Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veve9 taky gratulujuu ![]()
Tyjo, to jsme to vsechny zvladly do noveho roku? ![]()
Jeste je tu nekdo 2v1? ![]()
@EmmaRose já jsem ještě 2v1
a nejsem si uplne jistá, jestli tady ještě nekdo je ![]()
@kri.g @Veve9 holky strašně moc gratuluji
přeji miminkum hodně zdraví a štěstí. No, nechaly jste mě v tom samotnou, není to uplne kolegialni, ale přeju vám to!! ![]()
@Mystery-lady píše:
@kri.g @Veve9 holky strašně moc gratuluji![]()
přeji miminkum hodně zdraví a štěstí. No, nechaly jste mě v tom samotnou, není to uplne kolegialni, ale přeju vám to!!
Dekuji
vsak ono to prijde
me vubec nic nebylo a z niceho nic v noci prdla voda a jelo se
az pak to začlo
drzim palce at mas ten nejlepsi prubeh
my to meli docela rychle a bez jakychkoliv komplikaci, zaplat panbuh ![]()
@Mystery-lady píše:
@kri.g @Veve9 holky strašně moc gratuluji![]()
přeji miminkum hodně zdraví a štěstí. No, nechaly jste mě v tom samotnou, není to uplne kolegialni, ale přeju vám to!!
Myslím na tebe, dneska máš kontrolu v porodnici, že? Už se to blíží, neboj, do jara těhotná nebudeš
přeji ti, ať jde vše bez komplikací a můžeš si brzy užít krásný porod a miminko ![]()
@kri.g píše:
Ahojky, omlouvam se za neaktivitu. Valerie se narodila v patek 30.12. V pul 11 vecer, nakonec bohuzel po akutni sekci. Byly tam nejake komplikace - zkazena plodovka, pri silnych kontrakcich klesly ozvy mimca, nalehala na branku celem a ne zadkem hlavicky, mela omotanou nsnuru a ja se po 23 hodinach v porodnici i pri kontrakcich neotevirala. No tohle bylo jedine, co jsem snad nechtela, ale obe jsme v poradku uz spolu v pokoji a mame to za sebou. ❤️ gratuluju vsem co take porodily a drzim palecky tem, ktere to jeste ceka 🍀
No ty kraso, tolik komplikaci naraz
. Jsem rada, ze vse dobre dopadlo a gratuluji ![]()
@Veve9 píše:
Tak mi uz to mame zasebouvcera v 0:30hod prdla voda a v 10:30 byl prcek na svete ♥️
Jee, ten je pekny
. Presne takovou vahu jsme meli taky
. Pak 200g zhubnul, ale v patek u mudr uz mel 3660g, tak snad taky budete hezky pribirat ![]()
@Mystery-lady vsechny na tebe myslime ![]()
Miminko si rekne samo, neni treba na nej spechat. Kazdy den ceka kupa maminek, jen v nasi diskuzi uz nejsou ![]()
Jinak ja uz bych tak chtela domuuu, ale s prcinama tu jeste asi chvili pobudu ![]()
Je to o nervy v tom spitalu, clovek uz chce byt doma ![]()
@Em84 ano, dneska kontrola, dělali mi jen monitor a tam bylo všechno v pořádku. Takže stále platí středa
ale je to už musím říct dost dlouhý. I když je fakt, ze na jednu stranu je uklidňující vědět, ze už max dva dny a je tu s nama ![]()
@EmmaRose To máš pravdu, určitě v tom nejsem sama. Ale víš jak, snažím se být statečná, ale urcite to nemám v hlavě jako : hurá porod
tak už začínám cítit nervozitu
Holky všem gratuluji
![]()
@Mystery-lady myslím na tebe, drž se naše poslední opozdilko, přeji ať už máš miminko brzy u sebe
![]()
@Mystery-lady držím zítra palce (pokud už nemáš miminko u sebe) ![]()
@Kattynka000 @Em84 moc dekuji holky, miminko u sebe ještě nemám, teď mi zavadeli první tabletku a a natáčeli monitor, teď jen čekám co a jestli bude
ale musím říct ze příchodem do nemocnice ze mě stres odpadl a už se jen těším. Asi jak taky slyším plakat ty miminka, tak je to taková motivace
@Mystery-lady držím palce ať se ti to brzo spustí a do večera máš miminko v náručí ![]()
@Mystery-lady To chaapu. Ono je to pak docela raz na raz, utece to. Kazdou chvili si bliz miminku a na to ostatni se snaz nemyslet.
![]()