TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ennela
14.1.23 20:14
@xantypa80 píše:
Na te prvni fotce ma nejakou protahlou hlavicku? :lol: Ale je fakt roztomily! Zavidim, ze mate dudlika, mne ho maly plive :roll:

Ježíš taky jsem si to teď všimla ale to bude asi jenom blbou fotkou 😂 a nemáš co závidet taky mi malý nechce vůbec dudlík to byla sekunda co jsem mu už po několikáté dudlík koupila a zkoušela tvar a materiál a měl ho opravdu chvíli a pak vyplivnul a víc nechcel a náma mu teď koupila jiný a ten celkem když je už fakt nouze ctnost chce ale taky jenom chvíli…posílám fotku jakej

• Citovat
  • Upravit
11834
14.1.23 20:23

@Ennela to je řekla bych úhlem ze kterého je to focené a tím že kvůli plešatosti neni jasné vidět přechod mezi obličejem a vlasatou části lebky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
14.1.23 21:41

Moc děkuji holky za odkazy a názory ohledne šátku a nositek. Zatím vyčkám a uvidíme až bude maly větší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
14.1.23 21:57
@Vladusxx píše:
@Ennela to je řekla bych úhlem ze kterého je to focené a tím že kvůli plešatosti neni jasné vidět přechod mezi obličejem a vlasatou části lebky :wink:

Teď mu nahoru vypadali všechny vlasy a je to hrozně vtipný má tam jak to říkám já cédéčko 😂

• Citovat
  • Upravit
414
15.1.23 15:41
@Ennela píše:
Ježíš taky jsem si to teď všimla ale to bude asi jenom blbou fotkou 😂 a nemáš co závidet taky mi malý nechce vůbec dudlík to byla sekunda co jsem mu už po několikáté dudlík koupila a zkoušela tvar a materiál a měl ho opravdu chvíli a pak vyplivnul a víc nechcel a náma mu teď koupila jiný a ten celkem když je už fakt nouze ctnost chce ale taky jenom chvíli…posílám fotku jakej

To je sranda, jak jsou jim ty dudliky velky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.1.23 21:04
@Vladusxx píše:
https://www.divio.cz/…alicek-sedy/Lehátko mám toto..má vibrace a když mimčo kope nozkama krásné se houpe. Starší se v něm hodně líbilo..i teď si do něj ještě občas sedne

Diky moc za tip :srdce: Prave jsem si to objednala, maly totiz usne jen pri kojeni ci houpani. Snazim se ted odbourat UM, ale maly je asi napul hladovy, tak je casteji vzhuru a place :,(. Porad jen kojim a odstrikavam, asi mi brzy hrabne.
Holky, obdivuju vas, ktere mate ty male deti dve 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
16.1.23 11:03

@xantypa80 já sem si koupila elektrickou odsávačku. Ale i tak je to otrava. Odsávání většinou v noci když na to mám klid. A malý stejně půl dne prorve i když je prebaleny najedeny vyprdeny…chce prostě náruč… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
23.1.23 16:09

Ahojte děvčata :mavam: jak se máte a co vase prcky? 🙂…nás Maxík má dnes už 6 týdnů nevím kde ten čas běží :nevim: dnes jsme byly na první očkování (Rotaviry) malý krásne přibírá, papa ☺️ jenom to spaní, odmítání dudy a rev je děs, je to docela náročný miminko 🙈 ve čtvrtek jdeme na kyčle a příští týden si už budu volat i na gynekologii na prohlídku po šestinedělí a co vy, pochvalte se nebo postazujte 😀

• Citovat
  • Upravit
870
24.1.23 12:24
@Ennela píše:
Ahojte děvčata :mavam: jak se máte a co vase prcky? 🙂…nás Maxík má dnes už 6 týdnů nevím kde ten čas běží :nevim: dnes jsme byly na první očkování (Rotaviry) malý krásne přibírá, papa ☺️ jenom to spaní, odmítání dudy a rev je děs, je to docela náročný miminko 🙈 ve čtvrtek jdeme na kyčle a příští týden si už budu volat i na gynekologii na prohlídku po šestinedělí a co vy, pochvalte se nebo postazujte 😀

