TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ennela
7.3.23 07:41
@Anonymní píše:
Ahojky děvčata. Malému jsou dnes tři měsíce a už třetí až čtvrtý den je neklidný, blbe usíná (vždy usínal sám a krásně) furt něco cuca, ale dudlík odmítá, v noci hrozně slinta, vyžaduje si pozornost, je plačtivý a v noci se mi začal budit s brekem po 3-4 hodinách a to vždy spinkal 5-6 hodin. 2× denně má průjem. Před tím mi vypil po třech hodinách 150ml a teď dá sotva 50 -60ml a při papání mi přijde, že tu flašku spíše kouše než aby pil. Dásně má lehce oteklé, ale jelikož je to moje první mimi nepoznám zda tam něco je nebo ne a nedá si to vyfotit. Může už jít tak brzy o zoubky?

Máme podobný problém ale trvá to už 2 týdny a zuby nikde…když byla dcera malá tak jsem si taky myslela od 3. měsíce že ji jdou zuby a nakonec ji vylezl až když měla 8,5 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
11833
7.3.23 08:40

Můžou se jen hýbat uvnitř ale vylézt ještě nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.3.23 22:35
@Ennela píše:
To víš že jsem sjela už celý internet a mám z toho hlavu jako balón a taky jsem už všude možně na stranky fyzioterapeutek byla a když to porovnám s naší tak úplně všechno je tak jako to vysvětlovala nám..já jsem asi nějako možná jenom moc přecitlivělá s tým druhým dítětem a nebo to je i tým že s dcerou jsem opravdu nic nikdy nemusela řešit všechno to šlo tak nějak samo a teď řeším tohle a nemám zkušenosti a co si budem někdy když člověk čte různé věci po internetu tak to moc pozitivum nepřidává…ale děkuju moc za povzbuzení moc si toho vážím a pomohlo mi to 🙏

Ahoj, jak vám to jde s predilekcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
17.3.23 11:50
@Em84 píše:
Ahoj, jak vám to jde s predilekcí?

Ahoj, teď jsme 10. měli kontrolu po měsíci a chválili nás že už je vidět zlepseni ale pořád máme cvičit a polohovat protože má trošku problém se vzprimovanim když je na bříšku a přidala nám cvik na fit lopte a za měsíc nás čeká znova kontrola..helmicka nám už nehrozí nebo respektive pokud do 5 měsíce bude mít pořád slehlou hlavičku bude už jen na nás pokud to budeme chtít řešit z kozmetickeho hlediska..takže jsem v tomhle směru už klidnější a jsem na meho drobečka moc pyšná 😊 teď zas řeším malýho kašel a to že je chudák bez hlasů a je zachripnuty nebo zakřiknutý a naše doktorka ho vůbec nechtěla vidět a prej mu nic nemám na kašel dávat že má 3.mesice tak nic ani neexistuje :zed:

• Citovat
  • Upravit
Ennela
1.7.23 21:16

Ahoj holky :mavam: jak pak se máte po tak dlouhý době?..já si jdu zasa vylit k vám srdíčko :zed: od porodu furt něco řeším myslela jsem si že když už konečně úřady jsou všechny s naším Maxikem hotový, fyzio nám prospiva, nemoci jako rýma se už díky bohu neobjevují, školka skončila tak ze se to po půl roce našeho Maxika nějak vsechno sklidni a já si konečně o prázdninách vydychnu (přijdou babky) a začnu si pořádně užívat ten život s mojimi dětmi a co čert nechtěl začala jsem mít problémy já se štítnou zlazou a tak se chci holky zeptat máte nebo znáte někoho kdo měl zánět a jak to zvládal?..já už to nedávám a brečím bolesti a co je nejhorší žádný endokrinolog ve městě mě nechce akutne vzít zatím beru jen ATB ktere mi napsala moje obvodní ale mám pocit že je to každým dnem horší..

• Citovat
  • Upravit
414
1.7.23 22:18
@Ennela píše:
Ahoj holky :mavam: jak pak se máte po tak dlouhý době?..já si jdu zasa vylit k vám srdíčko :zed: od porodu furt něco řeším myslela jsem si že když už konečně úřady jsou všechny s naším Maxikem hotový, fyzio nám prospiva, nemoci jako rýma se už díky bohu neobjevují, školka skončila tak ze se to po půl roce našeho Maxika nějak vsechno sklidni a já si konečně o prázdninách vydychnu (přijdou babky) a začnu si pořádně užívat ten život s mojimi dětmi a co čert nechtěl začala jsem mít problémy já se štítnou zlazou a tak se chci holky zeptat máte nebo znáte někoho kdo měl zánět a jak to zvládal?..já už to nedávám a brečím bolesti a co je nejhorší žádný endokrinolog ve městě mě nechce akutne vzít zatím beru jen ATB ktere mi napsala moje obvodní ale mám pocit že je to každým dnem horší..

To je mi Te fakt lito! :hug: Ja mam hypofunkci stitne zlazy a ano, objednaci doba u endokr. byva dlouha :?. Vubec nevim, ze muze dojit i k zanetu 8o. Pokud by Ti ATB do 3 dnu nezabrala, jela bych na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
1.7.23 23:24
@xantypa80 píše:
To je mi Te fakt lito! :hug: Ja mam hypofunkci stitne zlazy a ano, objednaci doba u endokr. byva dlouha :?. Vubec nevim, ze muze dojit i k zanetu 8o. Pokud by Ti ATB do 3 dnu nezabrala, jela bych na pohotovost…

Našla jsem jednu nemocnici kde je i poliklinika a tam by mě mohli vzít co nejdříve (12.7.) ale jenom na krevní testy a až pak by mi dali termín kontroly tak si říkám že to vydržím nějako ale na druhou stranu kdy mi pak ten termín dají?..hlavně že mě moje obvodna posílala do jiné Nemocnici že tam se nemusím ani objednavat a mám jít rovno no a ještě že jsem tam volala vůbec nových pacientov neberu a kdybychom přišla rovno mě poslu pryc.to fakt když mám akutní stav mě nikdo nevezme?

• Citovat
  • Upravit
414
1.7.23 23:31
@Ennela píše:
Našla jsem jednu nemocnici kde je i poliklinika a tam by mě mohli vzít co nejdříve (12.7.) ale jenom na krevní testy a až pak by mi dali termín kontroly tak si říkám že to vydržím nějako ale na druhou stranu kdy mi pak ten termín dají?..hlavně že mě moje obvodna posílala do jiné Nemocnici že tam se nemusím ani objednavat a mám jít rovno no a ještě že jsem tam volala vůbec nových pacientov neberu a kdybychom přišla rovno mě poslu pryc.to fakt když mám akutní stav mě nikdo nevezme?

Tak to je silene 8o. Bohuzel neporadim, nastesti nemam s nicim takovym zkusenost. Jestli je Ti moc zle, tak se nenech odbyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11833
2.7.23 04:55

@Ennela je mi líto že máš takové problémy…ale tvé akutní potíže přece řeší obvodní lékař…konzultace s endokrino pak po prodělaném zanetu je jistě na místě protože může dojít k následné hypofunkci což není akutní ale chronicky problém. akutně by tam měli řešit co? Základní odběry na funkci štítné žlázy běžné dělá i obvodak…
Přeji brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
2.7.23 06:09
@xantypa80 píše:
Tak to je silene 8o. Bohuzel neporadim, nastesti nemam s nicim takovym zkusenost. Jestli je Ti moc zle, tak se nenech odbyt.

No už jsem obvolala tolik endokrinologu a všude mi řekli že akutne stavy nemají kam strčit jsou dovoleny a mají pacientov i jako zástupy 🤦‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Ennela
2.7.23 06:21
@Vladusxx píše:
@Ennela je mi líto že máš takové problémy…ale tvé akutní potíže přece řeší obvodní lékař…konzultace s endokrino pak po prodělaném zanetu je jistě na místě protože může dojít k následné hypofunkci což není akutní ale chronicky problém. akutně by tam měli řešit co? Základní odběry na funkci štítné žlázy běžné dělá i obvodak…
Přeji brzké uzdravení :kytka:

To mi řekla doktorka že je to akutní ať to řeším co nejdriv že teď bude mít týden dovolenou a chce mít výsledky od endokrinologa na stole že právě zatím mi dá ATB asi právě kvůli vysokému CRP a tým že mám bolesti a nějak fungovat musím nevím vůbec se nevyznám nikdy jsem se štítnou problém neměla a nevim si představit být několik měsíců v bolestech 😔 tak snad to nějak dám 💪

• Citovat
  • Upravit
826
7.7.23 20:30

Mám hypofunkci, chodím na kliniku Jana Lošťáka v Praze, tak tam můžeš zkusit zavolat, jsou tam moc milí a třeba budou mít místo ☺️ každopádně si můžeš zajít na odběrové místo a nechat si odebrat krev na štítnou žlázu jako samoplátce, abys měla aspoň hrubou představu jak na tom jsi, ale bez ultrazvuku ti to ještě nic stoprocentního neřekne.. a pokud máš bolesti tak na pohotovost :srdce: držím palce s hledáním endokrinologa, sama jsem tím prošla před dvěma lety a bylo to šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
7.7.23 20:48
@SaveLove píše:
Mám hypofunkci, chodím na kliniku Jana Lošťáka v Praze, tak tam můžeš zkusit zavolat, jsou tam moc milí a třeba budou mít místo ☺️ každopádně si můžeš zajít na odběrové místo a nechat si odebrat krev na štítnou žlázu jako samoplátce, abys měla aspoň hrubou představu jak na tom jsi, ale bez ultrazvuku ti to ještě nic stoprocentního neřekne.. a pokud máš bolesti tak na pohotovost :srdce: držím palce s hledáním endokrinologa, sama jsem tím prošla před dvěma lety a bylo to šílený :zed:

Prahu mám hodinu autem to je moc daleko abych tam docházela nemám řidičák a muž mě bohužel odvézt ne vždy může a cestovat se dvěma dětmi vlakem to bych nedala ještě v takovém stavu :( na odběr krve jsem byla u sví obvodni a teď znova pokud to pořád platí jdu ve středu do Nemocnice na odběr krve a podle toho mi dají termín na Endo, jinak jednu jsem sehnala ale nejbližší termín až 29.8. a podle recenzí se mi tam vůbec nechce :( jinak dnes jsem šla k zastupující obvodní protože se mi horší zdravotní stav pořád zánět, bolesti které vystřelují do zubov, opuch štítný zlazy už na pohled a každý večer mám zimnici a teplotu tak další ATB a dělali mi výtěr z krku a CRP které mi jen velmi malinko kleslo..nechci se litovat ale už nemůžu :( kdybychom aspoň věděla co mi přesně je

• Citovat
  • Upravit
Ennela
20.8.23 07:21

Ahojte holky, chci se vás zeptat je tu někdo kdo má víc dětí anebo kamarádky, známé anebo mají prostě zkušenost že im děti za 2 měsíce nic nepribrali a ještě zhubli?..myslím od 6 do 8 měsíce..a bylo všechno v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
209
30.10.23 13:56

@Ennela ahoj, ja moc neporadim, ale nase Valca mela v 8 mesicich 8.4 kg a ted ma nejspis min (10 mesicu). Zitra jdeme na kontrolu, tak uvidime co na to Dr. Ale vim, ze od te doby, co zacnou aktivne lezt a tak, tak muzou na chvilku neco malo i zhubnout. Maji vysoky vydej. Pak by se to melo snad srovnat a opet pomalicku pribirat, ale uz ne tak rychle :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí