TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ennela
25.12.22 09:53
@Vladusxx píše:
@Ennela mě se podařilo ty šatičky pro malou ukořistit v secondhandu..byly úplně nové ještě s cedulkou ☺️ vyšly mě na 60kc :mrgreen:a ještě má teda jedny z pepca..to je spíš body se sukýnkou že v tom může lézt…to si vezme teď na návštěvy…jestli nějaké budou..už sme jedno setkání zrušili protože sestřenky děti mají angínu…

Já jsem viděla taky v Pepcu ještě tak měsíc před Vánocemi a pořád jsem si říkala že jo mám čas nebudu nic kupovat teď a když už jsem chtěla tak všechno vyprodáno nebo měli černé a to jsem už nechtěla takže příští rok na nic nečekám 😁 ale ulovila jsem v Pepcu sice za 300 🙈 třpytivé šaty jako disco koule malej na Silvestra poslední kus nevím jestli jsem z nich víc nadšená já nebo malá 🤣 my se chystáme ve středu na první návštěvu k rodinným známým ale k nám zatím ještě nikdo se nechystá až po Novém roce jsme domluvený no jenom ta máma s bráchou 4. ledna přijedou na 2 týdny cca a potom až pojedou pryč budeme přijímat návštěvy

• Citovat
  • Upravit
11845
25.12.22 10:07

@Ennela no my měli mít dnes dvě…oběd u tchýně s manželovou rodinou tam jdeme tam jsou všichni zdravý a pak odpoledne s částí mojí rodiny a tam je bohužel ta angína takže tam nejdeme…což je velká škoda protože jsou tam děti ve věku starší že by si zařádily…a zítra pak druhá část mojí rodiny a tam snad taky jsou zdravý ještě to zítra ověříme…
Já sem je právě kupovala s předstihem protože sem si říkala že pak už nebudou a hlavně sem věděla že mě můžou říct každou chvíli že špatný hodnoty nebo průtoky kvůli té cukrovce…naposled sem měla v poradně i vyšší tlak…tak jsem neváhala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
25.12.22 10:09
@Vladusxx píše:
@Ennela no my měli mít dnes dvě…oběd u tchýně s manželovou rodinou tam jdeme tam jsou všichni zdravý a pak odpoledne s částí mojí rodiny a tam je bohužel ta angína takže tam nejdeme…což je velká škoda protože jsou tam děti ve věku starší že by si zařádily…a zítra pak druhá část mojí rodiny a tam snad taky jsou zdravý ještě to zítra ověříme…

Máte to celkem nabite…my teď určitě ještě zítra budeme odpočívat a valet se doma a pak příští týden máme běhacky po městě takže bude toho až až

• Citovat
  • Upravit
11845
25.12.22 11:28

@Ennela mi oni ty setkání takhle jsou už spoustu let a bylo by těžké měnit termíny vzhledem k poctum hostů a z jaké dálky jezdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
25.12.22 12:14
@Vladusxx píše:
@Ennela mi oni ty setkání takhle jsou už spoustu let a bylo by těžké měnit termíny vzhledem k poctum hostů a z jaké dálky jezdí…

No to je jasný hlavně si to uzite 😊

• Citovat
  • Upravit
209
26.12.22 01:01

Ahoj holky, preju trochu opozdene taky krasny svatky s rodinou a blizkymi 😊 my jsme zatim stale 2v1, termin mame zitra, tak uvidíme:D posledni 3 dny mi teda asi zacina ten „těžší“ konec tehotenstvi nebo co, furt mi tvrdne bricho, mala sebou docela mele, boli me bricho a zada a tak. A jeste k tomu jsme ted s pritelem nemocni, tak doufam, ze mala par dni jeste v brisku zustane, at pritel muze uz pak zdravy k porodu a nic na malou neprenesem. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
26.12.22 11:06
@kri.g píše:
Ahoj holky, preju trochu opozdene taky krasny svatky s rodinou a blizkymi 😊 my jsme zatim stale 2v1, termin mame zitra, tak uvidíme:D posledni 3 dny mi teda asi zacina ten „těžší“ konec tehotenstvi nebo co, furt mi tvrdne bricho, mala sebou docela mele, boli me bricho a zada a tak. A jeste k tomu jsme ted s pritelem nemocni, tak doufam, ze mala par dni jeste v brisku zustane, at pritel muze uz pak zdravy k porodu a nic na malou neprenesem. 😄

No už nás tu asi moc není, co jsme ještě 2v1. :D My včera zkusili úplně všechno a vůbec nic.. :mrgreen: já ani poslíčky :think: tak tam zůstane asi až do jara :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
26.12.22 13:18

@kri.g cítím se přesně stejné jako ty a také mám termín zítra

@Veve9 taky si říkám že nás tu moc není už…uvidíš že se dočkás tak jako my ostatní teď už to může přijít z hodiny na hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.12.22 15:09

Ahoj, ráda bych přidala info, kdyby někdo někdy hledal, byl ve stejné situaci a potřeboval uklidnit :) přispívala jsem sem s tím, že od 35tt hrozil porod kvůli malému miminku, percentil nejdříve 4, potom 1, pak hraniční průtoky. Hlásím, že jsem porodila indukovaně, ale až 39tt a chlapeček je sice malý (přes 2 kila), ale zdravý a už se to snaží vše dohnat :) domu jsme šli 6 den, ale kvůli hypoglykémii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
26.12.22 16:33

@B.R.94 gratuluji k miminku ať jste nadále zdravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
26.12.22 18:27

@Jituska88 @Veve9 @kri.g holky já měla termín 24 a 25… a stále nic. 22. mi doktor delal i Hamiltona. Zítra jdu na kontrolu znovu, tak jsem zvědavá :D ale moc si nedělám iluze, že to ještě letos stihnu :lol: jinak mě jen občas bolí břicho. Jinak mi nic neni, co vy? Už aby byli venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
26.12.22 18:41
@Mystery-lady píše:
@Jituska88 @Veve9 @kri.g holky já měla termín 24 a 25… a stále nic. 22. mi doktor delal i Hamiltona. Zítra jdu na kontrolu znovu, tak jsem zvědavá :D ale moc si nedělám iluze, že to ještě letos stihnu :lol: jinak mě jen občas bolí břicho. Jinak mi nic neni, co vy? Už aby byli venku.

No já vůbec nic.. :roll: já na ms bolesti netrpěla nikdy a tedka mě max bolí zadá v kříži při větší námaze (třeba prochajde) :lol: ale to si pak lehnu a úplně to odezní. Tvrdnuti břicha taky asi neznám :nevim: Nejvíc mě bolí záda v kříži při aniballu, to myslím, že umřu :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
26.12.22 18:50

@Veve9 já si myslím, že ono když se jim nechce, tak s nima jen tak něco nehne :lol: s první jsem zkoušela taky vše, dokonce i všechny babsky rady ihned po sobě.. malinik, prochazka, schody, vana se svařákem, nechráněný sex… a ani tahle kombinace nepomohla :nevim: :lol: proste vylezl až když ho začali vyvolávat :nevim: ty čekas první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
26.12.22 19:03
@Mystery-lady píše:
@Veve9 já si myslím, že ono když se jim nechce, tak s nima jen tak něco nehne :lol: s první jsem zkoušela taky vše, dokonce i všechny babsky rady ihned po sobě.. malinik, prochazka, schody, vana se svařákem, nechráněný sex… a ani tahle kombinace nepomohla :nevim: :lol: proste vylezl až když ho začali vyvolávat :nevim: ty čekas první?

Taky jsem zkoušela všechno i v jeden den a prd 😀 Jojo první, kluka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
26.12.22 19:46

@Mystery-lady tak mě bolí břicho při chůzi ale to je dle Dr normálni jinak kontrolu v nemocnici mám ve středu tak jsem zvědavá zda si mě tam nechaji to už budu 40+1 záda mě také bolí v kříži když déle sedím a kyčle nu a tvrdnutí břicha mám ale jen občas nic pravidelného… Já zatím zkouším horké sprchy a schody a také se mu nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí