TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4326
1.11.23 10:22

@Ennela tak to mě mrzí ale bohužel neporadím, nám teď nejméně přibral mezi 8-10 měsíci přibral jen 600g ale doktorka nic nerikala… ale on je veliký měl v 10m 77cm a 11kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
7.11.23 23:04

Tak Valča nakonec měla 8390g v 8m a 8420-50g teď v 10m. :D skákalo to tam, jak se hýbala. Doktorka jen řekla, že nějak nepřibrala, ale že to asi bude tím, že začala být víc aktivní, a že ji můžu dávat nějaké tučnější věci. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
8.11.23 09:14
@kri.g píše:
@Ennela ahoj, ja moc neporadim, ale nase Valca mela v 8 mesicich 8.4 kg a ted ma nejspis min (10 mesicu). Zitra jdeme na kontrolu, tak uvidime co na to Dr. Ale vim, ze od te doby, co zacnou aktivne lezt a tak, tak muzou na chvilku neco malo i zhubnout. Maji vysoky vydej. Pak by se to melo snad srovnat a opet pomalicku pribirat, ale uz ne tak rychle :))

Ahoj, už je to nějaká doba co jsem se na to ptala a děkuju za odpověď no u nás je to bohužel čím dál tým horší..

• Citovat
  • Upravit
Ennela
8.11.23 09:19
@Anikaa02 píše:
@Ennela tak to mě mrzí ale bohužel neporadím, nám teď nejméně přibral mezi 8-10 měsíci přibral jen 600g ale doktorka nic nerikala… ale on je veliký měl v 10m 77cm a 11kg

Tisko závidím, nás Max měl v 10. měsících skoro 7,8 kg a 69,5 cm chodíme k doktorce jako na klavír a v pondělí další kontrola a já jsem už psychicky vyčerpaná z toho jak to pořád doktorka hrotí přitom podle fyzio co jsme chodili už nám to díky bohu ukončila je vše ok a holt Maxík nejede podle tabulek, je hodně aktivní, v neděli bude mít 11 měsíců a už chodí..jenomže doktorku to že je aktivní vůbec nezajímá

• Citovat
  • Upravit
11828
8.11.23 10:13

@Ennela a teď mezi 8 a 10m kontrolou něco nabral? Jako nabírání se teď už zpomaluje, zvlášť jestli už chodí, ale vyloženě hubnout by neměli…a jak je na tom s jídlem? L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
8.11.23 11:28
@Vladusxx píše:
@Ennela a teď mezi 8 a 10m kontrolou něco nabral? Jako nabírání se teď už zpomaluje, zvlášť jestli už chodí, ale vyloženě hubnout by neměli…a jak je na tom s jídlem? L

Cca 200 g ale vyrostl za 2 mesice jen o pól cm a to teď znepokojuje doktorku a proto po měsíci musíme prijít zas na kontrolu což je v pondělí a při pomyšlení na to že tam zas jdeme se mi úplně chvěje žaludek..a co se týče jídla nemá vysloveně nějaký extra problém nepapa jen když jdou zoubky nebo když byl nedávno nemocný

• Citovat
  • Upravit
11828
8.11.23 12:19

@Ennela 200g je super…mě malý přibral cca 300g mezi 8 a 10m kontrolou a taky vyrostl jen o půl cm…ale mezi 6a8m kontrolou vyrostl o 4cm a nabral kilo..takže řekla že vpoho a uvidíme na roční…basti úplně všechno i přes zuby..jen se v noci časteji budil a dlouho trvalo než zase usnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
8.11.23 15:39
@Vladusxx píše:
@Ennela 200g je super…mě malý přibral cca 300g mezi 8 a 10m kontrolou a taky vyrostl jen o půl cm…ale mezi 6a8m kontrolou vyrostl o 4cm a nabral kilo..takže řekla že vpoho a uvidíme na roční…basti úplně všechno i přes zuby..jen se v noci časteji budil a dlouho trvalo než zase usnul

Tak to máte super..u nás váha a miri jsou takovýhle:6.mesic 7540g a 67cm,8. měsíc 7530g a 69 cm a teď v 10. měsících 7730 g a 69,5 cm no a doktorke se pořád něco nelíbí a furt tam chodíme na převážení a premereni je to fakt psychicky náročný, pak na mě divne kouká a mám pocit jakoby jsem neco delala špatně nebo mu nedávala jist..s dcerou vůbec takový problém nebyl..pořád ho teda kojim protože ho tým v noci uspavam a pořád v noci x-krat na kojení vstava ale je to spíš že si jenom dudla a to iste i před vstáváním

• Citovat
  • Upravit
870
8.11.23 21:58

My dneska byli na 10m kontrole a malý má 9,3kg. Na 8m měl tuším 8,6kg s vytáhl se o 4cm na 74cm. Já si myslím, že i tak mate pěkné váhy a tedka jim rostou zoubky, tak nemusí chtít moc baštit. Zkuste byt v klidu, vím že se to snadno řekne ale uvidíte na další prohlídce, určo pěkně naberou a vytáhnou se :srdce: mě malý zezacatku taky hůř přibýval a tedka nezavře pusu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
9.11.23 03:58

@Ennela taky bych to neviděla. uplne tragicky, on možná bude trochu drobnější…neteře s Era taky byla takhle drobná, vlastně pořád je..teď přes léto se trochu vytáhla ale v březnu ji budou 2 roky a pořád nosí velikost 80, něco dokonce i 74 ale to už je spíš podle značky..některý jsou trochu větší jiný zase menší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
9.11.23 08:35
@Vladusxx píše:
@Ennela taky bych to neviděla. uplne tragicky, on možná bude trochu drobnější…neteře s Era taky byla takhle drobná, vlastně pořád je..teď přes léto se trochu vytáhla ale v březnu ji budou 2 roky a pořád nosí velikost 80, něco dokonce i 74 ale to už je spíš podle značky..některý jsou trochu větší jiný zase menší…

Každý v okolí mi to říká i já se tím uklidňují jenže moc to hroti doktorka a já pak začnu pochybovat

• Citovat
  • Upravit
Ennela
9.11.23 08:42
@Veve9 píše:
My dneska byli na 10m kontrole a malý má 9,3kg. Na 8m měl tuším 8,6kg s vytáhl se o 4cm na 74cm. Já si myslím, že i tak mate pěkné váhy a tedka jim rostou zoubky, tak nemusí chtít moc baštit. Zkuste byt v klidu, vím že se to snadno řekne ale uvidíte na další prohlídce, určo pěkně naberou a vytáhnou se :srdce: mě malý zezacatku taky hůř přibýval a tedka nezavře pusu :kytka:

Jenomže ono to tak úplně jídlem není žeby nechtěl bastit když to porovnám například s dcerou tak ona bastila mnohem méně než teď syn a byla s váhou i výškou ok už se nám to táhne všechno od půl roku takhle od kdy začal být hodně aktivní vím že i tím to může být jenže jak to mám vysvětlit doktorce když si nedá říct?..já si ještě říkám jestli to není tím že mu chybí mléko přes den nekojim a i když kojím večer spíš mě hodně kouše a hraje se a UM jakekoliv odmita

• Citovat
  • Upravit
11828
9.11.23 09:00

@Ennela a jinak mléčné vyblrobky dáváš? Můj malej taky od 6m mléko nemá…kojeni začal odmítat od 4m, to sem pak ještě měsíc vydržela kojit aspoň v noci, pres den měl krom masozeleniny um, a od 6m začal odmítat i um…tu si pak taky dál už jen v noci a třeba jen 30-50ml…přitom roste dobře…doktorka říkala hlavne dávat mléčné výrobky -plnotucne jogurty, kaše z plnotučného mléka, máslo, tvaroh, případně sýr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
9.11.23 11:57
@Vladusxx píše:
@Ennela a jinak mléčné vyblrobky dáváš? Můj malej taky od 6m mléko nemá…kojeni začal odmítat od 4m, to sem pak ještě měsíc vydržela kojit aspoň v noci, pres den měl krom masozeleniny um, a od 6m začal odmítat i um…tu si pak taky dál už jen v noci a třeba jen 30-50ml…přitom roste dobře…doktorka říkala hlavne dávat mléčné výrobky -plnotucne jogurty, kaše z plnotučného mléka, máslo, tvaroh, případně sýr…

Jasně, dávám už úplně vše..a na ten sýr jak píšeš to když jsem řekla doktorce mě málem sežrala že až od roka..od kdy byla dcera malinka mám pocit že se doktorka hodně změnila a jede tabulkový bomby

• Citovat
  • Upravit
69
9.11.23 12:06

@Ennela Jee, no to bychom pro vaši doktorku byli úplně pohroma! Mezi 8 a 10 měsícem Viva taky vyrostla jen půl cm, přibrala sice 410 g, ale za to ještě neleze, všude, kam potřebuje doválí sudy rychlostí blesku a teprve před necelým týdnem se začala jakštakš plazit, ale válení sudů pořád preferuje. Prý je jinak ve všem šikovná, čilá, upovídaná, tak jí dá ještě čas. Jo a nemá ještě ani zoubek :D budu se opakovat po ostatních, nenech se vystresovat doktorkou, co to moc hrotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí