TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
1.1.23 17:02

@Veve9 taky gratulujuu :kytka:

Tyjo, to jsme to vsechny zvladly do noveho roku? :)
Jeste je tu nekdo 2v1? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
1.1.23 21:45

@EmmaRose já jsem ještě 2v1 :roll: a nejsem si uplne jistá, jestli tady ještě nekdo je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
1.1.23 21:47

@kri.g @Veve9 holky strašně moc gratuluji :potlesk: :potlesk: přeji miminkum hodně zdraví a štěstí. No, nechaly jste mě v tom samotnou, není to uplne kolegialni, ale přeju vám to!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
1.1.23 22:33
@Mystery-lady píše:
@kri.g @Veve9 holky strašně moc gratuluji :potlesk: :potlesk: přeji miminkum hodně zdraví a štěstí. No, nechaly jste mě v tom samotnou, není to uplne kolegialni, ale přeju vám to!! :lol:

Dekuji :srdce: vsak ono to prijde :srdce: :mrgreen: me vubec nic nebylo a z niceho nic v noci prdla voda a jelo se :mrgreen: az pak to začlo :pankac: :mrgreen: drzim palce at mas ten nejlepsi prubeh :srdce: my to meli docela rychle a bez jakychkoliv komplikaci, zaplat panbuh :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.1.23 09:45
@Mystery-lady píše:
@kri.g @Veve9 holky strašně moc gratuluji :potlesk: :potlesk: přeji miminkum hodně zdraví a štěstí. No, nechaly jste mě v tom samotnou, není to uplne kolegialni, ale přeju vám to!! :lol:

Myslím na tebe, dneska máš kontrolu v porodnici, že? Už se to blíží, neboj, do jara těhotná nebudeš :D přeji ti, ať jde vše bez komplikací a můžeš si brzy užít krásný porod a miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
2.1.23 14:29
@kri.g píše:
Ahojky, omlouvam se za neaktivitu. Valerie se narodila v patek 30.12. V pul 11 vecer, nakonec bohuzel po akutni sekci. Byly tam nejake komplikace - zkazena plodovka, pri silnych kontrakcich klesly ozvy mimca, nalehala na branku celem a ne zadkem hlavicky, mela omotanou nsnuru a ja se po 23 hodinach v porodnici i pri kontrakcich neotevirala. No tohle bylo jedine, co jsem snad nechtela, ale obe jsme v poradku uz spolu v pokoji a mame to za sebou. ❤️ gratuluju vsem co take porodily a drzim palecky tem, ktere to jeste ceka 🍀

No ty kraso, tolik komplikaci naraz 8o. Jsem rada, ze vse dobre dopadlo a gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
2.1.23 14:33
@Veve9 píše:
Tak mi uz to mame zasebou :srdce: vcera v 0:30hod prdla voda a v 10:30 byl prcek na svete ♥️

Jee, ten je pekny :srdce:. Presne takovou vahu jsme meli taky :P. Pak 200g zhubnul, ale v patek u mudr uz mel 3660g, tak snad taky budete hezky pribirat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
2.1.23 16:46

@Mystery-lady vsechny na tebe myslime :hug:
Miminko si rekne samo, neni treba na nej spechat. Kazdy den ceka kupa maminek, jen v nasi diskuzi uz nejsou :lol:

Jinak ja uz bych tak chtela domuuu, ale s prcinama tu jeste asi chvili pobudu :,(
Je to o nervy v tom spitalu, clovek uz chce byt doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
2.1.23 22:15

@Em84 ano, dneska kontrola, dělali mi jen monitor a tam bylo všechno v pořádku. Takže stále platí středa :lol: ale je to už musím říct dost dlouhý. I když je fakt, ze na jednu stranu je uklidňující vědět, ze už max dva dny a je tu s nama :hug:

@EmmaRose To máš pravdu, určitě v tom nejsem sama. Ale víš jak, snažím se být statečná, ale urcite to nemám v hlavě jako : hurá porod :dance: :dance: :lol: tak už začínám cítit nervozitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
3.1.23 21:33

Holky všem gratuluji :srdce: :srdce:

@Mystery-lady myslím na tebe, drž se naše poslední opozdilko, přeji ať už máš miminko brzy u sebe :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
69
3.1.23 22:57

@Mystery-lady držím zítra palce (pokud už nemáš miminko u sebe) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.1.23 10:31

@Kattynka000 @Em84 moc dekuji holky, miminko u sebe ještě nemám, teď mi zavadeli první tabletku a a natáčeli monitor, teď jen čekám co a jestli bude :mrgreen: ale musím říct ze příchodem do nemocnice ze mě stres odpadl a už se jen těším. Asi jak taky slyším plakat ty miminka, tak je to taková motivace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11835
4.1.23 10:44

@Mystery-lady držím palce ať se ti to brzo spustí a do večera máš miminko v náručí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
4.1.23 12:02

@Mystery-lady :kytka: :kytka: :kytka: drž se! :srdce: už to dlouho nepotrvá :srdce:

• Citovat
  • Upravit
147
4.1.23 17:38

@Mystery-lady To chaapu. Ono je to pak docela raz na raz, utece to. Kazdou chvili si bliz miminku a na to ostatni se snaz nemyslet. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí