Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ennela to je řekla bych úhlem ze kterého je to focené a tím že kvůli plešatosti neni jasné vidět přechod mezi obličejem a vlasatou části lebky ![]()
Moc děkuji holky za odkazy a názory ohledne šátku a nositek. Zatím vyčkám a uvidíme až bude maly větší ![]()
@Ennela píše:
Ježíš taky jsem si to teď všimla ale to bude asi jenom blbou fotkou 😂 a nemáš co závidet taky mi malý nechce vůbec dudlík to byla sekunda co jsem mu už po několikáté dudlík koupila a zkoušela tvar a materiál a měl ho opravdu chvíli a pak vyplivnul a víc nechcel a náma mu teď koupila jiný a ten celkem když je už fakt nouze ctnost chce ale taky jenom chvíli…posílám fotku jakej
To je sranda, jak jsou jim ty dudliky velky ![]()
@Vladusxx píše:
https://www.divio.cz/…alicek-sedy/Lehátko mám toto..má vibrace a když mimčo kope nozkama krásné se houpe. Starší se v něm hodně líbilo..i teď si do něj ještě občas sedne
Diky moc za tip
Prave jsem si to objednala, maly totiz usne jen pri kojeni ci houpani. Snazim se ted odbourat UM, ale maly je asi napul hladovy, tak je casteji vzhuru a place
. Porad jen kojim a odstrikavam, asi mi brzy hrabne.
Holky, obdivuju vas, ktere mate ty male deti dve ![]()
@xantypa80 já sem si koupila elektrickou odsávačku. Ale i tak je to otrava. Odsávání většinou v noci když na to mám klid. A malý stejně půl dne prorve i když je prebaleny najedeny vyprdeny…chce prostě náruč… ![]()
Ahojte děvčata
jak se máte a co vase prcky? 🙂…nás Maxík má dnes už 6 týdnů nevím kde ten čas běží
dnes jsme byly na první očkování (Rotaviry) malý krásne přibírá, papa ☺️ jenom to spaní, odmítání dudy a rev je děs, je to docela náročný miminko 🙈 ve čtvrtek jdeme na kyčle a příští týden si už budu volat i na gynekologii na prohlídku po šestinedělí a co vy, pochvalte se nebo postazujte 😀
@Ennela píše:
Ahojte děvčatajak se máte a co vase prcky? 🙂…nás Maxík má dnes už 6 týdnů nevím kde ten čas běží
dnes jsme byly na první očkování (Rotaviry) malý krásne přibírá, papa ☺️ jenom to spaní, odmítání dudy a rev je děs, je to docela náročný miminko 🙈 ve čtvrtek jdeme na kyčle a příští týden si už budu volat i na gynekologii na prohlídku po šestinedělí a co vy, pochvalte se nebo postazujte 😀
Gratulujeme k 6tydnum
nám byli v sobotu 3tt
dudlík u nás jede docela dost ale nespíme s nim
nás už trapily prdiky, tak jsme nasadili espumisan kapicky a dneska už to chceme zkusit bez nich. Bereme Vigantol a prý hodně způsobuje bolení bříška, tak uvidíme. Kdyžtak bychom museli přejít třeba na kapicky od Terezia.
Jinak je Daník moc hodný
jen co bych trochu upravila je noční režim..
spí 2hodinky a pak ho zase 2hodinky (i s krmením) uspávám. Ale to je asi taky normální
jinak si myslím, ze to zvladame docela dobře ale samozřejmě jsou dny, kdy si říkám, že je všechno špatně
už aby skončilo šesti nedělí a můžeme taky někam vyrazit. Naštěstí je u nás krásně, tak chodíme aspoň na prochajdy ![]()
Ahoj holky, mne konci sestinedeli tuto sobotu. Vcera jsem byla na gynde a zrejme mam zanet mocaku
. Dnes mi udelaji test na citlivost ATB, mam strach, ze nebudu s ATB moci kojit
. I kdyz doktor rikal, ze kojeni ma prednost. Dalo mi hroznou praci odbourat UM, ale povedlo se. Nemate s tim nektera zkusenost?
Jinak jsme se s Lukaskem uz celkem szili, i kdyz hodne place, ale zachranil me satek. Obcas spi pres den, ale hezky spinka vecer i v noci, budi se jen na kojeni. Ale kazdy den mame koliky
.
@xantypa80 bude záležet co dají za ATB..určitě budou chtít dát taková při kterých se kojit smí…já sem při první taky měla zánět močáku a skončila sem s ATB při kterých se kojit nesmí…ale bylo to vpodstate fuk protože pokusy o kojení bylo trápení jak pro mě tak pro mimčo (prostě to nešlo) někdy prý ale i tak mimca mlíko s ATB odmítají..no uvidíš…držím palce ![]()
@Veve9 píše:
Gratulujeme k 6tydnumnám byli v sobotu 3tt
dudlík u nás jede docela dost ale nespíme s nim
nás už trapily prdiky, tak jsme nasadili espumisan kapicky a dneska už to chceme zkusit bez nich. Bereme Vigantol a prý hodně způsobuje bolení bříška, tak uvidíme. Kdyžtak bychom museli přejít třeba na kapicky od Terezia.
Jinak je Daník moc hodný
jen co bych trochu upravila je noční režim..
spí 2hodinky a pak ho zase 2hodinky (i s krmením) uspávám. Ale to je asi taky normální
jinak si myslím, ze to zvladame docela dobře ale samozřejmě jsou dny, kdy si říkám, že je všechno špatně
už aby skončilo šesti nedělí a můžeme taky někam vyrazit. Naštěstí je u nás krásně, tak chodíme aspoň na prochajdy
Děkujeme
jeee ten dudel vam tise zavidim…taky bereme Vigantol ale naštěstí u nás dobrý 🙏 já jsem na noční vstávání rezignovala a spi se mnou v posteli v postýlce být nechce a půl noci být hore nedokážu 🙈 ja bych teda už taky byla ráda za konec šestinedělí i když to už mi vlastně končí za pár dní ale spíš už bych chtěla zahodit vložku mezi nohama ![]()
Holky zítra nám jsou 4.týdny a malý od vcerejska co hodinu pláče. Měl problémy s bříškem ale to mi přijde, ze už je lepší. Domnívám se, že to bude růstový sprut, protože ho nic jiného neutiši než prso. Pije tak 15-20min a pak zase hodina klid. Měli jste to také?
doufám, ze to nebude trvat dlouho, už dneska jsem se vůbec nevyspala a přes den to taky nejde, když je vklidu jen chvilku ![]()
@Veve9 nejspíš spurt…může trvat klidně pár dni…my už sme měli 2×…vzhledem k tomu že musím fungovat a obstarat i starší tak to řeším tak že pak třeba v poledne a případně pak večer pokud je potřeba dam láhev…a je pak klid třeba aspoň 2-3 hodinky
Ahoj všem, tak nám už bude zítra měsíc
teda přijde mi, jako bych rodila nejmíň v minulém životě a ne před měsícem. Jinak Viktorka je hrozně hodné miminko, v noci dokáže spát i 4 hodiny, vlastně i přes den pořád spí, vzhůru bývá tak hodinku a už ji to zas bere
ale taky už jsme měli čest se sprutem, to se budila snad co hodinku, takže jsem párkrát vyměkla a kojila v leže a obě jsme takhle usnuly. Mám z toho ale špatné svědomí, bojím se SIDS ![]()
Ježíš taky jsem si to teď všimla ale to bude asi jenom blbou fotkou 😂 a nemáš co závidet taky mi malý nechce vůbec dudlík to byla sekunda co jsem mu už po několikáté dudlík koupila a zkoušela tvar a materiál a měl ho opravdu chvíli a pak vyplivnul a víc nechcel a náma mu teď koupila jiný a ten celkem když je už fakt nouze ctnost chce ale taky jenom chvíli…posílám fotku jakej