Gratulujeme k 6tydnum :srdce: nám byli v sobotu 3tt :andel: dudlík u nás jede docela dost ale nespíme s nim :P nás už trapily prdiky, tak jsme nasadili espumisan kapicky a dneska už to chceme zkusit bez nich. Bereme Vigantol a prý hodně způsobuje bolení bříška, tak uvidíme. Kdyžtak bychom museli přejít třeba na kapicky od Terezia. :nevim: Jinak je Daník moc hodný :srdce: jen co bych trochu upravila je noční režim.. :mrgreen: spí 2hodinky a pak ho zase 2hodinky (i s krmením) uspávám. Ale to je asi taky normální :kytka: jinak si myslím, ze to zvladame docela dobře ale samozřejmě jsou dny, kdy si říkám, že je všechno špatně :D už aby skončilo šesti nedělí a můžeme taky někam vyrazit. Naštěstí je u nás krásně, tak chodíme aspoň na prochajdy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
24.1.23 12:41

Ahoj holky, mne konci sestinedeli tuto sobotu. Vcera jsem byla na gynde a zrejme mam zanet mocaku :zed:. Dnes mi udelaji test na citlivost ATB, mam strach, ze nebudu s ATB moci kojit :,(. I kdyz doktor rikal, ze kojeni ma prednost. Dalo mi hroznou praci odbourat UM, ale povedlo se. Nemate s tim nektera zkusenost?
Jinak jsme se s Lukaskem uz celkem szili, i kdyz hodne place, ale zachranil me satek. Obcas spi pres den, ale hezky spinka vecer i v noci, budi se jen na kojeni. Ale kazdy den mame koliky :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
24.1.23 13:15

@xantypa80 bude záležet co dají za ATB..určitě budou chtít dát taková při kterých se kojit smí…já sem při první taky měla zánět močáku a skončila sem s ATB při kterých se kojit nesmí…ale bylo to vpodstate fuk protože pokusy o kojení bylo trápení jak pro mě tak pro mimčo (prostě to nešlo) někdy prý ale i tak mimca mlíko s ATB odmítají..no uvidíš…držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
24.1.23 15:44
@Veve9 píše:
Gratulujeme k 6tydnum :srdce: nám byli v sobotu 3tt :andel: dudlík u nás jede docela dost ale nespíme s nim :P nás už trapily prdiky, tak jsme nasadili espumisan kapicky a dneska už to chceme zkusit bez nich. Bereme Vigantol a prý hodně způsobuje bolení bříška, tak uvidíme. Kdyžtak bychom museli přejít třeba na kapicky od Terezia. :nevim: Jinak je Daník moc hodný :srdce: jen co bych trochu upravila je noční režim.. :mrgreen: spí 2hodinky a pak ho zase 2hodinky (i s krmením) uspávám. Ale to je asi taky normální :kytka: jinak si myslím, ze to zvladame docela dobře ale samozřejmě jsou dny, kdy si říkám, že je všechno špatně :D už aby skončilo šesti nedělí a můžeme taky někam vyrazit. Naštěstí je u nás krásně, tak chodíme aspoň na prochajdy :srdce:

Děkujeme :srdce: jeee ten dudel vam tise zavidim…taky bereme Vigantol ale naštěstí u nás dobrý 🙏 já jsem na noční vstávání rezignovala a spi se mnou v posteli v postýlce být nechce a půl noci být hore nedokážu 🙈 ja bych teda už taky byla ráda za konec šestinedělí i když to už mi vlastně končí za pár dní ale spíš už bych chtěla zahodit vložku mezi nohama :lol:

• Citovat
  • Upravit
870
27.1.23 13:39

Holky zítra nám jsou 4.týdny a malý od vcerejska co hodinu pláče. Měl problémy s bříškem ale to mi přijde, ze už je lepší. Domnívám se, že to bude růstový sprut, protože ho nic jiného neutiši než prso. Pije tak 15-20min a pak zase hodina klid. Měli jste to také? 8o doufám, ze to nebude trvat dlouho, už dneska jsem se vůbec nevyspala a přes den to taky nejde, když je vklidu jen chvilku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
27.1.23 13:46

@Veve9 nejspíš spurt…může trvat klidně pár dni…my už sme měli 2×…vzhledem k tomu že musím fungovat a obstarat i starší tak to řeším tak že pak třeba v poledne a případně pak večer pokud je potřeba dam láhev…a je pak klid třeba aspoň 2-3 hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.1.23 18:07

Ahoj všem, tak nám už bude zítra měsíc :) teda přijde mi, jako bych rodila nejmíň v minulém životě a ne před měsícem. Jinak Viktorka je hrozně hodné miminko, v noci dokáže spát i 4 hodiny, vlastně i přes den pořád spí, vzhůru bývá tak hodinku a už ji to zas bere :D ale taky už jsme měli čest se sprutem, to se budila snad co hodinku, takže jsem párkrát vyměkla a kojila v leže a obě jsme takhle usnuly. Mám z toho ale špatné svědomí, bojím se SIDS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí