Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kri.g děkuji… To jsme v pořádku a jizva se zahojí.. takto Drim palce ať to máš také brzy za sebou… Mě pomohl Hamilton
@Jituska88 píše:
Ahoj holky už to máme za sebou sice císařem jelikož mrnous se rozhodl jít napřed nosem…narodil se dnes vážil 3510gramu a 52cm
Tak velká gratulace 💕 ať jste jenom zdravý a šťastný 💋
@Jituska88 Gratuluji ![]()
Ja se sice na dele odmlcela, ale take vam musim napsat, ze dnesek se stal i nasim datem porodu dvojcatek ![]()
Holky se narodili planovanym cisarem
![]()
Ema&Julie 💕
@EmmaRose píše:
@Jituska88 Gratuluji
Ja se sice na dele odmlcela, ale take vam musim napsat, ze dnesek se stal i nasim datem porodu dvojcatek
Holky se narodili planovanym cisarem![]()
Ema&Julie 💕
To je krasny, take moc gratuluju a preju zdrava a co nejhodnejsi dvojcatka, at je to co nejmin narocny ❤️ ❤️ 😊
@EmmaRose píše:
@Jituska88 Gratuluji
Ja se sice na dele odmlcela, ale take vam musim napsat, ze dnesek se stal i nasim datem porodu dvojcatek
Holky se narodili planovanym cisarem![]()
Ema&Julie 💕
Taky srdecna gratulace ať jsou holky zdravé a šťastné a taky ať se i maminka rychle zotavi a jste brzy spolu doma
![]()
@kri.g píše:
@Veve9 tak uz jsme si tu zbyly asi jen my dve, co?😄
Ještě já
![]()
Holky, gratuluji k miminkům ![]()
U mě kromě zátky třetí den po sobě nic, zítra v 9 jdu do nemocnice na první poradnu
Příspěvek upraven 29.12.22 v 23:02
Tak mne ve 23:30 prdla voda a jsem v porodnici🙄 😄 ale mimo zatim nepravidelne slabe kontrakce se asi zatim k porodu neschyluje 😒 😄 tak jsem zvedava, jak dlouho tu budu.
@kri.g píše:
Tak mne ve 23:30 prdla voda a jsem v porodnici🙄 😄 ale mimo zatim nepravidelne slabe kontrakce se asi zatim k porodu neschyluje 😒 😄 tak jsem zvedava, jak dlouho tu budu.
No tak at to mas rychle zasebou
a at se to uz rozjede ![]()
@kri.g také ti přeji ať se to brzo rozjede a máš brzo prcka u sebe
@Em84 já taky
ve středu uz mám datum na případný vyvolávání ![]()