Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ennela no my měli mít dnes dvě…oběd u tchýně s manželovou rodinou tam jdeme tam jsou všichni zdravý a pak odpoledne s částí mojí rodiny a tam je bohužel ta angína takže tam nejdeme…což je velká škoda protože jsou tam děti ve věku starší že by si zařádily…a zítra pak druhá část mojí rodiny a tam snad taky jsou zdravý ještě to zítra ověříme…
Já sem je právě kupovala s předstihem protože sem si říkala že pak už nebudou a hlavně sem věděla že mě můžou říct každou chvíli že špatný hodnoty nebo průtoky kvůli té cukrovce…naposled sem měla v poradně i vyšší tlak…tak jsem neváhala ![]()
@Vladusxx píše:
@Ennela no my měli mít dnes dvě…oběd u tchýně s manželovou rodinou tam jdeme tam jsou všichni zdravý a pak odpoledne s částí mojí rodiny a tam je bohužel ta angína takže tam nejdeme…což je velká škoda protože jsou tam děti ve věku starší že by si zařádily…a zítra pak druhá část mojí rodiny a tam snad taky jsou zdravý ještě to zítra ověříme…
Máte to celkem nabite…my teď určitě ještě zítra budeme odpočívat a valet se doma a pak příští týden máme běhacky po městě takže bude toho až až
@Ennela mi oni ty setkání takhle jsou už spoustu let a bylo by těžké měnit termíny vzhledem k poctum hostů a z jaké dálky jezdí…
Ahoj holky, preju trochu opozdene taky krasny svatky s rodinou a blizkymi 😊 my jsme zatim stale 2v1, termin mame zitra, tak uvidíme:D posledni 3 dny mi teda asi zacina ten „těžší“ konec tehotenstvi nebo co, furt mi tvrdne bricho, mala sebou docela mele, boli me bricho a zada a tak. A jeste k tomu jsme ted s pritelem nemocni, tak doufam, ze mala par dni jeste v brisku zustane, at pritel muze uz pak zdravy k porodu a nic na malou neprenesem. 😄
@kri.g píše:
Ahoj holky, preju trochu opozdene taky krasny svatky s rodinou a blizkymi 😊 my jsme zatim stale 2v1, termin mame zitra, tak uvidíme:D posledni 3 dny mi teda asi zacina ten „těžší“ konec tehotenstvi nebo co, furt mi tvrdne bricho, mala sebou docela mele, boli me bricho a zada a tak. A jeste k tomu jsme ted s pritelem nemocni, tak doufam, ze mala par dni jeste v brisku zustane, at pritel muze uz pak zdravy k porodu a nic na malou neprenesem. 😄
No už nás tu asi moc není, co jsme ještě 2v1.
My včera zkusili úplně všechno a vůbec nic..
já ani poslíčky
tak tam zůstane asi až do jara ![]()
@kri.g cítím se přesně stejné jako ty a také mám termín zítra
@Veve9 taky si říkám že nás tu moc není už…uvidíš že se dočkás tak jako my ostatní teď už to může přijít z hodiny na hodinu
Ahoj, ráda bych přidala info, kdyby někdo někdy hledal, byl ve stejné situaci a potřeboval uklidnit
přispívala jsem sem s tím, že od 35tt hrozil porod kvůli malému miminku, percentil nejdříve 4, potom 1, pak hraniční průtoky. Hlásím, že jsem porodila indukovaně, ale až 39tt a chlapeček je sice malý (přes 2 kila), ale zdravý a už se to snaží vše dohnat
domu jsme šli 6 den, ale kvůli hypoglykémii.
@Jituska88 @Veve9 @kri.g holky já měla termín 24 a 25… a stále nic. 22. mi doktor delal i Hamiltona. Zítra jdu na kontrolu znovu, tak jsem zvědavá
ale moc si nedělám iluze, že to ještě letos stihnu
jinak mě jen občas bolí břicho. Jinak mi nic neni, co vy? Už aby byli venku.
@Mystery-lady píše:
@Jituska88 @Veve9 @kri.g holky já měla termín 24 a 25… a stále nic. 22. mi doktor delal i Hamiltona. Zítra jdu na kontrolu znovu, tak jsem zvědaváale moc si nedělám iluze, že to ještě letos stihnu
jinak mě jen občas bolí břicho. Jinak mi nic neni, co vy? Už aby byli venku.
No já vůbec nic..
já na ms bolesti netrpěla nikdy a tedka mě max bolí zadá v kříži při větší námaze (třeba prochajde)
ale to si pak lehnu a úplně to odezní. Tvrdnuti břicha taky asi neznám
Nejvíc mě bolí záda v kříži při aniballu, to myslím, že umřu
![]()
@Veve9 já si myslím, že ono když se jim nechce, tak s nima jen tak něco nehne
s první jsem zkoušela taky vše, dokonce i všechny babsky rady ihned po sobě.. malinik, prochazka, schody, vana se svařákem, nechráněný sex… a ani tahle kombinace nepomohla
proste vylezl až když ho začali vyvolávat
ty čekas první?
@Mystery-lady píše:
@Veve9 já si myslím, že ono když se jim nechce, tak s nima jen tak něco nehnes první jsem zkoušela taky vše, dokonce i všechny babsky rady ihned po sobě.. malinik, prochazka, schody, vana se svařákem, nechráněný sex… a ani tahle kombinace nepomohla
![]()
proste vylezl až když ho začali vyvolávat
ty čekas první?
Taky jsem zkoušela všechno i v jeden den a prd 😀 Jojo první, kluka ![]()
@Mystery-lady tak mě bolí břicho při chůzi ale to je dle Dr normálni jinak kontrolu v nemocnici mám ve středu tak jsem zvědavá zda si mě tam nechaji to už budu 40+1 záda mě také bolí v kříži když déle sedím a kyčle nu a tvrdnutí břicha mám ale jen občas nic pravidelného… Já zatím zkouším horké sprchy a schody a také se mu nechce
Já jsem viděla taky v Pepcu ještě tak měsíc před Vánocemi a pořád jsem si říkala že jo mám čas nebudu nic kupovat teď a když už jsem chtěla tak všechno vyprodáno nebo měli černé a to jsem už nechtěla takže příští rok na nic nečekám 😁 ale ulovila jsem v Pepcu sice za 300 🙈 třpytivé šaty jako disco koule malej na Silvestra poslední kus nevím jestli jsem z nich víc nadšená já nebo malá 🤣 my se chystáme ve středu na první návštěvu k rodinným známým ale k nám zatím ještě nikdo se nechystá až po Novém roce jsme domluvený no jenom ta máma s bráchou 4. ledna přijedou na 2 týdny cca a potom až pojedou pryč budeme přijímat návštěvy