom půlku tabletky Dečka, Kyselinu listovou taky jednu tabletu a od dnes když už bude malymu ve čtvrtek měsíc jsem přidala i jednu tabletu Vitamínů C a maly užívá jednu kapičku Vigantolu a 5 kapek BioGaiu jinak už nic víc

Příspěvek upraven 08.01.23 v 18:38

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí