TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11828
14.1.23 06:31

@Veve9 nemusí to tak být…dceru jsem taky nosila a když jí byly cca 3 měsíce koupila sem pak rostoucí nositko…a ona se přestala chtít nosit v šátku i v nositku..vztekala se tam protože nemohla pořádně koukat…a nosit už pak nechtěla…vždycky to skončilo řevem…pohodlné mi to teda taky úplně není a starší s uvázaným malým úplně neobstaram (je to divoška) ale třeba na krátkou pochuzku do města když by starší jela v kočárku by to asi šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
14.1.23 09:33
@Veve9 píše:
Já mám ještě doma chlapa, takže se u mimca protočíme ale jak to budu dělat potom, netuším :nevim: houpatko doma nemáme, ale je to dobrý typ, začnu už po nějakém koukat :mavam: jaké mate doma vy? :kytka: holky a budete některá šatkovat? Já nejsem příznivce šatkovani ale bude to asi hodně,,pohodlne”. Ale je mi jasné, ze když dam jednou malého do šátku, bude se pak dožadovat neustále. :roll:

Mě ten můj chlap víc škodí jak pomáhá je úplně opačnej když netřeba tak mi jenom zavadzia a když potřebuju pomoc je neochotnej a tak jsem radši když je v práci 🤦‍♀️ a já osobně satkovat nebudu ani šátek už doma nemám prodala jsem ho dcera v něm být nechtěla a ted u syna jsem si kvůli školce koupila radši nosítko od narození zatím jsem ho využila 2× a je to nepohodlný takhle u mimina takže ho spíš víc začnu užívat až nebudu muset mít novorozeneckou vložku a to jsem si myslela jak bude nosítko lepsi..nevíte náhodou do kdy ju tam mám mít tu novorozeneckou vložku?..a co se týče lehátka mám ho ještě po dceri a je to tohle

https://www.pilulka.cz/…-do-9kg-2019

• Citovat
  • Upravit
Ennela
14.1.23 09:38

Fotky Maxika na upoutání ;)

• Citovat
  • Upravit
11828
14.1.23 09:40

@Ennela spousta nesitek je od 3 měsíců..tak asi do té doby :nevim: taky mám nosítko a taky mi je nepohodlný…přemýšlím nad polovazacim nositkem…ale nejsou to věci úplně nejlevnější a malej vypadá že bude stejně jako starší spíše kocarkový…tak si nejsem jistá jestli investovat do toho nosítka…stejně mám pocit že bych toho moc neudělala když ho tam budu mít…přijde mi úplně nesmyslné vařit když mám před sebou uvázané miminko…to samé shybat se a obouvat/zouvat starší…pomáhat ji do schodů když se k tomu musím hodně předklánět… Navíc v nositku ani šátku nenakojim…mám na to moc velký prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
14.1.23 09:49

https://www.divio.cz/…alicek-sedy/

Lehátko mám toto..má vibrace a když mimčo kope nozkama krásné se houpe. Starší se v něm hodně líbilo..i teď si do něj ještě občas sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
14.1.23 09:56
@Vladusxx píše:
@Ennela spousta nesitek je od 3 měsíců..tak asi do té doby :nevim: taky mám nosítko a taky mi je nepohodlný…přemýšlím nad polovazacim nositkem…ale nejsou to věci úplně nejlevnější a malej vypadá že bude stejně jako starší spíše kocarkový…tak si nejsem jistá jestli investovat do toho nosítka…stejně mám pocit že bych toho moc neudělala když ho tam budu mít…přijde mi úplně nesmyslné vařit když mám před sebou uvázané miminko…to samé shybat se a obouvat/zouvat starší…pomáhat ji do schodů když se k tomu musím hodně předklánět… Navíc v nositku ani šátku nenakojim…mám na to moc velký prsa :lol:

Mě se právě taky už nechce do ničeho investovat a v kočárku malý krásne spí jenomže s kocarkom nemůžu do školky když jdu sama..přesne jednou jsem zkusila si ho dát do nosítka abych i doma mohla něco udělat a za prvé mi bylo moc horko a za druhé mi hodně zavadzal

• Citovat
  • Upravit
11828
14.1.23 10:22

@Ennela jj vést kočárek a ještě druhé prtě za ruku bude asi náročné..taky se toho trochu obávám az se starší přestane líbit v kočáře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
14.1.23 11:32
@Vladusxx píše:
@Ennela jj vést kočárek a ještě druhé prtě za ruku bude asi náročné..taky se toho trochu obávám az se starší přestane líbit v kočáře :lol:

My to naštěstí zvládame ale malá má třídu na poschodí a dokonce kočár nesmí do budovy i když si samozřejmě lidí kočáře tam dávají ale čekám kdy kdo nás za to sprdne a hlavně že malý když se nehoupe tak začne řvát tak ho dolů nechci samého nechávat no mají to blbe vymyšlené

• Citovat
  • Upravit
11828
14.1.23 11:36

@Ennela no to teda…tak ty máš starší už větší tak je rozumnější a dá se s ní trochu domluvit…naše si zatím litá jak se jí zrovna chce..někdy jde hezky za ruku někdy se valí vzteky po zemi protože ona chce jít zrovna na druhou stranu… :lol: je to ještě miminko ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
14.1.23 12:52
@Vladusxx píše:
@Ennela no to teda…tak ty máš starší už větší tak je rozumnější a dá se s ní trochu domluvit…naše si zatím litá jak se jí zrovna chce..někdy jde hezky za ruku někdy se valí vzteky po zemi protože ona chce jít zrovna na druhou stranu… :lol: je to ještě miminko ☺️

Ale mám pocit že tak jak jsem ji chválila ze zacatku teď jenom zlobí a zlobí a já jenom rvu a pak mě to mrzí

• Citovat
  • Upravit
11828
14.1.23 12:58

@Ennela jo taky sem teď na starší občas ostřejší než bych musela být a pak je mi to líto…malej je po většinu dopoledne opravdu neodlozitelny..po obědě teda chodíme ven. To oba spí a odpoledne bývá celkem vpohode. Pak zas vecer chce být malej někdy pořád na prsu ale to už starší leží vetsinou v postýlce tak to nevadí…ale vtěsnat mezi to nějaký domácí práce je fuška… Kdyby starší chodila do školky to by mi docela helflo..ale na to je mala a jesle tu nejsou…no..dala jsem se na vojnu tak musím bojovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
14.1.23 15:32
@Vladusxx píše:
@Ennela jo taky sem teď na starší občas ostřejší než bych musela být a pak je mi to líto…malej je po většinu dopoledne opravdu neodlozitelny..po obědě teda chodíme ven. To oba spí a odpoledne bývá celkem vpohode. Pak zas vecer chce být malej někdy pořád na prsu ale to už starší leží vetsinou v postýlce tak to nevadí…ale vtěsnat mezi to nějaký domácí práce je fuška… Kdyby starší chodila do školky to by mi docela helflo..ale na to je mala a jesle tu nejsou…no..dala jsem se na vojnu tak musím bojovat :lol:

Nás maly je taky docela neodlozitelny a hlavně vůbec nechce doma spát a teď dokonce už ani vecer v postýlce a nechce ani žádný dudlík takže věčně prso..já jsem teď měla výhodu že tu byla teda do neděle je tu ještě máma s brachom tak mi to docela pomáhá a pak od pondělí už to bude celkem zajímavý a řeknu ti že i když malá chodi do školky vůbec to není jednoduchsi ráno rychle vypravit pak utíkám domu a pak zas po ní a pak zas domu a taky chce věčně pozornost malá a pořád něco vymysli a budí malého

• Citovat
  • Upravit
818
14.1.23 16:25

@Vladusxx mám nositku od Ergobaby. Je to s novorozeneckou vložkou, tak se to dokupuje zvlášť. Ze 3800kc jsem vzala od paní na vinted za 400. Malá se chce pořád nosit, tak mi to pomůže mít ruce volné, když potřebuji něco udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
14.1.23 17:29

@Verun9 já mám šátek od narození a nosítko pro děti od cca 5kg (oficiálně)..ale je rostoucí nastavitelné a kamarádka v něm nosila od novorozence…jenže mě to pravé úplně nějak nevyhovuje když mám na sobě malého navázaného a běhám za starší nebo vařím..mám takový blbý pocit…starší je taky ještě miminko (17m) chce hodně chovat, je na plenkách při přebalování hodně mrska nohama takže by malého mohla kopnout…jako jo když se de ven na procházku tak jo..to by šlo dát menšího do šátku/nositka a větší do kočáru ale abych s tím dělala nějaké domácí práce k tomu to pro mě není… a malému se v kočáře taky líbí takže je pro mě zatím rozhodně pohodlnější vzít dvoukocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.1.23 18:34
@Ennela píše:
Fotky Maxika na upoutání ;)

Na te prvni fotce ma nejakou protahlou hlavicku? :lol: Ale je fakt roztomily! Zavidim, ze mate dudlika, mne ho maly plive :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí